1.1.2017

Project Polish 2016 Final Update

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Uusi vuosi on nyt hyvä aloittaa lopettamalla molemmat vanhat projektit ja aloittamalla uudet. Tänään olen kuvannut ja kuvannut ja jos aloittaisin nyt vaikka loppuvuoden 2016 kynsilakkaprojektin viimeisestä päivityksestä. Menikö hyvin vai menikö huonosti.. 

Tästä lähdettiin liikkeelle syyskuun alussa:



Alkuvaiheessa lakkoja oli yhteensä 14, mutta tarkoitus ei toki ollut käyttää kaikkia loppuun vaan ainoastaan saada muutama loppumaan ja lopuille enemmän käyttöä.

Joulukuun aikana käytin edes vähän kaikkia muita paitsi Rimmelin I Love Lasting Finish- ja Lumenen Gel Effect -lakkoja. Tässä jäljellä olevien lakkojen osalta lopputilanne:


Kaikkia lakkoja tuli koko projektin aikana käytettyä edes jonkun verran ja sen käytön huomaa, koska keskityin vain näihin 14 lakkaan.  Mitään muita en ole koko 4 kuukauden aikana käyttänyt.

Yksi lakka loppui joulukuun aikana:


Eli tämä pienen pieni Yves Rocherin 14. Rose (3 ml) -putilo. Mutta tämän loppuminen oli kyllä sitkeässä. Oli todella peittävää lakkaa, yhdellä kerroksella pärjäsi. Sen lisäksi tämä ei ollut mitenkään paksua, joten lakan pinta ei tuntunut alenevan millään. Sävystä tykkäsin kovasti ja muistuttaa erästä OPIn lakkaa, joka minulta löytyy. Käytin tätä ainakin kolme kertaa joulukuussa ja sen lisäksi paikkailin lakkauksia. Loput jälleen valutin kynsille, joten tyhjä on.

Yhteensä koko projektin aikana sain loppujen lopuksi käytettyä viisi lakkaa:


Isadora Wonder Nail - 503 Fresh Linen (6 ml)
Kubiss London - Shade No. 46 (9 ml)
e.l.f. - Blush (6 ml)
Essence colour & go - 21 fabuless (5 ml)
Yves Rocher - 14. Rose (3 ml)

Yhtään glitter-lakkaa en valitettavasti saanut loppumaan, vaikka siitäkin uskalsin haaveilla. 

Tarkoitushan oli myös olla ostamatta uusia lakkoja, mutta siinä tehtävässä hieman epäonnistuin. Ostin kolme lakkaa reissusta ja lisäksi sain neljä lakkaa eri boxeista ym.:


Joulukuussa uutena sain tuon oikealla olevan Isadoran lakan Citymarketin yllätyspussukasta. Näiden neljän kuukauden aikana viisi siis loppui ja seitsemän tuli tilalle. No suurella todennäköisyydellä ilman tätä projektia minulla olisi myös nuo viisi loppunutta vielä varastoissani. 

Olen erittäin tyytyväinen projektin tuloksiin, niin tyytyväinen, että kehitin uuden projektin tälle vuodelle. Hieman erilaisella kuviolla kuitenkin mennään, että saisin hieman enemmän vaihtelua lakkojen käyttöön. Siitä enemmän tässä jossain vaiheessa. Hyvää vuoden ensimmäisen päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti