11.1.2019

Jolie Box tammikuu 2019

Tämän pitäisi nyt omien laskujeni mukaan olla viimeinen Jolie Box tältä erää. Nyt alkaa jonkinlainen paussi tämän tilauksessa, mutta suurella todennäköisyydellä en pysty ikuisesti olemaan tätä ilman. 

Tammikuun laatikko oli jälleen kerran oikein mieluinen. Laatu on ollut kyllä niin tasaista tämän Jolien kohdalla. Sitä ei voi todellakaan sanoa monesta kauneusboxista.


Neal's Yard Remedies Calendula Cleanser
Suurin tuote paljastui kasvojenpuhdistusaineeksi. Jossain vaiheessa minulla oli putsaripula, mutta ne ajat ovat todellakin takanapäin. Nyt on jonoksi asti toinen toistaan mahtavampia puhdistusaineita ja tämä kuuluu ehdottomasti niihin. Tämä on hellävarainen putsari, joka sisältää mm. jojobaa ja hoitavia kasvoöljyjä. Tämän pitäisi pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä sopii loistavasti talviajan tuotteeksi. Todella kiva tuote!


Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream
Myös laatikon toiseksi suurin tuote oli Neal's Yardilta ja sehän sopii loistavasti. Näistä Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan tietty summa rahaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen, joka on aivan huippua! Tämä käsivoide sisältää mm. hunajaa sekä appelsiinin eteeristä öljyä ja tämän pitäisi tietenkin ravita ja pehmentää ihoa. Käsivoiteet ovat aina enemmän kuin tervetulleita, niitä kuluu minulla nopeaa vauhtia tasaiseen tahtiin. 


Sóley EyGlÓ Pure Organic Moisture 
Pieni purkki kosteuttavaa hoitovoidetta ihanalta islantilaiselta merkiltä, jolta tuli aikanaan se mahtava kasvosuihke. Tämä sisältää erilaisia öljyjä, jotka auttavat säilyttämään ihon kimmoisuutta, kiinteyttävät, eliminoivat epäpuhtauksia ja kirkastavat. Tämän pitäisi sopia hyvin meikin alle ja lisäksi myös yökäyttöön. Ihanaa päästä tätäkin kokeilemaan!

Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil
Pienen pieni pullo ravitsevaa kasvovoidetta, joka on eksoottinen seos Etelä-Amerikasta peräisin olevia tehoraaka-aineita mm. acai-, buriti- ja cacay-öljyjä, amatsoninjättilummeuutetta sekä parapähkinää. On kyllä aika eksoottisen kuuloista. Tämä sopii hyvin yökäyttöön sekä siihen, kun iho tuntuu kaivaapan erityistä hemmottelua. Tämän pitäisi parantaa ihon kosteustasapainoa sekä häivyttää ihon pieniä juonteita ja ryppyjä. Kuulostaa niin mahtavalta, että otan tämän heti käyttöön, menee ohi muiden laatikossa olevien. Minulta loppui juuri se Emma Hardien LF-joulukalenterista tullut öljy, joten tämä sattui todella sopivasti. 

Mádara Gloss And Vibrancy Conditioner 
Mádaralta oli laatikossa näyte kiiltoa tuovasta hoitoaineesta, joka ravitsee ja vahvistaa hiusta. Tämän pitäisi myös tehdä hiuksista silkkisen pehmeät. Tämäkin tulee varmasti käytettyä samantien ja mikäs sen mukavampaa kuin päästä tätä testaamaan. En taida olla Mádaran hiustuotteita ennen käyttänytkään. 


Todella laadukas ja aivan mahtava oli tämä tammikuun laatikko eikä näiden tuotteiden kohdalla tarvinnut miettiä, pidänkö itselläni vai enkö. Näin yleensäkin Jolien kohdalla. Joten siis sanomattakin selvää, että pikkasen kirpaisee boxin lopetus, mutta tällä päätöksellä nyt mennään. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Sulla loppu Jolie Boxin tilaus (toistaiseksi) ja mulla alko nyt tammikuussa puolen vuoden jakso- ainakin!! :D Yhdyn sun sanomisiin, että tässä boksissa on paras laaduntasaisuus kaikista bokseista, en tiedä tekeekö sen se, ettei tuotevalikoima ole niin maailmaasyleilevä kuin esim ameriikanserkuilla. En osaa oikein selittää, mutta josko ymmärrät mitä tarkoitan.. Mutta tykkäsin tuhottomasti tästä lootasta, ja aivan varmasti kaikki tuotteet tulevat vain omaan käyttöön :D Oikein ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pukkaa kateutta... ;):D Katsotaan nyt, kauanko maltan olla ilman... Aivan ihanaa, että sinä saat nyt vaihteeksi taas nauttia Joliesta! <3
      Joliessa tykkään siitä, kun siinä on paljon ihonhoitoa. Ja siinä on paljon tuotteita, mitä ei ikinä itse hoksaisi hommata tai edes tiedä olevan olemassa.. :D Ja sisältö on myös monesti todella arvokas. No joo, nyt kehumiset sikseen, menen pian tilaamaan sen... ;)
      Kivoja hetkiä sinulle Jolien parissa ja kiitos paljon, oikein ihanaa viikonloppua sinne myös! <3

      Poista