13.1.2019

Boxycharm July-October 2018

Toissapäivänä saapui vihdoin marraskuun Boxycharm, joten sen puolesta voi huokaista helpotuksesta. Joulukuista odottelen edelleen kuitenkin kovasti myös. Lisäksi tosiaan menin sieltä tilaamaan pisteillä pari juttua, ja kait senkin paketin saapumista saa jännittää tässä vielä ihan tarpeeksi. Palaan nyt kuitenkin niihin esittelemättömiin laatikoihin vielä ennen marraskuista, että saan ne alta pois. Muistelin, että niitä esittelemättömiä olisi kolme, mutta niitä olikin neljä, joten ei kun eteenpäin, tulossa on pitkä postaus. 

Heinäkuu:

Heinäkuisen laatikon teemana oli "Roadtrippin" ja arvo noin 134.00 $. 

Dr. Brandt No More Baggage ($42.00)
Tämän pitäisi erityisesti pienentää silmäpusseja, joten juuri sitä mitä tarvitsen. Aamuisin niitä turpeita silmänalusia tuppaa joskus esiintymään. Olen tätä käytellyt aina silloin tällöin silmänalusilla ja tämä kyllä ihan oikeastikin aiheuttaa jonkinlaista pientä nipistelyä aina silloin tällöin, joten jotain tämä tekee. Ei kyllä kuitenkaan mitään kovin huomiota herättävää, ei niitä silmäpusseja itselläni nyt päivittäin esiintynyt ennenkään, mutta ei nytkään. Laitan tätä yleensä yöksi tavallisen silmänympärysvoiteen päälle. Kerran kokeilin tätä myös aamulla, mutta meikki ei oikein suostunut asettumaan hienosti tämän päälle, joten sen olen unohtanut.

Wander Beauty Unlashed Volume & Curl Mascara ($24.00)
Tämä on joku palkintovoittaja, jonka pitäisi hoitaa, vahvistaa, pidentää, tuuheuttaa ja taivuttaa ripsiä. Todella kiva aina testailla uusia maskararoita, mutta jäänee pitkään jonoon.


Chella Beauty Tantalizing Taupe Eyebrow Cream ($26.00)
Tämä on siis kulmakarvoille, mutta ei toiminut itselläni kovin hyvin ja on vähän liian tumma. Tuolla toisessa päässä putkiloa on se aine ja toisessa sivellin. Sillä siveltimellä on ainakin itselläni todella hankala ottaa sitä tuotetta tuosta pienestä tilasta juuri oikea määrä. Tuotetta menee aina hukkaan. Enkä osaa tätä kulmillenikaan siististi laittaa. Katsotaan, jatkanko kuitenkin sitkeästi satunnaista käyttöä vai mitä teen tämän kanssa.

Note Cosmetics Luminous Silk Compact Blusher - 05 Desert Rose ($11.99)
Tämä puna on erittäin puuterista ja lisäksi tässä on todella voimakas pigmentti. Vähän liiankin voimakas, joten tästä ei tullut suosikkiani. Tässä on argan-öljyä, jonka vuoksi punan ei ainakaan pitäisi kuivattaa ihoa. Täytyy kuitenkin vielä jossain vaiheessa antaa tälle kunnon mahdollisuus.



Crown Brush Fuego Eyeshadow Palette ($29.99)
Tästä oli tullessa yksi nappi tuusannuuskana, mutta sain sen kyllä melko hyvin korjattua. Useimmat sävyt ovat tässä aika syvänpunaisia ja tummia, mutta aivan mahtavan tuntuinen paletti. Tälle tulee varmasti paljon käyttöä. 

Heinäkuun laatikko oli loppujen lopuksi ihan mukava, vaikka kulmaväri ja poskipuna eivät oikein ottaneet tulta alleen minun kätösissä, mutta saavat vielä mahdollisuuden. Kaksi tuotetta tulee taatusti käytettyä (Dr. Brandt ja maskara) ja paletille tulee sitä taattua satunnaista käyttöä.

Elokuu:

Elokuun boxin teemana oli "Life Of The Party" ja sen todellakin huomasi tuotteista. Arvoa tällä laatikolla oli 90.00 $.

House Of Lashes – Bambie ($12.00)
Näissä on aivan liikaa draamaa omalle kohdalle. En muutenkaan ole mikään tekoripsifanaatikko, joten näiden kanssa ei mennyt ihan nappiin. Lähtevät eteenpäin.

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks ($13.00)
Laatikossa tuli myös kolme paria silmänalusnaamioita, jotka olen kaikki jo käyttänyt. Nämähän olivat upean näköiset, kultaiset, mutta eivät oikeastaan tehneet yhtään mitään suuntaan tai toiseen. Paljon kuitenkin oli listalla lupauksia. Tuli nyt ainakin kunnolla testattua oikein kolmeen otteeseen. 

Bang Beauty Chocolate Eyeliner ($22.00)
Silmänrajauksiin tästä voidemaisesta tuotteesta ei omalla kohdallani ole, enkä kyllä tiedä, onko monilla muillakaan, koska koostumus on todella jähmeä. Yritin käyttää tätä kulmillani, mutta ei toimi sielläkään. Jotenkin tuote klimppiintyy, enkä saanut jäljestä millään siistiä. Nyt huomasin, että tätä voisi käyttää myös luomivärinpohjustajana, joten sitä testaan vielä. Mikäli ei toimi siinäkään hommassa, heitän tämän suosiolla roskiin.

Smashbox Be Legendary Lipstick – Talk To Me Matte ($24.00)
Tämä olisi ollut huipputuote, mikäli sävy olisi osunut nappiin. Se on kuitenkin aivan liian räikeän pinkki, joten tämä lähtee eteenpäin. 


Laura Lee Los Angeles Party Animal Palette ($19.00)
Aivan mahtavat sävyt tässä paletissa, mutta tulisiko ikinä käytettyä? Ehkä noita Issa Party-, Dranks- ja Bottoms Up -sävyjä jossain harvinaislaatuisessa tapauksessa, mutta kyllä nekin kerrat harvaan jäävät. Tämä paletti lähti jo myös eteenpäin eli tyttäreni otti sen erittäin mielellään vastaan. Hän sitä jo testailikin ja sai nättiä jälkeä aikaiseksi. Pigmenttiä ei oikein ollut, joten nuo sävyt tulevat silmille paljon laimeampina.

Elokuun boxista voi sanoa siis ihan puhtaalla omalla tunnolla, että meni täysin metsään. Kaikkein huonoin Boxycharm ikinä, kun näin omasta näkökulmasta tätä tarkastelen. Jollekulle toiselle tämä on varmasti ollut täyspotti. Niin ja kaiken lisäksi tästä boxista oli itseltäni Shipito poiminut pois hiusnauhaöljyn. Sille olisi kyllä ollut käyttöä.

Syyskuu:

Syyskuun teemana oli "Wild Flower" ja onneksi tämä meni vähän enemmän nappiin kuin elokuinen. Tämän laatikon arvo oli 117.00 $.

Butter London Stroke Of WOW Roll On Liner ($19.00)
Tämä on turhake, joten en korkkaa, lähtee eteenpäin. Ei tästä sen enempää.

Hank & Henry Liquid Lipstick ($17.00)
Liian räikeä, lähtee eteenpäin. Ei tästäkään sen enempää.

Alamar Cosmetics Ojitos Brush Set ($18.00)
Tältä samalta merkiltä tuli kesäkuun boxissa luomiväripaletti ja nämä siveltimet ovat aivan selkeästi samaa pirtsakkaa sarjaa. Kahden kanssa näistä olen päässyt jo ihan käyttöasteelle asti ja ovat täysin päteviä siveltimiä. Oli kiva saada!

Laura Geller Baked Blush-N-Brighten – Tropic Hues ($28.00)
Todella kiva oli saada myös Laura Gellerin poskipuna, en ole näitä ennen käyttänyt eikä ole tullut jotenkin mieleenkään ostaa. Näyttää melko räikeältä tuossa paketissa, mutta on poskilla oikein kaunis. Jäin tähän silloin muutama kuukausi sitten koukkuun, kun lähdin tätä testailemaan, joten käyttelin varmaan kuukauden tätä jo putkeen. Aivan ihana tuote!

Pretty Vulgar Nightingale Smokey Eyeshadow Palette ($35.00)
Tässä paletissa on todella maanläheisiä ja viileitä sävyjä, mutta jollain tavalla tykkään tästä. Kivaa vaihtelua niille eksoottisille tapauksille, mitä näistä boxeista on nyt paljon tullut. Vaikuttaa myös laadukkaalta, mitä nyt muutamaa nappia testailin. Toki näitä samoja sävyjä löytyy itseltäni jo muissa paleteissa, mutta pidän tämän kuitenkin itselläni ja pääsee varmasti käyttöön jossain vaiheessa Eyeshadow Palette -projektissani

Tykkäsin tästä syyskuisesta laatikosta todella paljon, vaikka kaksi tuotetta lähteekin eteenpäin. Nuo muut korvasivat ne täysin. 

Lokakuu:

Boxin teemana oli "Alter Ego" ja tuotteiden yhteisarvo 134.00 $. Tämä oli näistä kaikista mielestäni paras ja mielenkiintoisin boxi vaikka en ole kaikkia tuotteita edes testannut ja vaikka kaikki eivät ihan odotuksia täyttäneetkään.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick -  Lovesick ($20.00)
Ikinä en ole sortunut näitä Kat Von D:n kehuttuja punia ostamaan, joten aivan mahtavaa saada sellainen täältä boxista. Tämän sävy ei ollut ihan täydellinen, liian tumma arkikäyttöön, mutta saan sitä fiksailtua vaaleampien huulituotteiden kanssa. Olen tätä siis jo testaillut ja tykkään koostumuksesta ja siitä tunteesta, minkä se huulille jättää aivan valtavasti. Huipputuote!

IT Cosmetics Superhero Elastic Stretch Volumizing Mascara ($24.00)
Tältä tuotteelta odotin niin paljon. Menin tämän korkkaamaan (vaikka niitä maskaroita pitäisi käytellä nyt järkevyysjärjestyksessä), koska tarvitsin kiireessä hyvää ja näyttävää maskaraa. Olin satavarma, että tämä on sellainen, koska tätä on niin paljon hehkutettu, mutta paah. En tiedä, toivottavasti oli alkukankeutta, mutta sitten täytyi korkata toinen, taatusti hyvä maskara (ennenkin testattu), joten tämä on jäänyt nyt sen paitsioon. Kiva kuitenkin saada tämä ja päästä joskus tositoimiinkin, jonka jälkeen tiedän, ostaako enää ikinä uudestaan vai oliko tämä nyt tässä.

Dermovia Lace A Peel Black Bamboo Charcoal Peel Off Mask ($30.00)
Olin niin onnellinen, että tämä löytyi boxistani. En ole tätä vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta näyttää niin mielenkiintoiselta tuotteelta, että odotan vain sopivaa tilaisuutta. Tuo pitsinaamio laitetaan siis hiilinaamion päälle ja annetaan kaiken kuivahtaa. Pitsisen avulla sitten otetaan se hiilinen kasvoilta pois, jolloin samalla pitäisi lähteä sitä ylimääräistäkin likaa ym. iholta. Voipi tehdä jopa kipeää.

Farmacy Beauty Green Clean ($22.00)
Tässä toinen, mistä olin tavattoman onnellinen, että löytyi boxistani. Tämä on Tarababyz’n yksi suosikkituotteista, näitä on hänellä aina liuta loppuneissa, joten täytyy olla hyvä tuote. Tämä on cleansing balm ja pitäisi olla erittäin tehokas puhdistaja, joka jättää ihon kuitenkin hoidetun oloiseksi ja pehmeäksi. Tämä pääsee ehdottomasti aikanaan käyttöön.

Pür The Complexion Authority Midnight Masquerade Palette ($38.00)
Sanotaanko näin, että en olisi itse ikinä tätä palettia ostanut. Paljon shimmeriä ja voimakkaita värejä. Testailinkin vähän sitä sun tätä ja minkään kohdalla en oikein ollut  äkkiseltään vakuuttunut. Täytyy kuitenkin yrittää ottaa nappi kerrallaan ja maltilla testailla lisää, jos tästä saisi enemmän irti. Tuoksuu aivan taivaalliselta, suklaalta.

Näissä neljässä laatikossa oli paljon huteja, mutta oli myös hittejä. Kuten jossain vaiheessa mainitsin, niin harkitsen Boxycharmin pistämistä paussille, koska näitä huteja on alkanut tulemaan koko ajan kuitenkin enemmän ja enemmän. Tietenkin olen spoilannut itseni jo tammikuun boxilla, joten lopettamisen aika ei ole ainakaan vielä. Jossain kohtaa se päätös täytyy kuitenkin uskaltaa tehdä. Rentouttavaa sunnuntaita!

7 kommenttia:

  1. Mie pistin myös Boxycharmin tilaukseen, en voinut vastustaa kiusausta vaikka pitkään pyristelin vastaan. On näissä vaan niin erilaiset merkit ja sisällöt + rahalle saa varmasti vastinetta, kuin mitä meidän omassa.

