11.6.2017

Vartalovoideprojekti 2017 - the End

Nyt julistan vartalovoideprojektini päättyneeksi. Aloitin projektin vuoden alussa ja tarkoituksena oli käyttää suurin osa varastoistani pois. Täällä on aloituspostaus ja alkutilanne näytti tältä (14 täysikokoista ja kolme minikokoista tuotetta): 

Tilannehan oli periaatteessa kuitenkin hyvä, koska olin jo vuoden 2016 yrittänyt himmata näiden kanssa. Tarkoituksena oli nyt käyttää kuitenkin 9 täysikokoista tuotetta näistä vanhoista pois ennen kuin sorrun uusiin. Vajaassa puolessa vuodessa sainkin käytettyä 10 täysikokoista: 


Näiden lisäksi olen yhden isomman voiteen käyttänyt, joka oli Jolie boxissa 2017 03 tullut Flow Kosmetiikan Sheavoi. Tosin se oli sellainen all over -rasva. Erityisen ylpeä olen siitä, että en ole sortunut ostamaan kuin (vahingossa) yhden uuden rasvan tämän noin puolen vuoden aikana. Voidetilanteeni näyttää nyt tältä:


Näistä on vanhoja viisi kappaletta: Victoria's Secret x 2, Fruttini x 2 ja Bath & Body Works. Fruttini Lychee Vanilla Body Sorbet on siis vanha tuote, mutta puuttuu projektin aloituskuvasta (ja laskuista), koska unohdin sen jääkaapin hyllylle. Aloin pitämään sitä viime kesänä jääkaapissa, että se pysyisi viileänä ja tarkoitus olisi tietenkin käyttää tuo nyt tänä kesänä pois. 

L'Occitanen Milk Concentrate on se uusi hankinta, joka tuli vähän vahingossa ostettua lahjasetissä, mutta ei se mitään, se on aivan ihana tuote. Hempz tuli juuri Ipsy Bagista ja Lancomen oman sain tuliaisena


Näistäkin on korkattu jo Hempz, toinen VS ja molemmat Fruttinit, joten eivät nämä enää kauaa vanhene. B&BW:n säästän kuitenkin syksylle (katsokaa nyt kuvaakin), koska se on aika tuhtia voidetta. Tästä lähtien yritän kuitenkin pitää itseni vähän paremmassa ryhdissä näiden kanssa, enkä osta kerralla kaikkia maailman voiteita. Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti