7.1.2019

20 By Year 2020 -Project

Nälkä kasvaa syödessä ja päätin, että heitän kehiin heti 20 tuotetta, joiden kohdalla haluaisin saavuttaa tavoitteeni. Ei siis 19, kuten voisi tänä vuonna olettaa. Kuten aikaisemmissa vuoden kestävissä projekteissani, mukana on ainoastaan meikkituotteita sekä kaksi hajuvettä, mutta ei ihonhoitoa ollenkaan. Tai no, yhden tuotteen tulen varmasti käyttämään kropalleni. Lisäksi olen ottanut mukaan kaksi ekstratuotetta, että mahdollisuudet saavuttaa tavoitteet paranisivat. 

Päätavoitteena on saada kaikille tuotteille kunnolla käyttöä. Kuitenkin, mitä enemmän tuotteita loppuu, sitä parempi tietenkin. Kahdessa tuotteessa tavoitteena on ainoastaan saada pannu näkyviin, koska luulen, että niiden käyttäminen loppuun on mahdotonta vuoden aikana. En tiedä, mutta uskoisin näin ja vuoden aikana selviää. Noin yleisesti nämä ovat melkein kaikki tuotteita, jotka ovat maanneet laatikoissani kauemmin kuin haluaisin ja ilman tätä projektia luultavasti jatkaisivat sitä makoilua. Olen valinnut mukaan 11 itse ostamaani tuotetta sekä 11 eri kauneusbokseista tullutta tuotetta. Ne kauneusbokseista tulleet ovat todellakin sieltä vanhimmasta päästä. Aloitetaan niistä normituotteista:




Mukana on kolme palettia, joista kaikista on yksi nappi mukana. Haluan paleteillenikin käyttöä, koska ne tuppaavat todellakin unohtumaan laatikoihin, varsinkin poskipunat.




Makeup Revolution Ultra Blush Palette
Tarte Grav3yard Girl Swamp Queen Eye & Cheek Palette
Technic Colour Fix Blush Palette


Makeup Revolutionin paletista on mukana ylärivin kolmas puna vasemmalta. Se on todella pigmenttinen ja lähes käyttämätön, joten tästä haluan saada vain pannun näkyviin. Minimaalisella määrällä pärjää, enkä voi "lotrata" normaaliin tapaani.

Grav3yard Girlin paletista on mukana myös poskipuna ja myös tämän kohdalla olisin tyytyväinen ainoastaan siihen, että saisin pannun näkyviin. Muiden projekteja seuranneena tiedän, että Tarten punat ovat todella sitkeässä. Tämä on edellisen tapaan myös todella pigmenttinen, joten pienellä määrällä pärjää pitkälle.


Technic Colourin paletista otin mukaan vasemman yläreunan napin, jota käyttelen varjostuksiin. Tämä on ainoastaan testattu, mutta melko puuterinen, joten loppuu varmasti nopeasti.



ColourPop Super Shock Cheek Highlighter - Lunch Money (4,2 g)
Laura Mercier Foundation Primer (50 ml)

Melkein luovuin ajatuksesta ottaa jälleen ColourPop'ia mukaan projektiin, mutta mitä olisi projekti ilman niitä. Nämä jos jotkut menevät jossain vaiheessa taatusti käyttökelvottomiksi. Valitsin highlighterin ja tästä näkyy jo pannukin, mutta tulee silti kestämään pitkään. Ihana sävy ja on yksi suosikeistani!

Laura Mercierin pohjustaja on melkein puolessa välissä. Tämä on jännä tuote. Se ei sovi kaikkien meikkivoiteiden alle ja on parhaimmillaan itselläni talvella. Silloin kun tämä toimii, se toimii kuitenkin hyvin. Kallis tuote, joten nyt on aika käyttää tuo systemaattisesti loppuun.




Yves Rocher Moment de Bonheur EdP (30 ml)
Ralph Lauren Polo Big Pony EdT Spray No. 2 For Women (100 ml)

YR:n hajuvesi on muutaman vuoden vanha ja siinä korkissa näkyy jotain syöpymisen alkeita, joten käyttelen sen nyt pois. Yleensä, jos keskityn yhteen tuoksuun kerrallaan, olen melko nopea käyttelemään ne. Tässä tosin tuoksu on todella voimakas, vähän jopa hyttysmyrkkymäinen, joten en voi todellakaan laittaa töihin. Käyttö keskittyy siis iltoihin ja viikonloppuihin.