    Meinasitkos muuten Glossyboxin tilata? Sehän on tänä vuonna tulossa Suomeenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kauheasti myöhäinen vastailu! On ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä!
      Kyllä tuo Boxycharm vain on boxien boxi, joten kyllä siinä saa ehdottomasti rahoilleen vastinetta! Tuotteethan ovat aivan huippuja ja tosiaan ihan toista luokkaa kuin näissä meidän omissa ;) Kauan olet jaksanut vastaan pyristellä...! ;) Itsestä vain tuntuu nyt siltä, että hukun näihin kaikkiin paletteihin sun muihin, enkä tykkää ollenkaan heittää kosmetiikkaa roskiin, kun ehtii pilaantumaan :( Mutta vielä en ole sitä perunut, koska spoilaannuin jo helmikuun boxista.. tai muutamasta tuotteesta siinä :)
      Ja joo, menihän se Glossyboxikin tosiaan sitten tilaukseen.. :D :D Oli aivan pakko.. Voi tämä luonteen heikkoutta...

      Poista
  2. Voi vitsit miten nautin lukea tätä postausta <3 Joku ihanuus siinä aina on, ku lukee toisen mietteitä tuotteista jotka itsekin omistaa :D Mulla on tosiaan tullu pientä ähkyä nyt bokseihin, Ipsyn laitoin tauolle taas tammikuusta (laitto itse itsensä tauolle vain 3:ksi kuukaudeksi, WTF???), pitää muistaa käydä maaliskuus se uudestaan tauottaa jos vielä mielin niin. Ajattelin laittaa tauol myös Boxycharmin, mutta sorruin oottaa maaliskuulle, jolloin tulee Luxbox tai jotain vastaavaa, katsastan sen superboksin ja sen jälkeen laitan tauolle... XD Betteä en tauota, koska mä oikeasti tykkään siitä, vaikka välillä harmittaa sisältö, ja annan myös LF:n tulla, en kyllästynyt siihen, vaikka mulla oli se joulukalenterikin :) Laskin äkkiä, et mulla on jääny käyttöön näistä boksien sisällöistä 9 kappaletta tuotteita, kaikki muu on mennyt eteenpäin... Heinäkuun boksissa olevasta Crownin luomiväripaletista mulla oli menny tismalleen sama luomiväri tuusannuuskaksi!!! En kylläkään jaksanut ruveta korjaileen sitä :D Oikein mukavaa ja reipasta alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi sinullekin näin myöhäinen vastailu! On ollut aivan liikaa kiireitä :(
      Sinulla on ihan samat mietteet, mitä minullakin.. tai no, ainakin osittain. Luxboxista en tiedä, raaskinko taaskaan tilata. Betteä en myöskään tauota, mutta LF:n ajattelin laittaa tauolle, kun tämä puolen vuoden pätkä on ohi. Katsotaan nyt maltanko sitäkään tehdä.. Aika reilusti on sinulla lähtenyt tuotteita eteenpäin! Tuo on juuri Boxycharmin ongelma.. Ei näistä muista boxeista ihan tuolla tavalla saa samantien pistellä juttuja menemään. Toisaalta taas sitten ne, jotka omaan käyttöön jää, onkin sitten ihan laatutavaraa ja meillä päin ehkä vaikeakin saada käsiinsä.
      Olipa muuten outo tuo Ipsyn peruutus?! Ja jännä tuo Crownin paletti.. taitaa olla luomiväri aika muruista, kun just sama nappi hajoaa!?
      Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista
  3. Hoksasinpa juuri, et Jolie Boxia sais taas yhden kuukauden kaupan päälle jos tilaa nyt!!! XD Voi näitä houkutteita!! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elikkäs silleen.. tuli sitten tilattua.. :D Kiitos vaan vinkistä, menetin taas muutaman kympin..! Ei, ihan oikeasti, kiitos oikeasti todella paljon, koska enemmän kuin mielelläni otan vastaan sen yhden ylimääräisen boxin! <3 Enkä tosiaan ollut tätä tarjousta huomannut. Tilasin nyt sitten kolmen kk satsin vain eli toivottavasti neljä on tulollaan :) Ja tosiaan sen Glossyboxinkin olen tilannut, entä sinä? Voi meitä...

      Poista
  4. Jeppis, mullakin meni Glossybox tilaukseen!!!! XD Ja mua ei haittaa jos sun vastaukset viipyy tai jos et ehdi/jaksa/viitsi vastata. Tä elämä on välillä niin hektistä, et on pakko karsia jostakin että ei tuu ihan hulluksi :D

    VastaaPoista