17.6.2017

Boxycharm May 2017

Meinaa ihan unohtua esitellä, mitä toukokuun Boxycharm toi tullessaan. Sain tämän jo aikapäiviä sitten, mutta käydään nyt heti Bette boxin jälkeen tämä läpi. 

 
Teemana boxilla toukokuussa oli "Makeup is Art". Juu, yhdyn kyllä tuohon.

Harmikseni heitin tuon infolappusen jossain siivousintopuuskassa roskikseen. Onneksi kaiken näkee myös Boxycharmin sivuilta.


Ensimmäisenä oikein mieluinen tuote eli The BrowGal by Tonya Crooks Convertible Brow -kulmaväripaletti sävyssä 02 ($35.00), jonka saan ottaa tosissaan käyttöön varmaan ihan piankin. Nykyinen kulmavärini vetelee melkolailla viimeisiään. Sävyt ovat puuterisia ja onneksi nuo pari vaaleaa väriä vaikuttavat ihan sopivilta. Miksaamalla tuohon tummimpaan niistä saa ainakin varmasti mieleisensä.   

Laatikossa tuli myös palettiin sopiva sivellin eli The BrowGal by Tonya Crooks Brow Brush ($14.00). Sivellin on siis kaksipäinen ja käyttöä tulee tällekin. Minulta on puuttunut tuollainen harjamainen vähän aikaa, kun edellinen meni roskikseen, joten onneksi en ollut ehtinyt hankkia uutta. 


Sitten sivellin, mihin hypetykseen en aikoinaan lähtenyt mukaan, mutta onpa mahtava päästä nyt kuitenkin kokeilemaan. Sivellin on Crown Pro Round Contour Brush ($24.99) ja tämä vaikuttaa ihanan pehmeältä, mutta kuitenkin napakalta. Tämän pitäisi sopia myös puuterimaisten tuotteiden käyttöön, mutta parhaiten soveltuu kuitenkin nestemäisille. Erittäin suurella mielenkiinnolla testaan tämän, voiko toimia tai saanko toimimaan. 

Jälleen tuli Temptulta tällainen nestemäinen puteli eli tällä kertaa Liquid Glow -korostusväri ($29.50). Viimeksi tuli nestemäinen varjostusväri lokakuun 2016 boxista. Tämä korostusväri on ainakin LE-tuote Boxycharmin kanssa varta vasten yhteistyössä tehty. En nyt ihan niin innoissani ole tästä, mutta testaan kyllä ihan normaaliin highlighter-tapaan sekä sekoittamalla meikkivoiteeseen. 


Siveltimessä oli myös tällainen suojus päällä, joka on hyvä olla olemassa.


Sitten ihaanakin ihanampi IBY Beauty Highlight & Contour Palette ($40.00), joka on ehdottomasti boxin paras tuote. Tässä on kuusi nappia, joista kolme on korostus- ja kolme varjostusväriä. Sävyt vaikuttavat oikein lupaavilta ja enköhän kaikille keksi jonkinlaista käyttöä. En omista tällaista palettia muilta merkeiltä, joten senkin vuoksi olen tästä erityisen innoissani. 


Tykkäsin toukokuun laatikosta aivan valtavasti ja tämä on sellainen boxi, joka vaan osaa yllättää positiivisesti joka ikinen kerta. Kaikkia toukokuun tuotteita tulen kokeilemaan ja osa jää taatusti vakiokäyttöön. Niin ja laatikon kokonaisarvo oli $140.00 ja risat. Ihanan aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Korostus-varjostuspaletti näyttää kyllä upeallta:) Sävytkin näyttävät hyvin käyttökelpoisilta ja maltillisilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, olen sitä nyt kovaa vauhtia testaillut ja vaikuttaa todella laadukkaalta tuotteelta. Highlighter 3:sta en ole vielä kokeillut, mutta muut ovat täysin käyttökelpoisia ja toimivia :) Hyvää viikonloppua sinulle! :)

      Poista