9.8.2017

Project Polish Update 7

Nyt on kynsilakkaprojektissanikin vihdoin tapahtunut jonkinlaista edistystä. Olen junnannut samojen lakkojen kanssa ties kuinka kauan, mutta heinäkuussa jaksoin lakkailla kynsiäni aika usein, joten vihdoin sain pari lakkaa loppumaan:


OPI - Sparrow Me the Drama (15 ml)
Rimmel I Love Lasting Finish - 025 Strawberry Fizz (8 ml) 

OPIn lakka oli tuollainen vanhan roosan värinen ja vuoden 2011 Pirates of the Caribbean -kokoelmasta. En muista, koska olen itse tämän hommannut. Sävy sopi minulle hyvin ja oli yksi lempilakoistani. Lakan koostumuskin oli loistava, todella helppo levittää. Kuitenkin kaksi kerrosta oli laitettava, että sai hyvän lopputuloksen. Vaikka tämä oli yksi lempilakoistani, ei harmita yhtään, että loppui. Iso pullo ja olisi varmasti mennyt jossain vaiheessa huonoksi, jos en olisi saanut käytettyä.

Rimmelin lakkaa käytin värinsä vuoksi lähinnä varpaiden kynsillä. Tämä oli melko räikeän pinkki, joten ei säväyttänyt valkoisilla sormillani niin hirveästi. Toki niilläkin käyttelin tätä joitakin kertoja, mutta lähinnä tosiaan varpailla. Tässä oli mieto ja hyvä tuoksu, joka tuli esiin lakkailun jälkeen. Koostumus ja sivellin myös hyviä, joten oli todella helppo levittää. 

Näiden kahden tilalle otin projektiin mukaan seuraavat lakat:

Lumene Natural Code Nail Styler Mini Nail Polish - 17 Funky Flower (4,5 ml)
Dermosil Summer Glow Nail Polish (12 ml) 

Lumenen lakka on myös räikeän pinkki ja ajattelin, että voisin saada tämän nopeastikin loppumaan, on niin pieni pullo. Tosin olen käyttänyt tätä tuskin ollenkaan, joten paljon on jäljellä. Tämä korvaa tietenkin edellä mainitun Rimmelin lakan varvaslakkana. Koostumus ei vaikuta niin ohuelta, joten toivoa on saada käytettyä vielä tämän vuoden puolella.

Dermosilin kultahippuinen lakka on tullut Livboxista heinäkuussa 2014. Puhuin jo aiemmin, että otan kultaisen lakan projektiin mukaan, jos saan jotain loppumaan. En tiedä oliko viisas teko, mutta olen tämän kanssa lakkaillut jo kolme kertaa, joten vielä riittää kultaan intoa. Olin tätä jo aiemmin käyttänyt ehkä kolmanneksen. Ihana sävy tässä on ja varsinkin nyt kesällä on ollut huippu. Syksyllä ei ehkä sitten välttämättä enää, mutta joulun lähestyessä taas aivan sopiva.

Uutukaisia lakkoja ilmestyi varastoihini heinäkuussa myös kaksi kappaletta:

Essence Gel Nail Polish sävyssä 24 Indian Summer tuli Bette Boxista. Tätä testailinkin ja on aivan upea sävy. 

NYX Nail Lacquer sävyssä 28 Frenche on reissutuliainen ja vielä korkkaamatta. Sävy on mahtava, todella syvän tummanpunainen ja odotan tältä paljon. 

Tässä tämänhetkiset projektissani olevat lakat ja mitä niistä on jäljellä:



Lumene Natural Code Nail Styler Mini Nail Polish - 17 Funky Flower (4,5 ml)
Dermosil Summer Glow Nail Polish (12 ml) 
Essence Multi Dimension XXXL Shine - 69 Muvin' On (8 ml)
Lumene Gel Effect - 2 Poetry-Runoni (5 ml)
Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial (10 ml)
Oriflame Long Wear Nail Polish - 6580 Black Cherries (7 ml)  

Oriflamea käytin heinäkuussa kerran ja se on todella lopuillaan. Jos noin tummaa lakkaa viitsisin käytellä elokuussakin, se loppuisi varmasti, mutta katsotaan. Tilalle ottaisin kuitenkin samansävyisen, koska niitä minulla riittää. Lisäksi tuollainen tumma, viininpunainen on omiaan syksyyn. 

Muiden lakkojen kohdalla tuskin loppu on ihan elokuussa ainakaan odotettavissa. Kultainto on päällä tällä hetkellä ja sitä minulla on nytkin kynsillä. Olen kuitenkin niin onnellinen noista kahdesta loppuneesta. Aina kun lakan saa loppumaan, saa tarjota itselleen melkein kakkukahvit, niin kauan ne kestävät. Kaksi tuli myös tilalle, joten heinäkuun saldo on +/- nolla, mutta tästä on silti hyvä jatkaa. Aurinkoista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä todella kunnianhimoinen tavoite! XD Mulla tulee kullanvärisestä lakasta mieleen joulu ja joulunaika :) Ei oo tullu mieleen et se vois kesälläkin olla hyvä sävy. Ennen pidin vaan mustia ja luumunsävyisiä lakkoja, nykyään ihan mitä vaan, jopa sinisiä, joka ennen oli ehdoton nounou mulle! :D Montako lakkaa sä omistat? Hyvää tulevaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tämä projekti sisua ja itsekuria vaatii ;) Ihmettelen, että olen jaksanut tänäkin vuonna jo 7 kk.. Välillä kuitenkin jopa palkitsee, kun saa jonkun ikuisuuslakan loppumaan (onko edes muunlaisia...).
      Tuo kullanvärinen kimaltelee kesällä niin upeasti kilpaa auringon kanssa ja mikä parasta, sopii näille kalmankalpeille sormille.. ;)
      Tummat lakat ovat niin upeita ja niitä minullakin riittää. Siniset myös! Oikeastaan melkein sama juttu, että nykyään menee mikä vain enkä jaksa noista trendeistä oikein aina välittää. Paitsi yksinkertaista pitää olla.
      Lakkoja minulla taitaa olla suurinpiirtein 100. En ole nyt vähään aikaan laskenut, ajattelin vuoden lopussa tehdä sitten tilannekatsauksen. Niitä on kuitenkin aivan liikaa!! Varmaan jonkinlainen "declutter" olisi paikallaan, kun raaskisi luopua.... :D
      Kiitos, ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinullekin! :)

      Poista