9.7.2017

Draw My Stash Week 3

Uusi viikko käynnistyy huomenna uusimmassa projektissani Draw My Stash, jota yritän parhaani mukaan selventää täällä. Tämä on oma versioni supersuositusta Shop My Stash -kuviosta, jota moni harrastaa. 


Tällä kertaa mielenkiintoiseksi arvonnan teki se, että joudun nämä tuotteet rehaamaan mukanani kesälomareissulle. Onneksi olemme menossa autolla, joten ei ole oikeastaan väliä, mitä pakkaan mukaan. Enemmän huolestutti se, että mitkä tuotteet sieltä tulevat. Ja muuten reissuun lähtee mukaan myös seuraavan viikon tuotteet, jotka täytyy vielä arpoa. Viikko kerrallaan tuotteita olisi tarkoitus käyttää ja se raja menee rikki kesken lomailun.

Viime viikolla (vk 2) arpa suosi seuraavia tuotteita:


Technic Colourfix Blush Palette
Maybelline Natural Accents Eye Shadow sävyssä 15 Phantom Grey
ColourPop Super Shock Cheek (highlighter) sävyssä Stole the Show

Noin viikon käytön jälkeen tuotteet näyttävät tältä:


Technicin paletista käytin kaikkia rastilla merkattuja poskipunia. Varjostusvärin käytin melkein loppuun, mutta sehän on projektin ulkopuolella. Tämän paletin tuotteissa on kaikissa harvinaisen hyvä pigmentti niin halvaksi tuotteeksi. Oikean yläkulman puna on edelleen yksi suosikeistani ja alhaalla vasemmalla olevaa tykkäsin käyttää luomivärinä. Nuo pari punaa olivat melko räikeitä, mutta kun maltillisesti laittaa niin hyvä tulee. Muihin poskipuniini en viikon aikana koskenut.

Maybellinen ikivanhaa luomiväriä käytin ainoastaan kulmien hännissä muutamaan otteeseen, kuten uhkailinkin. Tulipahan tällekin käyttöä ja nyt saan sitten päättää, että pidänkö tämän vuosimallia 1999 olevan tuotteen vielä vai en. Siinä ei ole mitään vikaa....

ColourPopin highlighteriin tykästyin niin vietävästi. Triosta, minkä näitä hankin, tämä oli vähiten käytetty ja mielestäni sävyltään itselleni epäsopivin. Kasvoillani on nyt kesällä hieman enemmän väriä kuin talvella, joten ehkäpä sen vuoksi tämä sopi nyt kuin nenä päähän. Käytin tätä joka päivä, enkä vilkaissutkaan muita korostusvärejä. Näin se mieli muuttuu, aivan ihanan valloittava highlighter!

Kolmannelle viikolle ja reissuun lähtevät seuraavat tuotteet:


Yves Rocher Make-Up Palette
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter sävyssä Champagne Pop
ColourPop Super Shock Shadow -luomiväri sävyssä Blaze

Yves Rocherin kaksikerroksisen paletin alakerrasta löytyy muutama poskipuna, yksi kummassakin reunassa. Toinen niistä on jo melkein käytetty, kulmissa on vain vähän tavaraa. Ajattelin pressata nuo viimeisetkin jämät ja käyttää ne tulevalla viikolla. Tykkäsin tuosta punasta valtavasti eikä tuossa toisessakaan mitään vikaa ole, on vain jäänyt paljon vähemmälle käytölle. Sävy näyttää siinä hieman ruskealta, mutta on poskilla ihan kiva. Nuo pikkunapit ovat voidemaisia tuotteita, eikä mikään estä käyttämästä niitäkin poskilla. Tämän paletin olen muutama vuosi sitten tilannut YR:lta ilmatteeksi, kun ensimmäisen ostoskorin tuotteen on saanut kaupanpäälle. 

Luulen, että Beccan Champagne Pop'ia ei tarvitse sen kummemmin esitellä. Tämä Jaclyn Hillin Beccan kanssa yhteistyössä tekemä highlighter on yksi upeimmista korostusväreistäni ja olen niin onnellinen, että saan ottaa tämän matkalle mukaan. Olen vähän liikaakin pantannut tätä ja säästellyt, pitäisi päästä eroon tuollaisesta.   

ColourPopin Kathleen Lights -kokoelman Blaze-luomiväriä olen muutaman kerran käyttänyt ja sävy on aivan upea. Harmi, kun tuossa kuvassa sävy on niin vääristynyt, mutta sen voi katsastaa heidän omilta sivuiltaan (missä se on tosin myös jonkin verran vääristynyt). Käytän tätä luomilla varmasti vain antamaan vähän jotain ekstraa.


Tuossa vielä huvikseen YR:n paletin yläkerta, joka nyt lähtee sitten mukaan myös. Tulee varmasti noita luomivärejäkin käytettyä reissussa.

Mielenkiintoinen viikko jälleen edessä uusien juttujen kanssa. Palaan viikon päästä asiaan, mutta se onkin sitten ajastettu postaus eikä siitä löydy kommenttia tässä esitellyistä tuotteista. Ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Technicin paletissa onkin aika upeat sävyt ja Kathleen Lightsin Blazessa samaten. Onneksi olkoon uurastuksesta:) YR:n meikkejä en ole koskaan käyttänyt. Ne on jotenkin menneet mulla ihan "kuuroille korville";) Pitää ehkä tilata jotain kokeeksi. Ja tsemmpiä tähänkin viikkon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Aina silloin tällöin, kun YR:lta saa sen yhden tuotteen ilmatteeksi, testailen vähän oudompia juttuja, mitä ei muuten tulisi hankkineeksi. Tuo paletti on ihan laadukkaan oloinen, ei huono ollenkaan. Kiitos sinulle ja ihanan aurinkoista sunnuntaita! :)

      Poista
  2. Selvää edistymistä näkyvissä :) Kun mulla alkaa työt loman jälkeen niin otan tän saman jutun käyttöön. Meikkejä ja tuotteita alkaa olla jo sellainen määrä etten enää muista mitä kaikkea mulla jo on, joten tämä systeemi auttanee :D Mun pitää myöntää, et luulin et Yves Rocher on muinaisjäänne 80-luvulta!Ei tullu mielenkään et se on viel olemassa, muistan jotain lippulappusia ja muuta krääsää jotka tuli aina rapisevaan muoviin pakattuna XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun saan muitakin innostumaan tästä arvontakuviosta! :) Tulee ainakin käytyä kaikki omistamansa tuotteet läpi ja voi löytää aarteita, mistä ei tiennyt (=muistanut) mitään.. ;)
      YR osaa välillä yllättää kyllä noilla tuotteillansa ja varsinkin jotkut suihkugeelit ovat huippuja. Kynsilakat myös. Kannattaa joskus kokeilla! :) Heheh.. Itsekin muistan hyvin sen lippulappuajan! :D

      Poista