17.8.2017

Heinäkuun boxien testailut osa II

Nämä menee nyt vähän hassusti, koska nuo ulkomaan boxit laahaa aina jäljessä. Oikeastihan nämä ovat kesäkuun Boxycharm ja Ipsy Bag, mutta sain ne heinäkuun puolella, joten menevät heinäkuun nimiin. Boxien sisällöthän olivat seuraavanlaiset:
 



Täytyy sanoa, että melko onnistuneita laatikoita olivat. Ainoastaan yhteen tuotteeseen olin totaalisen pettynyt ja se oli Boxycharmissa tullut Ofra Cosmetics Long Lasting Liquid Lipstick sävyssä Tuscany. Testasin sen ja sävynsä puolesta oli täysi huti, joten tuote on lähtenyt jo viivana eteenpäin.

Boxeissa oli kaksi tuotetta, jotka olivat ihan ok:


Doucce Maxlash Volumizer Mascara antaa kyllä volyymia oikeastaan todella hyvin, mutta sotkee aikalailla luomia. Lisäksi harjasta menee miinuspisteitä, se on kauhea reuhka. Tämä kuitenkin menettelee ja käytän ihan mielelläni loppuun, koska kyllä ne luomet saa siivottua ja aika moni maskara tekee itselleni juuri saman tempun. 

Hey Honey Uncover Detoxifying Mud Mask oli sellaista tumman myrkynvihreän väristä ja tuoksui hyvältä. Vähän mutamainen tuoksu kuitenkin. Pidin naamiota aina sen 15 minuuttia (tuubista riitti ehkä neljään kertaan) eikä kuivattanut ihoa kiristäväksi. Naamio oli todella helppo pestä pois ja ihosta tuli sileä ja pehmeä. Ei nyt kuitenkaan niin ihmeitä tehnyt, että olisi huippukategoriaan päässyt. 


Tässä vielä ripsivärin "reuhkasta" kuva. En oikein tykkää tuollaisista harjoista.

Seuraavat tuotteet olivat ihania ja niitä huippuja:


Yhteensä kuusi kappaletta pääsee tähän loistokategoriaan. 

Aesthetica Tapered Highlight/Blending Brush #H22 on ihanan pehmeä sivellin, jota olen käyttänyt lähinnä highlighterin kanssa sekä siivoamaan varissutta luomiväriä silmänalusilta. Tämä on niin pehmeä, että ei melkein tunnekaan, kun tällä siveltelee.

Skyn Iceland Glacial Face Wash with White Willow Bark on todella tehokas puhdistusaine. Tätä tarvitsee niin niin niin pienen määrän (ei ole ikinä vielä tarvinnut noin pientä määrää minkään puhdistusaineen kanssa) ja se riittää helposti koko kasvoille. Tämän jäljiltä kasvot ovat myös todella puhtaan tuntuiset, mutta ei narskuvan puhtaat. Yksi miinus tässä on, tämä kirvelee silmiä niin samperisti vaikka pitäisi olla hellävarainen tuote. Senpä vuoksi siirryin melko alussa tämän kanssa jo aamupuhdistukseen, jonka teen suihkussa. Siellä silmät saa nopeammin huuhdeltua, jos tätä ainetta pääsee niihin. Mutta silti, tämä on mahtava tuote, jonka voisin ehdottomasti ostaa täysikokoisena.

NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé sävyssä Pink Cloud sopi itselläni hyvin sekä poskille että huulille. Tässä on todella kaunis sävy ja levittyi poskille helposti ja tasaisesti. Huulilla sävy näytti luonnolliselta, mistä olin yllättynyt. Lisäksi tässä on lumoava tuoksu, tulee toffee mieleen. Ihana!

TheBalm Balm Springs Blush nyt vaan oli sitä perus-Balmia, mistä tykkään. Laatuhan näissä on huippua, mutta sävykin oli tässä upea enkä malta odottaa päästä kunnolla tätä käyttelemään. 


Artist Couture Diamond Glow Powder sävyssä Conceited on upea! Kokeilin tätä poskipäilleni ja on ehdottomasti parhaimmasta päästä highlightereita, mitä olen kokeillut. Todella pigmenttinen ja antaa mahtavan kuullon. Tässä purnukassa on niin paljon tuotettakin, että kestää varmasti koko loppuelämän... Pitää alkaa sivelemään tätä kropalla vähän muuallekin, ehkä ensi kesänä.
 
RealHer Eye Shadow Palette III -paletista olen testannut vain noita kolmea keskimmäistä sävyä pystyrivissä. Mutta jo niiden perusteella voi sanoa, että tämäkin on todella laadukas tuote. Ei varise, on pigmenttiä, pysyy paikallaan ym. Nuo liilat sävyt näyttävät upeilta, joten niitä tulen käyttelemään sitten, kun tämä paletti on vuorossa meneillään olevassa projektissani.


Boxycharmissa tulleita naamioita en testannut ollenkaan, vaan säästän ne siihen, kun haluan oikein hemmotella itseäni. Varmasti siis joihonkin perjantai-iltoihin raskaan työviikon jälkeen. 

Molemmat boxeista olivat siis oikein onnistuneet ja näitä tuotteita kelpaa käytellä jatkossakin. Ihanaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Voihan ihanuuksien ihmemaa, et nä boksit on ihania! :) Kutkuttavia aikuisen naisen (40+) aarrearkkuja <3 En malta odottaa et eka Boxycharm saapuisi mulle :) Toi Ipsykin vähän kutkuttelisi... Täytyy sanoa, et toi Douccen ripsariharja näyttää kammottavalta. Mulla ois varmaan silmämunatki harjattuna. Suokkarit on sivellin, Nyxin monitoimituote ja Balmin poskipuna, näyttää ihanasti päivettyneen ihon poskipunalta :) Itsellä ei vaan tuu käytettyä irtohighlightereita, just laitoin eteenpäin satsin yhdelle onnekkaalle. Ofran huulijuttu näyttää kyl kuvassa kauniille, oliko se sitten sulle liian tumma? Hyvää tulevaa viikonloppua, mulla alkaakin maanantaina sitten työt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on niiiiin ihania! <3 Kyllä se on joka kerta kuin syntymäpäivä, kun uusi boxi viiihdoiiin saapuu!! Ipsy ei ole edes kallis, 10 USD, mutta postituskulut tietysti tuplaa hinnan. Suosittelen.... Ihan pian se kuule napsahtaa sinullekin tuo ensimmäinen Boxycharm! Aivan mahtavaa!!!
      Hahah... joo, ei ole ollut kaukana, ettei silmämunatki olisi olleet täynnä maskaraa.. Joo, Nyxin tuote vaikutti pullossa sävyltään ihan väärältä, mutta olikin loistava! Kun taas Ofra vaikutti pullossa suht ok:lta, senpä takia sen korkkasinkin, mutta ei voisi enempää mennä metsään. Oli aivan liian tumma ja ruskeasävyinen, joten pitkä eiiiiii!!
      Kiitos samoin sinulle, ihanaa viikonloppua ja kovasti tsemppiä töiden alkuun!! :)

      Poista