20.8.2024

Lookfantastic The Box elokuu 2024

Elokuinen LF-laatikko tuli pitkästä aikaa perinteisessä laatikossa:



Välillä kiva näinkin, koska noille laatikoille löytyy aina silloin tällöin käyttöä. Tuotteita oli laatikossa tuttuun tapaan kuusi, joista jälleen yksi oli muuta kuin kosmetiikkaa.


Chris Appleton + Color Wow Money Masque (50 ml)
Ensimmäisenä kosteuttava hiusnaamio, minkä pitäisi tehdä hiuksista super kiiltävät ja kalliin näköiset. Tämä neuvotaan jättämään hiuksiin 3-5 minuutiksi, mikä on mahtavaa, koska en halua odotella hiusmaskin vaikutusta ikuisuuksia. Lisäksi tätä kehoitetaan käyttämään kerran viikossa tai joka kolmannen shampoopesun jälkeen. En korkannut tätä, joten tuoksusta en osaa sanoa, mutta tätä on erittäin kiva päästä kokeilemaan. 

Rituals The Ritual Of Karma Lotus Flower & White Tea Foaming Shower Gel (50 ml)
Tämän kohdalla oli vaihtoehtona saman tuoksun vartalovoide, mutta olen todella tyytyväinen saadessani tämän vaahtoavan suihkugeelin. Sitä vartalovoidetta löytyy laatikosta jo kaksikin kappaletta (Glossybox 08/2023 ja LF The Box 08/2023), joten käyttelen tämän varmasti voiteen kanssa samaan aikaan. Nämä Ritualsin suihkuvaahdot ovat kaikki aivan ihania. 


Eyeko Spotlight Highlighter Pencil - Pearl (1,41 g)
Sama kynä juuri samassa sävyssä tuli LF Beauty Boxista 12/2021, enkä ole sitäkään vielä kuin testannut. Tämä kynä lähtee eteenpäin, jos vaan kelpaa jollekulle. Oli pienoinen pettymys. Tämän tilalla olisi ollut vaihtoehtoisena tuotteena Aveenon kasvovoide, minkä olisin ottanut paljon mieluummin.

Ciaté London Extraordinary Setting Powder - Translucent (5 g)
Tämäkin on tullut itselleni aikaisemmin Glossyboxista 02/2021 ja on itse asiassa parasta aikaa minulla käytössä. Yhden olen jo käytellytkin. Tämän kohdalla ei haittaa ollenkaan, vaikka uuden sainkin, koska tykkään tästä todella paljon. Tämä jollain tavalla sulautuu nätisti iholle ja jättää sen kivan kuulaaksi, ei ollenkaan puuterimaiseksi. Silti pitää ihon hyvännäköisenä pitkään eikä alkaa turhia kiiltelemään. Tietenkin riippuu, mitä sinne allekin laittaa, mutta tällä hetkellä tuntuu toimivan. Ja toimi kyllä silloin aikaisemminkin. Katsotaan, ehkä käyttelen tämän heti tuon jo korkatun perään. 



Glow Hub Buff Blush Glo_Up Colour Stick - Pinched (5 g)
Tämä oli tämän laatikon mielenkiintoisin ja paras tuote. Tykkään voidemaisista poskipunista yli kaiken, sävylläkään ei ole oikeastaan väliä, koska aina ne jollain tavalla saa toimimaan. Tässä on kuitenkin sävykin heti kohdillaan ja vaikuttaa melko pigmenttiseltä. Tämä tulee kestämään pitkään! Punan pitäisi olla helposti levitettävä ja jopa kosteuttava. En ole tästä merkistä kuullut aikaisemmin, joten senkin puolesta kiva päästä testaamaan. Tätä voisi tietenkin käytellä myös huulille.



You Look Fantastic 10th Birthday Travel Compact Mirror
LF:lla on ollut siis 10-vuotis syntymäpäivät, onnittelut! No joo, kyllähän tämäkin käyttöön pääsee. Kivasta pussukasta paljastui siis pieni peili, enkä edes omista tällaista ennestään, vaan käyttelen puuterista löytyvää peiliä tien päällä, jos on tarvetta. Se on kuitenkin yleensä puuteripölyssä, joten tämän kanssa ei ainakaan tarvitse siitä huolehtia. Oikeastaan ihan kiva saada tämäkin.   


Loppujen lopuksi tämä oli mielestäni ihan hyvä boxi, vaikka toistoa edellisiin saamiini vähän olikin ja yksi tuote lähtee toivottavasti eteenpäin. Viisi tuotetta pääsee kuitenkin käyttöön enkä usko, että siihen käyttöönottoon menee minkään kohdalla kovin kauaa. Ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti