30.12.2023

Loppuneet tuotteet marraskuu 2023

Ehdin kuin ehdinkin käymään läpi myös marraskuun loppuneet tämän vuoden puolella. Olen säästänyt kaikki vuonna 2023 loppuneet meikit, hajuvedet, kynsilakat ja huulivoiteet, jotka olisi tarkoitus esitellä jossain vaiheessa alkuvuodesta. Sitä ennen haluan kuitenkin saada myös kaikki nämä kuukausittain loppuneet esiteltyä. 


Tuotteitahan loppui marraskuussa jälleen ihan kiitettävästi. Yritin edelleen tehdä tilaa uusille, varsinkin kalentereista tuleville ja aika hyvin tuo näytti onnistuvan. Täällä on paljon minikokoisia, mutta kyllä nekin vaan kestävät joskus käytössä pitkään. 


We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask
(LF Beauty Box 04/2023)
Tämä taisi olla viimeinen tämän merkin tuote laatikossani, joten toivottavasti näitä tulee jostain joskus lisää. Tämä oli erittäin hyvä ja tehokas hiusnaamio, jossa oli aivan ihana tuoksu. Tämä teki hiuksista superpehmeät nopeasti. Vaivaa sai hieman nähdä tuon epäkäytännöllisen tuubin takia. Sen kanssa joutui taas taistelemaan, mutta onneksi itse tuote oli huippu. (5/5)

Philip Kingsley Elasticizer Booster (LF joulukalenteri 2022)
Tätä käyttelin Olaplex No 3:n käytön yhteydessä ja ai että, kun hiukset olivat silkoisen sileät ja kiiltävät näiden jälkeen. Ensin siis Olaplex, sitten shampoopesu ja tämä hoitoaineena. Tämä vain oli harmittavasti niin pieni tuubi (20 ml), että riitti ehkä kolmeen tai neljään käyttökertaan. Kuitenkin aivan loistavaa tavaraa. (5/5)

Ouai Leave In Conditioner (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Todella hyvä kosteisiin hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota nyt on onneksi siunaantunut varakappale (LF The Box 11/2023) varastoon. Tämä teki hiuksista todella hoidetun oloiset ja pehmeät, eikä kuitenkaan lähmännyt niitä ollenkaan. Tässä oli lämpösuoja mukana ja lisäksi pullo (25 ml) oli myös todella riittoisa. Pikkasen miehiseen menevä tuoksu, mutta ihan siedettävä. (5/5)  


Babor Ampoule Concentrates Hydra Plus
(ostospostaus)
Tämä yksi ampulli tuli kaupanpäällisenä Bangerheadilta. Olen ampullien kanssa yleensä todella onneton, mutta tässä tuli mukana onneksi sellainen muovikappale, jonka avulla tämä oli helppo poikkasta. Ampullissa oli todella paljon tuotetta, joten olisi pitänyt tajuta jakaa se kahteen, mutta käytin kaiken kerralla. Käyttelin tämän seerumina meikin alla (en tiedä, olisiko ihan siihen tarkoitettu) ja jo yhdestä kerrasta ihastuin tähän totaalisesti. Tämä kosteutti aivan ihanasti, eikä kuitenkaan rasvoittanut ihoa ollenkaan. Selvästi iho sai tästä jonkinlaista buustia. Onneksi minulla on jonkinlaisia Baborin ampulleja vielä jäljellä, mielenkiinto heräsi näihin nyt ihan totaalisesti. (5/5)

SkinCeuticals Phloretin CF (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tässä toinen ihmeaine. Tätä oli onneksi vähän enemmän eli 4 ml, mutta sekin kesti jonkin aikaa, koska tätä tarvitsi niin vähän kerrallaan. Käyttelin tämänkin meikin alla ja tämä teki jotain ihmeellistä iholle, se oli aivan huippuiskussa tämän käytön jäljiltä. Tämä sisältää erilaisia happoja, joten varmasti johtuu niistä. Ihon rasvoittumisesta ei ollut tietoakaan. Tässä oli jännä tuoksu, meni vähän salmiakkiin, mistä tykkäsin myös. Jälleen yksi tuote, mitä pitäisi muistaa pitää silmällä ja onneksi tätäkin tuli juuri Bangerheadin joulukalenterista samanlainen pieni pullo jo lisää. (5/5)  


Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
Jossain vaiheessa huomasin muka, että tässä on tulossa parasta ennen päivä vastaan, mutta se olikin vasta vuonna 2024. Tulipahan tämä ihanuus ainakin käytettyä hyvän sään aikana. Tämä oli niin täydellinen kasvovoide kuin olla ja voi. Sopi hyvin iholleni, kosteutti, imeytyi hyvin, sopi meikin alle, ei pistänyt ihoa kiiltämään jne. Yritin tätä ja saman sarjan essenseä pitää sillä silmällä Black Fridayn aikoihin, mutta esim. Lykolla olivat loppuneet. Alen jälkeen niitä sieltä kyllä taas löytyi, ihme ja kumma... Mutta jos näihin alessa törmään, niin ostan satavarmasti. Loistavia tuotteita. (5/5)

Lumene Sisu Defend & Replenish Antioxidant Mist (ostospostaus)
Tämä suihke oli mukana Nightmare on Panning Street -projektissani, mutta en ihan saanut sitä sen aikana loppumaan. Loppui kuitenkin yllättävän nopeasti sen finaalin jälkeen ja hyvä niin. Tämä oli vähän sellainen ylimääräinen steppi ja riesa, joten oli kiva saada tämä vihdoin käytettyä. Olen sanonut ennenkin, että olen vaan melko huono kaikenlaisten kasvosuihkeiden kanssa. Tätä käyttelin kesällä lähinnä viilentämään (pidin jääkaapissa) ja nyt talvella kosteuttamaan, kun lähdin aamulla koiran kanssa. Suihke tässä oli ihan täydellinen, vain sellainen ihanan sumuinen pilvi, joten tämä pullo on säästettävä. Tuoksukin tässä oli todella kiva, mutta yritän olla sortumatta enää tällaisiin epämääräisiin tuotteisiin, vaikka löytyisi kuinka halvalla. (3/5) 


Youth Lab Brightening Boom Mask
(Glossybox 09/2023)
Tämä naamio oli hankala saada auki, koska tässä ei ollut mitään tukikalvoa tai -paperia. Sitten kun sen vihdoin sai auki, oli kyllä helppo asetella kasvoille, oli hyvän kokoinen ja pysyi hyvin. Tässä oli sitä nestettäkin vaikka kuinka, joten käyttelin tätäkin jälleen kaksi kertaa eli jätin jääkaappiin odottelemaan seuraavaa iltaa. Kyllä tämä kosteutti, mutta ihon kirkastumista en huomannut. Tämä oli kuitenkin oikein hyvä perusnaamio todella hyvällä tuoksulla. (4/5)

Tämä taas oli niin järjettömän hyväntuoksuinen naamio, että en olisi halunnut tämän ikinä loppuvan ihan vaan senkään takia. Myös kuorintana tämä oli loistava. Tämä hieman kihelmöi iholla ja käytön jälkeen iho oli selvästi sileämmän ja pehmeämmän oloinen. Tätä riitti laittaa pieni kerros, joten onneksi tästä 15 ml tuubista sai nauttia melko pitkään. (5/5) 

BeautyAct By Kicks HydrActive NightLab Mask (Kicks joulukalenteri 2021)
Tätä käyttelin silloin tällöin yönaamiona ja tykkäsin kyllä. Tämä imeytyi hyvin ihoon, kosteutti selvästi ja aamulla iho oli ihanan oloinen. Tässä ei ollut mitään tuoksua, joten siinä mielessä ehkä vähän tylsä, mutta tätä oli todella kiva levitellä kasvoille. Oli jotenkin pehmeän oloista voidetta. Tämä oli iso 50 ml tuubi, joten kesti todella pitkään. (5/5)


By Terry Hyaluronic Hydra-Powder
(ostospostaus)
Käyttelin heti perään toisen By Terryn minipuuterin, koska tämä vaan oli niin loistava tuote. Vielä tätä olisi se täysikokoinenkin jäljellä, mutta yritän puutereidenkin osalta käytellä pieniä purkkeja muutamia pois, että puuterilaatikko edes vähän tyhjenisi. Tämän kanssa kyllä vaati alkuun vähän totuttelua, tykkäänkö vai enkö tykkää, mutta loppujen lopuksi tämä oli superhyvä. Lisäksi ihoni tykkää tästä selvästi enemmän talvella kuin kesällä, mikä johtuu varmaan noista kosteuttavista ainesosista. (5/5)

