12.1.2017

Loppuneet tuotteet joulukuu 2016

Loppuneiden tuotteiden kasa ei ole mielestäni ihan yhtä iso kuin marraskuussa, mutta on iso kuitenkin ja paljon läpikäytävää.  Pakko käydä heti asiaan. 


Hiustuotteet:


Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Shampoo & Conditioner - aivan loistava duo, joita olen käyttänyt monta isoa pönikkää aikaisemminkin ja tulen myöhemminkin käyttämään. Mikä harvinaista, nämä loppuivat varmaan kolmen päivän sisällä toisistaan. (5/5)

Kebelo Clarifying Shampoo - LF Beauty Box 07/2015 - tämä oli siis syväpuhdistava shampoo. Tämä ei pessyt narisevan puhtaaksi, mutta kuitenkin huomasi, että poisti hyvin hiuksista kaikkien aineidet jämät. Tykkäsin tästä. (4/5)

Schwarzkopf got2b Glued Blasting Freeze -hiuskiinne - Livbox 11/2016 - piti olla erittäin pätevä hiuskiinne, mutta ei tämä nyt minulla niin hyvin toiminut kuin luotto-Osis. (3/5)

Biozell Texturizing Spray - HG, do I need to say more? (5/5)

Batiste Floral & Flirty Blush Dry Shampoo - Batistet ovat myös suuria suosikkejani, tässä oli kaikkien tehojen lisäksi ihana tuoksu (5/5)

Cutrin Chooz Refressing Dry-Shampoo - Livbox 09/2016 - tämä menee kategoriaan 'ihan ok', ei ihan yhtä hyvä kuin Batistet (3/5)

Osis+ Big Blast Volyymigeeli - Livbox 04/2016 - tämän kanssa olisi pitänyt käyttää hiustenkuivaajaa saadakseen kaikki tehot irti. Itse en sillä kertaakaan kuivannut hiuksia tämän käytön aikana, mutta pidin tästä kuitenkin. Tämä silotti ja antoi kiiltoa. (4/5)

Kasvojenhoitotuotteet ja saippuat:

Freeman Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser - tätä käytin aamupuhdistukseen ja ihastuin täysin. Tästä tulee mieleen First Aid Beautyn Pure Skin Face Cleanser, josta joskus taannoin kerroin. Tulen ostamaan lisää, kun ei ole kallistakaan, mutta on erittäin riittoisaa. (5/5)

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser - Livbox 11/2016 - ihanan raikas tuoksu eikä ollut ollenkaan kuivattava vaikka geelimäinen olikin, voisin ostaa täysikokoisenakin (5/5)

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar puhdistusvesi - Livbox 10/2016 - tämäkin oli oikein mukava uusi tuttavuus. Kuten olen sanonut, en näe misellivesissä juurikaan eroja, mutta tämä oli jotenkin enemmän vesimäistä kuin jotkut toiset. Ostan varmasti tätä lisää, kun vanhat loppuvat. (5/5)

Gunry Äpple & Kanel Flytande Tvål - tämän hommasin paikalliselta kirpputorilta - tässä oli ihanaakin ihanampi jouluinen tuoksu (4/5)

Sandalwood Soap - mieheltä Tahitin tuliaisina - iso perussaippua, kesti pitkään. Näitä saippuoita oli muutamia ja säästelin pitkään kaapissa, kunnes päätin käyttää pois. Tämä oli viimeinen. (4/5)

Vartalovoiteet:

Weleda Birch Cellulite Oil x2 - vanhoja kuin taivas, mutta tuli käytettyä, tuoksuiltaan vielä hyvät, mutta muuten pidin aika turhakkeena tuotteena (1/5)

Avon Naturals Comforting FIG Body Lotion - aivan ihana tuoksu, voidekin oli sopivan paksua. Ainoastaan pullosta miinukset, kun kaikkea ei saa ulos ja tuohon materiaaliin tarvitaan jo teräasetta, että sen saa kahtia. (4/5)

Kate Moss Lilabelle Truly Adorable Body Lotion - Fragrance Direct -verkkokaupasta - ihanan raikas, parfyymimäinen, voimakas, kukkainen tuoksu, mutta itse voide oli aika vetistä (3/5)

The Body Shop Frosted Cranberry Body Butter - olisiko ollut joulun 2015 tuote? - sain tämän tyttäreltäni, joka ei ihastunut tuoksuun. Täytyy myöntää, että en itsekään tuoksusta oikein pitänyt, mutta tehoiltaan nämä TBS:n vartalovoit ovat taattua tavaraa. (4/5)

Rfsu Nice N'Cool Intim After Shave - Livbox 04/2015 - itselleni täysin turha tuote (0/5)

Suihkusaippuat:

L'Occitane Aromachologie Relaxing Shower Gel - kalenterin luukusta viisi - oli aivan niin ihana tuote kuin odotinkin. Tuoksu oli huumaava ja itse tuote ihanan hoitavanoloista (5/5)

Dermosil Cranberry Shower Gel - tämän olen joskus pisteillä poiminut Dermoshopista, mutta nyt en sitä sieltä enää löydä - tykkäsin kovastikin tämän raikkaasta tuoksusta, pullo on ollut saunatiloissa käytössä melko pitkään (4/5)

Yves Rocher Cranberry & Almond Bath & Shower Gel - joulun 2016 LE-tuote - taattua YR:n suihkugeelilaatua, mutta tuoksultaan aika mieto (3/5)

Nivea Caring Shower Silk Mousse - Livbox 12/2016 - tältä odotin paljon, mutta jotenkin tämän tuoksu tökki erittäin pahasti. Yleensä tykkään Nivean perustuoksusta, mutta tässä mentiin sen kanssa jo liian pitkälle. Pehmeä vaahtomaisuus oli kuitenkin kiva juttu tässä. (2/5)

Rfsu Daily Wash With odour Block for All Day Freshness - Livbox 12/2016 - tämä oli ihan perustuote, jota ilmankin pärjää (2/5)

Huuli- ja käsirasvat:


Labello Care & Colour -huulivoide - Livbox 11/2015 - huulirasva oli melko hoitava, mutta koska oli väriltään punaista, en tykännyt ollenkaan, hyvä kun loppui. Hoitavuudesta kuitenkin yksi piste. (1/5)

Avon Care Kakao -huulirasva - tämänkin sain kuin sainkin vielä vuoden 2016 puolella käytettyä pois. Tämä on aika vanha, ei ole tullut käytettyä, koska purkki on erittäin epäkäytännöllinen. Ihan kuin olisin Avonin uusista kuvastoista nähnyt, että nykyään tämä tulee tuubissa. Itse rasvakaan ei kovin hoitavaa ollut, sai olla koko ajan lisäämässä. (2/5)

Yves Rocher Cranberry & Almond Hand Cream -  joulun 2016 LE-tuote - mielestäni tässä oli YR:n joulutuotteiden käsirasvoista paras tuoksu, josta tykkäsin kovastikin, mutta niistä tehoista menee piste (4/5)

Yves Rocher Pear & Cocoa Hand Cream - joulun 2016 LE-tuote - tässä oli myös todella kiva tuoksu, mutta ne tehot, ne tehot. Tähän tuubiin pääsi koirakin käsiksi.  (4/5)

Random:

Palmolive Men Sport 24H Protection Deodorant - erittäin tehokas, pitävä ja miedontuoksuinen deodorantti, jonka olen jo ostanut uudestaan (5/5)

Adidas Adipure Pure Performance 24h Anti-Perspirant - Citymarketin goodiebagista - vaikutti oikein aikaansaavalta tapaukselta, jota voisin harkita ostavani (5/5)

Adidas Adipure Pure Performance 24h Absorbing Cotton Tech - Citymarketin goodiebagista - tämä taas oli pitävyydeltään täysi susi, en tule ostamaan (0/5)

Yves Rocher 14. Rose -kynsilakka - käytin loppuun 2016 lakkaprojektissani (4/5)

Yves Rocher Vanilla Eau de Toilette - tämä meni loppujen lopuksi kokonaan huonetuoksuna. Erittäin voimakas vaniljan tuoksu. (2/5)

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax  - Livbox 09/2015 - täydellinen tuote, jonka tule ostamaan vielä uudestaan, monta putiloa jo käytetty (5/5)

Oxygenol Sensitive -Hammastahna - Citymarketin goodiebagista - ihanan raikas tahna, mutta aika vetistä (2/5)

Näytteet: 



Mainitsen jälleen vain muutaman parhaan (oikeastaan kaikki paitsi Dermosilin Arganöljyhiusnaamio olivat hyviä - tämä näyte ei saanut aikaan mitään):

Ehdottomasti paras on isosta kuvasta pois jäänyt Patykan Huile Absolue Skin Booster Serum - Jolie Lux Box - mikä mahtava seerumi! Teki ihmeitä, pehmensi ihoa, kosteutti, ei rasvoittanut, tuoksu oli juuri sellainen ihana kuin luonnonkosmetiikassa odottaa olevankin. Aloin metsästämään tätä netin syövereistä ja löytyihän sitä vain ja ainoastaan huimaan hintaan. Sen vuoksi en nyt tähän hätään ainakaan ole ostamassa vaan yritän käyttää ensin vanhoja pois. Olen myös haaveillut siitä yhdestä TBS:n seerumista. (5/5)

Katy Perry's Mad Love Eau de Parfum -näyte - Citymarketin goodiebagista - tuoksu oli ihanan tyttömäinen ja karkkimainen, mutta ei valitettavasti pysynyt ihollani pitkään (4/5)

Naomi Campbell Queen of Gold Eau de Toilette -näytteet - tästäkin tuoksusta pidin kovasti, mutta sama ongelma kuin edellisessä, ei pysynyt kauaa ihollani. Näytteet olivat aika outoja, tuote oli nestemäisenä pussissa (ei siis sisältänyt pyyhettä). (4/5)

L'Occitane Verbena Refreshing Cloth with Organic Verbena Extract -liina - joulukalenterin luukusta neljä - käytin tämän meikinpoistoon ja toimi siinä hyvin (en yrittänyt poistaa silmämeikkiä). Tässä oli myös hyvä tuoksu. (4/5)

En taaskaan viitsinyt laskea, kuinka monta tuotetta tuli käytettyä. Olen kyllä miettinyt tilastojen pitämistä käyttämistäni määristä ja niiden arvosta. Se olisi tietenkin hyvä aloittaa nyt tammikuussa. Toisaalta olen ajatellut, että lopettaisin käsisaippuoiden ja deodoranttien esittelyn täällä, jos en ole niitä osto/saantivaiheessa blogissa esitellyt tai jos eivät olleet aivan erityisen mahtavia. Ne ovat kuitenkin sellaisia perustuotteita, mitä menee ihan koko ajan ja paljon. Lisäksi useimmiten samat toistuvat kuukaudesta toiseen. Katsotaan, miten edetään. Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti