7.1.2017

Finish 10 Oldies in 10 Weeks

Aloitin tammikuun 1. päivänä pienimuotoisen projektin, jonka olisi tarkoitus kestää 10 viikkoa. Ajatuksena on käyttää ainakin 10 vanhaa tuotetta 10 viikossa. Varmasti näistä joku loppuu jo aikaisemmin projektin aikana, jolloin otan tilalle jonkun toisen vanhemmasta päästä olevan tuotteen varastoistani eli rotate-systeemillä mennään. Tällä keinolla toivoisin saavani vähintään sen 10 tuotetta loppumaan ja lopuille todella hyvän alkusysäyksen käyttää tuote vihdoinkin loppuun. 

Näin alkuun valitsin projektiin seuraavat 11 tuotetta:


Yves Rocher Hair Repair Oil
Redken Signature Look Fashion Waves 07 Texturizing Sea Spray
Avon Advance Techniques Mirror Shine Spray
Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry
Dermosil Arctic Berries Concepts Sea Buckthorn Hand Cream
Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist
Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask
Badger Balm For Hardworking Hands
Vitalis Lip Lover Caramel
Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar
Yves Rocher Blackberries Nourishing Lip Balm

Näistä kaikki ovat totta puhuen liian vanhoja ja aika jo käyttää pois nurkista pyörimästä. Näistä kaikista olen kuitenkin itse ostanut 9 ja vain kaksi on tullut yllätysboxeista. Eli jossain vaiheessa tarkoitus on ollut nämä tosiaan käyttää, mutta kun sitä tavaraa tulee sisään niin nopeaa vauhtia, niin monille tuotteille käy näin. Uudet ja ihmeellisemmät syrjäyttävät vanhat. 

Tästä näkee suurinpiirtein, mitä kaikissa on jäljellä:


Osaa on käytetty enemmän ja osaa vähemmän, Redken ja Erno Laszlon saippua ovat ainoat korkkaamattomat. Ihan varmasti luulisin saavani kuvassa olevista ainakin kuusi loppumaan (epävarmoja ovat Yves Rocherin hiusöljy, Redken, Dermosil, Badger ja Vitalis), joten niiden tilalle löytyy jotain muuta sitten, kun loppuvat. Viikon verran näitä on tullut jo käytettyä ja muutaman kanssa mennään jo melkein finaalissa. Oikeastaan missään näistä tuotteista ei ole mitään suurempaa vikaa (no, Yves Rocherin huulirasvan väri on kaamea, muuten kyllä toimiva rasva), mutta kuten sanoin on vain tullut sysättyä jossain vaiheessa syrjään.

Päivityksen, missä mennään, teen ehkä vain kerran eli puolessa välissä projektia, katsotaan. Odotan kyllä innolla, että saan nämä käytettyä ja kaappeihini tilaa. Muutama iso putilo kuitenkin mukana. Tällä projektilla nyt aloitetaan, lisää seuraa. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti