25.8.2017

Boxien testailut osa I

On tullut taas jonkin aikaa käyteltyä viimeisimpien boxien tuotteita, joten niistä jälleen mietteitä. Tässä ensimmäisessä osassa Bette ja Jolie boxin tunnelmia. Laatikothan olivat seuraavanlaiset:



Jolie boxista testasin kaikki tuotteet, mutta Bettestä jätin Lumenen yövoiteen korkkaamatta, koska haluan korkata sen vasta, kun otan sen kunnolla käyttöön.  

Jälleen voisi katsastaa ne omasta mielestä huonoimmat tuotteet. Nämä eivät oikeasti säväyttäneet ollenkaan, en ole edes diplomaattinen tällä kertaa:

 
Helein Skin, Hair & Nails -kauneusravintolisää olen nyt säännöllisesti ottanut sen yhden päivässä, mutta en näe minkäänlaisia tuloksia missään. Ihoni, tukkani ja kynteni ovat ihan samalla mallillaan. Ne edelliset Heleinin ravintolisäthän eivät myöskään tuottaneet tulosta. Kun lopetin niiden syönnin, ei mikään muuttunut huonompaan suuntaan, joten olivat omalla kohdalla täysin tehottomia. Ehkä näitä pitäisi syödän paljon kauemmin, että jotain huomaisi tai sitten ei vaan rehellisesti sanottuna tehoa minuun ollenkaan. Muutenkin kuulun siihen asiakaskuntaan, joka ei halua näitä ravintolisiä kauneusboxeihin. 

Alima Pure Eye Primeriin olen todella pettynyt! Odotin tältä kehujen myötä erittäin paljon, mutta ei toimi itselläni. Tuote on niin kalliskin, joten luulisi toimivan. Tämä jotenkin imee luomivärin itseensä eikä yhtään syvennä sen sävyä, eikä todellakaan pidennä silmämeikin kestoa. On vetistä, menee juonteisiin eikä tasoita ihon sävyä. Olen yrittänyt laittaa tätä todella vähän ja sitten jonkun verran enemmän, mutta aina sama lopputulos. Olen antanut tämän imetyä jonkun aikaa, vähän kauemmin ja todella kauan, ei vaikutusta. No toivon, että tämä on jotenkin hoitanut luomiani sisältämiensä hoitavien ainesosien ansiosta, mutta siitä en osaa sanoa mitään. Olen nyt alkanut laittamaan tätä ensin luomilleni ja sitten kunnon pohjustajaa päälle eli tällä hetkellä se on Avonin pohjustaja. Sillä tavalla saan tätäkin käytettyä eikä mene silmämeikkikään hukkaan. Toivotaan, että se tekee työtään sen kunnon pohjustajan alla.

Joik Silky Facial Serum with Cranberry & Wheat Germ Oils oli myös suuri pettymys. Tässä oli ihmeellinen, ei-niin-hyvä haju eikä tämä imeytynyt ollenkaan. Ensimmäisillä kerroilla laitoin päälle vielä tuota samassa boxissa tullutta Joikin yövoidetta ja aamulla naamani kiilsi kuin olisi vaseliinilla voideltu. Käytin tätä yövoiteena sitten yksinään ilman, että laitoin päälle enää mitään. Silti naama kiilsi aamulla normaalia enemmän. Ei ollut minun juttuni tämä. 

Laatikoissa oli muutama ihan ok-tuote:

Rahua Shampoo oli ihan perusshampoo sillä erotuksella, että tällä täytyi vaahdottaa kahdesti. Mielestäni yhden kerran pitäisi riittää. Tuoksu tässä oli todella hyvä ja edelleen se tuoksui salmiakilta, jonka siitä ensimmäiselläkin tuoksutuskerralla löysin.
    
Iberon ripsentaivuttimiin en jäänyt koukkuun. Muutaman kerran jaksoin taivutella ja se onnistuu näillä oikein hyvin. Se on itselleni kuitenkin sellainen yksi ylimääräinen steppi, johon en ainakaan arkena jaksa ryhtyä. Vaikka hyvät ovat, niin ok-kategoriassa nämä ovat siis sen vuoksi, että ei oikein ole käyttöä.

Onneksi kuitenkin niitä mahtavia juttuja oli jälleen enemmistö:


 

Listerine Zero -suuvedestä tykkäsin todella paljon. Vaikka tässä oli miedompi maku, niin kyllä tästä tehoja löytyi. Ei todellakaan ollut niin laimea kuin jotkut muut käyttämäni. Itselläni on siis vakituisessa käytössä se paljon tujumpi versio Advanced White, joten olen todella tujuun tottunut, mutta voisin ihan hyvin ostaa seuraavaksi tätä. Tuntui tehoavankin, raikasti hengityksen.

Manna Kadar Prime Time -meikinpohjustusvoidekin oli yllätyksekseni huippu. Vähän liian tumma sävy kylläkin, mutta kyllä se sinne meikin alle katosi. Käyttelin tätä silmänalusiin, peitevärinä ja myös luomivärinpohjustajana. Kaikissa tehtävissä hoiti homman niin sanotusti kotiin. Iso purkki, joten tämä tuote tulee kestämään kauan.   

Clean Fresh Laundry -tuoksu oli myös ihanan tuoksuinen. En voisi sanoa raikas, mutta juurikin puhdas. Vaikea kuvailla. Pieni miinus siitä, että tuoksu tuntui katoavan iholta melko nopeasti, ainakaan oma nenä sitä ei kauaa huomannut, mutta tämän kohdalla tosiaan siitä tuoksusta huippupisteet. Lisäksi täytyy mainita, että tuota miinusta en ole aikaisemmin noteerannut, kun olen tätä kaupoissa testaillut, joten voisikohan olla näytteessä vikaa. Voisin edelleen ostaa tätä, jos hyvä tilaisuus tulee.



Nivea Intensive Care -käsirasvassa on ihana Nivean tuoksu pienellä tvistillä ja tämä on todella kosteuttavaa. Itselläni tämä ei tunnu imeytyvän kovin nopeasti, mutta aamulla kädet ovat ihanan pehmeät. Yörasvana olen tätä siis testaillut, päivisin en voisi käyttää. Purkkikin on todella näppärä ja hyvä.

Joik Regenerating Night Cream with Calendula Extract, Sea Buckthorn & Jojoba Oil on myös vienyt mennessään. Tässä on ihan ok tuoksu (ihme, kun vertaa tuohon edellä mainittuun seerumiin), levittyy ihanasti ja aamulla kasvot ovat kosteutetun ja pehmeän oloiset. Tämä oikeasti tuntuu hoitavan ihoa.

Hurraw! Vanilla -huulivoide on aivan loistava. Täytyy olla kaikkien niiden öljyjen ansiota, että tämä kosteuttaa huulet todella hyvin. Oikein liukuu huulilla. Tuoksukin on tässä versiossa ihana. Välillä tuo tuotteen muoto ärsyttää, mutta kait se on tottumiskysymys. Kun jossain vaiheessa otan tämän päivittäiseen käyttöön, niin muotoon ihan varmasti taas tottuu. 

Patyka Youthful Lift Eye Cream oli todella täyteläinen voide, ei ollenkaan litkua. Tässäkin oli hyvä tuoksu ja imeytyi todella nopeasti. Ehkä jopa tuntui vähän silottavan ihoa ja laskevan sitä turvotusta. Jos olisi päässyt kunnolla käyttämään, niin varmasti tuloksia olisi näkynyt paremmin. Mahtava silmänympärysvoide kuitenkin jo tämän pienen näytteen perusteella, voisin ostaakin, jos ei olisi niin kallis.


Monta huipputuotetta siis, joihin on ollut kiva päästä tutustumaan. Uskon, että muutaman tuotteen näistä tulen jatkossakin ostamaan, ainakin käsirasvan ja suuveden. Vaikka Bette boxissa oli jälleen enemmän huippuja, niin suhteessa silti melko tasaväkiset boxit. Jolie boxiinhan tulee nyt sitten itselläni ainakin muutaman kuukauden tauko eli jos tilaan, niin tilaan marraskuussa seuraavan kerran. Jos en sitten päädy johonkin muuhun laatikkoon tällä kertaa. Toisaalta Jolie painottuu niin kovasti ihonhoitoon ja se on juuri se, mikä tekee siitä erityisen. Seuraavat testauskommentit tuleekin sitten Boxycharmista ja Ipsy Bagista. Ihanaa viikonlopun odotusta! 

8 kommenttia:

  1. Ravintolisät yms. ei miunkaan mielestä boksiin kuulu. Etenkin kun itse en pysty nuita nielaistavia käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samoilla linjoilla. Vaikka olisivat kuinka arvokkaita, niin voisivat jättää ne pois näistä kauneuslaatikoista ja tehdä niille vaika jonkun oman boxin! ;) Tai sitten kyselyä esim. siinä profiilissa etukäteen, kuka niitä haluaisi, koska sellaisiakin henkilöitä vaikuttaa olevan :D

      Poista
  2. Mä olen kokeillut kaikenlaisia kauneusravintolisiä ja odotellut tuloksia kuin kuuta nousevaa, mutta mitään ei ole kyllä ilmaantunut. Ja olen käyttänyt joitakin tuotetta useamman kuukauden putkeen, eikä silti mitään vaikutusta.
    Hypistelin ja haistelin Joikin tuotteita Kaubamajassa Tallinnassa, ja jotkut tosiaankin tuoksuivat (haisivat) ihan karseilta, mutten painanut mieleen mitä ne olivat. Ei ole merkistä mitään omakohtaista kokemusta. Hyvä tietää, että jotkut Joikin tuotteet (esim. käyttämäsi yövoide) on ihan toimiva. Täytyy joskus perehtyä tarkemmin.
    On muuten erinomaisen hyvä postausidea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Näitä postauksia on tosi kiva tehdä, koska tulee oikeasti mietittyä tuotteiden hyviä ja huonoja puolia. Ja myös testattua ne! Aikaisemmin jotkut boxeista tulleet tuotteet saattoivat jäädä pitkäksikin aikaa korkkaamattomiksi.

      Itsekään en juuri sen vuoksi käytä mitään ylimääräisiä "pillereitä", koska en minkään kohdalla huomaa mitään vaikutusta. Kalanmaksaöljy ja magnesium ovat ne, joita silloin tällöin otan, koska joku terveysguru joskus sanoi, että jos ei mitään muuta, niin ainakin niitä :D Epäilen, jos jättäisin ne pois, että huomaisin sittenkään mitään.. ;)

      Joikin kynttilät ovat ihania, mutta tuo seerumi oli kyllä, joo, aika karsean hajuinen. En voisi kuvitella käyttäväni sitä yhtään pidempään kuin tuon pienen näytteen.. Mutta yövoide on sitten tosiaan ihan toista maata. Vaikuttaa todella hyvältä tuotteelta. Joten kannattaa kuitenkin pitää silmät (ja nenä) auki tuon Joikin suhteen! ;)

      Poista
  3. Kuten monesti on todettu niin meit on moneen junaan :) Mulla Aliman Eye primer toimii ku unelma! On oikeestaan yhtä hyvä ku UD:n vastaava, pitää luomivärin mallikkaana esimerkiksi työpäivän ja illankin, ja jostain syystä mulla on sellanen olo, et mul on mahiksii jopa käyttää se loppuun toisin ku UD:n primeri :D Se tosiaan pääs mulla heti tositoimiin samoin kuin Heleinin kauneustabut aamuisin dosetista :D Mä todella toivon, et niistä on apua mun lohkeileviin kynsiin ja onnettoman kuivaan ja huonokuntoiseen tukkaan. Saas nähä muutaman viikon päästä näkyykö vaikutuksia. Harmi ettet huomannut itse mitään parannusta, tuliko mieleen et oot jo niin täydellisessä kunnossa ettei ne enää vaikuta!! :) Lopuista tuotteista en oo niin muodostanu vielä mielipidettä, tykkäsin kuitenkin taas loppujen lopuksi bokseista koska jännitys!!! Vaikka spoilasinkin itteni XD Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, olenko saanut taas jonkun maanantaikappaleen, koska ei lähelläkään UD:n tehoja... omalla kohdalla ihan valovuoden päässä siitä! Tai sitten se on vain fakta, että samat tuotteet, mutta meitä on tosiaan moneen junaan. Mutta mahtavaa kuitenkin, että toimii sinulla ja olet löytänyt tehokkaan pohjustajan! :)

      Heheh, tuohan onkin hyvä pointti! ;) Ehkäpä kaikki onkin niin priimakunnossa, että ei sitä enää yhdet ravintolisät paranna.. ;) Kyllä jokin ihmeaine voisi oikeasti tehdä näihin kynsiin, hiuksiin ja ihoon nyt vaikka mitä temppuja :D Sitä ihmeainetta odotellessa ;)

      Kyllä se jännitys näissä boxeissa on osa sitä hurmaa... se on oikeasti kuin syntymäpäivä aina kun avaa boxin, varsinkin, jos sisällöstä ei ole ehtinyt spoilaantua.. ja vaikka olisikin ;) Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista
  4. Mullakaan Alima Pure ei toimi sitten millään :( Enkä tykännyt Joikin seerumista, se ei vaan toiminut, juurikin jätti ihon öljyiseksi ja kiilteleväksi, eikä tahtonut imeytyä kunnolla. Mutta tuo Patykan silmänympärysvoide oli rakkautta ensi kokeilulla <3 Muita en ole vielä ehtinyt testaileen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat ajatukset kuin minulla! :) Tähän mennessä ainakin ;) Itseänikin harmittaa tuo Alima Pure, mutta olen päättänyt nyt käyttää sen sellaisena "luomirasvana" :D Toivottavasti se hoitaa niitä nyt koko rahan edestä! Itselleni ei tullut mieleen, että voisin käyttää sitä väärin.. heh .. mutta yritin kyllä monin eri tavoin :D Heti vaan syyttämään tuotetta ;)

      Poista