8.12.2023

Loppuneet tuotteet elokuu 2023

Elokuussa loppui tuotteita taas iso määrä ja aika moni näistä oli eri projekteissa mukana.


Mikä mahtavinta, tuolla on yksi palettikin! Voi olla, että se on ensimmäinen ikinä loppuun käyttämäni luomiväripaletti. Ei tule ihan heti mieleen, että olisin aikaisemmin saanut tällaista aikaiseksi. Kasvopaletteja on kyllä loppunut, mutta luomiväri.. Aloitetaan nyt kuitenkin taas hiuksista:


We Are Paradoxx Repair 3 In 1 Conditioner Hair Mask Finishing Crème
(LF joulukalenteri 2022, A to Z -projekti)
Niin mahtava hoitoaine, mutta harmi, kun tuo tuubi on niin hankala. Eipä se täysikokoinen tuote taida kuitenkaan ihan tällaisessa putilossa tulla ja siitä täysikokoisesta jopa vähän haaveilen. Tämä tekee hiuksista todella sileät, pehmeät ja hoidetun oloiset. Aivan ihana tuote. (5/5)

Tämän tuoksu oli niin valloittava banaani, että oli pakko ostaa tämä Normalista ihan huvikseen testiin ja ostan varmasti toistekin, jos tulee vastaan. En ole nyt enää näihin siellä kuitenkaan törmännyt. Tämä oli iso pullo, 400 ml, joten kesti pitkään ja tämä oli oikein hyvä perusshampoo. Tämä ei vaahdonnut super paljon, mutta pesi hyvin ja tuoksui hyvältä. Ehkä voi olla, että pikkupikkuriikkisen kuivatti hiuksia. (4/5)

Tätä käyttelin pelkästään kosteisiin hiuksiin ja melko suurella kädellä, koska pieni määrä ei tuntunut riittävän. Senpä vuoksi loppui melko nopeasti. Tämä auttoi takuissa ja tuntui hoitavan hiuksia perushyvin. Tuoksu tässä oli sellainen raikkaan omenainen. Täytyy sanoa, että mielestäni se edellinen käyttämäni saman merkin suihke oli hieman tätä tehokkaampi. (3/5)

L'Oréal Elvital Dream Lenght Air Volume Dry Shampoo (50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
No tämä nyt vaan oli huono, ei tuntunut poistavan sitä likaisuuden tunnetta ollenkaan eikä kohottavan hiuksia. Tästä jäi hiuksiin jälkiäkin, vaikka pullossa lukee "no white residue". Tällä mentiin kuitenkin nyt tämä kesä, yritin sinnitellä ja ensi kesäksi ostan jotain muuta. Yritin siis jossain vaiheessa lopettaa kuivashampoon käytön kokonaan, mutta totesin, että varsinkin kesällä se on mahdotonta. Talvisin kyllä onnistuu hyvin olemaan ilman. (0/5)


Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint
(Naturisimo Box50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Alkuun sekoittelin tätä kasvovoiteeseen, jolloin tämä antoi kivasti väriä iholle. Pienen pieni minimaalinen pisara riitti antamaan sen värin. Kyllästyin kuitenkin siihen sekoitteluun, joten loppuaikana aloin käyttämään tätä käsivarsilleni sekoittaen vartalovoiteeseen, jolloin pystyi olemaan vähän ronskimpi sen määrän kanssa. Tämä siis lähti pestessä pois, joten pystyi käyttelemään päivittäin. Tässä alkoi parasta ennen pvm tulla vastaan, joten oli hyvä saada pois pyörimästä. (3/5)

Tässä vaan oli liikaa sitä glow'ta - ei-niin-kiva. Käyttelin kyllä tätä useaan otteeseen meikin alla, mutta jossain vaiheessa totesin, että liika on liikaa. Sen jälkeen tämä menikin kaulalle. Tässä voiteessa oli pieni sävykin mukana, mutta ei se iholta erottunut. Eipä tarvi tätä versiota enää haikailla, mutta sitä normaalia voisi testata, koska kyllä tämä meikin alla noin muuten meni. Ei siis rasvoittanut ihoa mitenkään liikaa, kuten jotkut aurinkovoiteet tekevät. (2/5)

Yves Rocher Hydra Végétal 48h Non-Stop Moisturizing Gel Cream (ostospostaus)
Tämähän tuli siis kaupanpäällisenä YR:n tilauksen mukana. Tuoksu tässä voiteessa oli aivan ihana, mutta en uskaltanut luottaa tähän aamuvoiteena, joten käyttelin tämän sekä yövoiteena että kaulalle. YR:n kasvovoiteet ovat järjestään olleet huonoja meikin alla, joten en edes enää ole yrittänyt. Tämä toimi kuitenkin hyvin öiseen aikaan ja kaulallekin oli kiva laittaa kunnon kasvovoidetta. (3/5) 


Lumene Lähde Nordic Hydra 72H Hydra Gel Mask
(LF Beauty Box 01/2023)
Ajattelin, että tällainen geelimäinen kosteuttava naamio olisi mukava käytellä kesällä, koska silloinkin sitä kosteutusta välillä kaipaa. Olihan tämä oikein kiva, iho tuntui jotenkin kirkastuvan tämän käytön jäljiltä. Tässä oli hyvä tuoksukin. (4/5)

Pixi By Petra DetoxifEYE Depuffing Eye Patches - 30 Pairs (ostospostaus)
Aivan ihanat silmänaluslappuset, ehkä parhaimmat, mitä olen tähän asti testaillut. Ainakin tämä purkki kesti pitkään, joten tehot huomasi senkin vuoksi varmasti paremmin. Pidin näitä jääkaapissa ja nämä tuntuivat auttavan turpeisiin silmänalusiin, jotka minua usein aamuisin vaivaavat. Nämä myös piristivät ja pysyivät hyvin, ehkä kolme kertaa toisen silmän alta alkoi lappu valumaan, siinä kaikki. Käyttelin aika säästeliäästi, vain jos oikeasti lähdin kunnolla ihmisten ilmoille. Näitä ostan varmasti lisää, kun tulee sopiva tarjous sopivalla hetkellä. (5/5)

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask (Glossybox 05/2023, A to Z -projekti)
Todella märkä naamio, joten nestettä valui kaulalle asti. Laitoin tämän illalla, enkä pessyt kasvoja poisoton jälkeen vaan annoin aineiden vaikuttaa aamuun asti. Tämä ei imeytynyt yön aikana ihoon kokonaan, joten kasvot olivat aamulla melko tahmeat. Iho kuitenkin tuntui aamulla kosteutetulta ja kimmoisammalta, joten kyllä tämä jotain teki. Pidin tätä jääkaapissa ja käytin vielä sen toisenkin kerran, niin kuin tavaksi on tullut. (3/5)


Karl Lagerfeld + Model Co Brow Pencil - Medium/Dark
(Glossybox Saksa)
Ihanaa, että sain tämän käytettyä, koska kynä vain oli liian tumma, joten tätä piti laittaa varovasti ja hellällä otteella. Senpä vuoksi kestikin ikuisuuden. Tämä oli toinen tällainen, minkä olen saanut loppumaan ja jos tätä tulee joskus vielä boxeista lisää, toivottavasti sävy on vaaleampi. Itse kynän laadussa ei ollut mitään vikaa. (3/5)

Nivea Mango Shine Lip Balm (ostospostaus50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Perushyvä, taattua Nivean laatua oleva huulivoide, jossa oli myös kiva, mieto tuoksu. Nämä hoitavat huulia hyvin, eikä tarvitse olla koko ajan lisäilemässä, minkä tosin teen kuitenkin. Varsinkin työn ääressä se vaikuttaa olevan jonkinlainen automaattinen liike. (5/5)

First Aid Beauty Hello FAB Pores Be Gone Matte Primer (ostospostaus)
Vihdoin pääsin vauhtiin näiden primerminieni kanssa ja nyt loppui FAB:n aivan mahtava pohjustaja. En oikeastaan odottanut tältä ihmeitä, mutta tämä teki ihosta aivan supersileän ja antoi todella hyvä alustan meikille. Tämä piti ihon myös mattana ja häivytti huokosia. Todella hyvä tuote. (5/5)

Too Faced Extreme Lip Injection (ostospostaus, Use 23 in 2023 -projekti)
Juu, tämä kyllä ainakin tuntui pullistavan huulia aika tehokkaasti ja ymmärrän, että jotkut eivät pysty tätä edes käyttämään. Täytyy sanoa, että ehkä se pullistuminen ei välttämättä näkynyt, mutta ainakin oli psykologista vaikutusta. Tykkäsin tästä, vaikka kestikin kauan päästä oikeasti tämän kimppuun, joten onneksi minulla on vielä täysikokoinen jäljellä. Se on parasta aikaa kovassa käytössä. (5/5) 

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämä on yksi parhaita maskaroita, mitä olen päässyt testaamaan eli tekee sen, mitä maskaralta odotan. Tämä antaa väriä, tuuheuttaa, pidentää, ei sotke, ei paakkunnu eli on vaan helppo. Käyttelin tätä näytekokoa jälleen varmaan kauemmin kuin olisi suositeltavaa, mutta tuntui toimivan. (5/5)


Täältä Nivean voiteesta kaivoin jälleen vähän tuota tuotetta, mitä en aina huulivoiteiden kanssa jaksa tehdä. 



MAC Mineralize Skin Finish - Light
(ostospostaus, A to Z -projekti)
Tämä oli loistava meikkipuuteri, jota oikeasti tulee ikävä. Tämä riitti täysin tasoittamaan ihon sävyä ja pysyi hyvin. Iho oli täysin luonnollisen näköinen ja tämän sävykin oli ihan nappiin. Varsinkin kuumilla ilmoilla tämä oli loistava. Ehkä ostan tätä vielä joskus, kun nyt olen tajunnut, mikä aarre laatikoissa piileskelikään. (5/5)

RealHer I Feel Beautiful Shadow Palette III (Boxycharm 06/2017, Yllätyslaatikkoprojekti
Ja nyt se paletti - uskomatonta, että sain tämän loppumaan. Kyllä tähän keskityinkin pitkän ikuisuuden. Tässähän oli sävyt kohdillaan eli jokainen niistä oli täysin käyttökelpoinen varsinkin arkeen, joten se helpotti hommaa paljon. Muutenkin tässä tuntui olevan laatu kohdillaan eikä ollut liian pigmenttinen, mikä on parasta. Aivan mahtavaa saada kuitenkin edes yksi paletti pois varastosta, niitä riittää. (5/5) 


Oskia London Renaissance Cleansing Gel
(Naturisimo Box, Nightmare on Panning Street -projekti)
Todella ihana meikinpuhdistusaine, joka putsasi perusteellisesti ja tuoksuikin hyvältä. Tätä kun kasteli vedellä niin punainen geeli muuttui valkoiseksi vaahdoksi, mikä oli aivan ihanan pehmeää. Se oli myös helppo pestä pois. Tätä käyttelisin todella mielelläni jatkossakin. Tuoksukin oli sellainen kylpylämäinen. (5/5)

Garnier SkinActive Eye Make-Up Remover 2In1 
Hellävarainen silmämeikinpoistoaine, joka on omalla kohdalla vähän syrjäyttänyt Nivean vastaavan. Tämä puhdistaa meikin kokonaan ja melko helposti. Parasta aikaa on uusi tällainen käytössä. (5/5)


The Body Shop Spiced Orange Body Yogurt
(ostospostaus50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tykkään todella paljon näistä TBS:n vartalojugurteista, ne ovat sopivan kevyitä kesäilmoille, mutta kuitenkin kosteuttavat hyvin. Nämä myös imeytyvät kunnolla ihoon, toisin kuin ne TBS:n vartalovoit. Tässä oli ihana appelsiinin, vaniljan ja inkiväärin tuoksu, tosin melko mietoina, mutta silti niiden tuoksu tulvahti sopivasti nenään. (5/5)

