23.7.2021

Loppuneet tuotteet toukokuu 2021

Toukokuussakin loppui ihan kivasti tuotteita:
 
Varsinkin A to Z -projektin myötä tyhjentyneistä pakkauksista muodostui melkoisen iso pino. Kuukausi oli siis melkoista jämien/vanhojen tuotteiden kulutusjuhlaa.
 
Pirkka Volumizing Styling Powder
Ostospostaus - tässä kuussa loppui vain yksi hiustuote. Tämä oli todella hyvä ja edullinen hiuspuuteri, joka kohotti hyvin tyvestä eikä lähmännyt hiuksia. Pieni määrä riitti. Uusi on jo ostettu ja on kyllä halpaa. (5/5)

Yves Rocher Volume Elixir Mascara - 01 Noir
Ostospostaus - ihan hyvä perusmaskara, joka antoi ripsille nimensäkin mukaan hieman sitä volyymia. Tämä ei ollut yhtä hyvä kuin aikaisemmin käyttämäni YR:n luottoripsari, joita on mennyt muutamakin kappale. Kuitenkin niin hyvä, että miksei voisi lisääkin joskus hankkia esimerkiksi kaupanpäällisenä. (4/5)

RCMA The Original No-Color Powder
Ostospostaus - tästä tyhjäsin loput toiseen rasiaan, joten heitän tämän purkin nyt roskiin tilaa viemästä. Eiköhän se itse puuterikin lopu tässä jossain vaiheessa, koska olen nyt yrittänyt viime ajat keskittyä täysin siihen. Puuteri ei ole parasta, mitä on vastaan tullut, mutta tiettyjen meikkivoiteiden kanssa on toiminut hyvin, esimerkiksi Too Faced'n Peach Perfect -meikkivoiteen kanssa. Piti kasvot mattana, mutta lopputulos oli kuitenkin ihan luonnollinen. Tosin voinee johtua myös itse meikkivoiteesta, koska joidenkin meikkivoiteiden kanssa tämä ei oikeastaan tee mitään ja kasvot kiiltävät alta aikayksikön. Luulen, että en tule tätä toistamiseen enää ostamaan. (3/5)

Lumene Sisu Urban Intense Hydrating Serum
Ostospostaus - tämä oli aivan mahtava seerumi, jossa oli kaikki kohdillaan. Tuoksukin on niin vastustamaton, että voisi tuoksutella viikon putkeen. Käyttelin tämän yövoiteen alla ja tuntui hoitavankin ihoa todella hyvin. Imeytyi myös ihoon nopeasti. (5/5)

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil
Ostospostaus - kuinka voi tuote olla näin ihana. Siis jos Lumenen Sisussa oli vastustamaton tuoksu niin tämä menee vielä pidemmälle. Tämä vain on täydellinen kasvoöljy, jota käyttelin yövoiteen tavoin. Minulla on mielestäni enää kaksi kasvoöljyä jäljellä, joten voipi olla, että tätä tulee ostettua lisää melko piankin. (5/5)

Yon-Ka Paris Age Defense Hydra N°1 Creme
Bette Box 09/2019, mukana A to Z -projektissani - ihan hyvä peruskasvovoide, joka sopi erittäin hyvin myös meikin alle. Vähän yllättävää, koska tämä on suunnattu kuivalle tai herkälle iholle ja itselläni on ei-millään-muotoa herkkä sekaiho. Senpä vuoksi en ole tätä aikaisemmin uskaltanut korkata, mutta tämähän imeytyi hyvin ihoon ja selvästi kosteutti jättämättä mitään ikävää voidemaista tunnetta kasvoille. (5/5)


Balance Me Aha Glow Mask
LF Beauty Box 02/2021, mukana A to Z -projektissani - käyttelin tätä ehkä kerran viikossa ja oli todella miellyttävä käyttää, mutta enpä oikeastaan huomannut tämän oikein tekevän mitään. Ei kirkastanut, syväpuhdistanut tai nuorentanut ihoa mielestäni mitenkään. Kokemuksena kuitenkin rentouttava ja tuoksu oli ihana. (2/5)

Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
Bette Box 01/2019, mukana A to Z -projektissani - tämän luovutin aikoinaan tyttärelleni, mutta on kulkeutunut takaisin minulle. Hän ei tästä tykännyt. Tämä oli ihan hyvä perusputsari, mutta tuoksu oli jotenkin omituinen, joten sen vuoksi en ostaisi lisää. (3/5)
 
Blistex Sensitive Lip Balm
Mukana A to Z -projektissani - erittäin hyvä huulivoide, joka piti huulet kunnossa. Oli myös riittoisaa. Yleensä käyttelen huulivoiteet todella nopeasti, mutta tämä oli sitkeä tapaus. (5/5)
 
Yves Rocher Neroli Secrets D'Essences EdP
Mukana A to Z -projektissani - tässä oli todella kiva ja raikas kukkainen tuoksu. Se ei pysynyt ihollani kovin pitkään, joten välillä tuli lisäiltyä tätä päivän mittaan enemmänkin. Ei niin kivaa oli se, että tämä ei ole suihkepullo. Kivaa se, että sain tällaisen pienen näytepullon vihdoin käytettyä. (4/5)
 
The Body Shop Rich Plum Hand Cream
Ostospostaus - todella ihanan tuoksuinen käsivoide, joka on käytetty hitaasti ja hartaasti, kuten useimmiten käy näiden TBS:n käsivoiteiden kanssa. Nämä ovat yleensä käsilaukkutavaraa ja koska pienellä määrällä pärjää pitkälle, kestävät ikuisuuden. (5/5) 

Eveline Cosmetics Lemon Fresh Protective Hand Balm
Ostospostaus - tämä käsivoide taas on majaillut tietokonepöydällä, joten enimmäkseen työn lomassa tuli tätä käyteltyä. Tämä voidehan oli superhalpa, mutta tässä ei ollut yhtään mitään vikaa. Tuoksu oli mieto, mutta ihan kiva ja voidekin kosteutti selvästi ja piti kädet talvellakin kunnossa. (5/5)

Nivea 3In1 Repair Hand Cream
Tämän käyttelin yövoiteena. Oli tehokas, piti kädet kunnossa eli siinä mielessä loistotuote, mutta imeytymisen kanssa olisi ollut vähän toivomisen varaa. En tykkää yhtään, jos kädet ovat pitkään lähmäiset ja tämän kanssa ehti aina kevyesti jo nukahtaakin. Yritän olla ostamatta tätä versiota enää, mutta siihen toiseen Nivean omaan kyllä satsaan (loppunut helmikuussa). (4/5)

Trind Natural Nail Repair
Käyttelen aluslakkana ja on luottotuote, josta uusi versio on jo kaapissa odottamassa. Tosin nyt yritän käytellä yhtä vanhaa jäännettä tässä näiden välissä loppuun. Tämä pitää kynnet hyvin kunnossa lakan alla, eivät kellastu tms. (5/5)
 
Beauty By Zazie Nail Polish Remover
Ostospostaus - näitä oli jossain vaiheessa varmaan viisi laatikossani ja tämä oli nyt toiseksi viimeinen. Näin ne hupenevat. Aivan loistava kynsilakan poistoaine ja on myös halpaa, joten yritän muistaa ostaa lisää, kun vastaan tulee. (5/5)
 
Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Lotion Spray
Mukana A to Z -projektissani - tämä oli ehkä hieman tylsä tuote, koska tuoksu oli todella mitätön. Raikas, mutta eipä sitä juuri noteerannut. Voide oli ohutta ja nopeasti imeytyvää. Eli juuri lämpöisten kelien voide, koska ei ollut se kosteutuskaan ihan parhaasta päästä. Muuten tykkään näistä suihkutettavista, koska ovat niin helppokäyttöisiä. (3/5)

Sol De Janeiro Coco Cabana Cream
Ostospostaus, mukana A to Z -projektissani - todella voimakkaasti kookokselta tuoksuva vartalovoide, josta tykkäsin tällä kertaa vieläkin enemmän kuin viimeksi. Jossakin muuten mainittiin, että juuri tätä kookosversiota olisi muutettu siitä alkuperäisestä, ja uusi versio on sen myötä ainakin tuoksultaan parempi. Olisiko edellinen kappaleeni ollut vanhaa koulukuntaa ja tämä uudempaa..? Jotain erilaista tässä tuoksussa on kyllä noin muutenkin, koska muuten en oikein kookoksesta välitä. Tätä menisi kuitenkin litrakaupalla. (5/5)

Soap & Glory The Righteous Butter 
Ostospostaus - ai että voi olla vartalovoide täydellinen. Tässä oli kaikki kohdillaan. Tuoksu oli uskomattoman ihana, voiteessa täydellinen koostumus, imeytyi nopeasti ja hyvin sekä kosteutti. Onneksi tämä oli iso 300 ml pönikkä niin riitti iloa pitkäksi aikaa. Jos ikinä pääsen vielä näiden Soap & Glory tuotteiden äärelle, ostan ehdottomasti lisää. (5/5)

The Body Shop Banana Shower Cream
Ostospostaus - tässä on vaan niin vastustamattoman ihana banaanin tuoksu, että ei mitään järkeä. Se tuoksu jää myös pyörimään kivasti iholle suihkussa käynnin jälkeen. Täydellinen suihkari. (5/5)
 
Original Source Sweet Rhubarb & Raspberry Shower Gel
Ostospostaus, mukana A to Z -projektissani - tässä taas oli aivan ihanan raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ollut ehkä ihan niin voimakas kuin joissakin muissa Original Source -suihkareissa. Mutta nämä ovat kyllä niin taattua laatua järjestään, että ostan lisää jossain vaiheessa. Minulla on onneksi vielä yksi tämän merkin suihkari kuitenkin vielä jäljellä. (5/5)
 
Huygens Verveine D'Huygens Organic Body Scrub
Goodiebox 05/2020 - kun tämä aikoinaan tuli boxista olin haistavinani marsipaanin tämän tuoksussa, mutta siitä ei ollut kyllä käytössä enää tietoakaan. Tuoksu ei ollut mitenkään miellyttävä, itse kuorinta-aine oli ihan perustavaraa. Ei ehkä niin tehokasta kuin olen todennut joidenkin kuorintojen olleen. En ole näiden suhteen kuitenkaan todellakaan mikään ekspertti (jos nyt minkään), koska en edes oikein tykkää kuoria vartaloni ihoa. (2/5)


Ja onneksi tuli edes parit näytteetkin käytettyä, etteivät pääse kasaantumaan. Tykkäsin kummastakin ja Biothermin eliksiirin käyttöä jatkoin joulukalentereista tulleilla pikkupulloilla. Loistava tuote. Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Harmi kun se uusi Trind Nail Repair ei ole samanlainen kuin vanha :/ tuo vanha oli ihan luottotuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmi, kun menevät muutelemaan näitä ja vähän jännittää, että miten yhteistyö lähtee sen uuden version kanssa käyntiin. En ole vielä testannut, koska näitä oli muutama jemmassa :D Tämä on ollut ihan parasta aluslakkaa ikinä! :)

      Poista