25.6.2017

Draw My Stash Week 1

Minulla on nykyään ehkä vähän huono tapa keskittyä pitkän aikaa kussakin tuotekategoriassa vain ja ainoastaan yhteen tuotteeseen kerrallaan. Sitten tulee se seuraava uutuustuote, jota testaan ja päädynkin keskittymään vain ja ainoastaan siihen, jolloin ne vanhemmat jäävät laatikon pohjalle. Nyt puhun meikeistä ja hävettää myöntää, mutta kaikkia omistamiani tuotteita en ole edes testannut. Aikaisemmin harrastin meikkien kohdalla paljon enemmän vaihtelua, mutta nyt olen huomannut, että olen alkanut jotenkin suorittamaan niidenkin kanssa.

Siispä kehitin jälleen uuden projektin. Olin miettinyt Shop My Stash -tyyppistä, mutta senkään kanssa ei ehkä itselläni tulisi ihan tarpeeksi kierrätystä. Siinä helposti jotkut tuotteet jäävät silti huomiotta vaikka vakaa tarkoitus olisi käydä kaikkea pikku hiljaa läpi. Haluaisin käyttää jonkin aikaa ihan kaikkea, mitä minulta laatikoista löytyy. Niinpä kehitin projektin nimeltään Draw My Stash.

Tällä kertaa en nyt kuitenkaan ottanut projektiin mukaan ihan kaikkea, mitä löytyy, vaan ainoastaan highlighterit, poskipunat ja luomivärit. Mietin huulituotteitakin, mutta minulla on meneillään Finish 17 in 2017 -projekti, jossa on vielä huulituotteita käyttämätttä, joten keskityn nyt niihin. Meikkivoiteita en halunnut myöskään ottaa ainakaan vielä. Pohjustajia tai ripsivärejä en ottanut, koska en halua korkata montaa yhtä aikaa jne.. Joten kolmella kategorialla lähdetään liikkeelle.

Laskin, että omistan 24 kappaletta korostusväripakkauksia, 24 kappaletta (kyllä, sama määrä) poskipunapakkauksia ja 33 luomiväripakkausta. Esimerkiksi Too Faced Natural Matte -paletti on siis yksi luomiväri, mutta myös ColourPopin yksittäinen nappi on yksi luomiväri, olen siis laskenut pakkaukset ainoastaan. Vielä mainittakoon, että esimerkiksi Too Faced Sweet Peach Glow -paletti on laskettu sekä highlightereihin että poskipuniin, koska se sisältää molemmat.

Tässä nappasin kuva osasta jutuistani laskelmia tehdessä:


Tarkoitus on siis arpoa viikoksi kerrallaan kustakin kategoriasta yksi tuote, jota yritän käyttää sen yhden viikon aikana mahdollisimman paljon. Saan toki käyttää muitakin näissä kategorioissa olevia juttuja, mutta keskityn niihin arvottuihin. Kun olen käyttänyt jotain tuotetta, en ota sitä seuraavissa arvonnoissa enää huomioon, joten näin tulee käytyä pikku hiljaa kaikki lävitse. Aloitan tämän projektin viikolla 26, joten tänä vuonna viikkoja on jäljellä vielä 27. Siinä ajassa ehtisin näillä saldoilla käydä läpi ainakin kaikki highlighterit sekä poskipunat. Jos intoa riittää, niin jatkan tietenkin vielä ensi vuoden puolella, kunnes myös luomivärit on käyty kaikki läpi. Uusia juttuja tietenkin (päivänselvä) tulee, mutta lisään ne listan jatkoksi, joten tulee niitäkin käytettyä.

Ensimmäinen arvonta on jo suoritettu ja projektin ensimmäisellä viikolla (kalenterin vk 26) tulen keskittymään seuraaviin tuotteisiin: 


Smoky Eyeshadows by H&M 
Essence Mosaic Blush sävyssä 10 Miss Floral Coral
Bellápierre Cosmetics (highlighter) sävyssä Champagne


H&M:n paletti on joitakin vuosia vanha enkä todellakaan ole aikoihin sitä käyttänyt. Yllä olen swatchaillut sitä, vähän vaihteleva pigmentti noissa sävyissä. Essencen punahan on todella uusi ja olen kyllä alun testailujen jälkeenkin sitä muutamaan otteeseen käyttänyt. Bellápierren korostusväri tuli aikoinaan jostain boxista (Livbox tai LF Beauty Box) ja tätä voi käyttää (kuten yleensä) sekä korostus- että luomivärinä, mutta minun listoillani tämä meni ainoastaan korostusvärikategoriaan.


Näistä kolmesta lähdetään nyt liikkeelle ja postauksia viikkoarvonnasta ja edellisen viikon kuulumisista pitäisi tulla joko sunnuntaisin tai maanantaisin. Olen todella innoissani tästä, koska tulee samalla käytyä läpi tuotteiden toimivuutta oikein kunnolla ja myös tietenkin esiteltyä täällä, mitä kaikkea sieltä laatikoistani löytyy. Siis aivan valtavaa kosmetiikkakuormaahan en omista, mutta kuitenkin niin paljon, että osa jää täysin paitsioon. Ihanaa sunnuntain jatkoa, toivottavasti juhannuksesta on toivuttu!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti