21.6.2017

Drop 10 by Summer Final Update

Nyt on virallisesti tullut kesä ja se tarkoittaa sitä, että minun Drop 10 by Summer -projekti on tullut tiensä päähän. Aloitin tämän 1.4., joten aikaa tuotteiden käytölle on ollut reilut 2,5 kuukautta. Luulisi, että siinä ajassa saisi jo tulostakin aikaan. Meikkejähän tässä ei ollut ollenkaan, niiden kanssa saa kyllä painia joskus jopa vuosia, joten ei niitä näin pikaisiin projekteihin. Tässä oli lähtötilanne, yhteensä 11 tuotetta:


Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream
Maybelline Baby Lips Chai Tea Latte -huulirasva
Aussie 3 Minute Miracle Colour Intensive Treatment
Schwarzkopf Gliss Hair Repair Daily Oil Elixir
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin  Fine Fragrance Mist
Rituals Indian Rose & Multani Clay Ayurveda Scrub
Yves Rocher Golden Highlights Shampoo
Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Cream
Freeman Chocolate & Strawberry Facial Clay Mask
I Love Minty Choco Chip Revitalizing Shower Gel
L'Oréal Paris Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

11 tuotetta ihan vain varmuuden vuoksi, että saisin sen 10 ainakin käytettyä. Huhti-toukokuussa meni jo puolet eli viisi tuotetta. Kesäkuulle jäi siis viisi ja muutaman kanssa sai kyllä jännittää ihan viime päiviin asti miten tässä meikäläisen nyt oikein käy. Noo mutta totta kai onnistuin eli sain yhteensä kokoon 10 loppunutta tuotetta, joten onnistuin projektissa täysin! Tässä loppuneiden hienoa rivistöä:


Tigiä ja Baby Lipsiä käyttelin ihan viime päiviin asti. Baby Lipsin väri ja pyöriminen ympäri huulia oli niin karseeta katseltavaa, että meinasin lopettaa homman kesken monta kertaa. Sisukkaasti kuitenkin käytin sen loppuun, oli kuitenkin ihan ok rasvana. Tigiä käyttelin vain silloin, kun en suoristanut hiuksiani (mikä on harvinaista), joten sen vuoksi kului hitaasti. Tigi, Aussie, Gliss ja B&BW olivat kaikki loistotuotteita. B&BW:n suihketta jää kyllä ikävä, sitä kun ei varmasti enää ikinä saa mistään.


YR:n shampoosta mainitsin jo loppuneissa, että melko huonoa tavaraa. Samoin Creightonsin käsirasva, joka ei ollut tarpeeksi hoitava, mutta tuoksui kyllä erittäin hyvälle. Freeman oli ihan ok savinaamio, pyörinyt laatikossa vaan turhan kauan, joten tämän loppumisesta olen todella iloinen. I Love ja Sublime Glow taas olivat loistotuotteita. 


Yksi ainokainen jäi jäljelle, Ritualsin kuorinta, mutta ei tässäkään ole paljoa tuotetta enää, korkeintaan 2-3 käyttökertaan. Se nyt olisi ollut ihme, jos olisin tämän saanut käytettyä. 


Olin niin tyytyväinen tähän lopputulokseen, että palkitsin itseni ja päräytin tilauksen menemään muutamasta tuotteesta, joita olen kauan himoinnut. Siinä meni nyt ostolakko romukoppaan, mutta onhan tämä kerta kaikkiaan poikkeustapaus, jonka sallin nyt itselleni. Niin ja tänään olen onnellisesti Tuurissa Keskisillä, joten siitä ehkä sitten seuraavana. Ihanaa keskiviikkoa teillekin!

2 kommenttia:

  1. Nyt on hurraa-huudon paikka:) Hurraa ja onneksi olkoon:) On syytäkin palkita noin hienosta saavutuksesta, joten tilausten tekeminen on ihan oikeutettua:) Minä palkitsen itseäni jo huomattavasti vähemmästä uurastamisesta ;) :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Hahhah, arvasin, että löytyy samanhenkisiä ihmisiä ;) Kyllä se itsensä palkitseminen vaan antaa vähän lisää tsemppiä ja potkua ihan kaikkeen! :D :D

    VastaaPoista