3.6.2023

Loppuneet tuotteet tammikuu 2023

Oli jostain syystä sellainen mielikuva, että tammikuussa ei tuotteita loppunut ihan niin paljon, mutta olihan niitä silti ihan riittävästi. 


Täältä löytyy nyt kivasti myös muutama vanhempi joulukalenterituote, koska aloin projektin myötä satsaamaan niihin alkuvuodesta. Aloitetaan jälleen kropan yläpäästä: 


Wash & Go 100% Repair Mask
Tämän nappasin kerran huvikseni mukaani Tokmannilta, vanha kunnon Wash & Go, ja onneksi nappasin, koska tämä oli aivan superloistava hiusnaamio. Tämä teki hiuksista ihanan pehmeät kuitenkaan latistamatta niitä ja tässä oli niin ihana tuoksukin. En ole tätä enää Tokmannilla nähnyt, mutta jos näen, niin ostan lisää. Ei ollut kallistakaan. (5/5)

XZ Kinuskikahvi Korjaava Ja Vahvistava Hoitoaine
Siis tämä tuoksu.. Jos vaan tykkää kahvin tuoksusta, niin kannattaa testata. Se on tässä todella voimakkaana ja tykkäsin todella paljon. Hoitoaineenakin tämä oli tehokas, mikä vähän yllätti. Tätä tulee varmasti ostettua lisää, kunhan saan vanhempia käyteltyä ensin alta pois. (5/5)

Garnier Color Sensation Intense Permanent Color Cream - 9.13 Cristal Beige Blond
Sitä minun luottoväriainetta ei siis enää löydy, niin oli pakko testata toista. Tästä tuli hyvä väri, oli helppoa jne., mutta tämä tuntui kuivattavan hiuksia todella paljon. Testaan kyllä ensi kerralla jotain muuta. (4/5)


Too Faced Better Than Sex Mascara
(ostospostaus)
Yksi parhaimpia maskaroita, jos ei jopa paras, mitä olen ikinä käyttänyt. En usko, että tästä tarvitsee sanoa enempää. Varmasti tulen tätä ostamaan lisää vielä joskus. (5/5)

Bang Beauty Felt Tip Eyeliner - Black (Glossybox 06/2020, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Olipa ihanaa saada yksi silmänrajauskynäkin käytettyä. Tämä oli ihan perushyvä ja teki, mitä tällaisen tuotteen haluankin tekevän. Käytin siis tämän yläripsirajaan, oli täysin musta, kuivui nopeasti eikä lähtenyt leviämään. (4/5)


Yves Rocher Melting Orange Lip Balm (ostospostaus)
Aivan ihanan tuoksuinen huulirasva, joka ei kuitenkaan voiteena ollut niin hyvin kosteuttava. Täytyi olla koko ajan lisäämässä. Tykkäsin kuitenkin niin paljon tuoksusta, että jopa kaivelin tätä tuolta putkilosta, mitä en yleensä tee. (4/5)

Lipstick Queen - Frog Prince (LF joulukalenteri 2018)
Tämähän oli sellainen huulipuna, joka vaihtaa väriä huulten pH-arvon mukaan. Omalla kohdalla siitä ei yleensä hyvää seuraa, vaan huulista tulee todella purppuranpunaiset. Tämän kanssa se nyt joten kuten menetteli, jos laittoi maltillisesti. Käyttelin kuitenkin huulivoiteen tavoin, koska tämä oli myös hyvin kosteuttava ja sain näin pois laatikosta pyörimästä. Huulipunana käytettäessä tämän kanssa olisi mennyt ikuisuus. (3/5)

Tämä huulikiilto kesti toodella pitkään, vihdoin sain käytettyä loppuun. Stopperin poisottamisen jälkeen täältä riitti tavaraa vielä vaikka kuinka. Kesti senkin vuoksi pitkään, että tuotetta pursusi alusta asti tuolta korkista, joten en kuljetellut tätä mukanani, vaan laittelin vain kotona lähtiessäni jonnekin. Sävy tässä oli oikein kiva, mutta oli melko tahmeaa koostumukseltaan. (3/5)


Kure Bazaar Nail Lacquer - Love
(Jolie Box 12/2018, mukana kynsilakkaprojektissani)
Tämä oli täydellisen punainen lakka, mielestäni juuri sellainen kuin punaisen pitää ollakin. Muutenkin tätä oli helppo laittaa ja yksikin kerros olisi riittänyt, mutta useimmiten käytin kuitenkin kaksi. Lakka oli melko ohutta, joten tämä pullo kesti myös erittäin kauan. Ihan lopussa oli havaittavissa pieniä paksuuntumisen merkkejä, mutta sain tämän kuitenkin tyhjäksi. (5/5)

2 Wood Dsquared2 EdT (Kicks joulukalenteri 2021)
Tämä oli mielestäni unisex-tuoksu vai oliko jopa suunnattu miehille, mutta itse kuitenkin käytin. Tuoksu oli sellainen arkipäiväinen, jonka nyt käytti, mutta ei siis ollenkaan mitenkään hohdokas tai erikoinen. Oli kiva saada tämä pois laatikosta pyörimästä. (2/5)


Touch In Sol No PoreBlem Primer
(Boxycharm 02/2019, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Todella hyvä pohjustaja, joka teki ihosta siloisen ja häivytti myös ihohuokosia. Tämä myös piti kiillon loitolla melko pitkään. Voisin ostaa lisääkin, jos vain joskus törmäisin jossain. (5/5)

Morphe Continuous Setting Mist (ostospostaus)
Tästä tykkäsin todella paljon ja nyt on sellainen fiilis, että jos joskus ajattelisin ostavani meikinkiinnityssuihkeen, se olisi tämä. Tämä kestikin itselläni todella pitkään, koska suihkuttelin melko maltillisesti. Tässä oli todella hieno suihke, sellainen pilvi kosteutta suihkahti kasvoille ja tämä otti kivasti sen liiallisen puuterimaisuuden pois. (5/5)


Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue
(Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämä oli pienoinen pettymys. Koska tämä jätti sy-ihon sellaiseksi kiiltävän kuultavaksi, käytin tätä aamuisin. Tämä ei vaan kuitenkaan imeytynyt kunnolla, vaan jäi märän näköiseksi, vaikka kuinka vähän yritti laittaa. Muuten tuntui kyllä hoitavalta, joten olisi ehkä kuultavuudestaan huolimatta pitänyt käytellä yövoiteena. Näitähän oli minulla toinenkin, jonka käytin heti tämän jälkeen ja tietenkin myös aamulla.. No tämä on kallis voide, joten parempi ehkä, että ei ollut ihan priimaa. (4/5)

Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämä taas oli niin priimaa kuin olla ja voi. Vaikka olen täällä mainostanut, että en näistä essenseistä oikein välitä, niin tämä vei kyllä jollain ihmeellisellä tavalla mennessään. Tämä kosteutti todella hyvin ja teki siis jotain ihmeitä, mitä en osaa edes eritellä. Olen tätä vähän verkkokaupoissa pitänyt silmällä, josko ostaisin lisää, mutta ei ole halpaa, joten olen vielä malttanut. (5/5)


The Body Shop Aloe Soothing Day Cream
(ostospostaus, mukana Nightmare On Panning Street -projektissani)
Kävin TBS:ssa aikoinaan ihonhoidossa, minulle laitettiin tätä kasvoille ja mielestäni tämä vaikutti niin loistavalta voiteelta, että tulin ostaneeksi. Nyt tuli todettua, että ei tämä kuitenkaan meikin alla toiminut ollenkaan, joten käyttelin pois ei-meikkipäivinä sekä yö- ja kaulavoiteena. Ihan hyvin tämä siis niissä toimi, mutta en kuitenkaan ostaisi lisää. (3/5)

Filorga Scrub & Detox Intense Purity Foam Exfoliator (Feelunique joulukalenteri 2021)
Tämä oli musta naamio, joka jätettiin iholle joksikin aikaa ja sen jälkeen hierottiin veden kanssa pois. Aivan huippunaamio, mistä olin hieman ehkä yllättynyt. Filorgan naamiot eivät aina ole olleet sieltä parhaasta päästä, mutta tätä kyllä käyttäisin mielelläni uudestaan. Tämä jätti ihonkin niin pehmeän siloiseksi ja vielä tuoksuikin todella hyvältä. (5/5)

Medik8 Surface Radiance Cleanse (Feelunique joulukalenteri 2021)
Todella raikas ja miellyttävä puhdistusaine. Tämä oli taas sellainen tuote, jonka käyttöä oikein odotti. Pienellä määrällä pärjäsi, joten tämä 40 ml tuubi kesti pitkään. Aivan ihana tuoksukin tässä. Toivottavasti saan käyttää tätä joskus jatkossakin. (5/5)


BeautyPro Warming Eye Mask
(LF joulukalenteri 2022)
Ihanan rentouttava naamio, joka oikeasti lämpeni, kun tämän asetteli silmien päälle. En ole aikaisemmin tällaista käyttänyt, joten oli erikoinen puolituntinen, ja voisin käyttää uudestaankin. (5/5)

Lumene Valo Silmänympärysnaamiot - 6 paria (ostospostaus)
Nämä olivat ehkä menneet jo hieman vanhoiksi, koska olivat kutistuneet pakkauksissansa eikä ollut juurikaan enää nestettä jäljellä. Pistin nämä jääkaappiin ja käytin kuitenkin nopeasti pois. Tämä ei ollut ensimmäinen tällainen käyttämäni paketti ja nämä ovat olleet todella kivat naamiot varsinkin kylminä käytettyinä. En tiedä, saako näitä enää. (5/5)


Yves Rocher Milky Almonds Bath & Shower Gel
(Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Oikein kivan ja erikoisen tuoksuinen suihkugeeli, mutta ei kuitenkaan ihan niin erityinen, että olisin tilannut lisää. Sellainen perustasokas YR:n suihkari. (4/5) 

Yves Rocher Milky Almonds Scrub In Gel (Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tämä taas oli aika huono kuorinta. Ne partikkelit olivat mustia ja todella isoja, eivätkä kuorineet ihoa mielestäni ollenkaan. Tuoksu tässä oli sama tietenkin kuin edellisessä. (1/5)


Soap & Glory Smoothie Star Body Butter - Almond & Vanilla
(ostospostaus)
Itse vartalovoide oli aivan ihana, imeytyi ihoon ja kosteutti todella hyvin. Tämän tuoksu ei kuitenkaan ollut niin niin mahtava, että haluaisin juuri tätä tapausta lisää, muita saman sarjan voiteita ehdottomasti kuitenkin kyllä. (4/5)


Baylis & Harding Royale Garden Jasmine Hand Cream (ostospostaus, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tämä oli viimeinen tällainen ja näihin en enää ikinä tuhlaa rahaa, täytyy yrittää pitää mielessä. Niin valitettavan surkeita vaan ovat. Tässä versiossa oli silti ihanan kukkainen tuoksu. (1/5)

Soap & Glory Call Of Fruity Hydrating Hand Cream (ostospostaus)
Tässä vasta kuitenkin ihana tuoksu olikin ja tulen tätä ostamaan taatusti jatkossakin. Tämä oli erittäin hyvä käsivoide, kosteutti ja imeytyi nopeasti. Tässä tuubissa on kokoakin 125 ml, joten riitti pitkään. (5/5)

Olipa kiva vihdoin esitellä tämän vuoden ensimmäiset loppuneet tuotteet. Täytyy varmaan tehdä jossain vaiheessa sellainen pyrähdys ja esitellä helmi-toukokuun loppuneet putkeen. Ehkä yritän ajastaa sellaiset reissumme ajaksi, jos vain ehdin. Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Enpä ole Lumenelta ikinä nähnyt silmänalusnaamioita, Lumenen tuotteet kyllä vaihtuu liian ahkeraan kun kaikki menee ohi. Wash & Go on jotenkin legendaarinen, voisi jopa huvikseen tuollaista kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus luin jostain, että noita Lumenen silmänalusnaamioita ei enää tosiaan saisi. Kuitenkin niitä on tullut Keskisillä edelleen vastaan siellä, missä Lumenea on alessa. Täytyy kesällä taas tehdä sinne reissu ja katsastaa.. Joo, oli todella yllättävää nähdä legendaarista Wash&Go:ta kaupan hyllyllä :D Pakkohan sitä oli testata! :D Ei ole kyllä enää näkynyt..

      Poista
  2. Hyviä loppuneita! Samaa mieltä YR:n huulivoiteesta, että ei ne oikein kosteuta jos huulet on ihan korput :D Miulle sopii hyvin kesäkäyttöön.

    Morphen meikinkiinnityssuihketta olen Kicksin sivuilla katsonut, mutta se on yleensä aina loppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita YR:n huulivoiteita tulee jostain syystä osteltua, vaikka tietää, etteivät ole mitään superhyvää laatua. Kesäkäyttöön juurikin hyviä! Morphen suihke oli huippu! Mitenkähän on nykyään tullien kanssa, jos tilaisi ihan Morphelta itseltään? Luultavimmin ostan itsekin tuota vielä joskus, koska oli parhaita, mitä olen käytellyt :)

      Poista