11.8.2017

Loppuneet tuotteet heinäkuu 2017

Taas jokunen kappale loppuneita tuotteita, kaikki yhden kuun aikana. Kuten yleensä, jos tuote on ostettu jostain muualta kuin lähimarketista, kerron sen (mikäli muistan mistä). 



Hiustuotteet:

Schwarzkopf Got2B Fresh It Up Dry Shampoo - Bette Box 05/2017, postaus täällä - ihan ok tuote (3/5)

Herbina Volume Tuuheuttava Muotovaahto - HG-tuote ja uusi on jo korkattu (5/5)

Dabba Peppermint Floral Water - Jolie Box 03/2017, postaus täällä - ihana tuote (5/5)

L'Oréal Paris Préférence les Blondissimes Ultra Lightening Permanent Color sävyssä 11.11 Ultra Light - hiuksista olisi pitänyt tulla "Extra Light Cool Silver Blonde", mutta ei kyllä lähellekään. Vaaleat tulivat, tosin taittuvat keltaiseen, mutta käyttäjässä vika. Viime kerralla tällä nimittäin onnistui, outoa. (1/5)

TRESemmé Keratin Smooth Shampoo & Conditioner - Bette Box 05/2017, postaus täällä - tykkäsin (5/5)

Kasvovoiteet:




Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil - Jolie Box 06/2017, postaus täällä - tykkäsin paljon (5/5)

Lumene Valo Glow Reveal Moisturizer - Bette Box 05/2017, postaus täällä - annoin tälle kunnon mahdollisuuden meikin alla, mutta ei valitettavasti toiminut, joten käytin kaularasvana (1/5) 

Iroisie Baume Night Lipid Restoring Balm - Jolie Lux Box - ihanan täyteläinen ja tuoksuton yövoide, joka piti kylmilläkin ilmoilla ihoni kunnossa. Talvisin minulla voi esiintyä pintakuivuutta, mutta viime talvena mm. tämän tuotteen ansiosta ei ollenkaan. (5/5)

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster - ostospostaus eleven.fi - ei ollut mikään ihmeellinen tuote. Käytin tätä aluksi samassa paketissa tulleiden seerumeiden alla ja niiden loputtua muiden seerumeiden. En valitettavasti (sanon näin, koska erittäin kallis tuote) huomannut tämän tekevän yhtään mitään, mutta ei kyllä vahinkoakaan aiheuttanut. (1/5)

Kasvojenhoitotuotteet:



Lumene Gentle Eye Makeup Remover - on kyllä erittäin hellävarainen ja poistaakin silmämeikin todella hyvin (4/5)

Garnier Soft Comfort Cleansing Wipes - pehmeitä liinoja, jotka poistavat meikin tehokkaasti (5/5) 

Kasvonaamiot:



TonyMoly I'm Real Avocado Mask Sheet Nutrition - ostospostaus Beautynetkoreasta -  kosteutti jonkun verran, mutta tämä oli melko mitäänsanomaton (2/5)

Cool Eyes Anti-Wrinkle Anti-Rides - tässä oli kahteen käyttökertaan eli yhteensä neljä hoitolappua. Ohjeiden mukaan niitä piti viilentää jääkaapissa ennen käyttöä ja sen jälkeen antaa vaikuttaa 30-50 minuuttia. Eivät nämä nyt mielestäni ryppyihin auttaneet kahden käyttökerran kokemuksella, mutta pehmensivät selvästi ihoa ja poistivat turvotusta. Näitä oli ihana käyttää. (5/5)

Suihkutuotteet:



Dove Nourishing Secrets Body Wash with Avocado Oil & Calendula Extract - Bette Box 06/2017, postaus täällä - en oikein tykännyt (2/5)

Yves Rocher Collection Été Perfumed Shower Gel - tämän kesän LE-tuote, ostospostaus - suihkugeelin koostumus oli hyvä. Tuoksu oli kukkaisen raikas, mutta jäi vähän liian vaisuksi, joten en hingu ostamaan uudestaan. (3/5)

Rituals Indian Rose & Multani Clay Ayurveda Scrub - oli mukana Drop 10 by Summer -projektissani, missä en saanut tätä käytettyä - tässä on niin ihanan hurmaava tuoksu, että kun tätä käytti, niin koko suihkuhuone tuoksui tältä. Myös kuorintana tämä on erittäin tehokas. (5/5)

John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash - Jolie Box 07/2017 - postaus täällä, ihan perustuote, ei mitään ihmeellistä (3/5)

Muut vartalotuotteet:



Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 -voide - Bette Box 06/2017, postaus täällä - tykkäsin (4/5)

Karethic L'Africaine Luxurious Oil (20 ml) -monitoimiöljy - Jolie Box 06/2017, postaus täällä -  tykkäsin (5/5)

Nivea Oil in Lotion Rose & Argan Oil -vartalovoide - Bette Box 06/2017, postaus täällä - en oikein tykännyt (2/5)

Käsienhoitotuotteet:

Creightons Vanilla & Macadamia Cocoon Bath & Shower - ostospostaus Keskisiltä - tämä meni käsisaippuana ja tuotteessa on hurmaava tuoksu, ostan lisää, kun vastaan tulee (5/5) 

Dermosil Walnut Hand Peeling - joulun 2014 tuote (oliko tämä oikesti jo niin vanha?) - kuorinnat tunnetusti kestävät minulla kauan, tämä oli ihan ok ja tässä oli hyvä tuoksu (3/5)

Mádara Protecting Hand Cream - ostospostaus Mádaralta - ihana tuoksu ja todella täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava voide, joka varmasti hoitaisi kädet talvellakin loistavasti (5/5)

Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin Anti-Bacterial Hand Gel PocketBac - USAn tuliainen, jota olen käyttänyt säästellen pitkään ja hartaasti. Ihana tuoksu ja ostaisin viivana lisää, jos voisin. Mielestäni myös käsidesinä ihan toimiva. (5/5)

L'Occitane Almond Delicious Soap - joulukalenterin luukku 14 - hurmaava tuoksu ja todella, todella hellävarainen kuorinta, joten meni ihan normaalina saippuana (4/5)

L'Occitane Ultra Rich Face Cream with Shea Butter - joulukalenterin luukku 10 - ihan kaularasvana käytin tämän, eikä todellakaan ole käsienhoitotuote, on joutunut väärään kategoriaan. Pieni tuubi, jollaisia joulukalenteri oli pullollaan ja joista suurin osa käsirasvoja. Senpä vuoksi hätäpäissäni olen sysännyt sen tähän kasaan. Tällainen loppui toukokuussakin eikä mieli ole muuttunut. (3/5)

Kynsituotteet:


OPI-kynsilakka sävyssä Sparrow Me the Drama - mukana kynsilakkaprojektissani, arvostelua täällä - tykkäsin (5/5)

Rimmel I Love Lasting Finish -kynsilakka sävyssä 025 Strawberry Fizz - mukana kynsilakkaprojektissani, arvostelua täällä - tykkäsin (4/5)

Seche Vite Dry Fast Top Coat - HG-tuote, uusi jo korkattu (5/5)

Cien Acetone Free Nail polish Remover -  todella hyvä kynsilakanpoistoaine (5/5)

Meikit ym.:



Rimmel Apocalips sävyssä 100 Phenomenon - Livbox 06/2014, mukana Finish 17 in 2017 -projektissani -  tämä on nyt vihdoin tehokäytetty loppuun. Ei tämä nyt mikään mahtavin huulituote ollut, mutta värinsä puolesta sopi minulle kuin nenä päähän. Koostumuksesta en oikein välittänyt, mutta nyt on käytetty hyvällä omalla tunnolla pois. (2/5)

Touch in SOL No Poreblem! Primer - Ipsy Bag 04/2017, postaus täällä - ihan ok tuote (3/5)

Burt's Bees Mango Moisturizing Lip Balm - nämä Burt's Beesin huulivoiteet ovat huipputuotteita. Ne hoitavat ja kosteuttavat eikä tarvitse olla koko ajan lisäämässä (5/5)

BareMinerals Concealer - mukana Finish 17 in 2017 -projektissani - tämä ei toiminut silmänalusillani ollenkaan, korosti ryppyjä, mutta käytin sitten luomivärinä loppuun. Tällä sai ihon sävyerot hyvin peittymään luomilla päivinä, kun en käyttänyt "oikeaa" luomiväriä. Kuitenkin ihanaa, kun loppui. (2/5)

