16.1.2017

Finish 17 in 2017

Vielä yksi projekti tähän ja sitten vähäksi aikaa rauhoitetaan tilanne. Päätin käyttää 17 meikkituotetta vuoden 2017 aikana. Siinä on kyllä haastetta, koska meikit ovat sellaisia, joita tykkään käytellä vaihtelevasti enkä keskittyä yhteen ja samaan. Olen nyt kuitenkin yrittänyt valita tuotteet niin, että se voisi olla jopa mahdollista. Osan kohdalla se kuitenkin tarkoittaa sitä, että pitäisi jaksaa käyttää todella tiuhaan tahtiin. Tässä tuotteet:


Ja ehei, tarkoitus ei ole käyttää noita paletteja kokonaan vaan vain muutamat napit kummastakin. Projektiin kuuluu tasan 17 tuotetta, jotka kaikki toivottavasti tulisi käytettyä. Ainoastaan Beccan primeri ja Rimmelin Apocalips ovat sellaisia, joita olen viime ajat käytellyt jo muutenkin paljon. Muut ovat joko täysin korkkaamattomia, satunnaisessa käytössä olleita tai käytön jälkeen kauan laatikossa maanneita. Kuvat on jälleen otettu tammikuun alussa, joten tuotteiden käyttö on jo alkanut ja jotkut on kyllä erittäin helppo saada loppumaan. Vuosi on kuitenkin aikaa.

Huulipunia, -kiiltoja ja -lakkoja on viisi. Näiden kanssa tulee varmasti tekemään tiukkaa, koska huulituotteiden kohdalla tykkään vaihtelusta. Lisäksi käytän esimerkiksi töissä yleensä mieluummin huulirasvoja. Siellä huulet kuivuvat nopeasti ja huulirasvoille on tarvetta. 

Pari MUAn tuotetta oli vuoden alussa täysin korkkaamattomia: Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss sekä Sheer Finish Lipgloss sävyssä Some Me Time. Molemmat on nyt kuitenkin korkattu ja sävyiltään aivan mahtavia. Lisäksi projektissa on mukana MUAn huulipuna sävyssä 14 Bare, Rimmelin Apocalips sävyssä 100 Phenomenon ja Elfin mattahuulipuna, josta on kaikki viitteet mihinkään sävyyn tms lähteneet.

MUAlle tein jossain vaiheessa ison tilauksen, koska huulituotteet olivat kovassa alennuksessa. Niistä osa on jäänyt täysin korkkaamatta, nämä pari tässä eivät ole ainoat. Sen vuoksi tässä on kolme sen merkkistä mukana, että saisin niillekin käyttöä. 

Kaikki viisi ovat sävyiltään melko samanlaisia ja sellaisia joita pystyn ihan hyvin päivittäin käyttämään. MUAt ovat kaikki myös melko kosteuttavia, joten niitä voisi ajatella käytettävän jopa siellä töissä.







Vichyn Dermablend Foundationia käytin jossain vaiheessa paljonkin, mutta sitten se unohtui. Tämä on erittäin peittävä voide, jollaista en mielelläni ihan joka päivä ainakaan käytä. Olen erittäin hidas muutenkin saamaan värivoiteita kulumaan, joten tämän kanssa voi tehdä tiukkaa.  

Beccan Poreless Priming Perfectoria on tuubissa jäljellä ehkä 3/4. On niin tujua ainetta, että kovilla pakkasilla ei voi käyttää. Lisäksi tätä tarvitsee kerralla laittaa minimaalisen vähän, muuten se ei toimi meikin alla. Yritän tsempata tämän kanssa kesää kohden enemmän ja täytyy katsoa, mikä vuoden lopussa on sitten tilanne. Toivon, että ei käy niin että täytyisi heittää pois. Paras primeri, mitä olen todella rasvoittuvalle iholleni ikinä käyttänyt.

Almay Smart Shade Skintone Matching Makeup -näytteen käytin jo yhden viime vuonna. Tämä oli ihan ok tuote ja kokoa näytteellä on vain 3 ml, joten saan loppumaan. Ensiksi käytän kuitenkin Livboxista kauan sitten tulleen Rimmelin BB-voiteen, joka loppuu minä päivänä tahansa.

BareMineralsin Concealer on pyörinyt laatikoissa melko kauan. Pelkkänä peiteaineena en voi tätä käyttää, mutta ns. setting powderina kyllä. Tämä vaan harmittavasti korostaa juonteita, joten siinäkään tehtävässä en mielelläni ihan joka päivä käytä.

Kuvasta näkee, mitä muutamista tuotteista on jäljellä. 

Lisäksi yritän saada käytettyä Wet'n Wildin Cover All -paletista viimeisen jäljellä olevan napin eli tuon vihreä neutralisoijan. Jos vain muistan joka päivä laittaa, niin loppuu kyllä.

Otin mukaan projektiin myös tuon Lord & Berryn Nude Liplinerin, joka on tullut joskus LF Beauty Boxista. Näiden käyttö on itselläni myös erittäin hidasta senkin vuoksi, että unohdan niiden olemassaolon. Jos nyt tämän projektin myötä muistaisin käyttää. 



Dermosilin Pretty Makeup Palette oli vuoden alussa korkkaamaton. Täytyi oikein tarkistaa, että olen ostanut tämän Dermoshopista viime vuoden huhtikuussa hintaan ~6 EUR, enkä ole edes testannut! Tästä olisi tarkoitus saada käytettyä vain concealer, powder ja blusher ja näitä olen tietenkin jo käyttänyt tässä tammikuun aikana. Peiteväri (joka on voidemainen) ja poskipuna ovat loistavia, mutta puuteri on liian tumma tälle haamunaamalle. Jätän ehkä suosiolla sen käytön kesälle tai viikonlopuille, kun ulkonäöllä ei ole niin väliä. Ja tosiaan, tässä paletissa oli myös peiteväri, sitä ei edes tiedä, mitä omistaa. Luulin, että L.A. Girlin peiteväri on ainoa omistamani, pöh.

Paletissa olevaa ruskeaa luomiväriä voin myös alkaa käyttämään kulmilleni, kun tämä nykyinen pian loppuu. En kuitenkaan uskalla ottaa sitä tähän projektiin mukaan, on sen verran hitaammanpuoleista käyttöä. 

Makeup Revolutionin Ultra Blush Palette All About Pink oli ensimmäisessä blogipostauksessani. Tuossa kuvassa on valitettavasti ikävä varjo, joten sieltä ensimmäisestä postauksestani sävyt näkyvät vähän paremmin. Olen rastittanut ne kolme sävyä, mitkä on tarkoitus käyttää. Vasemmalla ylhäällä on todella vaalea poskipuna, mitä en minäkään voisi poskipunana käyttää, joten olen käytellyt sitä luomivärinä. Sillä linjalla jatketaan, kunnes se loppuu. Oikealla ylhäällä on aivan upea highlighter, jonka jokapäiväinen käyttäminen ei ole ongelma eikä mikään. Jos ei olisi korostusvärejä jonossa, ostaisin tuon, jos erikseen myytäisiin (en ole tarkistanut, myydäänkö). Tarkoitus olisi saada käytettyä myös alarivistä poskipuna, joka on toinen vasemmalta. Tätäkin olen jo jonkun verran käyttänyt ja pannu jo melkein tulee läpi, joten ei ole ongelmia saada vuoden sisällä loppumaan. Tosin nyt tammikuussa olen ensin keskittynyt tuohon Dermosilin poskipunaan. 

Tässä kuvassa sävyt näkyvät hieman paremmin:


En vielä tiedä, kuinka usein teen projektin etenemisestä päivityksiä. Ehkä kvartaaleittain, puolessa välissä tai kun saan muutamia tuotteita loppumaan. Tässä on nyt kuitenkin kokonainen vuosi aikaa, joten ei tarvitse hötkyillä. Loppumisia voi kuitenkin joutua odottelemaan vaikka nopeasti jotkut tuotteet tuntuvatkin kuluvan. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Oho, melkoisen projektin päätit ottaa! :o Tsemppiä :D Itsekin ajattelin aloittaa jonkinlaisen pannuprojektin, joskin ihan tällaista tuotekasaa en taida uskaltaa kerätä :)

    VastaaPoista
  2. En ole kommenttiasi aikaisemmin huomannut, anteeksi! Kiitos paljon :) Kovat on tavoitteet, mutta toivotaan, että vuodessa ehtisi jotain saada aikaankin ;) Kovasti tsemppiä myös itsellesi pannuprojektissa!

    VastaaPoista