6.1.2017

Livbox projekti 2016 finaali

Hyvää loppiaista! Ihanaa, tänään on vapaapäivä ja ulkona on kylmä, mutta todella hieno talvikeli. Mikäs sen parempaa kuin istua sisätiloissa tietokoneen ääressä ;) Syyskuussa alkanut Livbox-projektini päättyi virallisesti joulukuun lopussa, joten olisi aika käydä läpi, miten siinä loppujen lopuksi kävi. Nyt on luvassa pitkä, tilasto- ja kuvarikas postaus. 


Projektissa olivat mukana Livboxeista aikavälillä 02/2014 - 08/2016 kaappeihini jääneet tuotteet (mukana ei siis esim. pinsetit, hiusjutut tms). Näitä tuotteita löytyi projektin alussa kaapeistani yhteensä 62 kappaletta. Ja nyt skarppina joku huomaa, että jälleen on alkuperäinen määrä muuttunut. Jep - kun kävin kynsilakkojani läpi, olin varma, että yksi niistä on aikoinaan tullut Livboxista ja oikeassa olin. Eli tällainen vielä löytyi, joka siis on puuttunut laskuista ja kuvista alusta asti:


Joulukuussa keskityin jo korkattuihin tuotteisiin, joten mitään uutta en tullut avanneeksi. Tässä on tuotteet, mitä lähinnä käytin (loppuneiden lisäksi):


Satunnaisesti käytin joitain muitakin, mutta en mitenkään maininnan arvoisesti. Mitä sitten loppui..? Vain ja ainoastaan nämä neljä:


Labello Care & Colour -huulivoide - Livbox 11/2015
Osis+ Big Blast Volyymigeeli - Livbox 04/2016
Rfsu Nice N'Cool Intim After Shave - Livbox 04/2015
Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax  - Livbox 09/2015

Tosin olen kyllä näihin neljäänkin erittäin tyytyväinen. Varsinkin tuon Labellon loppumiseen, ei ihan ominta omaa värinsä puolesta. Myös rfsu oli aika turhake itselleni. Osis ja Lumene olivat erittäin hyviä tuotteita ja Lumenen kulmavahasta harja jäi vielä uusiokäyttöön.

Sitten ne muutamat tuotteet, joita en saanut kovasta käytöstä huolimatta loppumaan. Nämähän olivat kaikki niiden alkuperäisten 21 tuotteen tavoitteessani, jotka halusin saada käytettyä:


Yritys oli tosiaan kova, mutta en siinä projektin aikana onnistunut. Tammikuun ensimmäisen viikon aikana näistä ovat kuitenkin jo loppuneet Lumenen aurinkopuuteri sekä Clarinsin Beauty Flash Balm. Lumenen naamiota käytin sen kaksi kertaa viikossa (kuuliaisena noudatan ohjeita), mutta raja putosi vain tuon verran kuin kuvassa näkyy. Lumenen kynsilakka taas.. tuli kyllä käytettyä ja paljon, mutta ei toivoakaan. 

Tässä on kaikki projektin eli neljän kuukauden aikana loppuun käyttämäni tuotteet:


Yhteensä sain käytettyä 24 tuotetta, kun alkuperäinen tavoite oli se 21 kappaletta. Kaksi tuotetta annoin näiden lisäksi eteenpäin: Paesen luomivärin sekä Kubiss Londonin puuterin. Yhteensä kaapeistani katosi projektin aikana siis vanhoja Livbox-tuotteita 26 kpl, mikä on mielestäni huippuhyvä saavutus.

Tässä vielä lähtökohta syyskuulta (kuvasta puuttuu neljä tuotetta):


Ja tässä, mitä joulukuun viimeisenä päivänä oli jäljellä:


Kyllä se kasa näyttää pienemmältä..

Huvikseen lisäksi kuva jäljellä olevista tuotteista, jotka ovat tulleet boxeista aikavälillä  09-12/2016:


Niistä on jäljellä yhteensä 12 tuotetta, joten kyllä uusimmistakin boxeista on tullut jo monta kulutettua. Näistä jäljellä olevista muutamat ovat päivittäisessä käytössä.

Vielä lopuksi ihan kaikkien Livboxeista saatujen jäljellä olevien tuotteiden kuva eli aikaväli 04/2014-12/2016:


Kuvassa on yhteensä 48 tuotetta. Ehkäpä jossain vaiheessa tätä vuotta teen tarkistuksen, mitä tästä kasasta on jäljellä. Mutta erillisenä projektina en nyt enää vie tätä eteenpäin.

Tykkäsin suurimmalta osin kovastikin käytellä näitä tuotteita ja on myös parempi omatunto, kun saa rahoilleen vastinetta. Osa käytetyistä tuotteista oli kuitenkin sellaisia, jotka olisivat vieläkin kaapissani odottamassa vuoroaan, mutta enää ei tarvitse niitä ihmetellä. Senkin tässä huomasi, että suurin osa Livboxeista tulleista tuotteista on ollut täysin käyttökelpoista tavaraa ja sopineet itselleni. Muutenhan tämä viimeisen kuvan kosmetiikkakasa olisi paaaljon suurempi. Oli kiva projekti, muita odotellessa. Hyvää illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti