21.6.2023

Loppuneet tuotteet huhtikuu 2023

Huhtikuussa loppui useampi huipputuote, joiden loppuminen harmittaa, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että olen saanut rahoilleni vastinetta. 


Ihan kiva määrähän noita jälleen oli ja melko paljon meikkejä, mistä saa myös olla tyytyväinen.  


Hair Rituel By Sisley Precious Hair Care Oil
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämä oli todella hyvän tuoksuinen hiusöljy, jota tarvi laittaa todella pienen määrän kerrallaan ja sekin riitti hiusten pituuksiin hyvin. Tämä ei lähmännyt hiuksia, vaan silotti niitä ja antoi ehkä vähän kiiltoakin. Tämä pieni 10 ml purkki kesti yllättävän pitkään. (5/5)

Yves Rocher Brillance Shine Rinsing Vinegar (YR joulukalenteri 2022)
Tämä korvasi yllättävän hyvin sen L'Oréalin ihmeaineen, joka minulta loppui helmikuussa. Tätä neuvottiin laittamaan hiuksiin shampoon ja hoitoaineen jälkeen (ja huuhdeltava pois), kun taas sitä L'Oréalin ihmeainetta laitetaan niiden välillä. Tämä kyllä myös tehosti käytössäni olleen hieman huonomman hoitoaineen tehoja, joten ei mikään hassumpi tuote. Tässä oli aivan ihana tuoksukin, mutta eihän se hiuksiin jäänyt. (4/5)

Yves Rocher Repairing Mask Ends (YR joulukalenteri 2022)
Todella tehokas hiusmaski, jossa oli myös aivan ihana tuoksu. Tämä hoiti hiuksia paremmin kuin perushoitoaine jättäen ne ihanan pehmeiksi ja sileiksi. En todellakaan odottanut tältä mitään liikoja, mutta olikin superhyvä. Täytyy yrittää pitää mielessä. (5/5) 

We Are Paradoxx Repair 3 In 1 Conditioner Hair Mask Finishing Crème (LF Beauty Box 05/2022)
Ja vielä yksi huippuhiustuote. Näitä tämän merkin tuotteita on muutamia kertynyt, joten aloitin nyt tästä vanhimmasta päästä niitä käyttelemään. Tässäkin oli tehot täysin kohdillaan ja tuoksu aivan ihana. Ainoa huono puoli on tuo tuubi, jota on vaikea varsinkin märin käsin suihkussa puristella. (5/5)


Medik8 Hydr8 B5 Intense Hyaluronic Acid With NMF Replenish & Boost
(LF Beauty Box 08/2022)
Niin hyvä seerumi, jonka käyttelin aamuisin. Tämä selvästi kosteutti ihoa ja teki siitä jotenkin tasaisemman oloisen. Tämä ei kuitenkaan lisännyt kiiltoa millään tavalla. Medik8-tuotteet tuntuvat järjestään olevan aivan huippuja, joten onneksi näitä tulee yllätyslaatikoista aina silloin tällöin. (5/5)

Filorga Global-Repair Intensive Serum (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämän käyttelin iltaisin ja oli myös aivan ihana. Muistaakseni tämä oli vähän paksumpi seerumi ja tässä oli aivan ihana tuoksu. Tämä selvästi teki iholle taikojansa eli tuntui toimivan. Tämä oli taas sellainen tuote, jonka käyttöä oikein odotti, joten täytyy yrittää pitää mielessä. (5/5)

Charlotte Tilbury Magic Serum (Asos Box 12/2021)
Tämä oli pieni 3,6 ml pullo, mutta kyllä tästä silti riitti aika moneen kertaan. Tämä ei ollut onneksi mitenkään ihmeellistä, joten ei tarvitse harmitella kovia hintoja. Käytin meikin alla aamuisin ja antoi ihan hyvän pohjan ja imeytyi nopeasti, mutta jotain ekstraa tältä odotin. Sitä en saanut. (4/5)


It Cosmetics Confidence In A Cream
(Kicks joulukalenteri 2021)
Aivan ihana päivävoide. Alkuun pelkäsin, että tämä ei itselläni toimisi rasvoittuvan ihoni vuoksi, mutta oli ihan täydellinen. Tämä on siis melko paksua voidetta, joten varmasti sopii kuivaihoisillekin. Tämä kuitenkin imeytyi todella hyvin ja antoi hyvän pohjan meikille. Ehkä joskus tulevaisuudessa ostan tätä lisää, mutta nyt on näitä päivävoiteita hieman kertynyt, joten yritän saada sitä kasaa vähän pienemmäksi. (5/5)

Comfort Zone Renight Cream (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Todella miellyttävä yövoide, joka vain oli liian pienessä 10 ml tuubissa, joten loppui nopeasti. Tässä oli ihana tuoksu ja kosteutti hyvin ihoa. Voisin harkita ostavani jopa lisää, jos tulee joskus vastaan. (5/5) 

Elemis Superfood Midnight Facial Nourishing Sleeping Cream (Asos Box 01/2022)
Tämäkin oli aivan ihana yövoide, jossa oli melko hentoinen, hyvä tuoksu. Tämä imeytyi hyvin ihoon ja piti sen kosteutettuna. Oli kiva päästä Asos boxin myötä tätä testailemaan. (5/5) 

SVR Hydraliane Légère Intense Moisturising Cream (LF Beauty Box 01/2021, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tämä olikin yllättävän hyvä tuote. En odottanut tältä oikein mitään melko tylsän pakkauksena vuoksi tai senkään vuoksi, että ei ole mitenkään hypetetty merkki. Siksipä tämä on maannut käyttämättömänäkin näin pitkään. Tämä oli kuitenkin aivan huippu. Toimi täydellisesti meikin alla ja oli niin perushyvä voide kuin nyt voiteen voisi olettaa olevan. En usko, että tämä on kallistakaan. (5/5)


Weleda Cactus Hydrating Facial Mist (Naturisimo Box, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Niin kiva saada tämä kasvosuihke käytettyä, mikä onnistui tuon projektin myötä varmaan vähän ripeämmin kuin ilman sitä olisi onnistunut. Laitoin tätä yleensä aamuisin, kun en jaksanut laittaa vielä kasvovoidetta ja kyllä tämä nyt kosteutti. Talvella oli vain hieman kylmä tätä suihkutella. Tässä oli ihan kiva, mieto tuoksu. (3/5)

Balance Me BHA Exfoliating Concentrate (Glossybox 02/2022)
Tämä oli hieman tehokkaampi kasvovesi. Käytin tätä siis kasvoveden tapaan meikinpoiston jälkeen iltaisin aina silloin tällöin. En uskaltanut käyttää joka päivä, koska tämä tuntui oikeasti kuorivan ihoa, eikä ihoni olisi varmaan kestänyt. Tämän olisi voinut jättääkin iholle, mutta pesin aina pois. Nyt minulla on käytössä Paula's Choicen vastaava, joten en ihan heti ole ostamassa lisää. (4/5) 


Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
(LF x Stylist Box 2021)
Maailman paras puhdistusaine, on kirkkaasti ykköspaikalla. Tämä on niin jotenkin ihanan pehmeä, tämä sulaa kasvoille ja poistaa kaiken meikin täysin ja todella vaivattomasti. Tämä on helppo pestä pois ja tässä on niin ihana erikoinen tuoksu, että tekisi mieli syödä. Tämä oli täysikokoinen pakkaus ja onneksi minulla on vielä mini jäljellä. Jos näen tätä jossain yllätysboxissa tms., tulen ehdottomasti sen ostamaan. Vaikka tämä on huipputuote, en ehkä maksaisi normaalihintaa.. ehkä.. (5/5)


Essence Micro Precise Eyebrow Pencil - 1 Blonde (mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Viime kuussa loppui ensimmäinen ja nyt tämä toinen. Tämä on erittäin hyvä kulmakynä, sävy on itselleni ihan täydellinen ja tätä on helppo käyttää. Suuri miinus vain siitä, että tämä loppuu alta aikayksikön. Ei ollut onneksi hinnalla pilattu, koska löysin näitä siis eurolla Keskisiltä. (5/5)

Huda Beauty Legit Lashes 2-In-1 Mascara (ostospostaus)
No huh, mikä maskara. Jos käytteli kumpaakin päätä samalla kertaa, niin ripsistä tuli niin niin pitkät ja tuuheat ja vaikka mitkä, että melkein hävetti. Itselläni on omasta takaa pitkät ripset ja nämä pidensi niitä entisestään niin, että näytti siltä, kuin minulla olisi ollut tekoripset päällä. Päädyinkin sitten käyttelemään tämän eri päitä yksinään ja sillä tavalla tämä oli aivan loistava ja täydellinen ripsari, kumpikin pää sillä omalla tavallaan. Luultavimmin täytyy tätäkin hankkia joskus lisää. (5/5)


Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Pressed Powder
(ostospostaus, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Todella hyvä puuteri, joka kulki yleensä laukussani ihan vain korjatakseni meikkiä päivän aikana. Tämä ei ollut liian puuterimaista ja piti nenän ja leuan kiillon poissa pitkään. Harmikseni vain menin tiputtamaan tämän lattialle ja puuteri hajosi totaalisesti. Tässä oli silloin onneksi suhteellisen paljon pohjaa jo esillä. Korjasin tämän ja sen takia ja viimeistään projektin myötä tämä loppuikin sitten nopeasti. Puutereita minulla on hieman enemmän laatikossa kuin normi-ihminen tarvitsisi, mutta luultavasti Too Faced'lta on jonkinlainen versio tämän tilalle ostettava. Varsinkin, koska minulla loppui toukokuussa heidän irtopuuterikin. (5/5) 

Figs & Rouge Ultra-Prime Satin Soft Blurring Primer & Finishing Fix (Goodiebox 09/2020, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tämä oli myös yksi sellainen tuote, joka yllätti täysin. Olen yhden toisenkin Figs & Rougen pohjustajan joskus käyttänyt ja se ei ollut hääppöinen, mutta tämähän olikin tehokas. Tämä oli vähän sellainen gripping primer -tyyppinen ja selvästi auttoi pitämään meikin paikoillaan pitkään. Tämä myös selvästi blurrasi ihohuokosia. Tykkäsin tästä todella paljon. Pienenä miinuksena se, että meikkivoide lähti joskus rullaamaan tämän kanssa. (5/5)

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer - Finland Light 1 (ostospostaus)
Tämä oli täydellinen meikkivoide, en olisi voinut muuta voiteelta kaivata. Tämä oli helppo levittää, peitti sopivasti, sävy oli täydellinen ja lisäksi tämä oli tarpeeksi ohutta, joten ei tuntunut, että on kilo meikkiä naamalla. Tämä on ollut sellainen luottovoide, jota olen käytellyt, kun haluan, että naamataulu näyttää mahdollisimman hyvältä pitkään. Tämä oli iso 50 ml tuubi ja on kestänyt todella kauan, mutta oli vielä ihan täysin voimissaan. Luulen, että satsaan tässä jossain vaiheessa jälleen Narsin meikkivoiteeseen, mutta ehkä siihen yhteen uudempaan versioon, jota on paljon kehuttu. (5/5)


Friends X Makeup Revolution Pumpkin Spice Lip Mask
(ostospostaus)
Mikä ihanuuden ihanuus! Niin hoitava ja niin niin ihana tuoksu! Tuoksu oli sellainen makean kurpitsainen, miltä nyt voisi kuvitella tämänlaisen tuotteen tuoksuvan, niin juuri se. Käytin tämän yöhuulivoiteena ja kesti todella pitkään. Tämä piti huulet kosteutettuina koko yön, aamullakin tätä oli vielä jäljellä, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia rohtumisten kanssa. Jos tätä ikinä tulee missään vielä vastaan, niin ostan satavarmasti. Onneksi tätä on vielä se kuorinta jäljellä, mutta sekin on päässyt nyt vihdoin käyttöön. (5/5)

Budgie Smooch! Nourishing Lip Treatment (Kicks joulukalenteri 2021)
Tässä huomasin jossain vaiheessa parasta ennen päiväyksen 04/2023, joten tuli kiire korkata. En nyt ole noiden kanssa niin päivän päälle, mutta yritin kuitenkin, kun kerran huomasin. Sainkin sitten juuri käytettyä siihen mennessä. Tämä oli aivan ihanan hoitava, vähän öljymäinen huulivoide, jota oli todella miellyttävä käyttää. Tuubikin oli 15 ml eli melkoisen iso, joten kesti pitkään. Täytyisi muutenkin kokeilla enemmänkin näitä Budgien tuotteita, tämä taisi olla ensimmäinen testaamani. (5/5) 


Jorgobé Squalane Hand Cream
(Goodiebox LE Jorgobé Box)
Tämä tuote oli pettymys. Voide oli melko juoksevaa eikä hoitotehoissakaan ollut kehumista. Käyttelin tämän yövoiteena ja tuntui, että käsien iho kuivui kuivumistaan. Täytyi välillä käytellä vähän tehokkaampia aineita. Ei kait voi tämäkään merkki aina onnistua. (2/5)

Milky Almonds Hand Cream (YR joulukalenteri 2022)
Tämäkin oli melko juoksevan oloinen käsivoide. Leikkasin tämän vielä kahtia ja kyllä siellä hieman tuotetta oli jäljellä. Tämä ei ollut paras joulutuoksu näistä YR:n viime vuoden tuoksuista, mutta menettelee. Myöskään itse voide ei vaikuttanut kovin hoitavalta. Meni ihan hyvin kuitenkin käsilaukku-/työpöytävoiteena. (3/5)

Siinäpä huhtikuun loppuneet ja vielä toukokuiset seuraa perässä. Mukavaa juhannuksen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti