1.1.2019

18 in 2018 -Project Final Update

Mahtavaa uutta vuotta kaikille! Vuosi 2018 oli nyt siinä ja olisi aika viimeiselle päivitykselle 18 in 2018 -projektissani. Mukana koko vuoden kestäneessä projektissa oli yhteensä 19 tuotetta, joiden toivoin joko loppuvan tai edes saavani niille kunnon käyttöä. Kaikkia en saanut käytettyä ihan loppuun asti, mutta sitä kunnon käyttöä tuli joka ikiselle tuotteelle. Projekti oli siis erittäin onnistunut. Tässä mukana olleet tuotteet lähtökuopissaan tammikuussa 2018:


Näistä olin saanut loppumaan viime postaukseen mennessä 13 kappaletta. Tämän viimeisen kahden kuukauden aikana sain vielä kaksi tuotetta käytettyä siihen kuntoon asti, että menevät roskikseen:


ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
NYX Butter Gloss - Fortune Cookie  

ColourPopin luomiväri oli hieman kuivahtanut, joten korjasin sen ruokaöljyn avulla. Korjauksen jälkeen sain sen helpommin käytettyä tuohon pisteeseen. Ehkä tuosta ihan reunoilta jotain saisi vielä irti, mutta en vaivaudu enää.

NYXistä otin stopperinkin pois, mutta touhusta tuli sen jälkeen todella sotkuista, joten luovutin. Stopperin kanssa sieltä ei tuotetta enää ulos tullut, joten tämä menee nyt tällaisenaan roskiin, vaikka jotain siellä varmasti vielä jäljellä onkin.

Näiden lisäksi pääsin tavoitteeseen Carli Bybelin paletin kanssa. Laitan tähän etenemiset kerrankin alusta asti:















BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette 

Tavoitteena oli saada pannut näkyviin jokaisesta luomiväristä ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin se onnistui. Pari nappia sain jopa loppumaankin näiden kahden viimeisen kuukauden aikana. Yksi korostusvärikin loppui siinä sivussa, mutta ne eivät olleet projektissa mukana. Nyt olen niin kyllästynyt tähän palettiin, että tämä menee sivuun joksikin aikaa. Ehkä pikku hiljaa käyttelen nappeja kerrallaan tuosta loppuun, koska se on oikeastaan aika helppoa. Senkin nyt opin tässä itsestäni, että minusta ei ole käyttämään samaa luomiväriäpalettia kokonaiseksi vuodeksi. Aivan liian puuduttavaa, haluan enemmän vaihtelua. Tämän paletin olisin taatusti saanut kyllä luomivärien osalta loppumaan vuoden aikana kokonaan, jos en olisi harhaillut muiden palettien kimpussa. Kuvista näkyykin selkeästi, että alkuvuosi on ollut todella nihkeää, kunnes tuossa 2. ja 3. päivityksen välissä olen herännyt tätä vasta todenteolla käyttelemään.

Kaikkiaan sain tuotteita loppumaan siis 15 kappaletta ja Carli Bybelin paletissa pääsin tavoitteeseen:


BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette
Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette Bronzer
Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Neutrogena Shine Control Powder 
Illamasqua Matte Veil Primer 
Lady Gaga Fame EdP
Beyoncé Heat EdP 
Lumene Arctic Glow Lip Gloss - 03 Kimmellys 
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
NYX Butter Gloss - Fortune Cookie 
NYX Rose Gold High Definition Blush 
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles
ColourPop Super Shock Shadow - Glow 

Jäljelle jäi kolme tuotetta:




Milani-huulipuna - 60 Matte Innocence 
Essence XXXL Longlasting Lipgloss - 3 Very Berry   
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray  

Milanin huulipuna on niin viittä vailla loppu, että harmitti, kun en saanut sitä käytettyä tähän viimeiseen päivitykseen mennessä. Käytän sen kuitenkin nyt samantien loppuun, kun on ns. momentum päällä. Essencellekin sain todella hyvin käyttöä ottaen huomioon, että se ei mielestäni ollut kovin helppo kiilto, jota voi lisäillä mennen tullen. Muutenkin on enemmän kesäsävy. UD:n suihkeeseen taas innostuin vähän liian myöhään, sehän oli pitkään käyttämättä tässä projektissa. Käyttelen senkin pikku hiljaa loppuun vuoden 2019 aikana.

Aivan mahtavaa saada näin hyvä päätös tälle projektille, olen oikein tyytyväinen. Tästä on nyt hyvä jatkaa samanlaisella vuoden 2019 kestävällä projektilla, jonka esittelen pikapuoliin. Vielä kerran, oikein iloista uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti