9.6.2017

Jolie Box Kesäkuu 2017

Keskityin vain harmittelemaan Bette boxin myöhästymistä, joten Jolie box tuli vähän takavasemmalta ja pääsi yllättämään. Olin todella innoissani, kun viesti sen saapumisesta tuli. 


Vaikka laatikko tuntui melko kevyeltä, kun sen hain, niin avaamisen jälkeen olin innoissani myös joka ikisestä tuotteesta, joka laatikosta löytyi. 


Laatikosta löytyi kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi miniä ja yksi näyte. En malta päästä näitä testailemaan. 


Suurin tuote on Sóley Nærð Soothing Tonic Splash -kasvovesi, jonka hinta Jolien sivuilla on 38 €. No huh, en tiedä, olenko ikinä näin kallista kasvovettä käyttänyt. Tämä on siltä samaiselta suositulta islantilaiselta merkiltä, jolta tuli huhtikuun boxissa shampoo. Tätä kasvovettä voi käyttää ihan perinteisesti tai myös pelkkänä kosteuttavana ja virkistävänä kasvosuihkeena päivän aikana. Tätä suihkautin ja itse suihke tuli kyllä melkoisella vauhdilla ja isoilla pisaroilla, mutta ai, kun on raikas tuoksu. Aivan ihana! Tästä tulee taatusti suosikki. 


Laatikon toinen täysikokoinen tuote oli Biosolis Melt-in -aurinkosuojavoide SPF 30, jonka normaali hinta näyttäisi olevan 30 € (nyt alennuksessa 24 €) Jolien sivuilla, joten hintava tämäkin. Tämän pitäisi olla miellyttävä iholla, imeytyä nopeasti eikä jättää tahmaista pintaa. Meidän taloudessa ei kunnon aurinkovoidetta tällä hetkellä ole, joten tämän kanssa meni ihan nappiin ja käyttöön lähtee heti. 


Sitten kaksi pienempää, mutta niin hurmaavan oloista öljypulloa. Karethic L'Africaine Luxurious Oil (20 ml) on monikäyttöinen kuivaöljy, jota voi käyttää sekä vartalolla että hiuksissa. Tätä en löydä Jolien sivuilta, mutta muilta sivuilta katsottaessa, ei ole halpaa tämäkään. Tämä sisältää afrikkalaisten naisten kauneusrituaaleihin kuuluneita karitevoita sekä moringa-, baobab- ja arganöljyä. Aika eksoottisen kuuloista, joten mahtava päästä kokeilemaan. 

Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil (8 ml) eli ruusukasvoöljy on myös tuote, jonka testaamista odotan kovasti. Täysikokoinen 30 ml pullon hinta on Joliella 35,50 €. Tämän pitäisi palauttaa ihon kosteustasapaino samalla rauhoittaen ihoa ja antaa kaunis luonnollinen hehku. Tuotetta voi käyttää aamuin ja illoin, mutta luulen, että itselläni tämä menee yövoiteena. 


Viimeisenä Patyka Advanced Plumping Serum -näyte ja vaikka tämä on näin pieni, niin käytän tämän näytteen innolla ja suurella mielenkiinnolla. Tämän pitäisi olla tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti juuri vaativalle ja ikääntyvälle iholle. Toivottavasti tämä ei vie mennessään, koska täysikokoisen tuotteen hinta on vaatimattomat 79 €.


Loistava boxi kerta kaikkiaan. Yksi tuote tuli todella tarpeeseen ja muutkin vaikuttavat niin mahtavilta tapauksilta, että niitä kyllä käytetään ja ahkeraan. En voi hehkuttaa tarpeeksi! Aurinkoista viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. No, on kyllä mahtava setti:) Olin näkevinäni tuon islantilaisen merkin tuotteita Stockmannilla, mutta nopea vilkaisu hyllynreunushintoihin karkoitti heti muutaman askeleen kauemmas. On aika tyyris kasvovesi, mutta toivottavasti on loistotuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kallis! Jotain todella spektaakkelimaista tuotteessa täytyy olla, että menisin normihinnalla ostamaan. En ole vielä kunnolla ehtinyt testailemaan, joten ehkäpä siinä lopulta onkin... Kukkaro kiittäisi! ;)

      Poista
  2. Mä en ensisilmäyksellä innostunut tuosta kasvovedestä mutta nyt yritän lotrailla vanhan loppuun että saan tuon käyttöön :D, muuten tykkäsin koko boxista aurinkovoidetta lukuunottamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että en ehkä itsekään olisi aurinkovoiteesta innostunut, jos ei olisi ollut ostoslistalla ;) Nyt pääsin siitä vaivasta ja saa kokeilla jotain uutta :) Hah.. luulen, että joudun itsekin lotraamaan parasta aikaa käytössä olevan kasvoveden..! Se vaikuttaa kyllä niin lupaavalta ensi suihkauksen perusteella! :)

      Poista
  3. Minusta boxi oli pettymysten pettymys. Sama öljy on aikaisemminkin ollut ja samalla eräpäivämerkinnällä 8 2017. Kasvovettä tuskin kokeilun jälkeen ostaa sen kalleuden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( Näin se menee, jotkut tykkäävät ja jotkut eivät. Harmi kuulla, että boxi alkaa toistamaan itseään.. kuten käy aika monelle muullekin boxille. Minulle tämä on nyt tullut niin vähän aikaa vasta, että omalle kohdalle ei ole sattunut.
      Varmasti itsellenikin käy niin, että nautin ja iloitsen tuosta kasvovedestä vain tuon yhden pullollisen ja sen jälkeen tyydyn vähän kukkaroystävällisempiin tapauksiin ;)

      Poista