Galactic Lid Gloss Cream Eyeshadow - Luna (Glossybox 10/2021, yllätyslaatikkoprojekti)
Muutaman kerran laitoin tätä luomille ja kimalteli kyllä ihan kivasti. Tämän kanssa olisi kuitenkin mennyt loppuelämä, jos olisin satsannut vain silmiin, joten päätin sekoitella tämän sitten vartalovoiteeseen. Tämä antoikin kivasti sopivan pientä kimallusta käsivarsille, mihin sitä voidetta vain käyttelin. Toimi siinä hyvin. Tätä on vielä toinenkin sävy jäljellä ja luultavimmin sekin tulee joskus käyteltyä samalla tavoin. (3/5)

Smashbox Photo Finish Primerizer Hydrating Primer (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Olen näitä pohjustajaminejäni yrittänyt käytellä järjestään tässä loppuun ja jostain syystä ne ovat muistaakseni kaikki olleet kosteuttavia versioita. Jotenkin se ei vaan istu siihen mielikuvaan, mikä minulla primereista on. Joka tapauksessa tämä oli parhaasta päästä tähän asti käyttämistäni kosteuttavista tapauksista eli ei tuntunut lisäävän ihoni kiiltelemistä ainakaan kovin paljon. Eikä tuntunut siltä, että laittaisin voidetta voiteen päälle. Tämä sopi hyvin meikin alle, tasoitti ihoa jonkin verran, mutta ei häivyttänyt ihohuokosia. Tämä oli todella hyvä ajankohta tämän käytölle, koska voi olla, että lämpimillä keleillä tulisi hieman toisenlainen tuomio. (3/5)

Illamasqua Loaded Lip Polish - Vogue (LF joulukalenteri 2020)
Tässähän nyt vaan oli aivan liian tumma sävy ihan jokapäiväiseen käyttöön. Käyttelin tämän alkuun lähinnä voidemaisena poskipunana (aivan loistava koostumus ja sävy siihen) ja lopussa huulivoiteena, koska halusin saada tämän pois pyörimästä. Tämä kosteutti jonkin verran huulia, joten pystyi käyttelemään hyvin huulivoiteenakin, ja ihan vaan siis kotona ollessa sitä harrastelin. Loppui sitten melko nopeasti siinä hommassa, koska täällä oli vain 1,5 ml tuotetta ja otin jopa stopperinkin pois. Loppunut on ja hyvä niin. (3/5)

Nars Climax Mascara - Explicit Black (ostospostaus)
Tätä olen kuullut hehkutettavan niin paljon, että oli pakko ostaa testiin, kun vielä suhteellisen halvalla löytyi. Täytyy sanoa, että tämä ei päässyt edes sinne top vitoseen listallani. Tämä oli ihan perushyvä, teki ripsistä siistin mustat, mutta ei tehnyt mitään ihmeellistä. Välillä tämä vähän levisikin varsinkin silmäkulmasta. Näitä olisi vielä toinen jäljellä, jonka kyllä käyttelen toki myös pois jossain vaiheessa. Tämä oli siis ihan käyttökelpoinen maskara, mutta ei mikään huippu. (3/5)


Klairs Supple Preparation Unscented Toner
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tässä toinen, missä luulin viimeisen käyttöpäivän olevan jo ovella, mutta se onkin vasta vuonna 2025. En tiedä, missä sumussa olen elänyt, mutta tuli siis ihan turha kiire. Tämä oli kuitenkin aivan loistava tuote. Tämä puhdisti kasvoilta viimeiset liat tehokkaasti, kirvelemättä silmiä ja kuivattamatta ihoa. Iho jäi jotenkin pehmeän oloiseksikin tämän jäljiltä. Tämä oli hajusteeton ja aika olemattomassa pullossa, mutta silti jollain tavalla tyylikäs. Korealaiset tuntuvat tietävän, mitä tekevät. (5/5) 

Lumene Kirkas Radiance Boosting Cleansing Cream (50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämän ostin joskus kauan sitten lähikaupasta halvalla niistä alelaareista, mitkä ovat täynnä Lumenen tuotteita. Käyttelin tätä jonkin aikaa pelkästään saunatiloissa, missä täytyy aina olla yksi kasvojenpuhdistusaine. Projektin myötä tästä tuli sellainen hyvä varallaolija, jota käyttelin puhdistukseen silloin tällöin meikittöminä päivinä, aamuisin tai joskus ihan siihen meikkienkin poistoon. Tykkäsin tämän tuoksusta, tämä oli todella hellävarainen ja poisti meikit myös hyvin. (4/5)   

Philosophy Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämä oli ihan peruspuhdistusaine, joka pesi meikit hyvin ja vaivattomasti pois. Pieni määrä myös riitti kerralla, joten tämä pullo kesti kauan. Miinusta siitä, että pullon kyljessä ohjeistettiin varomaan silmiä, joten silmämeikkiin joutui käyttelemään toista ainetta. Tässä oli aika raikas, mutta vähän omituinen tuoksu. En ehkä ostaisi uudestaan näillä hinnoilla, ei mielestäni ollut ihan sen arvoista. (4/5)


Nuxe Very Rose Rose Lip Balm
(ostospostaus)
Tämän käyttelin yövoiteena ja piti todella hyvin huulet kosteutettuina aamuun asti. Täytyy sanoa, että tämä ei ihan vetele vertoja sille originaalille, joka on aivan huippu ja sen olisin ostanutkin, mikäli niitä olisi ollut sillä hetkellä verkkokaupassa jäljellä. Tämä siis kosteutti superhyvin ja teki juuri sen mitä piti. Koostumus tässä vain oli vähän ryyninen ja tämä loppui paljon nopeammin kuin se alkuperäinen aikoinaan. Sehän kesti pienen ikuisuuden. Tykkäsin kyllä tämän melko keinotekoisesta ruusumaisesta tuoksusta. (4/5)

Burt's Bees Beeswax Lip Balm With Vitamin E & Peppermint (Naturisimo Box50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämä oli viimeinen Burt's Bees -huulivoiteeni, mutta onneksi näitä on nykyään paljon helpompaa ostella lisää, jos tarve vaatii. Nämä eivät ole vielä ikinä pettäneet ja tämäkin oli niin loistava, että oli pakko kaivellakin sitä tavaraa tuolta tuubista. No olisin sen ehkä tehnyt joka tapauksessa. Tässä tuo piparminttu tuoksui ihanalta ja pisti huulet kivasti kihelmöimään. Aivan huippu huulivoide, kosteuttikin hyvin. (5/5)

Creightons Vanilla & Macadamia Body Bliss Hand Cream (ostospostaus)
Tässä oli niin omituinen tuoksu, että sitä oli pakko tuoksutella koko ajan. Alkasin tykkäämäänkin siitä todella paljon, joten onneksi tätä on vielä vartalovoide jäljellä. Käyttelin tämän yövoiteena ja oli mielestäni ihan perustavaraa, ei mitenkään tehokosteuttanut, mutta hoiti hommansa. (4/5)


Makiash Nail Polish - 301
(Livbox 09/2016, kynsilakkaprojekti)
Sainpahan tämän käyteltyä vielä tämän vuoden puolella. Pitkään tämä kynsilakkaprojektissa roikkuikin, koska näin tämän vain niin syksyisenä lakkana. Tässä oli upea sävy, jota jään kaipaamaan, koska toista ihan samanlaista ei varastoistani löydy. Tästä tuli kiiltävä lopputulos, mutta käyttelin tämän päällä välillä mattalakkaa (aivan upean näköinen) ja loppuaikoina vielä kimallelakkojakin. Sivellin oli ihan huippu, leveä ja helppokäyttöinen. Vähän tämän koostumus ehkä paksuuntui loppua kohden. Aivan upea lakkahan tämä oli, mutta vanha, joten oli hyvä saada käytettyä. (5/5)

Essence Colour Shield Top Coat
Perushyvä päällyslakka, jota löytää onneksi halvalla lähikaupasta, mikäli tarve jälleen vaatii. (4/5)

Nailmedic Rejuvenator Nail & Cuticle Energizer (Glossybox 08/2020)
Tämä oli sellainen kaksifaasinen kynsinauhahoito, jota olisi pitänyt jaksaa ravistella, että sekoittuu. Kun olit sekoittanut, se palasi kuitenkin heti samaan tilaan ennen kuin ehdit edes sivellä tätä. Senpä vuoksi kyllästyin tähän nopeasti ja käyttelin sen yhden toisen samankaltaisen tuotteen välissä pois. Se loppuikin yllättävän nopeasti säännöllisellä käytöllä, joten käyttelin tämänkin sitten samaan putkeen, kun oli kerran momentum päällä. Tosin enää en ravistellut vaan pistelin menemään. Senpä vuoksi tämä ei ehkä vaikuttanut kovin tehokkaalta, vaan kynsinauhani kokivat jonkinasteisen kuivumisen tämän käytön aikana. Se edellinen oli ne elvyttänyt, mutta tämä ei jaksanut ylläpitää. Onpahan nyt käytetty ainakin. Tässä oli todella hyvä tuoksu. (1/5)


I Love Frosted Vanilla Body Butter
(ostospostaus)
Voide oli oikein hyvä, mutta tuoksu oli hieman erilainen vaniljan tuoksu eikä oikein omaan makuun. Jotenkin todella keinotekoinen. (3/5)

Sanctuary Spa Body Scrub ((50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tässä oli todella pienet kuorintapartikkelit, joten tämä oli todella tehokasta tavaraa. Silti tämä ei mitenkään kuivattanut ihoa, vaan kosteutti samalla. Tuoksukin tässä oli oikein kiva. Tämä pieni 50 ml tuubi vaan loppui harmittavasti melkoisen nopeasti. Ei tämä nyt niin luksusta ollut kuin ehkä odotin, mutta todella hyvä kuorinta kuitenkin. (5/5) 

I Love Luxury Hot Chocolate Bath & Shower Crème (ostospostaus)
Tämä oli pakko käyttää talvella pois, vaikka olikin uusimmasta päästä suihkugeelejäni. Tässä oli erittäin vahva suklaan tuoksu, josta tykkäsin todella paljon. Oli oikeasti kuin suklaalla oli pessyt. Tätä varmaan ostan joskus lisää. (5/5)

Molton Brown Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämänkin olin tarkoituksella säästellyt kylmemmille keleille. Tämän tuoksu oli valtava pettymys, mikä osoittaa, että ei tämäkään merkki voi aina onnistua. Olen juuri tätä nimenomaista tuoksua halunnut päästä testaamaan, joten odotukset olivat kovat. Tuoksu oli vain ok, eikä läheskään parhaasta päästä Molton Brownin omista. (4/5)


Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Cream
Ziaja Jeju Young Skin Face Cream-Mousse
Vichy Minéral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster

Viimeisenä vielä muutama näyte, joista varsinkin Vichyn omat tekivät niin suuren vaikutuksen, että täytyy yrittää tätäkin tuotetta pitää silmällä. Käyttelin essenssin tavoin jopa meikin alla ja oli ainakin nyt talvella aivan loistava. Ziajan voiteen käyttelin kaulalla, joten siitä ei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Cliniquen voide vaikutti myös jo tämän yhden pienen pussukan jälkeen oikein hyvältä. 

Seuraavat kirjoittelut tulevatkin sitten ensi vuoden puolella, joten oikein iloista ja railakasta Uutta Vuotta! 

4 kommenttia:

  1. Odottelen siun koostepostausta! Itse en ole purkkeja säästänyt, mutta krijannut kyllä kaikki ylös ja olen tässä satunnaisesti niitä laskeskellut kokonaisuuksina yhteen :D Olen tosin tainnut vain shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot saada laskettua lokakuuhun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!! <3 Se koostepostaus olisi vielä tarkoitus kirjoittaa.. Hieman myöhässähän se tulee, mutta en halua, että turhaan säästelin niitä tuotteita :D:D Olisi ollut todella kiva nähdä kuvia sinunkin saldoistasi!! :)

      Poista
  2. Tuo Baborin ampulli on todella hyvä. Sehän pitäisi yhdestä laakista taputella ihoon koko ampulli, mutta jos toimi noin puolikkaana, niin hyvä.

    Tiesitkö, että Baborilla on tuota ampullia pohjanaan käyttävä meikkivoide, Hydra Liquid Foundation. Satun asumaan Saksassa paikkakunnalla, jossa nuo tehdään, ja muutaman viime kuukauden aikana minulla on ollut kaksi ystäväni täällä vieraana, ja molemmat kokeilivat minun pullostani sitä. Tulos oli se, että lähdettiin sitten molemmille hakemaan sama meikkivoide Baborin tehtaanmyymälästä tästä vähän matkan päästä. Voide nimittäin näyttää todella myös hyvältä iholla.

    Aiheesta lisää blogissani. Baboriahan saa Suomestakin useasta (netti)kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!! <3 Kiitos todella paljon vinkistä! Nyt alkoi todellakin kiinnostamaan! En ole tiennyt, että heillä on meikkivoiteitakin, ainoastaan ihonhoitoon olen törmännyt. En ole huomannut juuri tuota postaustakaan.. Olen erittäin huono kommentoimaan kenellekään, mutta lueskelen kyllä kauneusblogeja todella paljon :) Täytyy käydä katsastamassa postaus! Ja kuinka kivaa asua tehtaanmyymälän lähellä! :)

      Poista