Ralph Laurenin hajuvedessä on ihanan raikas kesäinen ja kukkainen tuoksu. Tämä on vanhimmasta päästä hajuvesiäni, joten yritän keskittyä viimeistään kesällä käyttämään tämän nyt tänä vuonna pois. 


Makeup Revolution Salvation Intense Lacquer - All That I Have Inside
Makeup Academy Out There Plumping Lip Gloss - Nude
GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray (28 ml)
Essence Little Beauty Angels Colour correcting anti-Dullness Loose Setting Powder (6 g)

Nämä ovat kaikki joko korkkaamattomia tai 1-2 kertaa testattuja. Huulituotteista tuon oranssin testasin nyt eikä se sävy näy huulilla, joten saan tämän nopeasti käytettyä jossain vaiheessa. MUA:n huulikiilto on korkkaamaton, mutta sävy vaikuttaa ihan täydelliseltä, joten vaikka on iso tuubi, niin loppuu myös. GlamGlow'n suihkeen otin mukaan, koska haluan päästä käyttämään Kat Von D.n suihketta, mutta vanhoista pitäisi ensin päästä eroon. Tätä GlamGlow'ta olen testannut ja tuntuu toimivan hyvin. En viitsinyt ottaa sitä viimevuotista UD:n suihketta enää tänne pyörimään, vaan käyttelen sen nyt kaikessa hiljaisuudessa varmaan tämän kanssa vuorotellen. Essencen puuteria testasin muutaman kerran heti sen ostettuani, enkä oikein ihastunut. Nyt yritän käytellä sen vaikka silmänalusilla pikku hiljaa pois niin pääsen siitä kunnialla eroon.

Seuraavaksi sitten eri kauneuslaatikoista tulleita tuotteita, joita on myös mukana 11 kappaletta:



Nämä ovat kaikki kauan sitten boxeista tulleita, ihan kivan oloisia tuotteita, jotka vain syystä tai toisesta ovat jääneet muiden tuotteiden jalkoihin.



Cargo Cosmetics Lip Gloss - Umbria (Boxycharm 04/2017) 
Pür Lip Lure Hydrating Lip Lacquer (Boxycharm 07/2016)

Nämä on molemmat ainoastaan testattu, joten ovat täynnä. Cargon huulikiilto on ihanan nude, joten sen saan äkkiä käytettyä, kun käyttövuoroon pääsee. Pür taas on aivan liian tumma, joten olen päättänyt käyttää sen ihan huulirasvan ominaisuudessa kotosalla. Ensi kerralla täytyy muistaa ottaa tuosta värinäytettä tänne.




Clarins Satin Finish Age-Defying Lipstick - 15 Nude Caramel 3 g (GloriaBox 12/2014)
Nudestix Magnetic Eye Color - Gilt 2,8 g (LF Beauty Box 03/2015)
Pür Cheek Stain - Peach Bellini (5,5 g) (Boxycharm 01/2017)

Kuka muistaa GloriaBoxin..? Ja voi herranen aika, se on tullut jo vuonna 2014 ja minulla on vielä käyttämättä tämä huulipuna. Nyt varmasti joku saa kunnon järkytyksen, näin täällä minulla. Ei ole mennyt miksikään ja sävy on upea. Olisi todellakin ehkä aika nyt pistää tämän kanssa töpinäksi. On onneksi melko vähän tuotetta. Tuliko muuten ikinä GloriaBox kakkosta..?

Nudestixin luomiväri on jäänyt todella vähälle käytölle. Tämän kanssa epäilen, josko saan vuodessa loppumaan, mutta kaikkeni teen, koska näitä samantapaisia "puikkoja" minulla on kaksi muutakin.

Pürin poskipuna on siitä poikkeus nyt tässä projektissa, että tämä on ollut erittäin kovassa käytössä melkein puoli vuotta. Se on niin tiivistä tavaraa, että pinta ei tunnu alenevan, ei sitten millään. Sitähän oli alunperinkin pelkkä nysä tuolla (täällä kuva), mutta melkein samanlainen nysä on nyt monen kuukauden päästä. No, ehkä puolet vähentynyt. Lisäksi tuolla korkin sisällä on sitä taatusti vielä paljon lisää. Minulla alkaa esiintymään kyllästymisen merkkejä, joten ottamalla sen tähän projektiin, en ehkä laita tätä sivuun, vaan ainakin yritän käyttää samaan syssyyn loppuun.



Lumene  Bright Now Vitamin C BB Cream - 00 Fair 50 ml (Livbox 11/2015)
Temptu X Boxycharm Liquid Glow 30 ml (Boxycharm 06/2017)
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer - Rosy Dawn 15 ml (Livbox 12/2016)

Jos ei se joku hygieenikko saanut slaagia tuon Clarinsin huulipunan kohdalla, niin nyt se viimeistään tulee. Tämä Lumenen BB Cream on selkeästi voidemainen tuote ja lisäksi tässä on SPF, joten luulisi menneen vanhaksi. No ei ole, vaikka parasta ennen päiväys meni vuonna 2018. Yritän nyt sitkeästi tämän kuitenkin käyttää, koska tykkään tästä, on ehkä 2/3 jäljellä. On vähän liian tumma, joten joudun mixailemaan, mutta yritys hyvä. 

Tätä Temptua olen käytellyt tuohon viivaan asti sekoitellen lähinnä meikkivoiteisiin. Siihen tehtävään on kuitenkin ilmestynyt monia muita tuotteita, joten tämä on jäänyt täysin unholaan. Tämän aion nyt käyttää varastoistani pois sekoittelemalla vartalovoiteeseen ja käyttelen lähinnä käsivarsille. Tämä ei taatusti värjää vaatteita, koska on Temptua.

Olipas yllätys, että tämäkin Lumenen tuote on tullut boxista jo kauan sitten, näköjään viimeisestä Livboxista. On todellakin aika ottaa tämäkin tehokäyttöön ja tämän aion tyhjentää sekoittelemalla niihin meikkivoiteisiin. Senpä vuoksi Temptua käyttelen vartalolle.



Pacifica Coconut Infused Blush Duo - Beaming & Tenderheart 8 g (Ipsy Bag 08/2017)
Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter - Sin 2,4 g (Ipsy Bag 05/2017)
Lumene Longwear Blur Powder Foundation - Light Ivory 10 g (Livbox 03/2016)

Näitä kaikkia kolmea tuotetta on jonkin verran käytetty, kuten osasta näkyy. Pacifican poskipunat tulen käyttämään varjostuksiin, koska ovat molemmat sen verran tummia. Miksei tietenkin välillä ihan poskillekin, mutta siihen minulla on nyt tuolla ylempänä ne pari tapausta. Nämä ovat todella puuterisia, joten näiden kanssa ei pitäisi tulla ongelmia eli saan käytettyä vaikka ehkä pahalta näyttääkin. 

UD:n korostusvärin otin nyt mukaan, koska on pieni nappi eikä tämänkään kanssa pitäisi kovin kauaa mennä. Onpahan sitten yksi highlighter vähemmän. Kaunishan tämä on kuin mikä, joten mielelläni otan päivittäiseen käyttöön. Ajattelin käyttääkin tämän ennen ylempänä esiteltyä ColourPopin korostusväriä, koska sen käytössä menee paljon kauemmin aikaa.

Lumenessa lukee, että parasta ennen 10/2019, jeee, joten eihän tässä ole mitään hätää. En muutenkaan ymmärrä, miten tämä on vaan jäänyt ja jäänyt paitsioon. Sävykin on täydellinen. Nyt käyttelen tämän pois ja koska on puuterinen, niin se on todellakin mahdollista ihan muutaman kuukauden aikana.  


