13.2.2017

Pari ostosta

Meidän lähikaupassa oli kaikki L'Oréalin tuotteet 40 % alennuksessa, joten ostin nämä paljon tapetilla olleet pari juttua:


Tuotteet siis ovat Pure Clay Purify Mask (50 ml) ja Infallible Fixing Mist (100 ml). Alunperin ajatuksena oli skipata molemmat, että saisin käytettyä jo olemassa olevia ensin pois, mutta heikko mikä heikko. Molempia olen jo testannut. Suihketta tänään ja naamiosta tuli viime vuoden lokakuussa näyte Livboxissa. 


Tähän naamioon ihastuin sen näytteen myötä ja aika kauan olen jaksanut tätä tuotetta vain kaupan hyllyillä ihailla. Tämähän oikeasti tuntui tekevänkin jotain ikikiillolleni. Tämä myös jotenkin kihelmöi, kun tätä käytti, ja sehän on aina tehojen merkki... Suuntaan tai toiseen. Joka tapauksessa luultavimmin keväämmällä korkkaan käyttöön tämän purkin, kun sitä pintakuivuuttakin ihollani näin talvisin jonkun verran kuitenkin on. Tämän ei pitäisi kuivattaa ihoa, mutta varmuuden vuoksi.


Tästä meikinkiinnityssuihkeesta olen lukenut paljon arvosteluja ja vähän odotellutkin tämän tuloa Suomen markkinoille. Joku vertaili tätä Urban Decayn All Nighteriin, joka minulla myös on, mutta jota käytän säästellen. Tätä silmällä pitäen sorruin tähän, koska eihän se hinta nyt tuon alennuksen jälkeen ollut enää mitään ja jos tämä on yhtä hyvää, niin jatkossa tulee säästämään ison pennosen. Tänään tuli siis kokeiltua, laitoin aamulla ja joo'o, kyllä tämä kiillon piti poissa hieman kauemmin kuin ilman suihketta. En nyt ottanut aikaa tai tuijottanut peiliä koko ajan, mutta parin tunnin päästä piti jo vähän paikkailla, koska kiilteli sen verran. UD pitää mielestäni mattana pidempään ja vie silti vielä voiton, mutta tässä on paljon parempi tuoksu. Tätä voin nyt kuitenkin vähän vapaammin suihkutella ja säästellä sitä UD:ta. En mene tämän saloihin sen enempää, tämän toimintaperiaatteista voi lukea enemmän mm. Ostolakossa blogin Virveltä. Ihanaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti