2.8.2017

Heinäkuun boxien testailut osa I

Jaan jälleen nämä testailut kahteen osaan, niin vältytään vähän niiltä turhan pitkiltä jorinoilta. Käyn tällä kertaa ensimmäisessä osassa lävitse suomalaiset saamani boxit:





Tuntui, että testattavia tuotteita oli pilvin pimein. Taisipa käydä niin, että testasin kaikki paitsi tuota eyelineria, joka lähti jo eteenpäin.  

Aloitetaan taas sieltä huonoimmasta päästä eli seuraava tuote oli se huonoin kokemus:


Helixium by Skinature Silver Crema -tehokuorintavoiteesta kerrottiin niin positiivisia juttuja Jolien infolappusessa, että ehkä senkin johdosta tämä oli suuri pettymys. Odotin siis liikoja. Tässä oli erittäin karkeat, isot ja kovat rakeet, joten teki melkein kipeää, kun tällä yritti kuoria. Lisäksi tässä oli todella outo, tosin melko mieto tuoksu. Ihosta tuli kyllä ehkä vähän pehmeämpi, mutta en kyllä tämän yhden näytepussin perusteella tätä ostaisi.  

Sitten niihin ok-tuotteisiin, joita testailin ihan mielelläni, mutta eivät välttämättä sen suuremmin säväyttäneet:


Algamaris After Sun Emulsiota olen käyttänyt nyt lopulta ihan vartalovoiteena, kuten vähän uumoilinkin. Rannallakin on tullut oltua pariin otteeseen ja olen tätä sen jälkeenkin laittanut ja on tuntunut mukavan viileältä. Ehkä on jopa vähän rauhoittanutkin ihoa. Tässä on mieto, vähän kookosmainen tuoksu ja itse voide on erittäin juoksevaa ja ohutta. Menee näin kesällä siis hyvin vartalovoiteena, kun iho ei oikein kaipaakaan mitään tuhdimpaa.

Pepsodent White Now Care Correction Whitening -hammastahna on ihan perustahna, joka ei tee hampailleni ihmeitä. Hampaidenhan piti näyttää säihkyvän valkoisilta harjaamisen jälkeen, mutta ihan kukkua ainakin omalla kohdallani. Muuten toimii kyllä hyvin, vaikka kaikkia lupauksia ei täytäkään. Pesee hampaat ja maistuu hyvältä. 

Garnier Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsionäyte oli kevyen oloinen rasva, joten en tiedä, miten talvella itselläni toimisi. Imeytyi nopeasti. Tässä oli ihanan mieto ja omalaatuinen tuoksu ja voisin kyllä kokeeksi tätä joskus ostaakin. Tuoksukin muuten jäi iholle, eikä hälvennyt heti, kuten monien voiteiden kohdalla ainakin itselläni käy.

John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash oli mielestäni ihan perussuihkugeeli. Tässäkin oli todella mieto tuoksu ja vaikutti hellävaraiselta, kuten lupailtiinkin. Ei mitenkään ihmeellistä mielestäni, pullokin loppui kyllä itselläni melko nopeasti vaikka riittoisaa piti olla.  

Herbina Soft Cashmere Antiperspirant 48h on kyllä todellinen yllättäjä päästäkseen tähän kategoriaan. Tämä jopa mielestäni toimii itselläni, ihme! Käytän yleensä miesten deodorantteja, koska naisten puolen tuotteet ovat järjestään pettäneet. Olen käyttänyt tätä nyt kesällä koko lomani ajan enkä ole huomannut mitään pettämisen tunteita missään tilanteessa. Hyvä Herbina ja Suomi! En kuitenkaan uskalla laittaa tätä tuohon huippukategoriaan, epäilen vieläkin, että voiko tämä olla totta.

Narciso Rodriquez Eau de Toilette -tuoksunäyte oli tuoksuna ihan ok, ei mitenkään maata mullistava. Ehkä jopa vähän miehinen, en tiedä, mutta en tätä ainakaan ostamaan tule. En tykkää näin "tummista" tuoksuista, enemmän raikkaista. Oli kuitenkin ihan ok käyttää niin kauan kuin tuota kesti. 

Sitten niihin huipputuotteisiin: 


Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist on ihana! Tämän suihke on niin hentoista ja pientä, ei tarvitse pelätä, että naama kastuisi litimäräksi. Tuoksukin tässä on valloittavan raikas. Olen suihkutellut tätä vähän silloin tällöin mm. ennen seerumia illalla, pitkin päivää meikin päälle ja myös meikittömänä hetkenä ihan vain huvikseen. Olen niin koukussa näihin kaikenlaisiin suihkeisiin, että ehkä sekin nyt painaa tässä, mutta on tämä vain huippu.

Garnier Micellar Cleansing Water -misellivesi on tuote, jota olen käyttänyt jo monta pulloa. Parhaita misellivesiä, vaikka en niiden kohdalla aina eroa näekään. Tämä ei tuoksu, ei kirvele silmiä ja poistaa normimeikin ja myös silmämeikin jämät perusteellisesti. Tämä pieni pullo oli kätevä ottaa reissuun mukaan, mutta harmi, kun vaikuttaa siltä, että tuota ei voi uusiokäyttää.

Absolution Le Sérum Anti-Soif -seerumi on sekin parhaita seerumeita, mitä olen käyttänyt. Tätä tarvitsee laittaa ihan minimaalisen pienen määrän, mutta siitä riittää koko kasvoille. Tuote imeytyy kuitenkin todella nopeasti ja jättää ihon todella miellyttävän ja kosteutetun oloiseksi. Olen myös pystynyt käyttämään tätä päivittäin kosteusvoiteen alla, eikä rasvoita ollenkaan. Se kertoo tuotteesta omalla kohdallani paljon. Tulen luultavasti jossain vaiheessa ostamaan tämän täysikokoisena, seerumiksi mielestäni hinta ei ole mahdottoman kallis 38,50 €/50 ml. 

L'anza Keratin Healing Oil Shampoo & Conditioner -kaksikosta pidin myös kovasti. Hiukset olivat mielestäni sileät jo shampoopesun jälkeen, mutta pitihän se hoitoainekin tietenkin käyttää. Shampoossa oli voimakkaampi, ylellisempi tuoksu, mutta hoitoaineessa hieman maltillisempi ja erilainen. Aika jännä, kun eivät tuoksuneet samalta. Nämä tekivät hiuksista todella hoidetun oloiset, sileät ja kiiltävät.

Essence Gel -kynsilakka sävyssä 24 Indian Summer oli myös ihanan kesäisen värinen. Nämä Essencen gel-lakat ovat jo aiemmasta hyviksi todettuja sekä koostumuksensa että siveltimensä ansiosta, joten väri tietenkin ratkaisi sijoituksen. Jos minulla ei olisi lakkaprojektia meneillään, olisin käyttänyt tätä lakkaa todella usein. Varsinkin ruskettuneella iholla näyttäisi varmasti upealta, mutta kyllä se meikäläiselläkin tosi kiva oli.

Body Boom Kahvikuorinnassa oli todella vahva kahvin tuoksu, joka meni mielestäni jo vähän liiankin vahvaksi. Banaanin tuoksu puski sieltä ihan vähän läpi ja se yhdistelmä ei mielestäni ollut ihan paras mahdollinen. Tämän levitys oli kyllä todella sotkuista touhua ja ainetta oli vähän siellä sun täällä pitkin suihkutilaa. Mutta tämä oikeasti kyllä tehosi, ihosta tuli todellakin selkeästi pehmeämpi. Tämä myös ihan selvästi kosteutti. Ehkä muissa tuoksuissa voisi joskus ostaa. Aivan ihana tuote!   

Käytin myös Bette boxista tulleen Compeed-rakkolaastarin, joka on huipuksi todettu jo aiemmin. 

Laitan tähän viellä lakkauksestakin kuvan, kun kerrankin muistin sellaisen ottaa:


Vähän tuollaiseen neon-väriin menevä sävy. 


Kesäkuun boxit olivat edellisen perusteella todella onnistuneita, koska vain yksi tuote tuotti todellisen pettymyksen. Jos boxeja kuitenkin verrataan, niin Jolie boxissa oli vain yksi selkeä huipputuote, joten kyllä Bette box veti selvästi pidemmän korren omasta mielestäni heinäkuussa. Ihanaa päivän jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Eivätkös nämä ole heinäkuun boxeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... no on! Kiitos, kun huomasit, vaihdoin otsikon! :D Aina sekaa nuo samperin ulkomaalaisboxit, jotka tulevat tyyliin kuukauden jäljessä..

      Poista
  2. Mua vähän hymyilytti, et se tuote mistä sä et tykännyt ja laitoitkin eteenpäin Jolie Boxista, oli mun suokkari eli CC:n turkoosi eyelineri! XD Mulla oli sitä eilenkin silmissä. Mut näinhän se menee et toinen tykkää ja toinen ei :) Se on kyllä todella vaikea putsata silmistä, tänä aamunakin silmärajoista loisti vielä sinistä :/ Toinen mun suokkari oli Essencen kynsilakka (sain saman sävyn ku sä) jota mulla oli viime viikolla kynsissä. Näytti kyllä todella upealta mun ruskettuneissa käsissä :D En yleensä rusketu ku ranteista alaspäin, joten ihastelin omia käsiäni ja E:n kynsilakan sävyä typerä hymy naamalla XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, just näin se menee! :D Onneksi meitä on joka lähtöön, eihän tästä muuten tulisi mitään ;) Minun eyeliner on saanut uuden onnellisen omistajan, joka oli niin iloinen saatuaan sen :)
      Voin kuvitella, kuinka hyvältä tuo Essencen lakka näyttää ruskettuneella iholla! Sehän on ihan luotu siihen. Heh.. joo, joskus sattuu itsellekin... tyyliin "onpas mulla upeat kynnet"! :D

      Poista