24.7.2017

Draw My Stash Week 5

Viikko viisi pyörähti käyntiin tänään Draw My Stash -projektissani, missä käyn pikku hiljaa lävitse kaikki tuotteeni tietyissä kategorioissa arpomalla ne joka viikko: poskipunat, luomivärit ja highlighterit. 


Koska viime viikolla olimme reissussa, tällä kertaa kerron kuulumiset sekä viikon kolme että neljä onnistumisista. 

Viikolla kolme yritin saada käyttöä seuraaville tuotteille: 


Yves Rocher Make-Up Palette
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter sävyssä Champagne Pop
ColourPop Super Shock Shadow -luomiväri sävyssä Blaze

Tältä ne näyttivät viikon käytön jälkeen:



Ei noista kuvista nyt juurikaan eroa näe, mutta käyttöä tuli kaikille tuotteille. Yves Rocherin paletista pressasin vasemmanpuoleisen poskipunan ja siitä riitti tasan yhteen käyttökertaan. Oikeanpuoleista käytin sitten lopun viikkoa. Todella nättejä sävyjä molemmat ja varsinkin tuosta oikeanpuoleisesta tuli oikein luonnollisen näköinen lopputulos. Samalla käyttelin hieman tuota alarivin keskimmäistä huulikiiltoa, joka on myös ihana sävy. 

Beccan highlighter on todella mahtava tuote ja sanomattakin selvää, että käytin sitä ihan joka päivä. Sävy on aivan huippu ja kun tämä projekti on loppu (juu.. eli ensi vuonna joskus), niin otan tämän vähän useimmin käyttöön.

ColourPopin luomiväriä ei tullut niin montaa kertaa käytettyä, koska en reissussa jaksanut oikein luomivärien kanssa kikkailla, mutta ne kerrat kun käytin, niin tykkäsin. Tästä en saanut niinkään väriä kunnolla irti, mutta glitteriä sitten sitäkin enemmän. 

Viikolla neljä arvonta suosi seuraavia tuotteita:



MUA Makeup Academy Eyeshadow Palette Hall of Fame
theBalm Down Boy Blush
Bellápierre Cosmetics Highlighter sävyssä Snow Flake


Käytönjäljet viikon jälkeen:





MUAn paletista käytin ehkä kahdeksaa nappia kahdestatoista. Näissä laatu vähän vaihtelee ja varsinkin shimmeriset ovat melko varisevia, joten napit kuluvat nopeaa vauhtia. Mattaiset ovat hieman tiiviimpää tavaraa, mutta kaikissa on mielestäni ihan hyvä pigmentti. Tämä on ihan hyvä peruspaletti. 

TheBalmin poskipuna on yksi suosikeistani ja tätä käytin joka päivä. Sävy on upea ja laatu huippua. 

Bellápierren highlighteriakin käytin joka päivä, mutta tämä tuote ei korostusvärin ominaisuudessa kyllä vakuuttanut. Jos tuotetta laittoi suoraan värivoiteen päälle, sitä oli vaikea levittää ja meinasi jäädä laikuiksi iholle. Puuterin päälle levittyi paremmin. Lisäksi tällä oli todella helppo saada ns. överit, joten varovainen piti olla. Todella valkoinen sävy ja glitteriä piisasi. Tähän astisista highlighter-kokeiluista huonoin ja pistän tämän menemään eteenpäin, turhaan panttaan tätä varastoissani. En käyttäisi tätä luomivärinäkään. 

Tänään käyttelin jo ensimmäistä kertaa viikon viisi tuotteita:


BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette
MUA Makeup Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter
NYX  High Definition Blush sävyssä Baby Doll


BH Cosmetics Carli Bybel -palettiin en ole vielä ehtinyt ihastua ja ensi testaukset sillä aikoinaan olivat totaalisia pettymyksiä, joten aikalailla unholaan on sen vuoksi jäänyt. Mutta juuri tämän takia tämä projekti on meneillään! Joka tuutista tätä palettia on pelkästään kehuttu ja kehuttu (ainakin 99 kertaa sadasta), joten menin ja tilasin, mutta minun on täytynyt saada joku maanantaikappale. Se vähä, mitä olen tätä kokeillut, niin napit ovat niin varisevia, että värit ovat pitkin naamaa, kun niitä käyttää. Pigmentinkin kanssa on vähän niin ja näin. Katsotaan nyt, saanko tästä edes jotain iloa tällä viikolla. Tämän päivän käytön perusteella ei ainakaan vielä vakuuttanut. 


MUAn highlighter sen sijaan on ihan ok tuote. Tämä on hyvä arki-highlighter, koska ei ole liian pigmenttinen. Kuitenkin tällä saa sopivasti kuultoa poskipäille. Vähälle käytölle jäänyt tähän mennessä (minulla on liikaa highlightereita), mutta varmasti käytän tällä viikolla tätä nyt joka päivä. 

NYXin poskipuna on ihan upouusi ostos äskeiseltä heinäkuun ulkomaanreissulta. Tämän päivän käytön perusteella voin jo sanoa, että tyytyväinen olen ostokseeni. Tämä on aikalailla samansävyinen kuin edellä mainittu theBalmin Down Boy, josta tykkään paljon, joten ei ihme, että tämä tarttui reissusta mukaan. 
 
Viikon päästä projektin kuulumisia taas. Ihanaa viikon alkua! 

2 kommenttia:

  1. Onpa harmi tuo Carli Bybel-paletti sitä, kun ontosiaankin kehuttu suunnilleen maasta taivaaseen. Nythän siitä on tullut jo uusi isompi De Luxe-versio.
    MUA_n highlighter näyttää todella nätiltä ja uskon, että on myös pätevä:)

    VastaaPoista
  2. Joo, ihmettelen niin kovasti tuota Carli Bybelia, se on niin surkea kuin olla ja voi. Nyt olen sitä jo muutaman päivän tässä käyttänyt ja mielipide on edelleen sama (luomivärien kohdalla ainakin).
    MUAn highlighter sen sijaan on upea, sitä voi suositella ;)
    Hyvää viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista