31.7.2017

Draw My Stash Week 6

Tänään jälleen viikottaiset Draw My Stash -kuulumiset. Vielä ei ole läheskään kyllästymisen merkkejä ilmassa, vaan todella innoissani edelleen jännitän, mitä arvonta saa aikaiseksi. Tuotteethan arvon netistä löytyvien arvontakoneiden avulla, joten helppoa on. Lisäksi aina, kun saan uuden tuotteen johonkin kolmesta kategoriasta, niin lisään sen saman tien listalle, joten on heti seuraavassa arvonnassa mukana. 


Viime viikon (projektin vk 5) käytin seuraavia tuotteita:

BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette
MUA Makeup Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter
NYX  High Definition Blush sävyssä Baby Doll

Tässä highlighterin ja poskipunan lähtötilanne:



Tässä tilanne viikon käytön jälkeen:

Kumpaakin tuotetta käytin joka päivä ja kummastakin on vain positiivista sanottavaa. Highlighter on lämminsävyinen, todella "basic", jota voi käyttää arkena ihan huoletta ja miksei myös juhlassakin. Antaa nätisti kuultoa, tykkään kovasti. 

Poskipunahan oli ihan uusi tuttavuus itselleni, äskeiseltä reissulta ostettu ja oli todella baby pink, mihin nimikin viittaa. Todella pigmenttinen ja laadukas puna. Tykkäsin tästäkin. 

Tässä paletin alkutilanne:

Tässä viikon käytön jälkeen:

Käytin viikon aikana kaikkia kymmentä luomiväriä. Tämän paletin laatu vain on sieltä jostakin, mielikuva ei muuttunut alkuasetelmista ollenkaan. Minun on oikeasti täytynyt saada tästä joku surkea versio, koska en saa pigmenttiä irti kunnolla mistään napista ja kaikki sävyt ovat myös todella varisevia tapauksia, järjestään.  

Alla olevassa kuvassa olen käyttänyt meikkiini kolmea sävyä. Tältä se jälki on näyttänyt joka kerta:

Tätä olen ottanut vaahtomuovisiveltimellä:

Näitä kahta normaalilla harjasiveltimellä:

Tuo on aivan ennennäkemätöntä, tuotetta menee hukkaan aivan pirusti. Mietin, josko yrittäisin ensi vuonna käyttää tämän paletin kokonaan "Pan that palette" -tyyppisessä projektissa, se nimittäin onnistuisi erittäin nopeasti ja helposti. Viikon käyttö näkyy paletissa jo noinkin selkeästi. Niin hypetetty paletti, mutta en voi suositella. 

Sitten vähän positiivisempiin juttuihin. Viikolle kuusi sain käytettäväksi seuraavat tuotteet:

NYX Strobe of Genius Illuminating Palette
Manna Kadar Beauty Paradise Blush
Lumene Cream Eyeshadow sävyssä 4 Velvet Glow


NYXin paletin on uusi reissutuliainen ja arvonta osui heti sen kohdalle. Kiva päästä sitä testaamaan, koska en ole vielä saanut aikaiseksi.   

Manna Kadarin poskipuna on tullut tammikuun Bette boxista enkä ole sitäkään vielä kertaakaan testannut, ups... Sävy vaikuttaa tuossa swatchissa oikein kivan hempeältä vaikka se purkissa näyttääkin aika räikeältä. Pian nähdään, kuinka tämä toimii poskilla. 

Lumenen voidemainen luomiväri on aika vanha tapaus, jota olen käyttänyt todella paljon. Ei vaikuta menneen huonoksi. Yhdessä välissä yritin käyttää tätä loppuun, mutta kyllästyin yrittämiseen enkä taida sen jälkeen olla tähän koskenut. Kiva kuitenkin, nyt tulee tällekin taas käyttöä, koska tykkään tämän erikoisesta sävystä. 

Viikon päästä palataan jälleen näissä merkeissä asiaan. Ihanaa viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. Tuon Carli Bybelin paletin täytyy olla jokin maanantaikappale, kun käyttäytyy tuolla tavalla:( . Näyttää kyllä kivalta.
    Lycka till uuteen viikkoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt ovat paletissa niin totaalisen upeat, mutta niitä ei valitettavasti saa tuolta noin pigmenttisinä. Harmitus on suuri! :(
      Kiitos paljon tsemppauksesta taas! :)

      Poista
  2. En tiedä milllasta suosiota Carli Bybel niittää, mut ihan onnettoman huonolaatusilta värit vaikuttaa, harmi :( Josko paletti on joku maanantaikappale, se näyttää meinaan todella kauniilta, varsinkin alareunan highlighterit <3 Mulla on myös korkkaamatta Mannakadarin poskipuna samasta syystä:vaikutti liian tummalta saantihetkellä kun odotti kovasti jo kevättä. Näytti kyllä swatchissa kepeältä eikä liian tunkkaiselta kuten pannussa. Aina pitäisi siis koittaa kaikkea ennenku tuomitsee oli sitten kyseessä vaate tai meikki :D En oo tiennytkään et Lumenella on ollu tuollaisiakin luomivärejä! XD Hyvää viikon jatkoa ja uusia postauksia odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin googlaillakin muiden kommentteja tuosta paletista, mutta pelkkää ylistystä.. olisi pitänyt silloin aikoinaan tajuta reklamoida, mutta se vaan jäi siinä ihmetellessä :D
      Tuo poskipuna on itseasiassa jopa yllättävän kiva, nyt kun olen sitä käytellyt. Eikä minulla taida toista tuon sävyistä edes olla, joten ihan kiva nyt toisaalta, että tuollaisenkin omistaa! :)
      Kiitokset sinullekin ja ihanaa viikon jatkoa myös! :)

      Poista