27.8.2017

Draw My Stash Week 10

Vielä porskutetaan ja kovaa tämän projektin kanssa eli viikko 10 olisi edessä. Korostusvärejä minulla on varastoissani edelleen 26 kappaletta, joten jos ainakin niin kauan jaksaisin. Pian siis oltaisiin puolessa välissä tätä projektia, mikäli uusia highlightereita ei sitten ilmaannu mistään. Poskipunapakkauksia minulla on tällä hetkellä 30 kappaletta ja luomivärejä 36. Tiedän, että ainakin näitä on tulossa lisää seuraavista kauneusboxeista.


Viikon 9 tuotteet olivat seuraavat:


BH Cosmetics Blushed Neutrals 26 Color Eyeshadow & Blush Palette
Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen Eye & Cheek Palette
Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter
 
Käyttöaste näytti viikon alussa tältä:
 
BH Cosmetics Blushed Neutrals 26 Color Eyeshadow & Blush Palette
Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen Eye & Cheek Palette
Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter
 
Kikon highlighter oli korkkaamaton ja myös molemmat paletit olivat jääneet todella vähälle käytölle. Tänä aamuna näkymät olivat seuraavat:
 
 
Tuskin mitään eroa huomaa alkukuvaan verrattuna. BH Cosmeticsin paletti oli siis projektissa mukana alarivin poskipunien osalta. Käytin ainoastaan kolmea vasemmanpuoleista ja kaikkein eniten vaaleinta sävyä vasemmalla. Se oli ihan nätti, jopa näkyi poskillani ja sitä pystyi käyttämään ihan normaalisti. Tässä paletissa on niin uskomattomasti pigmenttiä, mielestäni jopa liikaa, joten tuo vaalein sävy sopi itselleni kaikkein parhaiten. Otit sitten kuinka minimaalisen vähän noita kahta muuta testaamaani, niin överit tuli. Niitä kahta muuta alarivin poskipunaa, joita en testannut ollenkaan, en oikeasti uskaltanut poskilleni laittaa. Ovat ennemminkin luomivärejä. En tiedä, tuleeko tätä palettia tulevaisuudessa käytettyä paljoakaan. Ehkä käytän tuon vaaleimman poskipunan ja jonkin luomivärin, mutta sen jälkeen luovutan tämän jommalle kummalle tyttäristäni. 
 
Tarten paletista testasin kaikki muut luomivärit paitsi tuota keskimmäistä. Aika vain loppui kesken. Tässä paletissa taas pigmenttiä ei juurikaan ole, ei missään sävyssä, mikä on mielestäni aika kumma juttu ollakseen niin kallis. Toisaalta silmämeikki on sen johdosta helppo tehdä ja sopi ihan hyvin käyttää esimerkiksi töissä. Värit ovat myös melko varisevia, joten eipä tämä nyt mikään huippupaletti ole. Onneksi maksoin tästä tasan tullimaksut. Tämä paletti tuoksuu kylläkin ihanalta, vähän toffeelta!
 
Kikon highlighterin menin pudottamaan lattialle. Onneksi se oli juuri tällä tavalla vain vähän rullattu auki, joten suurta vahinkoa en saanut aikaiseksi. Nyt tosin tuo ei enää rullaannu alas, joten pitää olla varovainen sen ylösrullaamisen kanssa. Itse tuote on kuitenkin ihan ok. Tällä tulee melko huomaamaton korostus, joka näyttää luonnolliselta. Olen ottanut ainetta tuosta sormeen ja sormella taputellut poskipäilleni. Tuo massa on hieman vetelän oloista, mutta ehkä johtunee siitä, että olen tätä säilyttänyt kylpyhuoneessa.. auts. Ehkäpä kovettuu nyt takaisin, kun pistän tämän laatikkoon. Tykkäsin tästä, arkikäyttöön todella hyvä.

Summa summarum.. olin ehkä kaikkein eniten innoissani tähän asti näistä viikon 9 tuotteista, mutta oli ehkä huonoin viikko tähän mennessä. Näin se menee.

Viikolle 10 arpakone antoi seuraavat tuotteet:
 
RealHer Eye Shadow Palette III 
Milani Powder Blush sävyssä 04 Bella Rosa
OFRA Highlighter sävyssä Rodeo Drive 

Nämähän on kaikki lähiaikoina testattu ja hyviksi todettu, joten nyt luulisi, että pettymyksiä ei ole odotettavissa.
 
OFRAn Rodeo Drive -highlighter tuli huhtikuun Boxycharmista ja on siis testattu ja upeaksi todettu. Tämähän on niin kullan väristä kuin olla ja voi, ja tykkään siitä. Todella mahtavaa päästä keskittymään vain tähän nyt viikoksi.
 
Milanin poskipunan tilasin toukokuussa Beauty Baysta, joten ei ole kauaa ehtinyt varastoissani vanhentua. Iso pakkaus, 17 g, joten vanhentua tämä kyllä taatusti loppujen lopuksi ehtii tässä kaaoksessa. Olen tämän testannut ja sävy on upea, hento vaaleanpunainen.
 
RealHer-luomiväripaletti tuli kesäkuun Boxycharmista. Testasin tästä nuo kolme keskimmäistä sävyä pystyrivissä ja niiden perusteella tämä vaikuttaa todella laadukkaalta paletilta. Tykkään liiloista ja maanläheisistä luomiväreistä, joten tämä paletti oli kuin minulle tehty. Nyt pääsen onneksi kunnolla käyttämään.

Suuret odotukset siis ensi viikolle, ja uskon, että ne tulevat kyllä nyt täyttymään. Ihanaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva seurata sun viikkoprojekteja:) Mä toisinaan suunnittelen mitä tuotteita ehkä tulen käyttämään viikon varrella, mutta melkein aina ilmaantuu jokin äkkikäännös, eikä tulekaan käytettyä just sitä luomiväripalettia tai huulipunaa mitä oli vakaasti aikonut;)
    Aika yllättävää, että Tarten paletissa on heikko pigmentti. Luulisi ihan päinvastaista. Milanin poskipuna on syötävän söpö:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Tätä projektia on todella kiva tehdä ja jännittää, mitä seuraavalla viikolla saa käyttää. Ihmettelen vähän, että olen tähän mennessä pysynyt todella hyvin ruodussa, enkä ole paljoa sivuille vilkuillut ;) Olisikin kiva lukea niitä sinun Shop My Stash -juttuja! :) Odottelen kovasti..

      Tuo Tarten huono pigmentti on kyllä outoa, koska tosiaan TARTE. Googlailin vähän, koska mietin, että onko minulla liian suuret vaatimukset pigmentin suhteen. Kyllä siellä oli puolesta ja vastaan kirjoituksia, joten en ole ainoa, joka ihmettelee tuota. No, mutta käytettyä tuota kuitenkin tulee, oli toodella helppo verrattuna tuohon BH Cosmeticsiin, jonka kanssa meinasin jo pelkästään poskipunien osalta tulla hulluksi! :D

      Poista