24.6.2023

Loppuneet tuotteet toukokuu 2023

Toukokuussa loppui valtavasti tuotteita. Laitoin uuden vaihteen päälle ja päätin käytellä tuotteita säännöllisesti ja yrittää saada kaiken maailman jämiä pois. Tietenkin sattumaakin, kesäkuussa loppuu varmaan sitten todella vähän. 


Tämä on nyt viimeinen ajastettu postaus, joten matkan pitäisi olla suurinpiirtein takana päin. Aloitetaan jälleen hiuksista:


We Are Paradoxx Moisture Conditioner
(LF Beauty Box 10/2022)
Tämä hoitoaine teki hiuksista ihanan pehmeät ja siloisen oloiset. Tuoksukin on ihana. Tämä merkki vaikuttaa olevan todella hyvä, joten kiva, että näitä on putkahdellut eri laatikoista ja kalentereista. Ainoa huono puoli on tuo tuubi, jotka vaikea märillä käsillä puristella tyhjäksi. (5/5)

Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose Shampoo (ostospostaus)
Aivan ihanan tuoksuinen ja hyvä shampoo, jonka onnekseni löysin todella halvalla kerran Rustasta. Eipä ole sen jälkeen näkynyt, tosin en ole siellä pitkään aikaan käynytkään. Jos tätä tulisi edullisesti vastaan jossain, ostaisin ehdottomasti. (5/5)

Garnier Respons Nourishing Almond Milk Hydrating Conditioner
Tämä oli ihan perushyvä hoitoaine. Yleensä tosin käyttelin tämän kanssa joulukalenterista tullutta YR:n hoitonestettä, jolloin sain vähän enemmän tehoja tästä irti ja hiukseni tulivat hoidetumman oloisiksi. Yksinään tämä ei ollut niin hyvä kuin YR:n aineen kanssa. (3/5)  


REN Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser (Naturisimo Box)
Onkohan tämä se, mitä kaikki aina kehuvat..? Omasta mielestä tämä ei ollut parhaasta päästä putsareita. Tämähän kyllä toki oli hellävarainen ja puhdisti meikin hyvin ja helposti, mutta tässä oli omituinen tuoksu eikä tätä saisi käyttää silmämeikkiin. Olen alkanut tykkäämään putsareista, jotka käyvät sekä kasvoille että silmille, ehkä olen laiskistunut. Kiva oli kuitenkin kokeilla tällaisessa minikoossa, eipä tarvitse enää miettiä, onko oikeasti huippu vai ei. (4/5) 

Pai Light Work Rosehip Fruit Extract Cleansing Oil (LF Beauty Box 04/2023)
Tämä ei valitettavasti vakuuttanut, vaan jouduin käyttämään toistakin putsaria tämän kanssa eli tein ns. kaksoipuhdistuksen ihan puhdistusaineilla, mitä on tapahtunut erittäin harvoin. Yleensä käytän vain joko miselli- tai kasvovettä puhdistusaineen jälkeen. Tämä siis ei puhdistanut meikkejä kasvoilta juuri ollenkaan, vaikka nimenoman niin tämän mainostettiin tekevän eli hankalimpienkin tuotteiden piti hoitua tällä pois. Kuitenkin tätä oli ok käyttää, oli hellävarainen ja ja tuoksui hyvältä. (2/5)

Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub (Glossybox 03/2021)
Tämä tuote kesti pienen ikuisuuden, vaikka välillä tuntui, että tuolta ei tule niitä kuorivia partikkeleita ollenkaan ja joutui ottamaan toisenkin kierroksen. Todella riittoisa tuote siis. Käyttelin kylläkin vain n. 0-2 kertaa viikossa, joten siinä ehkä selitys. Ei nämä huulikuorinnat edes oikein tunnu tekevän mitään, en ole vielä sellaiseen törmännyt. Jonkun joskus näin mainitsevan, että tämä maistuu pahalle, mutta itse tykkäsin mausta erittäin paljon. Tätä on vielä toinen jäljellä, mutta tässä välissä täytyy käytellä yksi toinen kuorinta vielä pois. (1/5)

Tony Moly Egg Pore Blackhead Steam Balm (Lyko Lovables Easter Candy Box 2021, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Tämä kasvonaamio hierottiin iholle (itse levittelin vain T-alueelle), annettiin vaikuttaa vain 3-5 minuuttia, jolloin tämä lämpeni sekä muuttui valkoiseksi ja sen jälkeen huuhdeltiin pois. Tässä oli siis pieniä kuorivia partikkeleita mukana. Vaikutti todella tehokkaalta ja hellävaraiselta kuorinnalta. Iho oli pehmeä tämän käytön jäljiltä ja tuntuu, että minun ihohuokosetkaan eivät ole enää niin isot kuin ennen. Tosin, se saattaa johtua myös muista tuotteista. Tässä kuitenkin oli kiva tuoksukin ja voisin ostaa lisää, jos ikinä saan naamiovarastoni siihen jamaan, että tarvitsen. (5/5)


The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel (Naturisimo Box, mukana 50 Shades of Yellow/Gold -projektissani)
Geelimäinen kasvovoide, joka oli hieman vetisemmän oloista geeliä ja tuoksui hieman oudolta. En oikein tykännyt tästä ja luulen, että meikin alle laittamani primeri pelasti tilanteen. Ei-meikkipäivinä kasvot kiiltelivät jonkin verran. Tämä oli kuitenkin vain pieni 5 ml pullo, joten loppui nopeasti. (2/5) 

First Aid Beauty Hello FAB Coconut Water Cream (LF Beauty Box 03/2021)
Aivan ihana kevyt kasvovoide, joka toimi superhyvin meikin alla. Olin vähän yllättynytkin, kuinka hyvä tämä oli. Tämä onkin ilmeisesti suunnattu juuri rasvoittuvalle iholle, joten johtunee ehkä siitä. Voisin ostaa täydenkin pakkauksen, mutta ihan normihinnalla en viitsi. (5/5)

Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion (ostospostaus)
Tämä ei oikein tunnu tekevän mitään, mutta silti tähän aina tottuu ja nyt on taas sellainen fiilis, että jotain puuttuu, unohdin jotain.. kun tätä ei enää ole. Tätä oli kiva taputella ihoon, imeytyi nopeasti eikä jättänyt minkäänlaista kalvoa. Silti en huomaa mitään muutoksia tms., mutta toivottavasti tämä on tehnyt niitä piilevästi. (2/5)

Emma Hardy Plump & Glow Hydrating Facial Mist (LF joulukalenteri 2022)
Tätä olen nyt suihkutellut viime ajat ennen seerumia aamuisin kasvoille ja kasvot tuntuvat kyllä tykkäävän. Jotain tämä tekee, ehkä sitten antaa hienovaraista kuultoa, häiventää juonteita ja tasoittaa rakennetta. Tämän pitäisi myös suojata saasteilta. Tämä imeytyy hyvin ihoon, ei jätä mitenkään tahmeaksi ja tämän päälle voi hyvin levitellä kaikki muutkin tuotteet. Tämä ei tunnu lisäävän rasvoittumista ollenkaan. Olen siis alkanut tykkäämään tästä, joten onneksi on vielä ne kaksi pulloa (LF Beauty Box ja Glossybox) jäljellä, joista toinen on nyt tietenkin korkattu. (5/5)

ESPA Overnight Hydration Therapy (LF x ESPA Box, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tämä on tuote, josta tuli aikoinaan miniversio varmaankin LF:n joulukalenterista. Sen perusteella totesin, että kasvot jäävät aivan liian tahmeiksi tämän jäljiltä ja minun puolestani se oli siinä. Kuitenkin nyt tämän ison pakkauksen myötä opin tykkäämään tästä todella paljon, eikä se lähmääminenkään enää haitannut. Tämä oikeasti piti ihon talvella kunnossa, kosteutti ja hoiti sitä hyvin. Lisäksi tämän tuoksu on niin spaamainen, että voisi taas vaan tuoksutella koko päivän. Onneksi sain tämän kuitenkin käytettyä, koska on ollut korkattuna aika kauan. (5/5)


Maybelline Baby Lips Dr Rescue Just Peachy (mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Viimeinen Baby Lips on nyt käytetty! Jee! Vaikka olen nopea käyttämään huulirasvoja, niin kyllä näihin aikaa sai menemään. Tämäkään ei todellakaan kuitenkaan ollut mennyt pilalle, vaan oli erittäin kiva huulivoide. Vähän tämä kihelmöi huulilla ja sävy oli aivan loistava. (5/5)

Clarins Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer (Lyko Plaza Beauty Box)
Tämän jämät ovat pyörineet laukussani vaikka kuinka kauan ja päätin tämänkin käytellä vihdoin pois. Tällainen tuli myös viime vuonna joulukalenterista, joten back up on jo. Tämähän siis on aivan loistava huulikiilto ja sävykin on juuri sopivan nätti sellaiseen huolettomaan jokapäiväiseen käyttöön. (5/5)

Maybelline Lifter Gloss - 002 Ice (ostospostaus, mukana Use 23 in 2023 -projektissani)
Todella ihana huulikiilto, joka myös tuoksui hyvältä. Otin tästä stopperinkin pois, että saan käytettyä niin paljon kuin mahdollista. Tämä oli erittäin miellyttävä huulilla ja tässä oli hyvä applikaattori. Tämä oli aluksi huulilla melko sävytön, mutta muuttui kyllä jonkin ajan kuluttua juuri sellaiseksi vaaleaksi, mistä tykkään. Ulkona varsinkin kylmillä ilmoilla tämä joskus kokkaantui huulille, mikä oli outoa enkä ole ikinä ennen tällaiseen törmännyt. Taidan kuitenkin silti ostaa näitä lisää jossain vaiheessa. (5/5) 


The Beauty Crop B.F.F. Brow Friends Forever
(Glossybox 02/2022)
Tuolla pullossa on vielä vähän jäljellä, mutta on värjäytynyt kulmakynien myötä tuollaiseksi ruskeaksi. Ei se väri oikeastaan mitään, mutta tämä haiseekin jo oudolta. Tämä jätti kulmat ehkä hieman koviksi ja kun tätä pesi pois, se peseytyi välillä sellaisena kokkareisena. Jotenkin ei löytynyt luottoa, vaikka ainakin 4/5 tästä käytinkin. Piti kyllä kulmat paikoillaan. (2/5)

Benefit They're Real! Magnet Mascara (ostospostaus)
Tämä oli viimeinen neljästä minimaskarasta, jotka ostin Sephoralta. Kaikki edelliset ovat olleet loistavia ja niin oli tämäkin. Tällä sai myös sopivan näyttävät ripset ja toimi, kuten maskaran odotankin toimivan. Tykkäsin harjastakin. (5/5)

Figs & Rouge Wonder Love Charm Glow Elixir (Goodiebox 06/2020, mukana yllätyslaatikkoprojektissani)
Tätä käyttelin todella vaihtelevasti. Välillä innostuin ja välillä halusin skipata koko tuotteen. Käyttelin tätä vain meikin kanssa jolloin joko levitin tätä meikkivoiteen alle tai sitten sekoittelin tämän meikkivoiteeseen. Tällä sai selvästi kuultoa ja lisäksi tämä ohensi paksumpaa voidetta. Kuitenkin ehkä auttoi siinä ihon rasvoittumisessa jonkin verran. En nyt niin innostunut tästä, mutta näitä olisi vielä toinenkin jäljellä. (2/5)

Sleek MakeUp Hydrating Primer (LF joulukalenteri 2020, mukana Use 23 in 2023 -projektissani
Tässä tuubissa oli vain 20 ml tuotetta, joten tämä loppui melko nopeasti. Tämähän oli aivan huippu pohjustaja. Olen vähän pelännyt alkaa tätä käyttelemään, koska tämän luvataan olevan kosteuttava, mitä en ole primerilta ikinä kaivannut. Haluan ennemminkin mattaistavaa tai huokosia blurraavaa. Tämä kuitenkin sopi erittäin hyvin meikin alle, tämä tasoitti ihoa ja tämän päälle sai helpommin levitettyä yhden vähän hankalammin levitettävän meikkivoiteen. Tämä ei lisännyt kiiltelyä ollenkaan, vaan meikki pysyi siistinä. Oli siis erittäin positiivinen kokemus. (5/5)


Alima Pure Highlighter - Rosegold (Jolie Lux Box 06/2019, mukana yllätyslaatikkoprojektissani)
Aivan liian iso pakkaus korostusväriä ja vielä irto sellaista, joten käyttelin tämän kokonaan vartalovoiteeseen sekoitettuna käsivarsille. Tämä oli melko punertavaa, joten kädet näyttivät myös vähän ruskettuneilta ja sopivassa valossa pienen pientä kimmellystä siellä täällä, juuri sopivasti. (3/5)

Too Faced Peach Perfect Mattifying Loose Setting Powder - Translucent (ostospostaus)
Tämä oli sellainen luottopuuterini, johon pystyin luottamaan täysin, koska tämä toimi kaikenlaisten pohjien kanssa. Tässä oli pieni sävy mukana ja tuoksui todella hyvältä. Tämä piti ihon selvästi mattana pidempään, blurrasi ja antoi vain niin kauniin viimeistelyn. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja tietääkseni tätäkään ei enää saa. Harmittaa! Nyt pitää vain löytää uusi lemppari. (5/5)


Essie Nail Lacquer - 312 Spin The Bottle (Lyko Plaza Beauty Box, mukana kynsilakkaprojektissani)
Melkein täydellinen kynsilakka, joka näyttäisi vielä paremmalta, oikeastaan superhyvältä ruskettuneella iholla, mutta sellaista minulla harvoin on. Nyt tämä oli hitusen liian samansävyinen ihoni kanssa. Kuitenkin tykkäsin tästä todella, todella paljon, oli hyvä nudelakka, mikä tuntuu nyt itseä kiinnostavan eniten. Taitaa johtua kesästä. Tämä pullo oli muuten helppo saada täysin tyhjäksikin. (5/5)

Essie Nail Polish - 932 Leggy Legend (mukana kynsilakkaprojektissani)
Puristin toisenkin Essien lakan loppuun tässä kuussa ja olen niin onnellinen, että sain tämän käytettyä. Tämäkin oli aivan upea. Sävy oli tuollainen kuparisen kimalteleva. Tällä olisi yksikin kerros riittänyt, mutta vanhasta tottumuksesta laitoin yleensä kaksi. Tämä hieman paksuuntui loppua kohden, mutta ehkä johtui lakan vanhuudesta. (5/5)

Essence Colour Grip Base Coat
Ei kyllä ollut paras aluslakka, mitä olen käytellyt. Tässä nimenomaan mainitaan 'colour grip' ja oletan sen tarkoittavan, että tämä estää kynsien värjäytymistä, mutta sitä kyllä silti todellakin jonkin verran tapahtui. Ehkä tämä kyllä pidensi lakan kestoa. En kuitenkaan tule enää tätä ostamaan, täytyy yrittää muistaa. (2/5)


L'Occitane Amande Cleansing And Softening Shower Oil
(mukana 50 Shades of Yellow/Gold -projektissani)
Tämä oli ensimmäinen tämän projektin loppunut tuote (em. kasvovoide loppui toisena). Ja tämä suihkuöljy on vanha tuttu L'Occitanen megaihanuus, jossa voisi uida. Tässä on todella ihana tuoksu ja sen lisäksi tätä on suihkussa aivan ihana käyttää, on jotenkin pehmeää. Tätä en enää raaski ostella, koska menee kuitenkin nopeasti lattiakaivosta aina alas, mutta toivottavasti saan vielä joskus tätä jostakin. Tämän version jätti tytär jälkeensä, kuten paljon muitakin tuotteita. (5/5)

Nivea Rich Caring Shower Oil (mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
No ei tämäkään mikään hassumpi suihkuöljy ollut, vaan myös aika huippu. Tässäkin oli kerta kaikkisen hyvä tuoksu, pullo oli erittäin riittoisa ja tätäkin oli ihana levitellä iholle suihkussa. Tätä ostan ihan satavarmasti vielä joskus lisää. (5/5)

Imperial Leather Foamy Banana Sweet Treats Shower Cream (ostospostaus)
Tämä kauan sitten ostettu suihkuvoide on käytetty kokonaan kylpyvaahtona. Ostin näitä aikoinaan kaksi ja siinä toisessakin on varmaan yhteen kertaan tuotetta enää jäljellä. Yleensä olen järjestelmällinen, mutta tässä on jostain syystä päässyt käymään näin. No, noissa kylpemisissähän on ollut hieman paussia kalliin sähkön vuoksi eikä sitä muutenkaan ole tullut niin paljon harrastettua. Senpä vuoksi nämä tuotteet kestävät pitkään. Tässä oli aivan ihana banaanin tuoksu, joka tosin hälveni melkein täysin siellä kylvyssä, mutta tämä vaahtosi aivan superhyvin. Todella huipputapaus. (5/5)


Mon Sun 24/7 Silky Smooth Mineral & Moist Body Lotion (ostospostaus, mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tässä oli ihanan raikas tuoksu ja muutenkin tämä oli todella hyvä perusvoide. Kosteutti ja imeytyi ihoon hyvin. Oli myös sopivan ohutta tähän vuodenaikaan, voisi ehkä mennä pakkasillakin. (5/5)

The Body Shop Wild Pine Body Butter (ostospostaus)
Erittäin paksu ja hyvin kosteuttava vartalovoide eli samaa kategoriaa TBS:n muidenkin vartalovoiden kanssa. Nämähän eivät oikein imeydy ihooni kunnolla, joten iho jää aina vähän lähmäiseksi. Senpä vuoksi käyttelen nämä lähinnä säärilläni. Kuitenkin se tuoksu tulee sieltä nenään asti, vaikka tässä nyt ei tuoksu ihan parhaasta päästä ollutkaan. Oli ehkä vähän miehinen, mutta tykkäsin kuitenkin. (4/5) 


Treaclemoon My Coconut Island Hand & Nail S.O.S Repair Balm
(ostospostaus)
Yleensä en enää coconut-tuoksusta niin välitä, mutta tässä se oli aivan taivaallinen. Tuoksu oli melko mieto, joten ehkä siinä se juju olikin tämän kohdalla. Itse voide oli ihan perustavaa laatua, vaikka tämän olisi pitänyt olla tehokosteuttavaa. Käyttelin töiden ohessa ja piti kädet hoidetun oloisina. (4/5) 

Mon Sun Whenever Wash Frosty Dawn Hand Soap (ostospostaus)
Tämä oli kiva käsisaippua, joka pesi hellästi ja hyvin ja lisäksi tässä oli kivan raikas, mutta mieto tuoksu. Ainoa huono puoli oli, että en saanut korkkia ruuvattua auki, joten ihan varmasti siellä olisi vielä pienet jämät käyttämättä. (5/5)




Rituals The Ritual of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Roses From India Fragrance Sticks (LF joulukalenteri 2022)
Nämä löytyvät vielä kaapin päältä, mutta en halua säästellä enää tätä pakkausta, joten pistin loppuneisiin. Nämä tikut antavat aivan uskomattoman hyvän tuoksun huoneilmaan. Aluksi se tuntui ehkä hieman liian voimakkaalta, mutta nyt se on laantunut ja tuoksu on aivan ihana. Toivottavasti törmään näihin vielä joskus jatkossakin, mutta onneksi kestävät monen monta viikkoa, joten vielä saa nauttia. (5/5) 

Beauty By Zazie Nail Polish Remover
Jälleen loppui yksi luottokynsilakanpoistoaineeni, jota tosin en enää löydä mistään. Onneksi näitä on kaksi vielä varastossa jäljellä. Tämä ottaa lakan pois helposti ja tehokkaasti ja sen lisäksi on riittoisa pullo (250 ml). Nyt täytyy kuitenkin pikku hiljaa alkaa miettimään tälle jo jatkajaa. (5/5)




Rituals The Ritual Of Mehr L'Éclat EdP (ostospostaus)
Tämähän on se kappale näistä tuoksuista, josta jäi suihkeosa korkkiin kiinni, kun avasin tämän ensimmäistä kertaa. Samalla ryöpsähti ulos paljon hajuvettä. Ilmoitin Lykolle ja he lähettivät uuden tilalle. Tästä oli siis suihkeosa irti, enkä saanut sitä enää kiinni pulloon, joten täältä on aika paljon haihtunutkin sitä hajuveden jämää, mikä tänne jäi. Osan olen käyttänyt ja on todella hyvä tuoksuista. Tätä täytyy ehkä laittaa iholle vähän enemmän, että se tuoksu tulee kunnolla läpi, muuten se jää vähän vaisuksi. Onneksi on vielä täysinäinen, korkkaamaton tätä jäljellä. (5/5) 

Juicy Couture Hollywood Royal EdT (mukana Nightmare on Panning Street -projektissani)
Tässä oli vähän tummempi kukkainen ja makea tuoksu, joten oli todella hyvä käytellä talvella. Tuoksu oli todella hyvä ja se muistutti Boucheronin hajuvettä, minkä olen joskus omistanut. Boucheron oli täyttä luksusta ja tämä oli siitä ehkä vähän halvempi versio. (4/5) 

Yves Saint Laurent Black Opium EdP (LF Beauty Box 03/2023)
Olihan tämä nyt aivan ihana tuoksu ja ymmärrän tämän hehkutuksen. Tuoksu pysyikin ihollani todella hyvin ja pieni määrä riitti. Tämä ei kuitenkaan ole ihan niin huippu, että välttämättä väenväkisin haluaisin tämän itselleni, kuten joidenkin hajuvesien kanssa käy. Oli kuitenkin mahtava päästä testaamaan kunnolla tätä yllätysboxin myötä. (5/5)

Huh, nyt olen ajan tasalla näiden loppuneiden tuotteiden kanssa, vihdoinkin. Meidänkin pitäisi olla siis jo kotona reissusta, joten toivon mukaan saan esitellä ostoksia pikapuoliin. Oikein hauskaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Maybellinen Lifter Glossit on ihan huippuja, käytin sen Moon sävyn loppuun ja tuo Ice löytyy jemmoista :) Too Faced puuterista olen kuullut tosi paljon kehua ja harmi kun sitä ei enää saa! YSL Black Opium on ihana ja iholla pitkään pysyvä tuoksu, tykkään siitä <3 olen käyttänyt useamman minikoon sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein ostin jo Maybellineja lisää, mutta vielä maltoin.. Luultavimmin en malta kuitenkaan kauaa.. ;) Kyllä, niin harmi, kun tuota Too Faced'n puuteria ei enää saa! Se oli ihan täydellinen! Toivotaan, että tekee vielä paluun.
      Black Opiumistakin mietin, että varmaan, jos saisin pidemmän aikaa sitä käytellä, niin taipuisin siihenkin :D

      Poista