13.7.2017

Project Polish Update 6

Kynsilakkaprojekti ei ota edetäkseen ei. En tiedä, miksi minusta on tullut nyt niin laiska lakkaaja. Sanomattakin on siis selvää, että yksikään lakka ei loppunut kesäkuun aikana, käyttöä sain kuitenkin muutamille. Yleensä olen kuitenkin vaihtanut lakkaa paljon useammin kuin viime aikoina. Seuraavaa neljää projektissa olevaa lakkaa tuli käytettyä:

OPI - Sparrow Me the Drama (15 ml)
Yves Rocher Yria Age Repair Nail Lacquer - 307 Rouge Imperial (10 ml)
Essence Multi Dimension XXXL Shine - 69 Muvin' On (8 ml)
Rimmel I Love Lasting Finish - 025 Strawberry Fizz (8 ml)

Jos olisinkin keskittynyt vain pariin lakkaan, olisin ehkä saanut jonkun loppumaan. Ehkä yritän nyt heinäkuussa tsempata vaikka tuon Opin loppuun, koska se on sopivan kesäinen sävy ja tietenkin jo melkein loppu. Kaiken järjen mukaan pitäisi olla helppo tapaus. Myös seuraavia juttuja tuli käytettyä:


Lumene Gel Effect - 11 Sunny Fields - Auringonkehrä -kynsilakka tuli kesäkuun Bette Boxista ja oli niin lumoavan värinen, että haluaisin käyttää tätä nyt koko ajan. Mutta pakko vaan käyttää ensin Opi loppuun ja sitten lakkaan jälleen tällä.   

Lumene Natural Code Silver Top Coat on näkynyt täällä monen monta kertaa ennenkin. Olen nyt päättänyt, että jos glitteriä tekee mieli, niin tartun tähän. Eiköhän se sillä keinolla lopu joku kaunis päivä. Aivan upeahan tämä on, mutta niitä glitter-lakkoja on itsellä aivan liikaa siihen nähden, miten usein niitä käytän.

Vuoden 2015 toukokuun Livboxista tulleet Naturellin kynsitarrat sen sijaan loppuivat, käytin niistä viimeiset kolme. Tarrat olivat mielestäni todella hienot ja näyttävät (edellisessä projektin postauksessa näkyy) ja helppokäyttöisetkin, mutta nämä olivat seikkailleet kaapeissani jo liian kauan.

Seuraavaan kahteen projektiin kuuluvaan lakkaan en koskenut kesäkuussa:


Oriflame Long Wear Nail Polish - 6580 Black Cherries (7 ml)   
Lumene Gel Effect - 2 Poetry-Runoni (5 ml)
Oriflamen lakassa on ihan taatusti vain jämät jäljellä, mutta lakka on niin tumma, että ei iskenyt nyt ollenkaan. Lumenen lakkaankin pitäisi yrittää jatkossa tarttua vähän useammin, koska nuo Gel Effect -kynsilakat on melko helppo saada nopeastikin loppumaan. 

Näin paljon olisi kaikissa vielä käytettävää:
Kesäkuussa tuli siis jälleen plussasaldoa lakkakokoelmaani, nyt Bette Boxin ansiosta. Pelkään pahoin, että heinäkuussa käy samalla tavalla, koska reissuun olemme lähdössä, enkä usko, että pystyn pitämään näppini kurissa kynsilakkojen suhteen. Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti