29.11.2020

Loppuneet tuotteet syyskuu 2020

Nyt jatkan näiden loppuneiden tuotteiden esittelyä, joita on hieman kertynyt rästiin. Vuorossa on siis syykuun roskakasa.

Aikamoinen kasa niitä vaan loppui silloinkin eli ahkera olen ollut, vaikka tuntuukin, että ei tule enää niin aktiivisesti juttuja käyteltyä kuin normaaleissa oloissa tulisi.
 
Keune Care Line Sun Sublime Shampoo & Conditioner
Ostin nämä joskus kesällä kampaajan suosituksesta. Olivat huippualennuksessa, joten päätin kerrankin testata jotain uutta tukalleni. Näiden luvattiin olevan hyvät auringon vaurioittamille hiuksille sekä lisäksi näiden piti antaa suojaa auringon haittavaikutuksille. Ehkä nämä antoivat, en osaa sitä sanoa, mutta ainakin hoitoaine oli erittäin tehokas ja tykkäsin kovasti. Itse shampookin oli jo todella hoitava, ehkä vähän liiankin ja nämä yhdessä käytettynä hiuksista tuli vähän raskaat. Enkä todellakaan käyttänyt aineita kerralla turhan paljoa. Nämä olivat siis kuitenkin periaatteessa ihan hyvät tuotteet, mutta en välttämättä ostaisi uudestaan. (4/5)
 
Senhor Do Bonfim Sea Water Hair Spray 

Glossybox 06/2020 - erittäin hyväntuoksuinen suolasuihke, jota olisi mennyt isompikin pullo. Olen nyt koronan aikana vältellyt suoristamasta hiuksiani eli olen kiharoita korostaakseni käytellyt mm. suolasuihketta. Tämä oli kevyttä, jätti hiukset melko pehmeäksi ja antoi tukea. Tykkäsin erittäin paljon. (5/5)
 
Herbina Tuuheuttava Muotovaahto
En tiedä, monesko pullo tämä minulla oli, ainakin kymmenes. Uusi on jo ostettu ja tulen jatkossakin ostamaan. Perushyvä muotovaahto, jota saa helposti ja edullisesti lähikaupasta. (5/5)

Rituals The Ritual Of Hammam Refreshing Eucalyptus & Olive Oil Black Soap
Joulukalenterista 2019 - tämä oli jännä tuote. Saippua oli mustaa ja tuoksui todella voimakkaasti eukalyptukselta. Näistä ominaisuuksista tykkäsin paljon, mutta muuten ei mielestäni ollut mukava käyttää, oli jotenkin tahmeaa ja meni iholla ihmeellisinä läiskinä, kun yritti pestä. Ei siis levittäytynyt kunnolla. Kiva oli kyllä tämäkin kalenterin myötä silti testata. (2/5)
 
Dermosil Shower Cream
Goodiebox 08/2020 - ihana tuoksu tässä suihkuvoiteessa oli, mutta muuten tämä tuote ei ollut mielestäni mitenkään erikoinen. Ehkä aine oli vähän normaalia suihkugeeliä voidemaisempaa. Tulihan tämäkin nyt testailtua, yleensä kyllä tykkään Dermosilin suihkareista todella paljon. (3/5)

First Aid Beauty Ultra Repair Cream
LF joulukalenterista 2018 - tämä tuote kesti pitkään. Lähinnä käyttelin tätä muutamaan kuivaan kohtaan jaloissani, jotka sinne aina välillä ilmestyvät ja joihin tämä selvästi auttoi. Välillä käyttelin myös ihan käsivoiteena, koska tämä on hajusteeton, joten tätä oli hyvä käyttää töissä. Toimi erittäin hyvin siinäkin. Tämä oli kiva, tykkään muutenkin First Aid Beautyn tuotteista. Toisaalta tällaiset joka paikan voiteet ovat vähän rasittavia, vaikka nimenomaan luulisi asian olevan päinvastoin. (4/5)

The Body Shop Juicy Pear Body Yogurt
Ostospostaus - ihanan päärynämäinen ja raikas tuoksu, joka oli kyllä melko mieto. Nämä TBS:n voiteet ovat aivan superhyviä ja varsinkin vähän lämpöisemmille keleille nämä ovat aivan loistavia. Vähän viilentäviä ja imeytyvät nopeasti samalla kosteuttaen. (5/5)
 
Beauty For Real Shadow Stx - Ever Starstruck
Boxycharm 08/2016, mukana Boxycharm-projektissani - niin mahtavan helppokäyttöinen luomiväripuikko, joka olisi pitänyt käyttää jo aikoja sitten. En vain ollut tajunnut tämän hyvyyttä. Käyttelin tätä sekä luomivärinpohjustajana että ihan yksinään tuomaan luomille vähän väriä ja oli aivan loistava molemmissa hommissa. Sävy oli siis melko neutraali. Mielestäni tämä kyllä vaan kului loppuun yllättävän nopeasti. (5/5)  
 
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony
Mukana 10 in 2020 -projektissani - tarran mukaan tämä on voittanut Cosmopolitan Beauty Awards -palkinnon vuonna 2008 ja voisin kuvitella, että suurin piirtein niillä main tämän olen ostanutkin. Tuote oli siis ikivanha, mutta todellakin vielä käyttökelpoinen. Sävy oli ihan nappiin vaalealle iholleni. Tässä oli siis kaksi puolta, vaalea ja tumma, joita sekoittelin keskenään. Tumma puoli kului paljon nopeammin. Pressasinkin tämän välillä uudestaan, jolloin lisäsin yhdestä toisesta tuotteesta vähän lisää tummaa, mutta sävy pysyi edelleen hyvänä. Pystyi siis edelleen ihan huolettomasti huiskutella. Mutta aivan mahtavaa, että sain tämän vihdoin ja viimein käytettyä. (5/5) 
 
Clarins Beauty Flash Balm
Mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tämä on erittäin hyvä voide meikin alle eikä tämän kanssa tarvitse odotella voiteen imeytymistä, vaan voi samantien lisätä meikkiä päälle. Olen ennenkin käyttänyt tätä ja olin jo unohtanut, kuinka loistava tuote tämä onkaan. Taidan ostaa seuraavaksi ihan täysikokoisena, kunhan saisi noita vanhempia juttuja ensin muutamat käyteltyä pois. (5/5)
 
Dermosil Sparkling After Sun Facial Serum
Ostospostaus - tällä oli kyllä jonkinlainen rauhoittava vaikutus iholle auringossaolon jälkeen. En todellakaan ottamalla ota aurinkoa, mutta ulkoiltua tulee. Tässä oli myös aivan ihana tuoksu. Voide itsessään oli kuitenkin hieman liian paksua, joten käyttelin yövoiteen alla, en meikin. (3/5) 

Lumene Sisu Recover & Protect Facial Oil
Ostospostaus - tämä ei imeytynyt ihooni ollenkaan vaan jäi siihen ärsyttävästi kiiltelemään ja pyörimään. Käyttelin yövoiteen tavoin, joten ei kiva, tyynyliina ei tykännyt. Onneksi käytin kesäaikaan, koska en usko, että tämä kosteutti millään tavalla. Tuoksusta tykkäsin, mutta en ostaisi uudestaan. (1/5)

My Skin Kitty Face Facial Sheet Mask
Ostospostaus, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - viime kuussakin loppui tällainen hauska kasvonaamio. Tykkään näistä, ovat helppoja ja kosteuttavia tapauksia. Tämänkin naamion kuvauksessa sanotaan, että "cleanses your pores and removes dirt & oil", mutta en huomannut tämänkään kohdalla mitään tuohon viittaavaa. Tuoksu oli tässäkin vähän outo, joten voipi olla, että vanhoiksi olivat menneet. (4/5)
 
Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strip
Goodiebox 09/2020 -  erittäin tehokas tapaus, joka oikeasti syväpuhdistaa niitä huokosia. Oli tosi kiva saada boxista ja jos näitä joskus tulee kaupassa vastaan, niin ostan. (5/5)

Rituals The Wonder Mask Charcoal & Black Mud Purifying Face Mask
Joulukalenterista 2019 - tässä pussukassa oli jauhetta, jota piti sekoitella veteen, että siitä sai naamioaineksen. Liikaa työtä tämmöisissä sanon minä. Tuntui kuin tämä olisi kuplinut kasvoilla ja haisi selvästi maakellarilta. Tätä oli kiva ja helppo levittää, mutta oli todella vaikea pestä pois. Naamio oli kuitenkin ihan tehokas, selkeästi puhdisti ja iho oli käytön jälkeen ihanan pehmeä. Pussista riitti muistaakseni kahteen käyttökertaan. (3/5) 
 
Neal's Yard Remedies Calendula Cleanser
Jolie Box 01/2019 - tässä oli niin hienosti parasta ennen päiväys (09/2020) esillä, että en pitänyt kiirettä tämän korkkaamisen kanssa. Tämä loppuikin sitten juuri oikeaan aikaan. Pienellä määrällä tuotetta pärjäsi pitkälle ja tämä puhdisti kasvot hellävaraisesti, mutta erittäin hyvin. Oikein mahtava putsari ja miellyttävä kokemus. Tuoksu oli sitä tuttua ihanaa Neal's Yardia. (5/5)
 
Sephora Waterproof Eye Makeup Remover
Ostospostaus - tämä oli iso 200 ml pullo, joten tästä riitti pitkäksi aikaa. Valitettavasti tämä ei vain ollut lähimainkaan paras silmämeikinpoistoaine, mitä olen käyttänyt, lähikaupasta löytyy parempaa, mutta on tämäkin nyt testattu. Aine ei poistanut kaikkea silmämeikkiä, joten misellivesi joutui aina hoitamaan loput. Olen niin monen tubettajan nähnyt tätä kehuvan, joten olisin olettanut tämän olevan supertehokasta. (3/5)

Rimmel Keep Calm And Kiss Lip Balm - 020 Pink Blush
Saatu goodie bagissa, mukana 50 Shades Of Pink -projektissani - tässä oli aivan ihana pinkki sävy, joka tuli huulille sellaisena sopivan läpikuultavana eikä mitenkään överinä. Tämä myös pysyi huulilla eikä lähtenyt pyörimään ympäriinsä, kuten seuraava Pixin voide. Eihän tämä nyt kosteuttanut, mutta oli sellainen nätti ja tykkäsin kyllä. En tiedä, saako näitä edes enää, oli vanha tuote, joten kiva oli saada tämäkin vihdoin käytettyä.  (4/5)
 
Pixi By Petra Shea Butter Lip Balm - Natural Rose
Goodiebox 05/2020 - aluksi tykkäsin tästä paljon, oli erittäin kosteuttava ja sävykin vaikutti hyvältä. Mutta sitten otin tämän kunnolla käyttöön ja koska käyttelen huulirasvoja aika ronskein ottein, niin tuo voide lähti pikkasen liikaa vaeltelemaan ympäri ämpäri. Käytin suosiolla ihan töitä tehdessä kotona koneen äärellä äkkiä tämän pois. Kosteuttava siis kuitenkin oli ja ihanan pehmeä voide, mutta sävy oli liian raju. (2/5)
 
Rituals Tulip & Japanese Yusu Body Mist
Joulukalenterista 2019 -  tämä tuoksu oli aivan ihana, sellainen raikkaan kukkainen, eikä yhtään liian voimakas vaikka Ritualsia onkin. Tämä myös pysyi ihollani, joten tätä oli erittäin kiva käyttää. Voisin ostaa isommassakin paketissa. (5/5)

Katy Perry's Indi EdP
Tämä taas katosi iholtani salamana, joten tästä tuoksusta ei ollut oikein mitään iloa. Tämän tuoksuun sisältyy esitteen mukaan seuraavia: white tea, oriental plum & bergamot. Hyvähän se tuoksu toki oli, mutta turha tällaisia on käytellä. Olen tämän saanut Lyko-tilauksen kaupanpäällisenä. (2/5)
 
Beauty By Zarie Nail Polish Remover
Erittäin tehokas ja edullinen kynsilakanpoistoaine, josta on jo uusi kappale käytössä. Olen käyttänyt näitäkin jo monta pulloa. (5/5)
 
Lumene Arktis Arctic Hydra Care Moisture Relief Rich Hand Cream
Bette Box 11/2019 - käyttelin tämän yökäsivoiteena ja nyt kun niin myöhässä kirjoittelen näistä syyskuussa loppuneista, niin en muista kuollaksenikaan, mitä tässä mättäsi. Jokin mättäsi ja pahasti. Se ei voinut olla tuoksu, koska kun yritän nuuhkailla, tämä on hajusteeton. Olisiko se sitten ollut se tuoksun puute? Vai olisiko voide ollut aivan liian tönkköä eikä imeytynyt? Nyt en valitettavasti muista.. Joka tapauksessa sen kyllä muistan, että en tykännyt ja oli rasittavaa käyttää. (1/5)

Seuraava postaus taitaakin liittyä sitten jo jouluisiin juttuihin. Aivan mahtavaa! Oikein mukavaa sunnuntai illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mie varmaan käytin tuota Ritualsin naamiojauhetta liian vähän, kun sain ainakin 5-6 käyttökertaa :'D Miusta on jännä, että Ritualsin omilla sivuilla tuo Amsterdam -kokoelma oli joku spesiaalikokoelma, mutta näin vuotta myöhemmin se tuli esim. Kicksiinkin myyntiin!

    Sama mielipide myös tuosta mustasta saippuasta, kuorintahanskallakin sitä sai toisella kädellä hanskaan ensin levitellä ja sitten vasta hieroa ihoon, ettei jäänyt mustia läiskiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä tuossa tulee nyt hyvin ennemminkin ilmi tämä minun lotrailutyylini :D Sen sijaan, että sinä käyttäisit liian vähän ;)
      Aivan mahtavaa, jos tuota Amsterdamia myydään esim. Kicksissä, ei ole tullut vähään aika siellä sisällä käytyä tutkimassa tuotteita. Tykkäsin tuosta tuoksusta aivan valtavasti. Kieltämättä vähän outoa, mutta onneksi näin!
      Joo, musta saippua... eipä tarvitse toiste kokeilla.. :D

      Poista
  2. Kivan kasan olet saanut loppumaan, tuo Juicy Pear Body Yogurt on ihan mieletön, se tuoksu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasaiseen tahtiin näitä juttuja aina vaan tuntuu loppuvan, vaikka mielestäni tämä kotoa päin töiden tekeminen on selvästi vähentänyt kosmetiikan kulutusta! Outoa.. :D
      Tuossa Juicy Pearissa oli kyllä niin valtavan ihana tuoksu! Eikä yhtään liian voimakas. Sitä kun saisi lisää!! <3

      Poista