22.1.2017

Vartalosuihkekaaos

Vartalovoiteet eivät ole ainoa tuoteryhmä, joiden kanssa olen ollut helisemässä. Myös vartalosuihkeita on minulla ties kuinka pitkäksi aikaa käytettäväksi. Vielä, kun tähän laittaisi hajuvedet päälle, niin missä vaiheessa nämä kaikki oikeasti ehtii käyttämään? Minulle tämä määrä on aivan liikaa. Tyttärilläni näitä suihkeita myös riittää ja niissä omissaan on heilläkin tekemistä.


Omistamistani 11 vartalosuihkeesta täytyy pitää pieni puolustuspuhe. Näistä ainoastaan kaksi on ostettu Suomesta: The Body Shopin Mango on ostettu tietenkin TBS:sta ja sen lisäksi Victoria's Secretin Coconut Passion on tilattu Nordicfeelistä. Kaikki muut on ulkomailta tuotu ja ulkomaan ostosten kanssahan ei tarvitse järkeillä... Nämä jäljellä olevat on rehattu Brasiliasta, Hollannista, USA:sta ja Virosta. USA:ssa kävimme vuoden 2015 lokakuussa ja kuusi näistä tuotteista on siltä reissulta peräisin.


Viime vuonna sain kulumaan ainoastaan kolme suihketta, joista niistäkin kaksi meni huonetuoksuina. Tuoksuja vain on niin paljon eikä koko ajan viitsisi käyttää samaa. Nyt kuitenkin päätin, että ainakin neljästä vartalosuihkeesta on tänä vuonna "päästävä eroon", niistä tulee jo hyllyyn tilaakin (uusille.. hmm..). Siksipä otin Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektiini mukaan tuoksun, jota on vähiten jäljellä eli VS:n Coconut Passionin. Kun se on loppu, niin otan tilalle seuraavaksi eniten käytetyn. Sen toivoisin myös loppuvan projektin aikana, jolloin minulla olisi koko loppuvuosi aikaa keskittyä vielä kahteen. Uskoisin onnistuvani ja koska aikaa riittää, pystyn käyttelemään muitakin tuotteitani.



Sanomattakin selvää, että uusia suihkeita ei nyt saisi ostella, ei edes sieltä ulkomailta. No jos niin käy, niin sille on varmasti todella hyvät perustelut (ihan varmasti). Tiedän, että jos B&BW-tuotteisiin törmään, niin tekee todella tiukkaa sanoa ei. Mutta näin lähtökohtaisesti tarkoituksena on nyt käyttää olemassa olevia ja saada näistä paljon iloa. Näissä on kaikissa ihan erilaiset tuoksut, mutta se on kaikissa samaa, että tuoksuvat aivan ihanilta! Hyvää sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti