2.2.2017

Project Polish 2017 update 1

Vuoden 2017 kynsilakkaprojektini aloituspostaus löytyy täältä. Sieltä löytyy säännöt sun muut, mitkä itselleni asetin. Eihän tässä nyt mahdottomia ole kuukauden aikana tapahtunut, mutta jotain kuitenkin. Tällä uudella systeemillä lakkoja loppuu varmasti hitaasti, mutta saanpahan enemmän vaihtelua. 

Projektissa pyörii vakituisesti siis koko ajan kuusi lakkaa. Aloitetaan lakoista, mitä en käyttänyt kertaakaan koko tammikuun aikana:


Keskityin vain muihin, mutta helmikuussa varmasti täytyy näistä nuo pari epävarmaa katsastaa eli Rimmel Pro sekä Essence. En osaa yhtään sanoa, minkälaisessa kunnossa ne ovat. 

Projektissa olevista lakoista keskityin vain näihin kahteen:


Yves Rocherin omaa käytin aika monta kertaa ja Lumenea ehkä kolme kertaa varpaankynsiin. Siinä kävi sitten niin, että Lumene Roosa Nauha on nyt loppu-slut. Ihanaa! Tämähän oli aivan upea lakka, ei siinä mitään, mutta niin sampuran työlästä saada pois. 


Yves Rocherin High Color High Shine Nail Lacquer -lakkaa on vielä noin puolet jäljellä, mutta aika paljon siitä pinta aleni (siniset viivat näkyvät juuri ja juuri). Pullohan on vain 5,5 ml, joten ei ole iso.

Lisäksi käyttelin seuraavaa kolmea projektin ulkopuolelta:


Kiko Nail Lacquer - 509 (11 ml)
Lumene Natural Code  - 55 Silver Top Coat (4,5 ml)
Butter London Nail Lacquer Vernis - Yummy Mummy (11 ml)

Sekä Kiko että Butter London olivat sävyltään upeita ja vaikuttivat laadukkailta. Ikiglitterlakka Lumenea olen nyt viime syyskuusta asti käytellyt silloin tällöin ja se on sinnikäs, mutta hieno sekin. 

Kuukauden aikana tuli muutama lakka lisääkin:


Butter London Nail Lacquer Vernis sävyssä Ruby Murray tuli joulukuun Boxycharmista ja Lumenen Gel Effect sävyssä Kissankellot tuli lehtitilauksen kylkiäisenä

Ja lopuksi vielä lakka, jonka päätin ottaa projektiin loppuneen Lumenen tilalle:


Valinta oli vaikea, mutta valitsin OPIn Sparrow Me the Draman, joka on Pirates of the Caribbean -kokoelmasta. Merkkaan pullon kylkeen, missä menen sen kanssa, mutta suurin piirtein puolet on jäljellä. Tämä on sellainen helppo lakka, jonka kanssa homma vain toimii. Sen lisäksi sävy on tuollainen likaisen vaaleanpunainen, pidän siitä todella paljon. Tämä on ollut itselläni jo muutamia vuosia ja koska tätä on jo paljon käytetty, otin sen tähän mukaan. 

Niin ja laskin ne kynsilakkanikin, niitä on yhteensä 98 kappaletta. Mutta voin melkein vannoa, että joitakin lakkojani löytyy tyttöjeni laatikoista, joten ehkä tuossa ei kuitenkaan ole ihan kaikki. Paljon kuitenkin, aivan liikaa. Kuukauden päästä taas seuraava katsastus! Hyvää päivän jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti