28.12.2023

Joulukalentereiden luukut 19-25

Nyt on joulu vietetty ja uutta vuotta odotellaan. Viimeiset kalentereiden luukutkin avattiin jo muutama päivä sitten ja olen yrittänyt järjestellä niitä jotenkin järkevästi varastoihini ja tarkistella parasta ennen päivämääriä. Tuotteitahan tuli melkoisesti. 


Kalentereita minulla oli neljä, joten tottakai niitä uutuuksia virtasi. Nämä olivat keskenään melko erilaisia, joten nyt on oikeasti valinnanvaraa. 

Bangerhead:



Luukku 19: Dermaceutic Light Ceutic Unifying Night Cream (15 ml)
Luukku 20: Ouai Hair Oil (5 ml) & Ouai Melrose Place Body Crème (30 g)
Luukku 21: 111Skin Celestial Black Diamond Brightening Essence (30 ml)
Luukku 22: Maria Åkerberg Scalp Treatment Rosemary (125 ml)
Luukku 23: Jorgobé Bio-Active Balancing Moisturizer (15 ml) & Jorgobé Niacinamide Serum (15 ml)
Luukku 24: Shay Business. Brush & LH Cosmetics Aim Higher Palette (9 g)

Oioi, mitä merkkejä taas, on 111Skiniä, Dermaceuticia ja Ouaita. Jorgobéstakin tykkään, ainakin tuo seerumi on entuudestaan tuttukin. Maria Åkerbergin tuotteita en taida olla aikaisemmin edes testannut, mutta tämä pääsi jo käyttöasteelle asti, koska en omista entuudestaan tällaista. Tämähän oli aivan huippuluokan kalenteri tänäkin vuonna, onneksi ehdin tämän tilata ennen kuin myytiin loppuun. Tämä on jotenkin superhyvin koottu jälleen kerran, paljon hyviä merkkejä, mutta myös erikoisempia tuotteita ja ihan laidasta laitaan. Tämä oli näistä neljästä kalenterista ehdottomasti paras.   


Viimeisestä luukusta ilmestynyt LH Cosmeticsin paletti on upea. Ensin tämän kanssa  piti kyllä vähän miettiä ja maistella, mutta kun tarkemmin ajattelin, en todellakaan omista toista lähellekään tällaista, joten on mahtavaa päästä testailemaan. Laatuhan tässä on varmasti kohdillaan, koska viime vuonna tuli samasta kalenterista saman merkin paletti ja se on ainakin huippu. 

Glossybox:



Luukku 19: Luvia Dazzling Gold Eyeliner (1,2 g)
Luukku 20: Raw Perfection Dream Oil (10 ml)
Luukku 21: Rituals The Ritual Of Karma Holy Lotus & White Tea Hair & Body Mist (20 ml)
Luukku 22: Miqura Zen Beauty Harmony Harmonizing Mask (1 pc)
Luukku 23: Emite Cosmetics Diamond Heart Illuminating Base Primer (35 ml)
Luukku 24: Hickap Tapered Blush - 114
Luukku 25: Bellapierre Cosmetics Ultimate Nude Eyeshadow Palette 35 Colors (38 g)

Tämä oli näistä ainoa kalenteri, jossa oli 25 luukkua ja viimeisen luukun paletti olikin ihan täydellinen. Myös muut tuotteet pääsevät taatusti omaan käyttöön. Luvian eyelinerkin on sävyltään kultainen, joten kerrankin voi sanoa, että rajauskynälle tulee ehdottomasti käyttöä. Edellinen kultainen on minulla loppumaisillaan (tai no saattaa silti kestää vielä vuoden vaikka aika nysä onkin). Tästä kalenterista tuli ne muutamat pahat hudit, mutta tulihan täältä ihan aarteitakin, joten olen ihan tyytyväinen. Mielestäni oli todellakin ainakin sen hinnan väärtti, minkä itse tästä maksoin eli se oli se Early Bird -hinta.


Tämäkin paletti on siis kerta kaikkiaan loistava. Voisin kuvitella käyttäväni oikeastaan kaikkia sävyjä, koska nappien värimaailma on juuri sitä ominta omaa. Shimmerisiä on aika paljon, tykkään enemmän matasta, mutta eiköhän niitäkin tule käyteltyä. 

Nivea:



Luukku 19: Nivea Creme (30 ml)
Luukku 20: Q10 Anti-Wrinkle Power Firming Day Cream Spf 15 (50 ml)
Luukku 21: Nivea Creme (75 ml)
Luukku 22: Natural Radiance 10 Minute Sheet Mask (x1)
Luukku 23: Soft Refreshingly Soft Moisturizing Cream (75 ml)
Luukku 24: Q10 Anti-Wrinkle Power Firming Eye Cream (15 ml)

Täältä tuli viimeisistä luukuista jälleen kaksi samaa tuotetta eli nuo Cremet, aika jännä taas, miten olivat tällaiseen päätyneet. Tuleehan nuo toki käytettyä, pitkästä aikaa onkin todella kiva päästä käyttelemään. Viimeisen luukun sy-voidekin on erittäin tervetullut, kuten sy-voiteet yleensäkin. Tykkään näistä muistakin ja tämä kalenteri oli mielestäni aivan mahtava tänä vuonna. Toki tuli toistuvia tuotteita, mutta mieluummin niin kuin niitä härpäkkeitä. Täältä ei tullut tänä vuonna yhtään sellaista, mikä on suuren suuri plussa tälle kalenterille. Paljon käytännöllisiä, joka päiväisiä, hyvänkokoisia tuotteita, joiden kanssa ei tarvitse pihistellä. 

Parfumdreams:



Luukku 19: Primavera Organic Skincare Sweet Love Rose & Mandarine Hand Cream (50 ml)
Luukku 20: Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules (7 Capsules) & Hej Organic The Ultra Hydrator Second Skin Sheet Mask (1 Piece)
Luukku 21: Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Cream (15 ml)
Luukku 22: Narciso Rodriguez Musc Noir Rose For Her EdP (4 ml)
Luukku 23: Sensai Total Eye Treatment: Refreshing Eye Essence (2 ml) & Melty Rich Eye Cream (1,5 ml)
Luukku 24: Toni Gard My Honey Shower Gel (150 ml) & Catrice Lavender Breeze Pro Slim Eyeshadow Palette (10,6 g) 

Täältä viimeisistä luukuista tulikin sitten tuotteita mm. Shiseidolta ja Sensailta, toki pieniähän nuo ovat, mutta silti. Olen innoissani myös näistä kaikista muista. Ainoastaan Elizabeth Ardenin kapselit ovat vanhoja tuttuja ja tykkäsin niistä aikoinaan erittäin paljon. Mielestäni tämä kalenteri oli kaiken kaikkiaan aivan loistava. Täältäkin tuli pelkästään kosmetiikkaa sekä tutuilta että tuntemattomilta merkeiltä, eikä yhtään härpäkettä, ei edes siveltimiä. Näin sen pitää ollakin, kun on kosmetiikkakalenterista kysymys. Kovin arvokashan tämä ei ollut, mutta tuli täältä niitä tuotteita arvokkaammiltakin tuotemerkeiltä ihan tarpeeksi. 


Täältäkin tuli siis paletti viimeisestä luukusta (yhdessä suihkugeelin kanssa), joten nyt on uusia luomivärejä, mitä testailla. Tässäkin sävymaailma on kuin itselleni tehty, joten pääsee ehdottomasti käyttöön. En ole aikaisemmin Catricen luomivärejä kokeillutkaan. Nämä eivät ole mitään superkalliita tuotteita, joten mikäli laatu on suurin piirtein kohdillaan, voi jatkossa kuvitella ostavansa joskus näitä paletteja lisääkin. 


Tällainen oli viimeisten päivien saldo. 


Ja tässä kaikki kalentereista tulleet tuotteet. Ei näytä ihan mahdottoman valtavalta kasalta, mutta siinä on yhteensä 111 tuotetta härpäkkeineen päivineen, joten nyt on millä läträtä. Muutaman pienen tuotteen olen jo käyttänyt ja vain pari lähtee eteenpäin, mikäli kelpaa jollekulle. Suurin osa jää siis omaan käyttöön, enkä malttaisi odottaa joidenkin korkkaamista. Näistä tuli tuotteita ihan laidasta laitaan, mutta totesin, että ei ainoatakaan selkeää meikinpuhdistusainetta. Tuli kasvovettä ja misellivettä, mutta selvät putsarit loistivat poissaolollaan. Eikä siinä mitään, niitähän löytyy entuudestaan, mutta ihme juttu tuokin. Näistä olin aikaisempina vuosina ostanut ainoastaan Bangerheadin oman ja paras kalenteri siis tänäkin vuonna oli juuri Bangerheadin. Käytännöllisin näistä on ehkä Nivean oma, mutta Parfumdreams tulee hyvänä kakkosena. Glossyboxista tuli myös paljon todella kivoja tuotteita, mutta kuten jo mainitsin, sieltä tulivat myös ne pahimmat hudit. Olen kuitenkin superinnoissani päästessäni näitä uutuuksia nyt kunnolla käyttelemään ja näitä tulee näkymään loppuneissa tuotteissani varmasti liukuhihnalta. Kivaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. LH:n paletti on kyllä upea, just ihanan viileen värinen! Ihan hyvä kyllä tuo Bangerheadin kalenteri. Glossybox oli vähän floppi, ei jotenkin oikein mitään kiinnostavaa, Bellapierren paletti ei olisi omaan makuun ja se sinetöi päätöksen etten osta. Mulla oli vaan Baylis & Harding kalenteri ja oli se aikansa ok mutta sitten tympi loppua kohden kun samoja tuotteita siinä kokoajan tuli. Käytännöllisiö tietty...tuo Nivea olis voinut olla ok mutta aika moni tuote lähtis kyllä eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii! <3 Kiva palata näihin jouluisiin tunnelmiin! :) Bangerheadin kalenteri oli superhyvä, joten eiköhän se tule tänäkin vuonna hommattua, jos vain on ajoissa asialla.. Bellapierren palettia olen testaillut ja en nyt voi sanoa, että olin kovin tyytyväinen. Olikohan liian pigmenttistä ja varisevaa tai jotain sinne päin, meni kuitenkin takaisin laatikkoon aika nopeasti. Catricen paletista taas puuttui pigmentti lähes täysin :D LH:n oma on huippu! Itse tykkään noista käytännöllisistäkin kalentereista, kun niitä tuotteita tarvitsee yleensä aina, eikä aina halua maksaa maltaita :D Niveat on olleet kovassa käytössä :D

      Poista