3.6.2017

Ipsy May 2017 Glam Bag

Toinen Ipsy-pussukkani saapui jo toukokuun puolella suoraan postilaatikkoomme. Tuo on kyllä niin luksusta, kun välttyy edes yhdeltä postikeikalta. Postissa kaikki työntekijät tunnistavat minut ja välillä vähän nolottaa se alituinen ramppaaminen siellä. Kerran eräs ystävällinen asiakaspalvelija alkoi kyselemään mm., että mistä verkkokaupoista tilailen näitä tuotteita... Siinä sitten juteltiin hieman aikaa. No joo, mutta Ipsy Glam Bag näytti toukokuussa tältä ja teemana oli "Your summer story starts here":


Melko kesäisiä tuotteita kyllä ja nehän tosiaan näin heidän sivuiltaan jo kauan ennen kuin sain nämä oikeasti käsiini. Kesäkuun tuotteet julkaistaan 5.6., joten taidanpa käydä nekin sieltä etukäteen katsastamassa, aivan pakko käydä. 

Pussukka itsessään oli myös ihanan kesäinen:  


"I scream, you scream, we all scream for this Glam Bag dream!", kuten heidän sivuillaan sanotaan. Taidan kuitenkin luovuttaa tämän pussukan jommalle kummalle tyttäristäni, jotka jälleen osaavat arvostaa tätä ehkä vieläkin enemmän kuin minä. 



Yksi kookkaimmista tuotteista oli Hempz Pomegranate Herbal Body Moisturizer, joka on 66 ml pakkauksessa. Granaattiomenan tuoksu vaan vie aina mennessään eli tässäkin on aivan lumoava tuoksu. Dovelta käytin jossain vaiheessa monta suihkusaippuaa ja vartalovoidetta granaattiomenan tuoksussa, mutta ei ole tullut aikoihin ostettua. Luulenpa, että tämän Hempzin tuotteen myötä innostun jälleen niitäkin ostamaan.

KVossNYC Macaroon Lip Balm sävyssä Light Cream sisältää ainakin kookos- ja manteliöljyä, joiden ansiosta tämän pitäisi kosteuttaa huulia tehokkaasti. Heidän omilla kotisivuillaan hinnat näille on yli 10 USD, joten mistään halvasta huulivoiteesta ei ole kyse. Tuollainen purkkimalli, joita yleensä yritän välttää, mutta monesti ne ovat kuitenkin juuri niitä parhaita. Käyttöön lähtee siis. 

Pussissa oli myös kolme meikkituotetta:


Urban Decayn Afterglow Highlighter sävyssä Sin on tuote, josta olen eniten innoissani. UD:n korostusvärejä en ole ennen käyttänyt, joten on todella tervetullut uudeksi lisäksi minun muiden highlightereiden jatkoksi. On varmasti laadukas tuote, joka jää ehdottomasti käyttööni ja pääseekin pian testiin. 

Pacifica Island Life Natural Mineral Eyeshadow -palettia saa ainoastaan Ipsyltä, joten tämä on erityisesti heitä varten tehty tuote. Paletin pitäisi olla täysin vegaani sekä eläinkokeeton. Tässä on viisi kaunista shimmeristä sävyä, jotka ovat juuri ominta sävymaailmaani. Pakkaus on ehkä vähän halvan oloinen, mutta toivottavasti itse luomivärit ovat hyviä.  

Viimeisenä Luxie Beauty Dreamcatcher Precision Foundation Brush 660, jonka varsi on ihanan raikkaan ja kesäisen vaaleansininen. Tämäkin tuote on täysin vegaani ja eläinkokeeton, jonka arvo on 23 USD. Sivellin on erittäin pehmeä ja vaikuttaa laadukkaalta, mutta en tällä ehkä voidemaisia tuotteita levittäisi, ei ole siihen tarpeeksi jämäkkä. Puuterimaisiin tuotteisiin tämä on varmasti loistava. 


Tykkäsin erittäin paljon tästä toukokuun Ipsystä, oikein hyvin koottu paketti. Kaikki tuotteet lähtevät käyttöön ja vaikuttavat ensisilmäyksellä myös huippuhyviltä. Tämä on kyllä ehdottomasti rahansa arvoinen, jota ei voi kuin suositella. Aurinkoista viikonlopun jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Kiva pikkunen luomiväripaletti, tosi nätit sävyt ja UD:n hihglighter ihana:) Go, Ipsy go;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen testaillut nyt tuota highlighteria ja se on aivan supermahtava!! :) Ipsylle täydet kymmenen pistettä ;)

      Poista