18.6.2023

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2023

Tässä kuussa loppui kivasti useampi vanhempi tuote ja jouduinpa yhden heittämään pilaantuneena roskiinkin, mikä ei ole kovin normaalia omalla kohdalla. Yleensä ehdin tuotteet käyttelemään. 


Vähän omituinen joukko, mikä on osaltaan kaikkien projektieni ansiota. 


We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask
(Feelunique joulukalenteri 2021)
Oikein hyvä hiusmaski, jota käyttelin ehkä noin kerran viikossa. Tämä tuoksui ihanalta ja silotti hiuksia kivasti. Ainoa huono puoli tässä oli tuo purkki, jota oli hankala välillä suihkussa availla. (5/5)

J. Mäki Professional Color Conditioner (Bette Box 01/2019)
Vihdoin tämä melko historiallinen tuote loppui (olin kyllä silti yllättynyt, että tämä on vain neljä vuotta vanha). Tämähän ei toiminut alkuunkaan hiustehoitoaineena, vaan mielestäni jopa takkuunnutti hiuksiani enemmän. Päädyin siis käyttämään tämän sheivauksessa ja siinä toimi loistavasti sekä riitti sen nelisen vuotta. Tämän sarjan shampoosta, joka tuli samassa boxissa, muistan tykänneeni. (1/5)

Garnier Respons Restoring Honey The Milk Hair Mask (ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämäkään hoitoaine ei toiminut ollenkaan, vaikka mask-sanan luulisi viittaavan vielä jopa vähän tehokkaampaan hoitoaineeseen. Käyttelin tämän L'Oréalin ihmeaineen kanssa suurella kädellä ja sain loppumaan. Ihmeaineen kanssa toimi ihan kivasti. Näitä olisi vielä toinen toisessa tuoksussa tosin jäljellä, voisikohan se olla parempaa tavaraa... (2/5)


Verso Hydration Serum 4
(Bangerhead joulukalenteri 2022)
Jälleen yksi Verson tuote, jota oli niin miellyttävä käyttää, vaikka ei tässä esimerkiksi mitään tuoksuakaan ollut. Tämä imeytyi nopeasti ihoon ja tuntui todellakin hoitavan sitä. Käyttelin tämän yövoiteen alla. Harmi, kun oli pieni 10 ml tuubi. (5/5)

Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask (LF joulukalenteri 2020)
Jälleen sitten taas yksi Avantin tuote, joka yllätti ihan täysin. Tämähän oli aivan huippu. Käyttelin tämän normaalin yövoiteen tavoin ja vaikutti tehokkaalta. Välillä käyttelin paria muutakin tuotetta, joten en ihan joka ilta tätä laittanut. Tässä oli aivan taivaallinen tuoksukin. Pienenä miinuksena se, että imeytymisen kanssa vähän kesti, mutta silti tämä oli yksi niistä tuotteista, joiden käyttöä ihan odotti. Tällaisia aarteita sitä makoilee laatikossa.. (5/5)


Polaar Ice Source Moisturizing Cream
(LF Beauty Box 03/2021, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Olikohan talvi väärä aika käyttää tämä voide, koska tämä ei mielestäni kosteuttanut ollenkaan. Minulle todella harvinaista huomata. Tämä tuoksui hyvälle, joten en usko menneen kyllä vanhaksikaan. Käyttelin sitten suurella kädellä pois tämänkin ja kaulan iholle myös, joten ei tämä pieni tuubi kauaa kestänyt. Tämän merkin aikaisemmin käyttämistäni tuotteista olen kyllä tykännyt. (3/5)

Aroma Active Light Soothing Universal Repair Cream (LF joulukalenteri 2022)
Tämä taas kosteutti aivan superhyvin. Käyttelin tämän suurimmalta osin kasvoilleni sellaisina ei-meikkipäivinä ja oli todella hyvä voide. Imeytyikin nopeasti. Laitoin tätä ihoni muutamaan kuivaan kohtaan myös, mutta siinä hommassa ei ollut ehkä niin tehokas. Voisin silti haluta tätä jopa lisää, tuoksukin oli jotenkin jännä. (5/5)


Lumene Herkkä Gentle 3In1 Makeup-Melting Wipes
(ostospostaus)
Tällaisiin liinoihin en ole enää satsannut pitkään aikaan ja tämäkin pussukka kesti ikuisuuden. Tämä oli marraskuisella reissulla mukana, jossa näistä liinoista oli kyllä hyötyä. Nämä puhdistivat nopeasti suurimman osan meikistä, olivat sopivan kosteita eivätkä ärsyttäneet ihoa. Yritän kuitenkin olla ostamatta tällaisia enää, paitsi ehkä juurikin reissuja varten. (4/5)

Beauty Pro Pink Clay Sheet Mask (LF Beauty Box 07/2022, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä oli kaksiosainen naamio, jota kehotettiin pitämään niin kauan, että tämän käyttö on jäänyt pitkään vain haaveiluasteelle. Pidin tätä kasvoilla nyt sitten n. tunnin verran. Tämä kuivasi siinä ajassa ja tarrasi tiukkaan kiinni ihoon, joten oli ennemminkin sellainen revittävä- kuin savinaamio. Iho oli naamion poiston jälkeen harmahtava, mutta se oli helppo pestä puhtaaksi ainakin suihkussa. Iho jäi myös melko pehmeäksi, joten jotain tehoja tässä oli. Tämä oli kuitenkin aivan liian vaivalloinen maski, kiva oli kokeilla, mutta saa jäädä tähän. (3/5)


Essence Microprecise Eyebrow Pencil - 01 Blonde
Löysin näitä kyniä joskus eurolla Keskisiltä ja ostin kaksin kappalein. Nämä vain ovat jääneet vähän muiden kulmakynien jalkoihin. Päätin kuitenkin vihdoin ottaa välistä käyttöön vähän uutta ja tämä kuluikin melko nopeasti loppuun. Sävy oli tässä itselleni ihan täydellinen ja tätä kynää oli todella helppo käyttää. Näitä siis oli toinenkin, mutta sekin on jo käytetty. (5/5) 

Sandstone Lipglace - Summer Fling (Goodiebox 10/2020, mukana  Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tätä kun laittoi pikkuriikkisen määrän niin sävy oli juuri sopivan maltillinen ja kivan läpikuultava. Jos laittoi liikaa, sävy oli liian räikeä jokapäiväiseen käyttöön. Tämä tuote siis kesti pitkään vaikka aika pieni tuubi onkin. Tämä oli myös miellyttävä huulilla eli ei ollut liian tahmainen tms. (4/5)   

By Terry Baume De Rose (ostospostaus)
Niin, niin ihana huulikiilto, jota onneksi on vielä yksi jäljellä laatikossani. Tämähän on olevinaan huulirasva, mutta tämä antaa niin kivan sävyn huulille, että kyllä tämä kiillosta mieluummin menee. Tuoksuhan tässä on voimakkaan ruusuinen ja pidän siitä myös erittäin paljon. Tämä myös selvästi kosteuttaa huulia. Aivan ihana ja sen viimeisen tuubini otin nyt matkalle mukaan. Reissussa täytyy aina olla mukana joku tällainen huoleton, hyvä huulituote ja tämä todellakin on sellainen. (5/5)


Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
(Jolie Box 07/2018)
Tämä oli todella kiva voidemainen puna. Voide kului erittäin hitaasti, pienellä määrällä pärjäsi pitkälle, joten jossain vaiheessa päätin tarttua muihin voidemaisiin puniini, koska kaipasin vaihtelua. Sitä paussia tämän kanssa kestikin sitten niin kauan, että nyt tämä oli mennyt huonoksi. Haisi todella vahamaiselta, joten en enää uskaltanut tätä käytellä. Olen käyttänyt tästä kuitenkin noin puolet ja täysin poskilleni, sävy oli ihan täydellinen (viileän ruusuinen, kuten esitteessä mainittiin) ja tätä oli helppo levittää. (5/5)

Illamasqua Beyond Veil Skin Glowing Gel (LF Beauty Box 02/2021, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Superhyvä meikinpohjustaja, joka antoi todella maltillista, sopivaa kuultoa iholle. Tämä oli kosteuttava, mutta silti antoi hyvän pohjan meikille, eikä laittanut ihoa yhtään häiritsevästi kiiltämään. Ihan yhtä hyvä kuin saman merkin Hydra Veil ja ehkäpä tulen jomman kumman tulevaisuudessa ostamaan. (5/5)

Elikya Beauty Illuminateur - Rosé (Glossybox Saksa 08/2021, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Ensin en tiennyt, mitä tämän tuotteen kanssa tekisin ja ensimmäisen saamani kappaleen annoinkin eteenpäin. Sitten sain tämän toisen ja päätin testata voidemaisena poskipunana. Siinähän tämä oli aivan loistava. Tätä sai käyttää melko rennosti ilman, että tarvi pelätä övereitä ja tämän sai helposti myös levitettyä. Tämä antoi kivasti sävyä ja kuultoakin sieltä puuterin läpi. Aivan superhyvä tuote loppujen lopuksi. (5/5) 


Maybelline Baby Lips Peach Kiss
(mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tykkäsin paljon tämän huulivoiteen sävystä, joten tämä oli melkein ainoa huulituote, mitä käyttelin, kunnes loppui. Tässä oli kiva tuoksu ja maistuikin hyvältä. Tuntui myös hoitavan huulia melko hyvin, vaikka vanha voide olikin. (4/5)

E.l.f. Nail Polish (mukana kynsilakkaprojektissani)
Tämä nyt ei ollut ihan parhaasta päästä kynsilakkoja, mitä olen käytellyt. Tällä sai ihan kivan ja melko tasaisen sävyn neljällä kerroksella, mutta aina en jaksanut laittaa niin montaa. Kolmella kerroksella jäi edelleen viiruja ja saattoi kuultaa läpikin. Sivellin oli hyvä ja lakkahan olisi ollut muuten täydellisen sävyinen. Tämä kului nopeasti noiden kerrosten takia, mutta hyvä niin. (2/5)

Mine Cucumber Hydrating Face + Body Tan Mist (LF Beauty Box 07/2021)
Tämän käyttelin kokonaan kasvoille sekä kaulalle, en ollenkaan kropalle. Tämä antoi sopivasti oikeanlaista väriä, eikä siinä montaa suihkutusta edes tarvinnut. Käsin yritin sitten aina taputella nestettä tasaisemmaksi, mikä oli helppoa, koska tämä ei imeytynyt ihoon ihan heti. Tuoksu tässä oli sellainen tyypillinen ei-niin-kiva tekorusketuksen tuoksu. Tämä vaikutti kuitenkin erittäin pätevältä tuotteelta ja kestikin todella pitkään. (4/5)


Elemis Soothing Apricot Toner
(Glossybox x Elemis LE 2021)
Tämä tuote jäi tuosta alkukuvasta, koska otin tämän uusiokäyttöön eli täytin uudestaan, enkä muistanut ottaa yhteiskuvaan mukaan. Tämä suihkepullo oli erittäin kätevä niiden kestovanulappujen kanssa, koska näin tuntui, että tuotetta ei mene liikaa hukkaan. Ne vanulaput kun tuntuvat imevän sitä tuotetta jonkin verran itseensä, mutta näin sitä vaaraa ei ole. Tosin ei tämä uusiokäytössä kauaa kestänyt, kun suutin meni rikki. Mutta siis tämä Elemiksen kasvovesi oli kuitenkin ihan täydellinen. Poisti loput tuotteiden jämät kasvoilta, oli hellävarainen eikä kirvellyt silmiä ollenkaan. Tuoksu oli tässä myös todella kiva. (5/5)


The Body Shop Moringa Hand Cream
Tämä on jälleen tuote, jonka tyttäreni jätti minulle käytettäväksi ollessaan ulkomailla. Tässä oli todella voimakas tuoksu, josta pidin erittäin paljon. Sen vuoksi kuitenkaan en voisi kuvitella ottavani tätä työpaikalle mukaan. Myös voide on todella hoitavaa, kuten yleensäkin näissä TBS:n käsivoiteissa. (5/5) 

Yves Rocher Hammam Hand Cream With Argan & Rose (ostospostaus)
Tässäkin oli aivan hurmaava tuoksu, joka ei ollut ihan yhtä voimakas kuin edellisessä. Tämä kulki mukanani käsilaukussa ja oli ihan tarpeeksi hyvä kosteuttamaan käsiä tällä tavalla pikaisesti. En tiedä, olisiko tehot riittäneet yövoiteeksi. (4/5)


Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream
(LF Beauty Box 12/2022)
Tämän käytin täysin yövoiteena ja tehot olivat kyllä viimeisen päälle kohdillaan. Tämä jätti kädet ikävän tahmeiksi pidemmäksikin aikaa, mutta yritin ajatella positiivisesti. Tuoksu oli tässä ihan kiva myös. Tätä ostan varmasti lisää vielä, kunhan vastaan tulee. (5/5)

Rituals The Ritual Of Mehr Recovery Hand Balm (ostospostaus)
Meidän koira innostui tästä tuubista jostain syystä, erittäin harvinaista, eikä ihan heti tule mieleen, koska olisi viimeksi mitään (mitä ei saisi) näin järsinyt. Koira siis söikin tuolta aika huolellisesti ainakin puolet voiteesta, mutta onneksi jätti minullekin vielä jotain. Tämähän on aivan loistava voide, eikä jättänyt käsiä läheskään niin tahmeiksi kuin edellinen, vaikka jätti tämäkin. Tuoksukin oli tässä niin taivaallinen, että harmi kun en saanut käytellä koko tuubia. (5/5)

Cien Foot Cream
Nyt ollaan Lidl'ssä vaihdettu jalkavoiteet näköjään uusiin tuubeihin, joten olen mennyt sekaisin, mikä oli hyvä ja mikä ei. Olin sekaisin jo ennenkin, joten tämä ei parantanut asiaa. Mielestäni tämä ei ollut ihan niin tehokasta kuin aikaisemmissa versioissa oli se heidän parempi voide, minkä värisessä korkissa se sitten tulikaan. Tämä oli ihan hyvä, mutta tehoissa kuitenkin parantamisen varaa. Ostin tätä jo silti uuden tuubinkin, koska hintahan nyt vaan on kohdillaan. (4/5) 


Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream
(ostospostaus)
Kuinka ihanan tuoksuinen voide, juuri sellainen, mitä ginger lupailee. Tässä tämä tuoksu tuli paremmin esillekin kuin saman sarjan suihkugeelissä tai käsivoiteessa tuli. Käyttelin tätä säästeliäästi vain yläkropalle, joten tätä sai tuoksutella pitkin päivää, koska se pysyi iholla todella hyvin. Itse voide oli hieman juoksevaa, joten ei ehkä ihan pahimmille pakkasille sopivaa. (5/5)

The Body Shop Spiced Orange Body Butter (ostospostaus)
Aivan ihana vartalovoi, joka todellakin kosteutti ihoa hyvin. Käytän yleensä näitä vain alakroppaan, koska voiteen imeytymisen kanssa on aina TBS:n kanssa ongelmia. Alakropassa se ei niin haittaa. Sieltä asti tämä ihana tuoksu kuitenkin tulvahteli nenään pitkin päivää. Se ei näin tuoksuteltuna edes vaikuta kovin voimakkaalta. (5/5)

Yves Rocher Mango Coriander Energizing Bath & Shower Gel (ostospostaus, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tässä oli hieman liian keinotekoinen mangon tuoksu, joka yleensä on yksi lemppareistani. Tässä en pitänyt siitä niin paljon. Kuuliaisesti kuitenkin käytin tämän, koska itse suihkugeelin koostumus on niin kiva, että mikä ettei. (3/5)


Victoria's Secret Secret Escape Fragrance Mist
(mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tämä oli aivan ihanan tuoksuinen vartalosuihke, ehkä yksi parhaista, minkä olen heiltä käyttänyt. Tuoksu oli aika mieto, joten tätä sai suihkutella mielin määrin. (5/5)

Siinä oli maaliskuinen roskakasa ja kolmen päivän päästä huhtikuu. Rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Nauratti tuo koiran syömä tuubi, niin tuttua ;) Sinä kyllä jaksat ihailtavan sinnikkäästi käyttää ei-niin-kivoja tuotteitakin loppuun. Minä aina annan pois jos en tykkää enkä jaksa häärätä sellaisten parissa jotka ei mulle sovi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo eläimet osaavat kyllä välillä yllättää! :D <3
      Juu, olen aika tarkan-euron tyyppi ja yritän keksiä keinon käytellä niitä ikäviäkin tuotteita pois. Aina se ei ihan onnistu, mutta onneksi niin ei käy usein :)

      Poista
  2. Hyviä loppuneita!
    Originsin inkiväärivoide oli kyllä hyvän tuoksuinen, miulla on käytössä nyt samansarjan suihkugeeli ja siinäkin oikein hyvä tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Originsin voide oli kyllä aivan mahtavan tuoksuinen, joten en pahisi pahakseni, jos joskus sitä saisi vielä lisää. Täytyy pitää joulun aikoihin taas silmät auki noiden joulupakettien kanssa :)

      Poista