31.1.2017

Ostoksia part II

Seuraavaksi vuorossa ostososaa kakkonen. Elevenin paketti oli iso:


Eleveniltä tuli ilmoitus, että antavat vielä 11 % lisäalennuksen jo alennettuihin tuotteisiin, joten asia oli sillä selvä. Olin jo aikaisemmin katsellut heidän tarjouksessa olevia tuotepakettejaan, niin olin erittäin helposti myyty. Tilaukseen lähti kolme pakkausta:




Paketti piti sisällään seuraavat tuotteet:

Almond Milk Beeswax Hand Creme (7 g)
Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil (4,25 g)
Thoroughly Therapeutic Honey & Grapeseed Oil Hand Creme (20 g)
Hand Salve (8,5 g)
Coconut Foot Creme (20 g)
Lemon Butter Cuticle Cream (8,5 g)

Kunhan tässä nyt saan noita projektissa olevia tuotteita käytettyä, niin korkkaan näistä heti jonkin käsirasvan ainakin. Cuticle Creamin laitoin jo meikkipussukkaan, joten varmaan töissä tulee ahkerasti käyteltyä. Aivan mahtava Burt's Beesin paketti ja näitä oli siellä Elevenillä muitakin. 



Tämä piti sisällään seuraavat tuotteet:

Almond Shower Gel (250 ml)
Bonne Mère Milk Soap  (100 g)
Almond Milk Concentrate (100 ml)
Almond Supple Skin Oil (15 ml)
Almond Hand Cream (30 ml)

Tämän osto oli osittain L'Occitanen onnistuneen joulukalenterin aikaansaannosta. Voi olla, että ilman sitä tämä paketti olisi jäänyt hankkimatta. Näiden tuoksusta pidän niin tuhottoman paljon, enkä malttaisi päästä jo korkkaamaan. Ja osa näistä on ihan kunnollisen kokoisia tuotteita. Ups, taisin muuten sanoa, että kiellettyjä aineita ei ostoksissa ole, mutta tässäpä on Milk Concentrate. Ei kovin suuri purkki kuitenkaan. 

Ja lopuksi kuten vanha kulunut sanonta sanoo: viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Elizabeth Arden Superstart Value Set:


Tästä paketista löytyvät: 
Superstart Skin Renewal Booster (30 ml)
Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum (5 ml)
Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum (7 kpl) 

Näiden pitäisi olla oikein tehotrio, joten näiltä odotan ehdottomasti tulostakin. Tietysti, jos ovat liian tulosrikkaita, niin kukkarohan siinä kärsii, mikäli on siis aivan pakko ostaa lisää. 

Sain myös muutaman maininnanarvoisen näytteen:


Karl Lagerfeldin hajuvesi vaikuttaa todella hyväntuoksuiselta. En ole tosin vielä kunnolla suihkutellut, mutta noin pullonsuusta. Lancomen CC Cream (5 ml) sävyssä 02, joten valitettavasti aivan liian tummaa itselleni tällaisenaan kesälläkin. Sekoittamalla sitä johonkin muuhun omistamaani toivon, että saan kuitenkin toimimaan.

Tuotteita tuli tämän yhden tilauksen mukana yhteensä 16 kappaletta, melko monta. Tällaiset lahjapakkaukset ovat todella käteviä juttuja päästä tutustumaan erilaisiin tuotteisiin. Purkit ja tuubit ovat yleensä pieniä, joten jos ei tykkää, niin on äkkiä kuluttanut loppuun (tai mitä sitten kukin tekeekin). Mutta monesti näistä tekee todella hyviä löytöjä ja uskaltaa ostaa sen täysikokoisenkin tuotteen, kun on saanut kunnolla ensin testattua. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti