7.6.2017

Loppuneet tuotteet toukokuu 2017

Toukokuu takana, joten se tarkoittaa sitä, että olisi aika katsastaa loppuneita tuotteita.




Muutama olisi taas ja yhteen postaukseen reippaasti vaan kaikki. Jos muistan, mistä kyseinen loppunut tuote on ostettu (joku muu paikka kuin lähimarketit), ilmoitan sen aina. Lisäksi yritän laittaa linkkejä aina, kun muistan.

Hiustuotteet:

TRESemmé Colour Revitalise Vibrance Protection Shampoo - huhtikuussa loppui hoitoaine, joka oli loistava, kuten myös tämä shampookin. Kun seuraavat hyvät alet näiden kohdalla tulevat vastaan, ostan varastoon. (5/5)

Schwarzkopf Osis+ 3 -hiuslakka - HG-tuote (5/5)

Aussie 3 Minute Miracle Colour Intensive Treatment - Gekås Ullared -ostos (Ruotsin Veljekset Keskinen) naurettavaan muutaman euron hintaan, mukana Drop 10 by Summer -projektissani - aivan loistava tuote. Teki hiuksista sileät ja hoidetun näköiset. (5/5)

Yves Rocher Golden Highlights Shampoo - mukana Drop 10 by Summer -projektissani - ei mistään parhaasta päästä, aika reilulla kädellä piti vaahdottaa ja kuivatti hiuksia. Eikä kyllä mitenkään antanut hiuksille kiiltoa tai kultaista hehkua, vaan teki ennemminkin sävystä tunkkaisemmat. Mielestäni olen joskus käyttänyt tästä paremman version, josta ihan tykkäsinkin, onkohan koostumusta muutettu vai onko minulla hiukset muuttuneet... (1/5)

Oliv Hårvård Balsamspray - Tukholman tuliainen, ostospostaus -  tämä oli kyllä ihan samaa ainetta kuin samanlaisessa pullossa, eri etiketeillä oleva tuote, jota ennen ostin aina Kicksistä. Aivan loistava suihke, joka tekee hiuksista sileät ja pehmeät ja nyt harmittaa, että en ostanut kuin yhden pullon. Ei ollut hinnalla pilattu. (5/5)

Kasvovoiteet:



Mádara Regenrating Night Cream - tämä oli ihan perushyvä yövoide, joka piti ihoni kunnossa (5/5)

Dermosil Fresh! Cleansing Night Facial Mask - jälleen yksi epätoivoinen yritys saada ihon rasvoittumista talttumaan, mutta eihän tämä siinä auttanut pätkääkään, loput tuotteesta meni kaulavoiteena (0/5)

Avène Physiolift Day Smoothing Emulsion - Bette Box 05/2017 - mahtava voide, joka toimi meikinkin alla loistavasti. Tuote oli kevyttä, nopeasti imeytyvää ja siinä oli mieto tuoksu. Piti ihoni mattana pitkään, mutta ei kuitenkaan kuivattanut. Voisin kuvitella ostavani täysikokoisen tuotteen. (5/5)

L'Occitane Ultra Rich Face Cream with Shea Butter - paksu voide, joka meni lähinnä kaulan alueella, en pysty meikin alla käyttämään (tämä ei ole joulukalenterista tullut tuubi) (3/5) 

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum (7 kpl) - eleven.fi, ostospostaus - nämä olivat aivan ihania kapseleita, joita käytin silloin tällöin, kun tuntui, että iho tarvitsi kosteutusta. Teki ihosta niin pehmeän ja jäin kaipaamaan näitä, mutta kovan hinnan takia ei varmaan tule enää hankittua. (5/5)

Kasvojenhoitotuotteet:


L'Oréal Paris Sublime Glow Sensational Cleansing Oil - mukana Drop 10 by Summer -projektissani - tämä oli ehkä kolmas käyttämäni pullo, joten luottotuotteita ja tykkään todella paljon (5/5)

Codage Paris Creme Gommante Scrubbing Cream -  Lookfantastic Beauty Box 09/2015 - tämä ei ollut ehkä siitä miellyttävimmästä päästä kuorintoja, ei kovin tehokas, liian voidemainen (3/5)

Nivea Sensitive Cleansing Wipes - perushyviä liinoja, joita käytin meikin poistoon (5/5)

Vartalovoiteet ja kylpytuotteet:

Neal's Yard Remedies Lavender Bath Salts - Jolie Box 04/2017 - postaus täällä, en tykännyt (1/5)

Yves Rocher Naturelle Osmanthus Perfumed Shower Gel - tuoksui hyvältä ja raikkaalta, itse aines oli taattua YR-suihkugeelilaatua (4/5)

Yves Rocher Quelques Notes d'Amour Perfumed Body Lotion - tässä oli todella voimakas tuoksu, joka ei oikein iskenyt. Itse voidekin oli liian löysän oloista. (2/5)

Apo Base Oily Creme - tätä käytin kuiviin kohtiin ihollani ja toimi siinä ihan ok, ei mitenkään pikaparantanut kuitenkaan (3/5) 

Victoria's Secret Strawberries & Champagne Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream - USAn tuliainen - ihanan lumoava tuoksu ja itse voidekin oli melko paksua koostumukseltaan, joten superhyvä (5/5) 

I Love Raspberry & Blackberry Nourishing Body Butter - todella hyvä vartalovoide, joka piti ihon kosteana, levittyi hyvin ja kuivui nopeasti, tuoksukin oli hyvä (4/5)

Käsi-, jalka- ja huulivoiteet:



Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Cream - Tallinnan Kaubamajasta, mukana Drop 10 by Summer -projektissani - ei kovin hoitava rasva, mutta tuoksu on hyvä, erikoinen, mutta en ostaisi uudestaan (2/5)

Yves Rocher Botanical Expertise Nourishing Foot Cream - perushyvä jalkavoide, tuubi vain saisi olla isompi kuin tuon 50 ml (5/5) 

L'Occitane Verbena Hand Creme - joulukalenterin luukku 1 - todella raikas ja ihana tuoksu tässä. Tämä taisi olla viimeinen joulukalenterista tullut käsirasva ja ne ovat järjestään olleen kaikki loistavia tuotteita, sekä hyviä rasvoja että hyvän tuoksuisia. (5/5) 

Burt's Bees Hand Salve - eleven.fi, ostospostaus - mentolimainen raikas tuoksu, todella hyvää rasvaa oli, piti kädet kunnossa kylmillä ilmoilla (5/5)

Nivea Coconut Lip Butter - Livbox 05/2015 -  tämä kesti käytössä vaikka kuinka kauan, viime syksynä otin käyttöön. Ainoastaan yövoiteena olen tätä käyttänyt ja aamuisin huulet olivat niin, niin pehmeät. Parhaita huulivoiteita, mitä olen ikinä käyttänyt. (5/5)

Burt's Bees Almond & Milk Hand Cream - eleven.fi, ostospostaus -iihaaanaaa ja purkki jäi talteen (5/5)

Meikit:

Blendercleanser - ei voi sanoa, että olisi parhaita puhdistusaineita, mitä beauty blendereille olen käyttänyt, en osta uudestaan, vaikka ei nyt ihan susikaan ole  (2/5)

The Balm What's Your Type? Tall, Dark and Handsome Black Mascara - alkuun pidin tätä liian kuivana ripsarina, mutta sitten kun siihen tottui, niin tämähän on aivan yksi parhaista, mitä olen käyttänyt. Teki kaiken, mitä ripsarilta vaaditaan. (5/5)

Wet n Wild Cover All -paletti - mukana Finish 17 in 2017 -projektissani - highlighterista, concealerista ja poskipunasta tykkäsin, mutta tuo vihreä peiteväri oli turha ja käytin sen väkisin loppuun. Tämä purkki kesti ikuisuuden. (3/5)

Colour Pop Hanky Panky Super Shock Shadow - ihanaa, pääsin tästä tehokäyttämällä kunnialla eroon. Pigmenttiä tässä ei ollut juuri ollenkaan ja loppua kohden tämä alkoi murenemaan, koostumus meni pilalle. Olin varmaan rämpännyt tätä liikaa. Ilmeisesti nämä Colour Popin mattasävyt eivät aina ole siitä parhaimmasta päästä ja täytyy sanoa, että kyllä minulla kaikki muut napit toimivat hyvin. (0/5)


Otin kuvan vielä the Balmin maskaran siveltimestä, joka sekin oli mielestäni ihan täydellinen. 

Näytteet:

Sephora Smoothing Primer - en tykännyt ollenkaan, tuotteesta ei ollut mitään hyötyä, ei tehnyt mitään (0/5)

Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil - Jolie Box 05/2017 - tätä käytin yövoiteen alla seerumin tavoin, oli todella nestemäistä, joten ei ehkä paras paketti testaukseen. Ei tehnyt suurta vaikutusta, parempiakin öljyjä olen käyttänyt. (2/5)

Absolution Le Soin Repulpant Youth Activator Mask - Jolie Box 05/2017 - tässä oli spamainen tuoksu, oli kuin oikeassa kasvohoidossa olisi ollut. Pesin tuotteen kasvoilta pois ja iho oli pehmeääkin pehmeämpi käytön jälkeen. (5/5)

The Chok Chok Green Tea Watery Cream x 2 - odotin tämän olevan melko vetistä, koska puhutaan waterysta, mutta oli ohutta rasvaa, joka sopi meikin alle hyvin ja tykkäsin kovasti (5/5)

Salus Detox BIO Täysmehu-yrttiuutevalmiste - Bette Box 05/2017 -  kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin tämähän todellakin toimi, vatsassa alkoi ihan selvästi tapahtumaan. Aine oli melko pahanmakuista eikä tummanruskea värikään ollut kovin houkutteleva. Tässä tapauksessa noilla asioilla ei nyt kuitenkaan ole väliä. Pidän tämän tuotteen mielessä, joten olisin valmis tätä ostamaan. (4/5)

Dermosil Beautiful Summer Legs -säärivoide - tämän pitäisi olla sävyttävä voide, mutta en nyt ihan heti huomannut tämän antavan mitään väriä, ehkä tuotetta oli liian vähän. En ehkä ostaisi. (1/5)

TonyMoly Jammanbo Pokemon Hand Cream - laitoin tämän näytteen yhdeksi yöksi käsiini eikä tässä yökäyttöön ollut tehoja ollenkaan. Tuoksu oli miellyttävä ja mieto sekä lisäksi kuivui nopeasti, joten päiväkäytössä ehkä kesällä menisi. (3/5)  

Ja nyt suurin osa roskikseen, ei kaikkia, koska projekteja varten täytyy muutamaa roskaa aina säilytellä. Hyvää viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan paljon loppuneita ja mielenkiintoisia tuotteita:)
    Mä olen pitkään aikonut käydä Ullaredin Gekåsissa. Tv-ohjelma siitä oli kerrassaan mainio;)
    The Balmin ripsareita en olekaan koskaan testannut. Kiva tietää, että ne ovat hyviä. Wet n Wildin kiekosta mulla jäi kaksi osiota melkein kokonaan käyttämättä (vitivalkoinen ja punertava), en löytänyt niille oikein käyttöä. Yleensäkin järjestään kaikista paleteista yms. jää ainakin pari juttua vähemmälle käytölle tai ei tule käytettyä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tavaratalo on valtava! Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja tuote-eriä tosiaan aivan naurettavaan hintaan. Ohjelmaakin katselin joitakin jaksoja netin kautta, koska sinä päivänä kun käytiin, siellä pyöri filmiryhmä :)

      Yleensä itselleni käy samoin, paleteissa on aina muutama ei-niin-kiva juttu, mutta tämän sain puserrettua :) Ja arggh, taisin puhua tuossa poskipunasta.. kyllä peitevärin tavoin käytin sen punaisen, ei se kyllä poskipuna ole! ;)

      Poista