6.6.2023

Glossybox toukokuu 2023

Sain tämän toukokuisen Glossyboxin melko myöhään ja muistinkin siinä samalla, että se oli yksi asia, mikä Glossyboxissa pikkuriikkisen tuppasi ärsyttämään. Jos nyt vaan tuotteet ovat huippuja, niin aivan samahan tuo on loppujen lopuksi, mutta kun niitä haluaisi siltikin päästä hypistelemään ajoissa niin kuin muutkin pääsevät (tai ainakin niin tietenkin kuvittelen). 



Tällä kertaa ehdin spoilaantua etukäteen kolmen tuotteen verran, joten kaksi olivat yllätyksiä. Olivat kyllä ihan mieluisia ylläreitä eli tuo hajuvesi sekä multivoide. Olivathan nuo etukäteen nähdytkin loistavia, ainoastaan puuterin sävy vähän mietityttää. 


LH Cosmetics - The Powder Puff
Ensimmäisenä kolmionmuotoinen vippa, joka sopii sekä puuterimaisiin että voidemaisiin tuotteisiin. Olen pitänyt tätä vähän Lykolla silmällä ja meinannut tilatakin, mutta näitä vippoja riittää, joten olen pitänyt itseni kurissa. Tämä ei kuitenkaan ole niin edullinen vipaksi, esitteen mukaan 13 EUR, mutta Lykolla 11,50 EUR, kun vertaa ihan perusmarkettitavaraan. Todella positiivinen yllätys, että sain tällaisen nyt täältä. Pääsee taatusti käyttöön.

Masque Me Up Moisturizing SheetMask
Ihan kiva saada tällainen kertakäyttönaamiokin pitkästä aikaa boxista. En ole tällaisiin satsannut itse pitkään aikaan, mutta tykkään todellakin käytellä. Tämä naamio on hajusteeton ja pitäisi olla mm. kirkastava, ja kosteuttava. 



The Beauty Crop Palm Balm Lip & Cheek Balm & Color - Mauve Wave (4 g)
Ihanan sävyinen monitoimivoide, jota voi käyttää huulilla, poskilla tai vaikka luomivärinä. Testailin tätä huulille ja oli todella nätti ja voiteessa oli kiva koostumus. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön ja varmasti menee usein myös voidemaisena poskipunana, jota käytän joka kerta meikatessani. 

Teeez Suit Of Armor Staying Power Setting Powder - Magic Dust (4,5 g)
Tämä on vegaaninen irtopuuteri, jonka sävy näin ensikatsomalta vaikuttaa vähän liian tummalta. Joskus tuo sävy voi kuitenkin yllättää, joten täytyy kuitenkin testailla jossain vaiheessa. Tämä on siis ihan perinteinen puuteri meikin viimeistelyyn.


Baldessarini Bella EdP (10 ml)
Hurmaavan tuoksuinen hajuvesi, joka tuoksuu mielestäni sekä voimakkaan hedelmäiseltä että kukkaiselta. Tämä myös pysyi iholla. Kerrankin tuli kunnollisen kokoinen näytekin ja tämähän ei ole mikään halpa parfyymi, ovh on 91,90 EUR/50 ml.  


Oikein kiva laatikkohan tämä toukokuinenkin oli. Neljä näistä tuotteista tulee ehdottomasti käytettyä tai pääsee käyttöön ja ainoastaan puuteri on kysymysmerkki. Toivotaan, että sekin toimii. En ole vieläkään tätä boxia perunut, joten lisää Glossyboxia on tiedossa. Kivaa viikon jatkoa!   

4 kommenttia:

  1. Mä sain toukokuun boxin muistaakseni kuun alkupuoliskolla, ennen loppupäätä kuitenkin. En seuraa enää Glossyboxin somea niin en spoilaantunut sisällöstä, kaikki oli siis ylläriä! Vippa oli mielenkiintoisin tuote, pidin myös naamiosta ja puuterista, niitä kuluu aina. Hajuvesi oli ihan ok mutta liian ärhäkkä omaan makuun, en saa töissä käyttää voimakkaita tuoksuja. Voidemainen balm lähtee eteenpäin koska en käytä tuollaisia :) Ihan kiva sisältö ja kesäkuun boxi onkin jo lähetetty matkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä, miksi saan tämän boxin aina niin myöhään. (LF tuli jo! :)) Nyt on jo tullut ilmoitus tosiaan, että on lähetetty matkaan, mutta jossain se aina viivyttelee. Tietenkin tässä kuussa se sitten kerrankin tulee aikaisin, kun en ole kotona.. Hajuvesi oli tosiaan todella ärhäkkä, varovainen täytyy olla, mutta ai että kun tykkään siitä tuoksusta :) Oli kyllä kiva boxi taas, toivotaan että jatkuu näin :)

      Poista
  2. En tutki likikään ekaa kertaa tätä ongelmaa, mutta sinun blogissasi ei ole mitään linkkiä, jota kautta sitä voisi seurata. Olisi mukavaa saada tämä blogi omalle lukulistalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! En ole tullut ollenkaan ajatelleeksi.. Täytyy alkaa tutkimaan asiaa, kun palaan reissusta :) Kiitos paljon, kun kerroit <3

      Poista