9.1.2019

Project Polish 2019 & Eyeshadow Palette Project 2019

Ajattelin tänä vuonna yrittää urakoida muutamaa muutakin projektia kuin viimeksi esiteltyä. Ymppään alkuesittelyt nyt molemmat tähän samaan, mutta jatkossa postaukset tulevat erikseen. Tarkoituksena olisi aloittaa koko vuoden kestävät sekä kynsilakka- että luomiväripalettiprojektit.

Kynsilakkaprojekti:

Totesin, että tämä projekti on vaan pakko yhden vuoden tauon jälkeen ottaa taas uudestaan agendalle. Toissa vuonna eli 2017, kun samainen projekti oli käynnissä, sain koko vuonna käytettyä 11 värilakkapulloa tyhjäksi. Viime vuonna lakkoja loppui tasan kaksi kappaletta eli yksi normaali värilakka ja yksi glitterinen. Nekin loppuivat molemmat projektien yhteydessä (Subscription Box Blitz -projekti sekä Lumene-kuukausi), joten projekteissa nekin ja vain projektien vuoksi jaksoin niihin keskittyä. Muuten olen koko vuoden käytellyt kaikkia lakkojani ihan randomisti tai sitten vain laiskotellut. Koska niitä lakkoja kuitenkin riittää, niin haluaisin saada niitä myös kaapeistani pois. Uusia lakkoja ei kyllä viimeisen parin vuoden aikana ole onneksi montaa itselleni ilmestynyt, koska niiden suhteen olen pitänyt erittäin tiukkaa linjaa. Täällä olen esitellyt lakkakokoelmaani, joka on tuosta ehkä hieman muuttunut.

Otan projektiin mukaan kuusi lakkaa, jotka ovat tässä:

IsaDora Wonder Nail - 772 Purple Rain (6 ml)
Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial (10 ml) 
Depend - Nr. 041 (5 ml)
Lumene Natural Code Nail Styler Mini Nail Polish - 17 Funky Flower (4,5 ml)
Lumene Gel Effect - 8 Full Of Peonies (5 ml)
Essie Nail Lacquer - Buy Me A Cameo (13,5 ml)  

Sitä mukaan, kun jokin loppuu, otan uuden tilalle eli koko ajan on kuusi pyörityksessä. Valitsin juuri nämä lakat tähän nyt mukaan, koska ensinnäkin suurinta osaa on käytetty jo melkoisesti ja lisäksi sopivat talvikauteen (paitsi tuo Lumenen pinkki, joka on tarkoitettu varpaankynsille). En nyt tee mitään hirveän tarkkoja rajoituksia itselleni, joten voin seikkailla muidenkin lakkojen kimpussa, mutta tavoitteena olisi saada lakkoja tänä vuonna loppumaan mukava määrä. Katsotaan, mikä se tulee sitten olemaan. Päivityksiä teen korkeintaan kerran kuukaudessa ja silloinkin vain, jos jokin lakka on projektissa vaihtunut. Ei siis mitään säännöllisiä postauksia tänä vuonna.

Luomiväripalettiprojekti:

Viime vuonna totesin 18 in 2018 -projektini aikana, että en todellakaan aio enää ikinä sitoutua yhteen luomiväripalettiin kokonaiseksi vuodeksi. Sitä kyllästymisen määrää....! Onneksi on vaihtoehtoja (olisihan niitä toki viime vuonnakin ollut, mutta se on tämä suomalainen sisu). Olen seuraillut erästä meikkikanavaa (JoyfulBeauty), jolla on kaikenlaisia eri projekteja ja nappasin tämän häneltä, mutta tein vähän oman version. Hän oli valinnut projektiin mukaan aina yhden vanhimmasta ja yhden uusimmasta päästä olevan paletin, mutta minä otan minkä ikinä haluan. Olen valinnut nyt alkuun nämä kaksi:

TheBalm Nude Dude Volume 2 Eyeshadow Palette
Pür The Complexion Authority 12-Piece Eyeshadow Palette

Tarkoitus olisi saada ainoastaan yhdestä napista näkymään pannu ja sen jälkeen paletti menee vaihtoon. Alkuun ajattelin, että haluan kahdesta napista sitä pannua näkyviin, mutta joidenkin palettien kohdalla siinä voi mennä liian kauan aikaa. Lisäksi näin saan enemmän kiertoa ja voin joskus ottaa jonkin paletin jopa uudestaan käyttöön, jos nyt niin pitkälle muka tänä vuonna ehtisin. Epäilen.. Tarkoitus olisi ottaa aina siis upouusi paletti, että mahdollisimman monelle tulisi tänä vuonna käyttöä. Tiedän, että todennäköisesti se tulee olemaan erittäin usein se paletin vaaleimmasta päästä oleva nappi, josta se pannu esille ensimmäisenä pamahtaa, mutta ei haittaa. Tulee siinä sivussa ihan tarpeeksi niitä muitakin sävyjä käytettyä. Tästäkin projektista teen päivityksiä korkeintaan kerran kuukaudessa ja silloinkin vain, mikäli jompikumpi paletti on mennyt vaihtoon.

Olen todella innoissani näistä kummastakin projektista ja olenkin aloittanut nämä kummatkin intoa puhkuen heti vuoden alussa eli viikko on jo takana. Jotenkin noita paletteja käyttää ihan uudella innolla, kun tietää, että menee vaihtoon, jos tulee tarpeeksi käyttöä. Sitten on se erittäin mukava hetki, että saa valkata uuden. Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ai, että tuossa Pürin paletissa on mielettömän upeat sävyt<3
    Tuollaiset murretut oranssin sävyt, turkoosi ja fuksia on just mun makuun. Voisin vedellä niitä luomille alvariinsa;) … tai no, ehkä en sentään. Tsemppiä näihinkin projekteihin. Sulta nämäkin sujuu varmasti ihan loistavasti sillä suomalaisella sisulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä mahtavat sävyt ja saatu kivasti aikaan vähän vaihtelua mm. juuri tuolla turkoosilla ja fuksialla! <3 Vähän puuterinen, mutta olen kyllä täysin ihastunut tähän :)
      Kiitoksia kovasti! Yritän taas tsempata ;)

      Poista
  2. Mie jatkan omaa lakkaprojektia myös, miulla käytössä kanssa niin, että kun yksi lähtee, niin otan uuden tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! :) Suurella mielenkiinnolla aina seurailen sinun projekteja, niitä on niin mukava katsella! :)

      Poista