5.7.2017

Jolie Box Heinäkuu 2017

"Gone to the Beach" on teemana heinäkuun Jolie boxissa, jonka hain jo toissapäivänä eli maanantaina. Boxi tuli todella aikaisin tässä kuussa. Kesään sopivia tuotteita pitäisi siis olla tarjolla. 


Laatikko oli kevyt ja tuotteet pakattu pienen pieneen pakettiin, hmm.. Ei nyt niin kovin lupaavaa mielestäni.


Ainakin niitä tuotteita löytyi yhteensä viisi kappaletta. Ilmeisesti joskus on ollut vähemmänkin. Kyllä sieltä nyt karvas pettymyksen huokaus vaan väkisinkin nousi pintaan. Normaalisti käyn tuotteet intoa hihkuen tässä laatikon avausvaiheessa perusteellisesti läpi, mutta nyt pistin boxin sivuun ja tarkemmat tutkimukset tein vasta tätä kirjoittaessani.


Josko kerrankin mentäisiin suurin piirtein infolapun mukaisessa järjestyksessä. Ensimmäisenä tuotteena nestemäinen Couleur Caramel Natural Make Up Eye Liner turkoosinvihreässä värissä, niin, että oikein viimeisen päälle kesäisessä värissä. En tykkää tuotteesta yhtään enempää vaikka sitä kuinka yritetään lappusessa kehua: voi sanoa jopa hoitotuotteeksi, ei kemiallisia liuotinaineita, sopiva herkille silmille, pysyy paikallaan kesäpäivän jne. Ei, ei, ei. Lähtee parempaan kotiin.


Algamaris After Sun Emulsio on laatikon suurin tuote. Tätä olisi tarkoitus käyttää auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa ja sopii sekä kasvoille että vartalolle. Tuote sisältää luomulaatuista aloe veraa, jonka pitäisi viilentää ja rauhoittaa ihoa sekä karitevoita, joka ravitsee ja kosteuttaa. En ottamalla ota aurinkoa ikinä, mutta auringossaoloa on tietenkin kesällä vaikea välttää. Tällaisten hetkien jälkeen voisi tätä yrittää käyttää, mutta käytän varmasti loppujen lopuksi pois tavallisena vartalovoiteena. Ihan ok tuote saada mielestäni. 


Helixium by Skinature Silver Crema  -tehokuorintavoide vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, mutta kun laatikosta tuli vain yksi kerta-annospussi. Tämä tuotemerkki on ensimmäinen ekosertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja. Tuotteen pitäisi eri ainesosien ansiosta korjata ja häivyttää ihovaurioita, uudistaa, heleyttää rauhoittaa, pehmentää, kosteuttaa jne. Paljon tästä luvataan ja tämä oli erittäin kiva saada, mutta olisin kovasti halunnut testata useamminkin kuin vain kerran. Yksi kerta ei monesti riitä kertomaan tuotteen toimivuudesta.

Omasta mielestäni laatikon ehdottomasti paras tuote on matkakokoinen Absolution Le Sérum Anti-Soif, joka on Jolien myydyimpiä tuotteita. Kuulemma myös miesten suosikki. Tämä on tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka imeytyy nopeasti vesimäisen koostumuksensa ansiosta. Kesällä voisi käyttää myös kevyen kosteusvoiteen tavoin. Mikä parasta, tämä on erinomainen juuri rasvoittuvalle (ja epäpuhtaalle) iholle, jonka minä omistan. Paljon lupauksia tälläkin ja olen tykännyt tästä sarjasta, joten oli erittäin mukava saada.


John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash hellävaraisesta suihkugeelistä ajattelin ensin, että tämä on kokonsa puolesta täysi vitsi. Pullo on todella pieni. Lappusessa kuitenkin sanotaan, että geeli on riittoisaa, joten pieni määrä riittää. Mietityttää vaan, että osaankohan kuitenkaan käyttää ihan sillä tavalla. Mielenkiintoista nähdä, miten minun käy tämän kanssa.


Nyt kun tätä kirjoittelin ja tutustuin tuotteisiin paremmin, niin ei kyllä enää harmita niin kovasti. Toki harmittaa tuo eye liner sekä tuotteiden pienet koot, mutta tällä mennään. Seerumiin varsinkin uskon ihastuvani ikihyviksi. Linkitin tuotteita Jolien omille sivuille, jos sieltä tuote löytyi. Hinnatkin tietenkin näkee sieltä ja seerumi on melko kallis, mutta siitä olen kyllä valmis maksamaan, jos vaan toimii hyvin. Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

  1. Absolutionin tuotteita olen hypistellyt jossain myymälässä joskus, mutta ovat aika hintavia, niin on jääneet ostoaikeet toistaiseksi. Olisi kiva kokeilla. Kerro joskus miltä tuo seerumi vaikutti:)
    Kivaa keskiviikkoa, vaikka sään puolesta näyttää tutun...surkealta;) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että korkkaan seerumin heti huomenna ;) Postailen noista testauksista varmaankin taas jossain vaiheessa. Harmittavasti tuo absolution-sarja on niin kallis, ettei ainakaan voi ostaa "sikaa säkissä", mutta näiden laatikoiden myötä on kiva aina päästä kunnolla testaamaan :) Sitten voisi ehkä jopa harkita ostavansa, jos raaskii ja jos tykkää.
      Kiitos palon ja hyvää illan jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Uskaltauduin nyt vasta lukemaan postauksesi kun sain ja hain boksini vasta tänään postista. Oli kova työ olla lukematta ja spoilaantumatta :D Sain samalla Bette Boxinkin ja oli ilo aukaista molemmat, tykkäsin kovasti molempien sisällöstä. Oon silleen helppo nakki et tykkään niin kovasti siitä yllätysfiiliksestä, et ei haittaa marketti- ym. tuotteet juurikaan, paitsi joskus jos esim. hammastahnaa on tullu 3 perättäisessä boksissa XD Mulle CC:n turkoosi eyelineri oli unelma- oon nyt tässä koleahkossa Suomen suvessa intoutunut käyttämään värikkäitä silmärajauksia. Mä karttelen myös aurinkoa joten Algamariksen voide tulee mullakin käytettyä tavisvoiteena. Jännityksellä jään vielä odottamaan Look Fantasticin Beauty Boxia, tuliskohan se sitten ensi viikolla... mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullekin boxeja satelee, kiva! :) Se fiilis on kyllä aina niin mahtava, kun saa avata laatikon, minkä sisällöstä ei ole mitään hajua! :) Yritän itsekin näiden kotimaisten kohdalla olla spoilaantumatta, mutta ulkomaisten kohdalla en vaan pysty siihen, koska niitä laatikoita saa odotella aina niin kauan. Itsehillintä antaa aina ja joka kerta periksi, liian heikko! :)
      Kiva, että siitä eyelinerista oli sinulle iloa! Itse en yleensäkään niitä oikein käyttele, saati sitten turkoosia ;) Ja tuo LF Beauty box on myös ihan huippulaatikko! Itse olen siitä paussilla ja olen miettinyt, josko korvaisin Jolien tuolla LF:lla, mutta mietintämyssy on edelleen päässä sen suhteen :) Toivottavasti heinäkuun boxi on hyvä!
      Kiitokset, ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

      Poista