Tuoksut ym.:



Rela Tabs Maitohappobakteeritabletit - Bette Box 06/2016 - kuuri tuli syötyä eikä mitään vatsaoireita matkan aikana tullut. Eipä varmaan olisi tullut muutenkaan. Hyvänmakuisia! (2/5) 

Narciso Rodriquez Eau de Toilette -tuoksunäyte - Bette Box 07/2017, postaus täällä - ihan ok, ei kummemmin säväyttänyt (2/5)

Näytteet:



Näytteet ovat suurimmalta osin tulleet heinäkuun Bette Boxista, jonka olen arvostellut täällä. Nuo Dermosilit olivat ihan perusjuttuja, eivät mitenkään ihmeellisiä. Sephoran primerista olen jo aikaisemmin sanonut, että en ostaisi, mutta sisukkaasti käytän nämä näytteet. Vielä yksi jäljellä.

Ihanaa viikonlopun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Vau, ihanasti loppuneita. Tällaisia postauksia luen silmät kiiluen. Ja tosi kivasti kirjoitettu:)
    Mulla on tuosta Elizabeth Ardenin boosterista ihan sama kokemus. Ei tehnyt mun naamalle yhtään mitään. Aivan floppituote ja suuri pettymys hintaansa nähden.
    Mulla on nyt käytössä Skin Republikin silmänaluslappuset, ja saa nähdän katoaako rypyt, heh, no tuskin;)
    Creightonsin saippuat on mulla ostoslistalla, kunhan pääsen niitä ensin hiplaamaan jossain kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsekin luen (tai kuuntelen) aina aivan intopiukeena muiden loppuneiden postauksia :D Ne ja ostosjutut ovat vaan jotenkin niin viihdyttäviä ;)
      Kiva kuulla, että olit samaa mieltä tuosta E Ardenista. Tai kiva ja kiva, parempi olisi ollut, että olisi toiminut! ;) Hinta ei vaan takaa aina laatua, taas kerran se tuli todistettua.
      Jotenkin hurmioiduin nyt noista silmälappusista ja lisää pitäisi saada.. Kiitos vinkistä, ehkäpä kokeilen tuota Skin Republikkia :) Yritän nyt kuitenkin tsempata vähän aikaa vielä tämän ostolakon kanssa.. :) Ja Creightonsit ovat kyllä hintaansa nähden niin loistotuotteita, että ei voi kuin suositella! Ehdottomasti kannattaa ostaa, jos sattuu löytämään!
      Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  2. Tässä on taas yksi ketä on tykännyt tosi paljon Elisabeth Ardenin Boosterista! :D Mulla se selvästi rauhoitti, tasoitti väriä ja kosteutti ihoa, tykkäsin ylikaiken sen koostumuksesta. Oon kahdesti jo ostanut sitä, se ei vaan oo kauheen riittoisaa- ainakaan mun käytöllä :) Ostaisin heti lisää, mut suolainen hinta tosiaan hieman hillitsee :( Ois ihanaa jos pystyis itekin samantahtiseen "kulutukseen" tuotteiden kanssa, mut kesälomalla ollessa ei tosiaan oo vaan tullu kauheesti puleerattua. No, työt alkaa pian ni eiköhän sitä kunnostaudu taas silläkin saralla :D Olipa taas kyllä mielenkiintoista luettavaa- erittäin viihdyttävää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ja on todella kiva kuulla, että tuo booster toimii sinulla! Kyllä noilla hinnoilla pitäisikin toimia, joten kiva, kun oikeasti saa rahoilleen vastinetta ;)
      Joo, kulutus on aikamoista.. Jotenkin osaan keskittyä siihen yhteen tuotteeseen ja se tulee sitä mukaa käytettyä loppuun. Sitten vasta korkkaan seuraavan. Tosin nyt näiden kaikkien testailuiden myötä tämä ei ole enää oikein pätenyt.. Joten odotan, että jossain vaiheessa tämä tahti alkaa vähän hiipumaan.. Ihmettelen, että ei ole jo alkanut... :)

      Poista