18.12.2023

Joulukalentereiden luukut 13-18

Jouluun on enää viikko eli vikkeläänhän tämä vaan taas meni tämä joulunodotus. Ja varsinkin, kun joka aamu herää into piukeena kalenterien sisältöjä ihmettelemään. Nyt olisi vuorossa neljän kalenterini kuusi seuraavaa luukkua.  


Bangerhead:



Luukku 13: Nailberry Oxygenated Nail Lacquer - Candy Floss (15 ml)
Luukku 14: Dermalogica Sound Sleep Cocoon (10 ml) & Filorga Global-Repair Intensive Nutri-Restorative Multi-Revitalising Serum (7 ml)
Luukku 15: R+Co Death Valley Dry Shampoo (30 ml)
Luukku 16: Bangerhead All Clear Clarifying & Soothing Facial Toner (200 ml)
Luukku 17: By Terry Brightening CC Serum - 3. Apricot Glow (10 ml)
Luukku 18: Bangerhead Double-Duty. Brush

Täältä tuli jälleen muutamasta luukusta Bangerheadin omia tuotteita, mitä on kiva päästä kokeilemaan. Sivellinkin vaikuttaa todella laadukkaalta. Kynsilakan omistan ennestään juuri samassa sävyssä ja By Terryn CC seerumiin olen tutustunut toisissa, tummemmissa sävyissä, mutta tämä versio täytyy käytellä eri tavalla kuin bronzerina. Muut ovat uusia ja mielenkiintoisia tuttavuuksia, testaan mielelläni.

Glossybox:



Luukku 13: Makeup Obsession Luna Glow Illuminating Fixing Mist (100 ml)
Luukku 14: Babor Active Night Ampoule Serum Concentrates (7 ampoules à 2 ml)
Luukku 15: Bubble T Coconut Body Lotion (100 ml)
Luukku 16: Filorga Time-Filler 5 XP Correction Cream (15 ml)
Luukku 17: Teeez Suit Of Armor High & Mighty Highlighter - Golden Girl (7,5 g)
Luukku 18: The Inkey List Niacinamide Serum (30 ml)

Täältähän tulikin kaikenlaista kivaa, ainoastaan meikinkiinnityssuihkeen kanssa olen vähän varuillani. Testaan silti senkin. Teeezin korostussävykin vaikuttaa todella maltilliselta eli voisin kuvitella sitä jopa käyttäväni. Muut ovatkin sitten ihanuuksia, joista varsinkin Baborin ampullit pääsevät varmasti piankin käyttöön. Sen yhden ampullin myötä, minkä käytin jokin aika sitten, tykästyin näihin täysin. 


Tässä vielä highlighter, joka vaikuttaa kivalta. Aikaisemmin Glossyboxista on tullut ainakin saman merkin puuteri ja huulipuna, mitkä testattaessa tuntuivat oikein hyviltä tuotteilta. 

Nivea:



Luukku 13: Dry Comfort 72h dual Protect Anti-Perspirant (25 ml)
Luukku 14: Pearl & Beauty 48h Smooth & Beautiful Underarms Anti-Perspirant (50 ml)
Luukku 15: Labello Med Repair Spf 15 (4,8 g)
Luukku 16: Labello Lip Oil (5,5 ml)
Luukku 17: Nourishing Day Cream 24h Moisture Spf 15 (50 ml)
Luukku 18: Good Morning Fresh Skin Refreshing Face Mask (2 Masks)

Täältä putkahti sitten kaksi anti-perspiranttia putkeen ja nyt on siis tullut yhteensä niitä jo kolme. Ei ehkä ihan parasta joulukalentereiden antia. Mutta täytyy sanoa, että mieluummin otan kuitenkin nämä kuin mitään lahjalappuja, piparkakkumuotteja, hiuslenksuja tms. krääsää. Huuliöljyn omistan ennestään ja se on aivan loistava, joten oli kiva saada toinen. Muutkin tuotteet vaikuttavat kivoilta.   

Parfumdreams:



Luukku 13: Versace Pour Femme Dylan Purple EdP (5 ml)
Luukku 14: Awapuhi Wild Ginger Repair Moisturizing Lather Shampoo (50 ml)
Luukku 15: Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturizer (15 ml)
Luukku 16: Alessandro Spa Express Nail Hardener (5 ml)
Luukku 17: Babor Perfect Glow Ampoule
Luukku 18: Nuxe Firming Powdery Cream (15 ml)

Baboria tuli täältäkin, mutta ainoastaan yksi pienoinen ampulli. Meinasin jo käyttää sen, mutta täytyikin odotella kuvien ottoon asti. Erityisen innoissani olen tuosta Versacen hajuvedestä ja shampoossakin mainitaan iki-ihana 'ginger', mikä on yksi lempituoksuistani kosmetiikassa. Kasvovoiteet ovat hyviltä merkeiltä ja kynsienkovettaja tulee kyllä käytettyä myös. Toivottavasti sopii kynsilakan alla käytettäväksi. 


Oli näissäkin kuudessa päivässä ne omat aarteensa, mutta ehkä pikkuriikkisen vaisumpi kuuden päivän jakso kuin nuo kaksi edellistä. Vielä on kuitenkin seuraavat kuusi luukkua jäljellä ja odotukset ovat tietenkin korkealla, koska loppuhuipennusta kohden mennään. Mukavaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti