22.7.2017

Finish 17 in 2017 update #2

Puoli vuotta on mennä hurahtanut todella nopeasti ja se tarkoittaa samalla sitä, että Finish 17 in 2017 -projektissani mennään puolessa välissä. Tavoitteena olisi saada 17 tuotetta käytettyä vuoden aikana ja mukana projektissa ovat seuraavat tuotteet:


Yhteensä mukana on 18 tuotetta (molemmista paleteista on mukana kolme nappia), koska lisäsin mukaan vielä tuon Laveran huulikiillon, jossa päiväys meni kesäkuussa umpeen. 

Viimeisen päivityksen jälkeen edistystä on tapahtunut. Seuraavat tuotteet olen tähän mennessä saanut käytettyä:


Viime päivityksessä loppuneita tuotteita oli kolme (Dermosilin poskipuna, MUR:n korostusväri sekä Almayn meikkivoidenäyte). Nyt loppuneita on jo yhteensä 10, joten mielestäni ihan hyvässä vauhdissa tässä mennään. Viimeisen kolmen kuukauden aikana loppuneita ovat:

Makeup Revolution Ultra Blush Palette All About Pink 2 x Blushes
MUA Sheer Finish Lipgloss
Elf mattahuulipuna
BareMinerals Concealer 
Wet n Wild Cover All -paletin vihreä neutralisoija
Dermosil Pretty Makeup Palette Concealer

Erityisen iloinen olen tuon bareMineralsin loppumisesta. Silmänalusilla se ei toiminut itselläni ollenkaan, joten käytin sen luomivärinä. Se antoi juuri sopivasti väriä luomille eli peitti tasan tarkkaan värierot, mitä siellä iholla nyt on. Loppujen lopuksi se loppui sillä tavalla melko nopeasti. Dermosilin paletin peiteväriä on tuossa kuvassa vielä vähän jäljellä, mutta en saanut siitä enää edes yhteen käyttökertaan, joten julistan sen loppuneeksi tässä postauksessa. MUAn huulikiillosta ja Elfin mattahuulipunasta sanottakoon, että olivat molemmat loistotuotteita, joten käytin niitä erittäin mielelläni.

Vielä kahdeksan tuotetta olisi projektissa jäljellä:


Beccan Poreless Priming Perfector on ehkä se kaikista haastavin jäljellä olevista. Menen sen kanssa suurin piirtein puolessa välissä, mutta se kuluu niin hitaasti. Käytän sitä päivittäin, mutta sitä ei voi millään muotoa laittaa kasvoille liikaa, koska sitten se alkaa rullaamaan. Erittäin tehokas primer, jota onneksi nyt lämpöisillä ilmoilla voin käyttää kasvoillani myös leualla ja nenänpielissä nenäni lisäksi. Talvella pystyin käyttämään ainoastaan nenälläni. Pelkään pahoin, että tätä en vuoden loppuun mennessä saa käytettyä.

Vichyn Dermablend Foundationia taas olen saanut käytettyä melkoisesti. Olen yrittänyt kaikin keinoin nähdä, missä sen kanssa menen, mutta tuosta tuubista vaan en näe lävitse. Tuubi on kuitenkin jo erittäin kevyt, joten ei voi olla enää paljoa jäljellä. Tämä on melko tuhti värivoide, joten kesällä käyttö on kuitenkin jäänyt vähemmälle.

MUAn huulipunaa sävyssä 14 Bare olen käyttänyt ainoastaan muutaman kerran viimeisen kolmen kuukauden aikana. Nyt näiden kuvien ottamisen jälkeen olen tämänkin kanssa terästäytynyt. Tämän sävystä tykkään paljonkin.

Rimmel Apocalips sävyssä 100 Phenomenon on jo lähestulkoon loppunut. Olen ottanut stopperinkin jo pois saadakseni kaiken käytettyä, joten tämä tuote nähdään varmasti heinäkuun loppuneissa. 

