2.7.2017

Boxien testailut part II

Jos ulkomaan boxit olivat molemmat melkomoisia hittejä, niin kyllä näistä kotimaisistakin laatikoista suurimmalta osin todella mukavia juttuja tuli. Kesäkuussa laatikoiden sisällöt olivat seuraavanlaiset:


Jolie Box 06/2017:


Jolie boxin tuotteista testasin kaikki, mutta  Bette boxin yhdeksästä itse testasin ainoastaan viisi ja mies söi lakritsin, joka oli kuulemma hyvää. Talikan naamion säästän hyvin harkittuun ajankohtaan ja Rela Tabsit syön heinäkuun lomamatkan tietämillä. Dermosilin kasvovoide taas saa odottaa korkkaamattomana vuoroaan, jono on pitkä.

Seuraaviin tuotteisiin olen eniten pettynyt. Ei nämä nyt huonoja ole, mutta odotin näiltä enemmän, joten vikoja löytyy hyviksi havaittuihin verrattuna sen verran, että pääsevät top kolmoseen huonoimmasta päästä:



Kallis (30 €) aurinkovoide Biosolis Melt-in SPF 30 on sanoisinko vähän outo. Tuoksu on outo, voide ei imeydy kunnolla ja on epämääräinen koostumukseltaan. Auringolta tämä kyllä suojaa, joten ajaa tehtävänsä. Käytin tätä mm. jalkapallokatsomossa, missä istuimme porottavassa auringossa sen pitkän ajan, kun peli kestää, enkä palanut. Minähän palan erittäin helposti. Tällä hetkellä ei muita isoja purkkeja aurinkovoiteita meillä ole, joten tämä käytetään tänä kesänä yhteisvoimin loppuun.

Dove Nourishing Secrets Body Wash with Avocado Oil & Calendula Extract on suihkusaippua, missä tuoksu on mielestäni aivan liian keinotekoinen. Pullon suulta tuoksutellessa on ihanan oloinen, mutta kun suihkussa lotraa, niin en enää oikein välitä. Saippuan koostumus on oikein hyvä ja tuote on pirteän vihreän väristä.

Nivea Oil in Lotion Rose & Argan Oil -vartalovoiteessa on myös erittäin hyvä koostumus ja itse voide on aivan huippuluokkaa. Se on ehkä vähän geelimäistä, imeytyy todella nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Tämän olen jo melkein käyttänyt loppuun. Tuoksu on se, mikä tässä mättää. Nivean ominaistuoksu puskee niin pahasti läpi, yleensä tykkään siitä, mutta tässä kombinaatiossa se ei vain iske. Parempikin voisi olla.

Alla olevat ovat sitten niitä mahtavia tuotteita, joiden saaminen tekee nämä laatikoiden tilailut kannattavaksi:



Flower by Kenzo Eau de Lumière oli todella voimakastuoksuinen. Ei tarvinnut paljon suihkutella, kun tuoksu pysyi iholla koko päivän. Tässä se myski ei tullut niin voimakkaasti esiin, kun siinä hajuveden edellisessä versiossa. Tämä oli enemmän kukkaisen tuoksuinen, kivalla tavalla. Voisin ehdottomasti ostaa.

Patyka Advanced Plumping Serum -näyte riitti itselläni kahteen kertaan, käytin tätä yövoiteen alla. Tämä imeytyi todella nopeasti, oli erittäin hyväntuoksuinen ja ehkä ihokin jopa tuntui aamulla hieman erilaiselta, sileämmältä.

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 -voidetta olen käyttänyt pyöräillessäni töihin ja ainakin palamiselta tämäkin on minut säästänyt. Tässä on aivan ihana tuoksu. Ensimmäisen kerran, kun käytin, vähän ihmettelin, että kuinka tuoksun näin hyvältä. Joo, se aurinkovoide. Tämänhän pitäisi myös nopeuttaa ruskettumista, mutta valitettavasti se ei kuulu ihoni ominaisuuksiin.

Sitten kallis (38 €) kasvovesi eli Sóley Nærð Soothing Tonic Splash, joka nyt vaan on hyvä. Olen välillä suihkutellut tätä virkistäytymistarkoituksessa ja käyttänyt myös iltaisin ihan kasvovetenä. Tämä on poistanut meikinjämät naamalta oikein tehokkaasti, siis myös ripsivärin jämät. Suihkepullo ja pisarat ovat isot, mutta tuotteessa on niin mahtavan raikas tuoksu, että tätä suihkuttelisi mielellään ihan koko ajan. Tästä pitää nyt nauttia täysillä niin kauan kuin tätä vielä on, uutta en tule hinnan vuoksi ostamaan. En maksaisi tästä kuitenkaan tuota pyyntihintaa.

Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil (8 ml), jota olen käyttänyt vain yövoiteen alla. Tätä tarvitsee vain pienen määrän ja imeytyy todella nopeasti. Ei jätä lähmäistä pintaa. Tässäkin tuoksu vie mennessään ja tällä kertaa se ei ole se Neal's Yardille ominainen maakellarin tuoksu, vaan spamainen, raikas tuoksu.
 
Lumene kynsilakka sävyssä 11 Sunny Fields - Auringonkehrä oli aivan upean väristä kynsillä, niin kesäistä kuin kesäistä voi olla. Tyypilliseen tapaan tässäkin Lumene Gel Effect -lakassa oli todella hyvä sivellin ja lakkaa oli erittäin helppo levittää. Sain siistin jäljen oikein helpolla. 

Karethic L'Africaine Luxurious Oil (20 ml) -monitoimiöljyä testasin sekä hiuksille että kropalle. Kasvoille en kertaakaan. Hiuksilla tämä ei minulla toiminut, teki niistä todella rasvaisen näköiset ja raskaat. Voi toki olla, että laitoin liikaa, mutta se oli se normimäärä, mitä laitan muitakin hiusöljyjä. Sen sijaan kropalle (vain ylävartaloon) olen tätä käyttänyt nyt päivittäin ja tämä on siinä aivan luksusta. Tämäkin öljy imeytyy nopeasti ja kosteuttaa sopivasti. Tuoksu on hurmaava.



Paljon huippujuttuja näistäkin laatikoista. Se on kiva, että nämä kotimaiset ja ulkomaiset boxit ovat niin erilaisia, ulkomaan laatikot keskittyvät lähinnä meikkeihin ja nämä kotimaiset ihonhoitoon. Tasapaino säilyy, eikä pääse ihan hervottomasti kasaantumaan samoja juttuja laatikoihin jonoon. Ihanan aurinkoista sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Tutkin tässä joitakin päiviä sitten jälleen kaiholla Stockalla tuota Sóley kasvovettä, mutta hinta on niin tajuton, että päätin lopullisesti jättää hyvästi haaveelle ostaa sellainen;) Ei passaa mennä Stockalle haahuilemaan;)

    Aurinkoista sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä liian suolainen kasvovedestä, ehkä puoleen hintaan voisi ostaa.. Alennuksia odotellessa ;) Nuo haahuilut on aina vaarallisia, yleensä sieltä nyt edes jotain jää käteen... hyvien perustelujen kanssa tietenkin! ;)
      Kiitos samoin sinne, ihanan aurinkoista sunnuntaita, tulee hieno päivä..!

      Poista