Elikkäs semmoisia tänä vuonna ja tietenkin, jos joku tuote nyt oikeasti alkaa menemään huonoksi tai saan niistä oireita, otan projektista pois ja korvaan toisella. Yritän nyt jälleen tehdä parhaani, että saisin mahdollisimman monet näistä käytettyä ja meikkejä varastosta pois. Jotkut loppuvat ihan taatusti, osa on vähän vaikeampia. Päivityksiä teen varmaan tänäkin vuonna kahden kuukauden välein, niin pysyn itsekin vähän paremmin vauhdissa ja kartalla, missä mennään. Ihanaa viikon alkua!

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä tähän megaproggikseen! Kylläpä tuossa on tuotetta jos jonkinlaista, mutta uskon, että sitkeydelläsi pääset maaliin ainakin melko helposti! Kivoja tuotteitahan nuo ovat kaikki. Grav3yard girlin poskipunassa on ihana sävy, just mun makuun ja Pacificaa olisi kiva päästä kokeilemaan, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata. Yritin maanitella poikaa tuomaa Nykin matkaltaan tuliaisina jotain mm. Pacificalta, mutta eipä onnistunt, kun ei kuulemma "ehtinyt kaupoissa pörräämään";) Niinpä niin!
    Kivaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) On kyllä tuotteita ja toivon, että vauhti olisi samaa luokkaa parin viime vuoden kanssa :D Grav3yard-paletin puna on uskomattoman kaunis ja tosiaan niin pigmenttinen, että jos jonkin tuotteen kanssa olen tänä vuonna ongelmissa, niin se on tämä!
      Onneksi sitä Pacificaa saa näinä maailmanaikoina tilattuakin, olisi kyllä ollut kuitenkin kiva tuliainen :)
      Kiitos, oikein mukavaa viikkoa sinnekin päin! <3

      Poista
  2. Mielenkiinnolla seuraan siun projektia jälleen!

    Joidenkin tuotteiden kohdalla itsekin aina havahtuu, kun selaa arkistoja, että silloinkos tämä tulikin (oikeasti luulee, että vastahan sen sain), kun aikaa mennyt se 2-3 vuotta.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäät seurata! <3 Tuo on kyllä niin totta ja piti niin paikkansa tämän postauksen kanssa. Tiesin, että nuo boxeista tulleet ovat vanhimmasta päästä laatikkotuotteita, mutta joidenkin kohdalla yllätyin ihan totaalisesti... auts.. :D
      Kivaa viikon jatkoa sinullekin!

      Poista
  3. Onpa kivanoloinen kokoelma. Jään mielenkiinnolla seuraamaan projektin edistymistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Toivotaan, että projekti sujuu samaan malliin kuin parina viime vuotena ;)

      Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  4. Ihania tuotteita oot valkannu tähän uuteen projektiin :) Näkyy paljon tuttuja juttuja ja osa onkin niin vanhoja etten ees muista niitä! XD Mutta mitä väliä jos ei ole mennyt pilalle! :D Juuri haistelin ystävän hajuvettä, joka oli joltain 80-90-luvun taitteesta, ja en huomannut tuoksussa mitään erikoista!!! XD Pullokin oli niin kulunut etten tunnistanut kunnolla koko merkkiä!! :D Mä myös tykästyin tuohon Grav3yard Girl-poskipunan sävyyn, en ehkä osais ite käyttää, mutta on todella ihana, kiinnitin heti siihen huomiota. Mä en muuten tienny mikä Gloriabox oli, joten piti käydä Googlessa. Se ois kyllä kelvannut mullekin :) Kivaa viikon jatkoa ja nautitaan keskitalvesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, Gloriabox oli aika luxus tapaus siihen aikaan! Ja huom huom, sain jopa ihan asiallisen huulipunasävyn ja silti se on jäänyt käyttämättä! En ole itse niin tarkka noiden päiväysten kanssa ja varsinkin, kun säilyttelee niitä kuivassa ja pimeässä (ja monesti vielä korkkaamattonana), niin yleensä pysyvät hyvinä pidempäänkin. Tuo alkaa olla jo aika historiallinen hajuvesi, eihän sitä todellakaan enää raaskisi edes heittää pois! Ja vielä vähemmän, kun tuoksu toimii ;)
      Kiitos paljon ja samoin sinne sinulle! <3

      Poista