28.7.2017

Ipsy July 2017 Glam Bag

Ihmeiden aika ei ole ohitse, sain sekä Ipsyn että Boxycharmin heinäkuun boxit heinäkuun puolella! Tulivat vielä molemmat eilen eli samana päivänä, joten kyllä minua nyt hemmoteltiin. Tosi kiva, kun voin ne nyt esitelläkin ihan oikean kuukauden puolella. Aloitan Ipsystä ja luultavimmin jo huomenna esittelen Boxycharmin. 


Ipsyn tuotteet tulivat tällaisessa söpössä pussukassa, jota koristaa hahmo nimeltään Gudetama. Täytyi laittaa tuosta munakkaasta kuva taakakin päin, ihana. Itse kuori, jossa tuotteet tulivat oli muuttunut kultaiseksi, se on aina aikaisemmin ollut pinkki. Tuo kuorikin tuo jotenkin aina luksusta tähän pussukkaan. 


Sain jälleen huulirasvan ja jälleen Hempz-merkkiä eli pussista tuli Ultra Moisturizing Herbal Lip Balm. Tämä oli jo kolmas huulirasva Ipsy-bagista, mutta ei haittaa ollenkaan, olen huulirasva-addikti. Tämä on täysikokoinen, vegaaninen tuote, josta pitäisi olla erityisen paljon apua haljenneille huulille eri ainesosiensa ansiosta.  

Seuraava tuote on BRTC Jasmine Waterful Sleeping Mask, joka on ihan outo korealainen merkki. Tämän naamion pitäisi lukita ihon kosteus allensa yön ajaksi, joten iho on aamulla tietysti kosteutuneempi, mutta myös kirkkaampi ja rentoutuneempi. Tätä voi ilmeisesti käyttää päivittäin, koska en näe mainintaa, etteikö voisi. Kuulostaa todella hyvältä tuotteelta ja koska edellinen yövoiteeni vetelee viimeisiään, tämä tuli juuri oikeaan aikaan.


Pussukasta tuli myös täysikokoinen maskara: Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Ultra-Natural Mascara. Odotin näytekokoista, joten tämän koko oli todella positiivinen yllätys. Tämä täysin luonnonmukainen maskara on voittanut jonkun palkinnonkin, joten mielelläni tätä testailen sitten joskus tulevaisuudessa, kunhan saan ensin muutamia muita käytettyä pois.  

Lisäksi tuli Ciaté London Wonderwand Gel-Kohl Hybrid Liner sävyssä Black, joka on kaksipäinen. Toisessa päässä on itse eyeliner ja toisessa päässä harja, jolla viivaa voi pehmentää. Tätä kehutaan Ipsyn sivuilla paljon eli tästä pitäisi olla moneen eri lookkiin ja tämän pitäisi pysyä paikoillaan kauan. Tämän tuotteen jätän kuitenkin korkkaamatta kokonaan ja lähtee eteenpäin. Minulla on liikaa eyelinereita, joita käyttelen todella harvoin. 

Viimeisenä OFRA Cosmetics Gold Rush Eyeshadow. Ihana sävy ja OFRAn luomivärit ovat niin laadukkaita. Tätä kehutaan todella pigmenttiseksi ja veden kanssa tästä saa lisää metallisävyä irti. Todella kiva päästä tätä testaamaan. 


Neljään tuotteeseen olen siis todella tyytyväinen ainakin vielä, joten sain mielestäni oikein mukava pussukan. Tuo Ciatén liner on varmasti myös täysikokoinen ja OFRA on ihan hyvänkokoinen, joten melkein voisi sanoa, että ainoastaan yönaamio on näyte. Ihan mahtavaa siinäkin mielessä, koska tämä pussukka ei todellakaan ole kallis, ainoastaan 10 USD ja siihen päälle Shipito-kulut, joten varmasti jää alle 20 €. Hyvää illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti