12.6.2023

Mitä otin matkalle mukaan?

Ajattelin pikaisesti kerrankin näyttää, mitä kosmetiikkaa tuli pakattua reissuun mukaan. Olemme matkalla noin kaksi viikkoa eli aika pitkään, joten todennäköisesti joitain tuotteita on liian paljon ja jotain liian vähän. Paikan päältä voi onneksi kuitenkin aina ostaa lisää (ainakin tällä reissulla) ja toisaalta ilmankin pärjää, ainakin joitain tuotteita. Otin mukaan kolme pussukkaa:


Ensimmäisessä on meikit, toisessa lähinnä hiustuotteita ja vähän muuta, mitä mahtui ja kolmannessa kaikki muut. Lisäksi otin vielä neljännen pienemmän pussukan, missä ovat kaikki välineet. Niitä en ollut vielä tässä kuvanottovaiheessa miettinyt, joten en voi niitä nyt esitellä. 

Ensimmäisenä hiustuotteet:


Shampoota saattaa olla liikaa, mutta joskus pesen sillä reissussa vaatteitakin hädän tullen. Joskus otan pienen määrän pesupulveria mukaan, mutta se saattaa loppua kesken. Eli tässä on kaksi shampoota, kaksi hoitoainetta ja loput ovat muita hiustenhoitotuotteita. Tuon Bleach Londonin purkin olen täyttänyt toisella shampoolla. Dream Cote pääsee mukaan, vaikken siitä oikein ole edes oppinut tykkäämään, mutta on sopivan pieni pullo ja menettelee. Lisäksi tuolla tulee taatusti käytettyä hiustenkuivaajaa. 


Tässä on putsarit, aurinkovoidetta kasvoille, sy-voide, kasvovoiteet sekä seerumi. Tuossa Aurikah-pullossa (kolmas oikealta) on kasvovettä. Tässähän nyt vaan on liikaa kasvovoiteita, mutta ihan varmasti kaikkia tulee käytettyä jonkun verran. 


Seuraavana vartalotuotteet ja yksi ainoa hajuste, mikä mukaan lähtee. Jonkin hajuveden ja varmasti vartalosuihkeita ostan paikan päältä, joten tuo saa riittää. Molton Brownin pullon olen täyttänyt toisella suihkugeelillä ja Lushin purkin vartalovoiteella. Jos laitan aurinkovoidetta, en yleensä laita enää vartalovoidetta, koska se on helteillä kropalle aivan liikaa.


Tässä jotain randomia eli käsidesi ja -voide sekä kaksi avattua pakkausta wipeseja. 


Sitten meikkeihin. Paljon huulituotteita ja näiden lisäksi aion ottaa vielä perushuulivoiteen, mutta en ole päättänyt vielä minkä. Lisäksi tässä on kulmakynä, luomivärin pohjustaja, maskara, voidemainen poskipuna ja primer. Primer saattaa loppua kesken, mutta suurella todennäköisyydellä ostan sieltä uuden. 


Tässä on meikinkiinnityssuihke, jonka otin varmuuden vuoksi varsinkin puuterisuutta poistamaan sekä pari meikkivoidetta. Meikkivoiteista päätin kuitenkin, että jätän UD:n oman kotiin ja otan vain tuon Lumenen mukaan. Suurella todennäköisyydellä ostan sieltä myös meikkivoidetta.


Lopuksi vielä puuteri, meikkipuuteri, poskipuna ja luomiväripaletti. Siellä, minne mennään, pitäisi olla kuuma, joten luulen, että meikkipuuteri on siellä kova sana. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, luomiväri jää todella vähälle käytölle, mutta otan silti tämän paletin mukaan varmuuden vuoksi. Tämä on kevytkin, ei paina paljoa. 

Tässä oli kaikki harkitsemani tuotteet ja kuvat otin viikko ennen reissua, joten pientä muutosta on saattanut tulla. UD:n meikkivoiteen tiedän jo jättäneeni kotiin, mutta kaikki muu oli vielä pakattuna tätä kirjoittaessani. Näiden lisäksi pakkasin vielä aurinkopuuterin ja sen huulivoiteen tulen valkkaamaan tyyliin lähtöpäivänä. Kovasti odotan, että saisin osteltua kaikenlaista kivaa, toivottavasti se toteutuu. On paljon suunnitelmia ja nähtävää, joten aika on kortilla, vaikka pitkään siellä olemmekin. Kivaa alkavaa viikkoa!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti