22.12.2023

Loppuneet tuotteet lokakuu 2023

Tänään päätin esitellä lokakuun loppuneita tuotteita. Vielä ainakin jäisi tälle kuulle sopivasti aikaa niille marraskuisillekin, jolloin olisin vihdoin ajan tasalla näiden kanssa. 


Lokakuussa oli vaihteeksi taas tällainen tilanne, että tuntui, että tuotteita loppui oikealta ja vasemmalta. Satsasin tässä kuussa kuitenkin enemmän tuotteiden käyttöön, koska tietenkin tulevista joulukalentereista oli odotettavissa uutuuksia melkoisesti.  


Batiste Blush Flirty Floral Dry Shampoo
(Glossybox 09/2023
Tämä pieni pullo loppui nopeasti, vaikka en kuivashampoota niin usein käyttelekään. Tässä oli ihanan kukkainen tuoksu, mutta olen tullut siihen tulokseen, että Batisten kuivashampoot eivät ole ihan sieltä parhaasta päästä edes näistä markettitapauksista. On ihan hyvä, mutta on parempiakin. (3/5)

Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Drink (ostospostaus)
Tästä tykkäsin todella paljon. Teki hiuksista ihanan sileät ja hoidetun oloiset ja todella lyhyessä ajassa. Käytin aina hoitoainetta tämän jälkeen, mutta tämä kyllä saattaisi toimia ihan yksinäänkin. Tuoksukin tässä oli aivan ihana. Tämä oli siis täysin yhtä hyvä sen L'Oréalin samanlaisen ihmeaineen kanssa. (5/5)

Garnier Respons The Milk Hair Mask Nourishing Almond (ostospostausBeauty A to Z -projekti)
Ostin näitä aikoinaan halvalla kaksi (eri tuoksuissa) ja kumpikaan ei ollut mistään kotoisin. Luulin tehneeni hyvän löydön, koska oletin näiden olevan viimeisen päälle, mutta en tiedä, olenko huonompia testannutkaan. Ei tehneet mitään hiuksille. Käyttelin tämänkin version suurella kädellä pois vieressä olevan Garnierin Banana Hair Drinkin kanssa eli se teki kyllä kaiken työn. (0/5)  

XZ Vanilla Cafe Shampoo
Tämmöisiä yksittäisiä shampoita tarvitsee aina ja tällä kertaa käytettyä tuli tämä vanha tuttu XZ:n shampoo, jossa on aivan taivaallinen tuoksu. Ihan perusshampoo, joka hoitaa tehtävänsä hyvin, joten tulen ostamaan vielä jatkossakin. (5/5)


Redken All Soft Shampoo
Tästä kyllä huomasi, että oli vähän laadukkaampi shampoo. Tuoksu oli hurmaava ja vaahtosi superhyvin. Aivan ihana tuote ja oli kiva päästä testaamaan. En yleensä raaski ostella näitä kalliimpia shampoita, koska halvemmat kyllä ajavat saman asian. Mutta olisihan tämä luksusta. Tästä näytteestä riitti itselleni kahteen kertaan. (5/5)

We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo & Conditioner (LF The Box 09/2023)
Superhyvä kaksikko, jota mielellään hankkisin täysikokoisinakin. Nämä vaan hoitavat hiuksia juuri kuten tällaisten tuotteiden pitääkin. Tuoksu oli näissä vähän outo, mutta menetteli. Lisäksi nämä näytteiden tuubit vain ovat täysin surkeita, mutta en antanut sen haitata. (5/5)

Yves Rocher Botanical Balm (YR joulukalenteri 2022)
Tämä oli siis hiuksiin jätettävä hoitoaine ja käyttelin tätä pituuksiin noin joka toinen kerta yhden toisen jätettävän aineen kanssa. Tämä oli todellinen yllättäjä. Aivan loistava tuote, joka teki hiuksista todella pehmeät ja hoidetun näköiset. Liikaa ei saanut laittaa, koska muuten lähmäsi. Tässä oli todella kiva tuoksukin. (5/5)

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray (LF Beauty Box 11/2022)
Alkuun en saanut tästä tuotteesta mitään irti ja ihmettelin, että miksi kummassa kaikki tätä hehkuttavat. Mutta tätä täytyikin laittaa todella reilusti hiuksiin ja oikeasti kuivata hiustenkuivaajalla sen jälkeen, niin hiuksista tulikin sen jälkeen todella tuuhean ja ilmavan näköiset. Onneksi minulla on tätä nyt vielä jäljellä, koska tämä osoittautuikin huipputuotteeksi. Tämä oli ja on vain satunnaisessa käytössä, koska en kuivaile hiuksia koko aikaa. (5/5)


Tata Harper Repairative Moisturizer
(Bangerhead joulukalenteri 2022Beauty A to Z -projekti)
Tämä oli todella hyvä kasvovoide, joka sopi erittäin hyvin meikin allekin. Tämä imeytyi nopeasti ja tuoksu oli myös kiva. Tämä taisi olla ensimmäinen testaamani tämän merkin tuote, joten toivottavsti pääsen testaamaan joskus vielä uudestaankin. (5/5)

Bioderma Shine-Control Moisturiser (Glossybox 08/2023)
Tämä meni täysin jalkavoiteena, koska parasta ennen päiväys oli jo niinkin kauan sitten kuin 05/2021. Tämä vaikutti jaloillakin siltä, että olisi ehkä voinut pitää sen kiiltelyn kasvoilla kurissa, koska tämä imeytyi jalkoihinkin jotenkin mattana. Minullehan luvattiin tästä korvausta 11% laatikon hinnasta. Maksoivat tosin kuitenkin ensin vain 9,5%, mikä oli myös aivan ihmeellinen temppu. Ihan periaatteesta vaadin loputkin pienet pennoset ja maksoivathan he. 

Fushi BioVedic Radiance Face Cream (Naturisimo Box,  Beauty A to Z -projekti)
Tämän käyttelin lähes kokonaan sekä yö- että kaulavoiteena. Pari kertaa käyttelin päivisin. Ei tässä mitään vikaa ollut päivävoiteeksi, toimi superhyvin myös meikin alla, mutta tämä tuntui kosteuttavan niin hyvin, että halusin käyttää öisin. Tämä oli iso pullo (50 ml), kesti pitkään ja tuoksu oli sellainen orgaaninen. Tykkäsin tästä kyllä todella paljon. Pullosta oli ehkä vaikea saada viimeiset rippeet pois, mutta se on nyt niin tyhjä kuin mahdollista. Tässä oli parasta ennen päiväys 10/2023, joten juuri ehdin. (5/5)


Origins Into The Glow Brightening Serum
(ostospostaus, Nightmare on Panning Street -projekti)
Aivan ihana seerumi, jossa oli kivan appelsiinimainen tuoksu. Pienen pientä kuultoa tämä ehkä antoi ja sen lisäksi kosteutti selvästi ihoa. Käyttelin tämän meikin alla ja oli toinen käyttämäni tuubi, eikä tätä valitettavasti löydy enää laatikostani. (5/5) 

Être Belle Cosmetics Golden Skin Roll-On Caviar Eye Gel (Glossybox 01/2020)
Olipas tämä vanha tuote, mutta on ollut kyllä korkkaamatta siihen asti, kun vihdoin päätin ottaa käyttöön. Tämä oli läpinäkyvää geeliä ja pidin tätä jääkaapissa ja käyttelin sy-voiteen alla. Tämä kivasti viilensi ihoa ja tuntui auttavan turvotukseen, joten tykkäsin tästä kyllä. Tämä oli todella riittoisa pullokin (10 ml), koska kerralla meni vain niin vähän. (4/5) 

Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (Glossybox 04/2023)
Tämä oli nyt kolmas ja viimeinen Emma Hardien suihke, jonka käyttöön totuin niin, että vieläkin välillä mietin, että jotain unohtui. Tämä siis tosiaan ei mitään näkyvää iholle tehnyt, mutta toivottavasti suojasi ihoa saasteilta, kuten kyljessä mainostetaan. Kyllä tämä kosteutti ja imeytyi ihoon nopeasti ja lisäksi tätä pystyi käyttämään meikin allakin. Tämän tuoksustakin tykkäsin. (4/5)

Formula 10.0.6 In The Deep Vitamin A Nourishing Retinol Serum (ostospostaus)
Tämä oli seerumi, mutta oli kuitenkin niin voidemaista, että käyttelin tätä kasvovoiteena ja tarkemmin sanottuna yövoiteena. Ei tämä mielestäni tehnyt mitään ihmeellistä. En saa näistä retinolituotteista yleensäkään oikein mitään irti vaikka niistä todella innossani olenkin. Pitäisi varmasti käyttää useammin, koska iho tuntuu kyllä kestävän niitä hyvin. Kyllä tämä mielestäni kosteutti, mutta iho näytti pitkän käytönkin jälkeen samalta kuin aina ennenkin. (2/5)


Antipodes Aura Manuka Honey Mask
(Naturisimo Box, Beauty A to Z -projekti)
Tätä oli jotenkin todella miellyttävä käyttää. Tätä oli kiva levitellä kasvoille, tuoksu oli hyvä ja voide oli jotenkin pehmeää. Jätin tämän kasvoille aina yön ajaksi ja aamulla iho oli kivan kosteutetun ja pehmeän oloinen. Oli kiva päästä testaamaan. (5/5) 

Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Mud Mask (ostospostaus)
Tämä oli todella hellävarainen naamio, joka tuntui ainakin puhdistavan ihoa. Tässä oli ihana tuoksu, mikä ei ollut siis savi, vaan joku hajuste. Lisäksi tämä oli helppo pestä pois. Tykkäsin tästä kyllä, tätäkin oli kiva käytellä. (4/5) 

The Body Shop Drops Of Youth Youth Liquid Peel (ostospostausBeauty A to Z -projekti)
Jo kolmas naamio loppui saman kuun aikana! Kaikki kolme olivat huippuja, myös tämä, mutta silti kivaa saada niitä välillä käytettyäkin, koska niitä on paljon. Tämä oli siis todellinen huipputapaus myös. Tätä oli helppo käyttää, muutama pumppaus ja hieroa ainetta kasvoille joitakin sekuntteja, kunnes alkoi muodostumaan sellaisia kokkareita. Sen jälkeen huuhdella pois. Tämä kirkasti ja tasoitti ihoa selvästi, mutta oli hellävarainen. Tuoksu oli kyllä vähän outo, mutta tätä ostan takuulla lisää jossain vaiheessa, jos tarve uudelle kuorinnalle tulee. Oli myös siis riittoista, joten on hintansa väärtti. (5/5)


CLE Melting Lip Powder - Desert Rose
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämä on vihdoin ja viimein loppu, vaikka näyttääkin, että jäljellä olisi jotain. Tuo aine on vaan tarrannut täysin reunaan kiinni ja mitään ei lähde enää irti. Siis tämä pienen pieni 0,4 g tuote kesti ikuisuuden! Kokeilin tätä kerran huulille, mutta oli aivan liian tumma sävy, enkä tykännyt miltä se tuntui. Oli jotenkin kuiva. Käyttelin tämän siis poskipunana ja minimaalisen pieni tippa riitti kerralla. Jos laitoit vähänkin liikaa, tuli överit. Senpä vuoksi tämä kesti tuhottoman kauan. Sävy oli kyllä ihan kiva ja se pysyi hyvin. Välillä oli ehkä vaikea kuitenkin levittää. Näitä olisi vielä kaksi jäljellä toisissa sävyissä. (3/5)  

Hourglass Veil Translucent Setting Powder (Bangerhead joulukalenteri 2022, Nightmare on Panning Street -projekti)
Tämä kellertävä puuteri oli juuri niin hyvä kuin kaikki tätä järjestään kehuvatkin. En tiedä, mikä ihmeen taika tässä oli. Tämä jätti ihon jollain tapaa kuultavaksi, mutta piti silti hyvin mattana. Tämä vaan yksinkertaisesti näytti superhyvältä. Tätä on ehkä vaan pakko ostaa jossain vaiheessa, vaikka minulla olisi puutereita ihan tarpeeksi varmaan seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. (5/5)

By Terry Hydra-Care Setting Powder - 0. Colorless (LF Beauty Box 07/2022)
Oli tämäkin hyvä, mutta ei niin hyvä kuin Hourglassin oma, vaikka viisi pistettä saakin. Tämä oli alkuun vähän puuterisen oloinen ja iho näytti valkoiselta, mutta sen jälkeen jollain ihmeellisellä tavalla tämä imeytyi ihoon ja silti iho näytti matalta ja hyvältä. Ehkä tämä jollain tavalla kosteuttikin. Tätä on onneksi vielä varastossa jäljellä täysinäinenkin pakkaus, mutta tämän tapauksen loppumisen jälkeen jatkoin käyttöä toisella minillä, joka on nyt myös loppunut. (5/5) 

Jecca Blac. Rose Pearl Glow Drops (Glossybox 07/2020, Yllätyslaatikkoprojekti)
Alkuun käyttelin tätä kasvoille, mutta oli liian paksua voidetta käytellä kaikkien muiden voiteiden lisäksi, joten tämä loppu meni ihan vartalovoiteeseen sekoitettuna. Oli kiva saada edes jollain tapaa käytettyä tämä pois, koska olen tätä jemmannut. Jonkinlaista pientä kuultoa tämä antoi ja käsivarsilla varsinkin huomasi, että tämä tasoitti vähän ihon väriäkin. Onneksi tämä on nyt kuitenkin käytetty. (1/5)


N.C.P. Olfactives 501 EdP
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
En loppujen lopuksi oikein tykännyt tästä tuoksusta, joten päätin käytellä pois ihan kuitenkin jo tuon pienen kokonsakin takia (10 ml). Tässä oli melko voimakas tuoksu ja se meni ehkä liikaa taas sinne miehiseen maailmaan, joka vaan on melko inhokki. Tulipahan testattua. Kuitenkin kiva, että tämä oli suihkepullo. (1/5)

Ultrasun Lip Protection & Care Spf 30 (LF Beauty Box 05/2023Beauty A to Z -projekti)
Tämä nyt kiilasi aika monen varastossa olevan huulivoiteen ohi, koska otin tämän A to Z -projektiin mukaan. Pääasiassa käyttelin tämän työpöydän äärellä ja oli ihan perushyvä, kosteuttava huulivoide. Tulihan tätä välillä auringossakin käytettyä ja toivottavasti suojasikin siltä. En huomannut tässä mitään tuoksua. (4/5)


Tuosta kuopan kaivamisesta on näköjään vähän huomaamatta tullut jo tapa. Vielä en ole kuitenkaan kertaakaan jaksanut ihan kokonaan kaivella, mikä on aika ihme, koska yleensä käyttelen viimeisetkin pisarat muunlaisista tuotteista. Ehkä sekin päivä vielä tulee.  


Mon Sun Nighttime Wonder Mineral & Moist Overnight Hand Treatment
(ostospostaus)
Käytin siis nimensä mukaisesti yökäsivoiteena ja piti kädet hyvässä kunnossa. Aivan loistava käsivoide ja oli todella hyvän tuoksuinenkin. (5/5)

Tämä loppuikin yllättävän nopeasti, kun projektin myötä päätin ottaa tämän kunnolla työn alle. Käyttelin melko säännöllisesti joka ilta, annoin vaikuttaa jonkin aikaa ja sitten vasta käsivoide päälle. Ja kyllä tämä jollakin tapaa auttoi, koska tuintui, että kynsinauhat menivät melko nopeasti tämän lopettamisen jälkeen huonompaan kuntoon. Tosin on tietenkin tullut kylmempikin. Tämä oli siis ihan hyvä tuote. (4/5)


Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
(LF The Box 06/2023)
Tämä kivasti rauhoitti ihoa sekä auringossaolon että saunassa käynnin jälkeen. Geeli imeytyi ihoon supernopeasti ja tuoksu oli todella mieto. Tätä ei ole tullut itse ostettua ikinä, mutta tulee kyllä todellakin käytettyä, kun tätä näistä yllätyslaatikoista aina silloin tällöin putkahtelee. (5/5) 

Mon Sun After Hour Moist Calming Oats Body Lotion (ostospostaus)
Tämä oli vähän kevyempi vartalovoide, mutta kosteutti silti hyvin. Tämä imeytyi ihoon nopeasti ja tuoksu oli taivaallinen. Se tuoksu myö jäi iholle ja tulvahteli sieltä välillä nenään pitkin päivää. Aivan ihana tapaus. (5/5)


Mon Sun Creamy Saturdays Repairing Oils Body Cream
(ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Ihanan tuoksuinen vartalovoide, joka oli koostumukseeltaankin oikein hyvä. Ehkä vähän paksumpaa voidetta, mutta imeytyi silti hyvin ja nopeasti. Tämä myös kosteutti kivasti. Todella hyvä voide. (5/5)

Lux Soothe Shower Therapy Vanilla & Ginger Shower Cream (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämän myötä tuli kyllä laatikkoon tilaa.. Käyttelin tämän pienissä osissa, koska muuten olisin varmaan kyllästynyt ja pahasti. Tämä oli ihan kiva suihkari, joten pienissä osissa tällä pesi ihan mielellään. Tuoksu oli aivan ihana, sieltä puski sekä tuo vanilja että inkivääri läpi, mutta koostumus ehkä vähän juoksevampaa kuin niissä täydellisissä tapauksissa. Halpaahan tämä oli ja voisin ostaa uudestaankin, mutta en kyllä ihan heti. (4/5)

Tähän jättipulloon oli hyvä lopettaa. Oikein ihanaa ja rauhallista Joulua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti