15.6.2023

Loppuneet tuotteet helmikuu 2023

Tästä lähtee nyt neljän kuukauden loppuneiden tuotteiden esittelyiden putki eli siis joka kuukausi ihan omassa postauksessaan. Pääsenpähän näin tilanteen tasalle eikä blogi ihan uinahda.


Olen kirjoitellut itselleni ylös kommentteja näistä tuotteista jo aikaisemmin, koska nämä kirjoitukset ovat päässeet viime aikoina venähtämään. Näin ei tarvitse niin kovasti yrittää puristaa muistinystyröitä. Helmikuusta siis aloitetaan ja ihan kiva määrä tuotteita silloinkin loppui.  


Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub (LF Beauty Box 12/2022)
Todella tehokas ja aika raastava hiuspohjan kuorinta, joka toimi hyvin myös shampoona. Kiva tuoksukin tässä oli. Olen käyttänyt tällaisia kuorintoja n. kerran viikossa aika pitkään ja tuntuu, että hiukseni pysyvät nykyään puhtaampina pidempään. Kyllä näistä selvästi hyötyä on. Onneksi tätä on LF:n joulukalenterista tullut iso pönikkä jäljellä, se on parasta aikaa käytössä. (5/5) 

Grow Gorgeous Defence Anti-Pollution Leave-In Spray (LF Beauty Box 07/2021)
Tämän käyttö oli kyllä aikamoista tuskaa. En edelleenkään pidä tästä tämän merkin tuoksusta, joka on liian miehinen. Yleensä totun eri tuoksuihin ja monesti alan pitämään niistä omituisen hajuisistakin, mutta tämän kohdalla ei ole päässyt sitä tapahtumaan. Ei tämä tuotteenakaan ollut ihmeellinen, ei mielestäni silottanut hiuksia tarpeeksi, mutta ehkäpä tämä sitten suojasi niitä saasteita vastaan. (1/5)

L'Oreal Elvital Dream Length 8 Seconds Wonder Water (ostospostaus)
Tämä ihmeaine kesti itselläni pitkään, koska käytin tätä vain huonompien hoitoaineiden kanssa, jolloin tämä selvästi pelasti tilanteen. Tätä tarvitsi pitää hiuksissa vain todella lyhyen ajan, ehkäpä sen 8 sekuntia sitten, minkä jälkeen hiukset olivat jo todella siloisen oloiset. Aivan mahtava huipputuote, jonka ostin jo uudestaan. (5/5)

XZ Kinuskikahvi Shampoo
Mikä taivaallinen tuoksu, mutta ei se kyllä hiuksiin jäänyt. Todella hyvä shampoo, pesi ja vaahtosi hyvin. Ostan varmaan tätäkin joskus uudestaan. (5/5)  


Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue (Asos Box)
Käytin tämän toisen kappaleen heti edellisen perään ja edelleen olin samaa mieltä. Tämä ei ollut paras sy-voide, ei imeytynyt kunnolla ihoon ja antoi liikaa hohtoa. (4/5)

Feel Free Antioxidant Eye Contour Cream (Glossybox 07/2021, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tämänkin käytin heti edellisen samanlaisen perään ja tämä oli perushyvä sy-voide. Kosteutti ja hoiti ihoa. Käyttelin tämän version lähes kokonaan yövoiteena ja oli ihan tarpeeksi hoitavaa siihenkin. Iso pakkaus (20 ml), joten kesti todella pitkään. (5/5)


Dr. Barbara Sturm The Good C Vitamin C Serum (Bangerhead joulukalenteri 2022)
Tämä oli niin mitättömän pieni 3 ml pakkaus, että en saanut tästä oikein mitään irti. Käyttelin iltaisin, imeytyi ihoon hyvin, mutta käyttökertoja ei montaa kertynyt. Tuossa oli pipetti, mutta eihän se mitään imaissut, joten täytyi kaataa tuotetta ja lorahti ehkä liikaakin. Annan kolme pistettä kuitenkin, koska en halua tuomita näillä käytöillä. (3/5)

Revuele Revox Just Vitamin C Antioxidant Serum (ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä ei nyt valitettavasti ollut oikein mistään kotoisin. Edelleenkään en huomaa näiden C-vitamiiniseerumeiden tekevän mitään iholleni. Tässä ei ollut tuoksuakaan eli vähän tylsä, joten oli aikamoista puurtamista tämän käyttö. Tätä kehotettiin käyttämään aamuisin, mutta ei toiminut meikin alla ollenkaan, joten käyttelin iltaisin. Ihanaa, että loppui. (1/5)

Avant Collagen Intense Radiance Activator Serum (Glossybox 02/2022, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä taas toimi meikin alla, joten käyttelin tämän aamuisin. Tämähän oli siis aivan loistava tuote. Tämä ei ollut niin seerumimaista, juoksevaa, vaan vähän paksumpi voide, joten yllättävää, että meni aamuisin niin hyvin. Tuntui antavan jonkinlaisen kasvonkohotuksen, joten toivottavasti tätä tulee joskus jostain lisää. Ostamaanhan en näillä hinnoilla näitä Avantin tuotteita ala hankkimaan. (5/5)


Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (Kicks joulukalenteri 2021)
Mikä ihana naamio! Tuoksu aivan taivaallinen ja naamio erittäin tehokas. Neuvoksi annettiin pitämään iholla vain 3-7 minuuttia ja naamio jotenkin kihelmöi. Mukana tuotteessa oli pieniä partikkeleita, jotka olivat melko raastavia pois pestessä, joten siinä täytyi olla vähän varovainen. Iho jäi ihanan pehmeäksi tämän jäljiltä. Nyt heräsi suuri kiinnostus näitä Peter Thomas Rothin naamioita kohtaan, joten täytyy varmaan hankkia sellainen kokoelmapakkaus jossain vaiheessa. (5/5)

Elemis Pro-Collagen Marine Cream (Glossybox 08/2021)
Niin ihana ja hyväntuoksuinen kasvovoide, että harmittaisi tuubin loppuminen, jos sitä ei olisi onneksi vähän lisääkin varastossani. Raaskin vihdoin käytellä tämän vähän vanhemman nyt pois, koska tätä tuli lisää mm. viime vuoden Bangerheadin joulukalenterista. Tämä vaan on täydellinen kasvovoide, joka kosteuttaa, imeytyy ihoon hyvin jne. (5/5)


Bellápierre Cosmetics Glow Powder - Champagne (Livbox 10/2015, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tämän käyttelin muistaakseni kokonaan vartalovoiteeseen sekoitettuna. Tämä on niin vanha, että olen saattanut testailla muutenkin, mutta ei ole muistikuvaa. Tämä antoi kivasti maltillista kiiltoa iholle, joten toimi hyvin. Käyttelin vain kyynärvarsilleni. (3/5)

Lumene Blur Longwear Foundation - 0 Light Ivory (Bettebox 09/2019)
Vihdoin tämä loppui! Tämä oli melko paksua meikkivoidetta, käytin siis kerralla todella vähän, joten kului hitaasti. Olen käyttänyt ennenkin tällaisen tuubillisen, enkä muista sen kestäneen pientä ikuisuutta, joten varmasti mieltymykseni ovat hieman muuttuneet. Tämä oli sopivan peittävää, oli helppo levittää ja pysyi hyvin. Sävykin oli täydellinen, joten mahtava tuote, mutta en ostaisi enää uutta tuubia. (5/5)

Plum & Poppy Curl & Volume Mascara (Glossybox 06/2021
Surkea ripsiväri, jota yritin silti sitkeästi käytellä sellaisina päivinä, kun ei oikeastaan tarvinnut laittautua ollenkaan. Tästä tuli vähän, todella vähän väriä yläripsille, alaripsille en saanut mitään aikaiseksi. Ei tehnyt tuon minimaalisen värin lisäksi mitään muuta. Voihan olla, että oli vähän vanhentunutkin, mutta kyllästyin ja sai lähteä. (0/5)


Grüum Klår Purifying Facial Cleanser (LF Beauty Box 05/2022, mukana Yllätyslaatikkoprojektissani)
Tämän käyttelin lähes kokonaan aamuputsarina samalla, kun kävin suihkussa. Taisin muutaman kerran pestä tällä myös meikit pois ja toimi kyllä hyvin. Tämä ehkä hieman kirveli silmiä. Oli kyllä todella riittoisa tapaus, mutta tykkään kuitenkin enemmän sellaisista perinteisistä putsareista. (3/5)

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash (Glossybox x Elemis
Tässä oli aivan ihana tuoksu ja pesi hyvin kasvot, mutta ei tämä vedä vertoja sille Elemiksen huippuputsarille (Pro-Collagen Cleansing Balm). Jotenkin tätä oli työlästä huuhdella poiskin, mutta silti voisin käytellä toistekin. (4/5)

Cetaphil Gentle Skin Cleanser (Asos box)
Tämä putsari ei oikein tehonnut meikeille, joten käyttelin tämän päivinä, jolloin sain pestä pelkästään ihovoiteet pois kasvoilta. Siinä tämä toimi loistavasti, oli erittäin hellävarainen, oli helppo pestä pois, eikä tässä ollut minkäänlaista tuoksua. En usko, että hankkisin tätä kuitenkaan lisää, koska haluan putsarin, joka tehoaa kunnolla myös meikkiin. (3/5)


Tässä vielä Grüumin puhdistussaippuasta kuvaa alkuperäisessä komeudessaan. 


Yves Rocher Winter Apples Lip Balm (ostospostaus, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Ihanaa saada tietääkseni toiseksi viimeinen YR:n huulivoide käytettyä. Muistaakseni minulla on enää se joulukalenterista tullut jäljellä. Nämä eivät ole mitään parhaita huulivoiteita, mutta kyllä näitä nyt käyttää. Nämä kuluvatkin melko nopeasti, koska täytyy olla koko ajan lisäämässä. Tässä oli kiva tuoksu. (3/5)

Biotherm Beurre de Lèvres Replumping And Smoothing Lip Balm (Biotherm joulukalenteri 2020)
Tämä oli tehokas ja erittäin riittoisa huulivoide, oli käytössä todella pitkään. Tämä hoiti hyvin huulia ja tässäkin oli mieto ja hyvä tuoksu. (5/5)


The Body Shop British Rose Body Butter (ostospostaus)
Voiteenahan tämä oli superhyvä. Olen tätä British Rose -tuoksua tuoksutellut monet kerrat kaupassa, mutta ei ole oikein vetänyt puoleensa. Nyt kun sain testata tätä, niin tykästyin kyllä ihan siihen tuoksuunkin, joten ehkäpä joskus tulevaisuudessa tätä tulee ostettua lisää. (5/5)

Vaseline Intensive Care aloe Soothe non-Greasy Lotion
Erittäin hyvä vartalovoide, jota minulla on onneksi toisessa tuoksussa vielä pari purnukkaa jäljellä. Tämä kosteutti ihoa ja imeytyi hyvin ja lisäksi tässä oli mieto ja hyvä tuoksu. Tämä on saatu tyttäreltäni. (5/5)

Nivea Naturally Good Oil Infused Shower Gel (ostospostaus)
Tämä ei mielestäni ollut parhaasta päästä Nivean suihkugeelejä. Koostumukseltaan tämä oli hyvä ja pesi hyvin, mutta tuoksu oli aivan liian mitätön. Pullosta, kun tuoksuttelee, vaikuttaa hyvältä, mutta se tuoksu katosi siellä suihkussa täysin. (3/5)

Kolmen päivän päästä sitten maaliskuisten vuoro. Aurinkoista viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollut se Peter Thomas Rothin naamiosetti. Tuo Pumpkin oli kyllä paras niistä, ihan kaikista en tykännyt muistaakseni koska en ole niitä hankkinut toiste. Mutta tuo oli hyvä! Lorealin ihmevesi ei mun hiuksissa toiminut, ei tehnyt yhtään mitään. Hiuspohjan kuorinnat on tosi hyviä, tulee tosi puhdas ja ilmava tyvi, kuin uudestisyntynyt tukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hyvä tietää, voipi olla, että satsaan sitten joskus tulevaisuudessa tuohon Pumpkin-versioon ainoastaan. Tai jos nyt jostain edullisesti saa, niin miksei sitten testaa muitakin.
      Tuo Lorealin tuote toimii tosiaan niin superhyvin omissa hiuksissani, että ihan tahallaan en edes käyttele sitä kuin niiden huonompien hoitoaineiden kanssa tai vain satunnaisesti. Pelkään, että hiukset tottuvat siihen ja sitten mikään ei enää riitä.. :D
      Totta, ilman hiuskuorintaakaan ei enää pärjää :D Onneksi nämä tuotteet ovat olemassa ;)

      Poista
  2. Avant on kyllä sellainen merkki, jota mielellään bokseista ottaa vastaan, mutta ei se hintalappu kyllä pistä ostohousuja jalkaan :D
    Vaselinen voiteita ei olekaan tullut käytettyä pitkään aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah :D Joo, ostohousut jäävät todellakin narikkaan kyllä Avantin kohdalla :D
      Innostuin noista Vaselinen voiteista nyt uudestaan, kun tytär tosiaan jätti tuon vihreän version tänne. Ostin niitä ruskeita heti sen pari kappaletta varastoon.. On aivan loistavaa perustavaraa! :)

      Poista