MUA Intense Kisses High Intensity Gloss sävyssä Sealed with a Kiss on ihana huulikiilto, jota käyttelen aina silloin tällöin. Tämän sävy on oikeastaan itselleni täydellinen.

Laveran huulikiiltoa olen myös käytellyt silloin tällöin eikä ole aikomustakaan heittää sitä nyt kesken pois, vaikka päiväys kesäkuussa olikin. Tämä on mahtava huulikiilto, sävy on aivan upea, mutta ei kuitenkaan niin upea kuin edellä mainitussa MUAn omassa.

Lord & Berryn Nude Lipliner kuluu hitaasti, mutta varmasti. Tätä käytän aina, kun muistan ja aikamoinen nysä sitä on enää jäljellä. Ihan taatusti saan tämän käytettyä, jos muistaisin päivittäin tätä laittaa. Sävy on tässäkin ihan hyvä, en vain oikein aina näe tarpeelliseksi laittaa huultenrajauskynää.

Dermosil Pretty Makeup -paletista puuteri on vielä jäljellä. Nuo kaksi luomiväriä eivät ole projektissa mukana vaikka niitäkin olen tässä yrittänyt samalla tehokäyttää. Olen puuteria nyt kesällä pariin otteeseen käytellyt, mutta tällä menolla olen senkin kanssa vielä ongelmissa. Täytyisi ryhdistäytyä. Olisi niin kiva saada tämä paletti kokonaan varastoistani pois.

Tästä on oikein hyvä jatkaa, seuraavan kvartaalin aikana saan varmasti muutaman tuotteen jälleen loppumaan. Ainakin Vichyn ja toivottavasti pari huulituotetta. Ihanaa, että saa tuotteille oikeasti käyttöä, eivätkä vain loju laatikoissa. Näistä suurin osa on juuri sellaisia tuotteita, jotka olisivat vain lojuneet käyttämöttäminä, mutta näin saan rahoilleni nyt vastinetta. Seuraava päivitys projektiin liittyen sitten lokakuun alussa. Ihanan rentouttavaa viikonloppua!  

4 kommenttia:

  1. Beccan Poreless Priming Perfector kuulostaa aika kovalta vastukselta;) Heittäisin melko helposti vesilinnulla rullaavia voiteita;) Wet n Wildin peiteainekiekosta sain aikoinaan vain puolet osioista käytettyä, ja sitten loppui puhti ja mielekkäät käyttökohteet, heh.
    Hurjasti tsemppiä vaan edelleenkin:) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beccan primeri on kyllä erikoinen tuote, mutta voi että, kun on tehokas tällaiselle kiiltonaamalle. Siinä mielessä ei harmita käyttää sitä joka ikinen päivä ... :D

      Kiitos tsemppauksesta, sitä tarvitaan, koska meinaa välillä loppua puhti ja kärsivällisyys kesken ;)

      Poista
  2. Mulla on myös tuo Revolutionin All About Pink-poskipunapaletti :D Kaivoin sen tosiaan nyt naftaliinista käyttöön, koska siinä on kauniita sävyjä kesäksi, ja nyt ne voi näyttää hyvältä kun on hieman (keino-)päivetystä kasvoilla. Muuten toivotan kovaa sutimista, että loputkin tuotteet on käytetty loppuun tän vuoden aikana :) Mulle tä ois aika mission impossible!! Ei muuta kuin ihania hellepäiviä! Niitähän ne oli nyt luvanneet :D En kyllä kattonu et minne päin Suomea, mut toivottavasti myös tänne pohjosempaan päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta MURn paletista on paljon iloa :) Kiitos sinulle myös tsemppauksesta, jota tosiaan tarvitaan. Vielä olisi puoli vuotta jäljellä, mutta aika menee niin nopeasti..
      Kiitos samoin sinne, toivotaan, että ne helteet nyt tulisivat JO! ;)

      Poista