Decleor Aroma Solutions Energising Gel (ostospostaus, Use 23 in 2023 -projekti, A to Z -projekti)
Tämän käyttelin loppujen lopuksi ihan vain perusvartalovoiteena. Tämä oli geelimäinen voide, joten piristi kivasti, joten ehkä tästä sai sitä energiaakin samalla. Tuntui jopa vähän kosteuttavan, ainakaan ihoni ei kuivunut mitenkään tämän käytön aikana. Onneksi on kuitenkin loppu, oli aika turha ostos. (2/5)

I Love Gingerbread Cookie Bath & Shower Crème (ostospostaus)
Niin ihanan tuoksuinen suihkuvoide, ettei mitään rajaa. Tämä tuoksui oikeasti piparkakulta. Myös itse aine oli sopivaa koostumukseltaan. Tämä oli vanha ostos, mutta on kestänyt pitkään, koska on ollut saunatiloissa, missä on kalliin sähkön aikana ollut välillä todella hiljaista. Jos tätä tulee vielä vastaan, ostan varmaan lisää, vaikka suihkugeelejä olisi kuinka paljon. Enpä olekaan tähän nyt törmännyt. (5/5)

The Rituals The Ritual Of Mehr Energising Foaming Shower Gel - Sweet Orange & Cedar Wood (ostospostaus50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
No nämä Ritualsin vaahtovat suihkarit nyt vaan ovat järjestään täyttä luksusta. Ihan sama, mikä se tuoksu on. Tässä oli kyllä tuoksukin viimeisen päälle kohdillaan ja suihkutilat tuoksuivat tältä pitkään vielä tämän käytön jälkeen. Aivan ihanaa pehmeää vaahtoa, jota ehkä tulee annosteltua välillä liikaa. Nämä pullot aina loppuvat melko nopeasti sen tuhlailun takia. (5/5)


The Rituals The Ritual Of Karma Soul Shimmering Body Oil - Holy Lotus & White Tea
(LF Beauty Box 05/202250 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tämä kesti ikuisuuden, en osaa kuvitella kuinka kauan täysinäinen pullo tätä minulla kestäisi. Tätä tarvitsi vain pienen määrän ja lisäksi käyttelin vain kyynärvarsilleni, koska muuten tuntui, että menee tuote hukkaan. Kivasti tuli pientä kimalletta käsille ja tietyssä valossa se näkyikin sopivasti. Tuoksu tässä oli todella mieto, eipä sitä melkein huomannutkaan. Ihan kiva tuote. (4/5)

Yves Rocher Monoï Gentle Hair & Body Wash (YR joulukalenteri 2022)
Mitä olisi kesä ilman YR:n Monoïta.. Huomasin jossain vaiheessa, että tämä on vielä käyttämättä ja mentiin jo elokuussa, joten eikun käyttöön. Käyttelin tämän täysin suihkugeelinä, vaikka shampoonakin voisi. Tämän tuoksu jää leijailemaan iholle pitkäksi aikaa käytön jälkeen. Jotenkin huomasin sen nyt selkeämmin kuin aikaisempina vuosina, joten onkohan tätä jotenkin muutettu.. Aivan täydellinen tapaus, jota tilasin YR:ltä täysinäisen pullon juuri lisää. Oli pakko, että ensi kesä on ainakin turvattu, kun nyt menevät lopettamaan tuon verkkokaupan. (5/5) 


Catrice Express Spray On Base Coat
Tämän ostin jostain alelaarista, kun halvalla sai ja näitä aluslakkoja menee hitaasti mutta varmasti. Tämä oli siis suihkutettava versio, millaista en ollut ikinä aikaisemmin testannut. Tätä oli helppo suihkuttaa ja kynsille muodostui jonkinlainen kalvo, joka kuivui melko nopeasti. Vaikka sitä meni ihollekin, ei se siihen mitenkään kovettunut. Tämä loppui todella nopeasti, enkä muutenkaan tämän tehoista oikein tykännyt. Ei suojannut mielestäni kynsiä tarpeeksi. Tulipahan testattua. (2/5)

Merci Handy Into The Wild Hand Cleansing Gel (Glossybox 01/2021, Nightmare on Panning Street -projekti)
Tämän loppuminen on täysi turnausvoitto, olen niin huono käyttelemään käsidesejä. Tässä ei ehkä sitä desinfioimistehoa ollut enää edes jäljellä, mutta kyllä tämä kädet ns. pesi eli niistä tuli raikkaat ja puhtaan oloiset. Aine myös imeytyi ihoon täysin, eikä kuivattanut ollenkaan. Tämähän maistui todella pahalta, jos sattui sormien kautta suuhun tätä menemään. Tuoksu oli ihan ok ja koko todella hyvä, mahtui laukkuun. Näitähän olisi vielä toinen jäljellä toisessa tuoksussa, mutta saa nähdä, koska sen saa korkattua. (3/5)

The Body Shop Spiced Orange Hand Balm (ostospostaus)
Tässä käsivoiteessa se appelsiinin, vaniljan ja inkiväärin tuoksu tuli paljon voimakkaampana kuin edellä esitellyssä vartalovoiteessa, joten tämä oli aivan ihana. Nämä TBS:n käsivoiteet ovat muutenkin tehoiltaan sieltä parhaasta päästä ja tämäkin versio oli ihan täydellinen. (5/5)


I Love Mango & Papaya Refreshing Body Spritzer
(ostospostaus50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Niin, niin ihanan raikkaan mangon tuoksuista pullonsuusta, mutta iholla tuoksu katoaa humps vaan, ei mitään jälkeä. Senpä vuoksi tämä tuli käyteltyä reilulla otteella, joten loppui nopeasti. Pitää pysyä jatkossa erossa näistä I Love -merkin vartalosuihkeista. (2/5)

Escada Rockin´ Rio EdT (50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Täytyy sanoa, että eipä se tämäkään kovin hyvin ihollani pysynyt. Pysyi kuitenkin edes jonkin aikaa ja tykkäsin kyllä tuoksusta. Se oli ihanan raikas ja sopi hyvin kesään. Pullon suihkeosa meni kuitenkin rikki, onneksi todella loppuvaiheessa, joten 95 % sain tuolta käytettyä.

Heittelin myös muutamia tuotteita roskiin, kerrankin vähän enemmän kerralla, joten päätin ottaa kuvan:


Lumene Touch Of Radiance Highlighter - 1 Original Light (ostospostaus)
Joe Blasco Cosmetics Ultra Base Foundation - Alabaster
Paese Matte Eyeshadow - Kashmir 
Lumene Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow - 29 Clover Field 
The Ordinary Alpha Liquid Acid 5% (ostospostaus)
Aloette Face Paint Lip & Cheek Tint (Boxycharm 08/2017)
L.A. Girl Pro.Conceal HD.High-Definition Corrector - Classic Ivory (ostospostaus)
L'Oréal Infallible 24-Matte Mattifying Infallible Foundation - 10 Porcelain
I Heart Revolution Green Tea Makeup Fixing Spray (ostospostaus)

Kaikkea sitä säästeleekin. Nämä ovat kaikki melko vanhoja, enkä uskalla enää laittaa naamalleni tai sitten en vaan pidä tuotteesta, enkä keksi toista käyttötapaa. Näistä ehkä ainoastaan The Ordinarya olen käytellyt enemmänkin eli noin puolet, mutta muita vain joko vähän testaillut tai en ole käyttänyt ollenkaan. Nyt täytyy heittää nämä heti roskiin, etten tule minkään kanssa katumapäälle.

Toivotaan, että ehtisin esitellä syys-marraskuunkin loppuneet vielä tämän vuoden puolella. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Vau, minkä verran loppuneita ja luomiväripalettikin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sellainen harvinaisuus pääsi tapahtumaan :D Onneksi näitä saa käyteltyäkin, kun niitä tuotteita nyt jonkin verran taas tulee... neljä joulukalenteria...

      Poista